בית פורומים שידוכי חרדים

חבל שבציבור החרדי אסור לגמרי מציאות של להתחיל עם בחורות (חרדיות)

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/4/2008 19:39 לינק ישיר 

מסכימה עם תמי.. תתפלל חזק שאם היא שלך, תפגשו. ואם אתה אמור לקבל מישהי טובה יותר אז שזה יהיה בקלות..
צא לגלידה עם חבר ותרגיש יותר טוב ^_^

כאשר צומחים לגובה לא מצרים לאיש, כאשר משמינים לרוחב נעשה צר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 01:37 לינק ישיר 

בזמן ביהמ"ק היה תאריך אחד שהיה מתקיים בו פסטיבל שלם ורק אז היה מותר להתחיל עם כל בחורה שרואים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 01:54 לינק ישיר 

בס"ד

חזור והגדש  "בזמן ביהמ"ק"  !

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 12:23 לינק ישיר 

למה אז היו פחות צדיקים מהיום??

"מחשבה אחת של מוסר"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 12:32 לינק ישיר 

אדרבה, פעם היו יותר צדיקים,

"בחור שא נא עינך וראה מה את בורר לך, אל תתן עינך בנוי וכו'"
ואף שהיו יפיפיות שבהן אומרות וכו'.
תחשוב על כך שזה נעשה גם ביום כיפור, שאין יום קדוש ממנו בעם ישראל.
בטוח שהדברים נעשו מתוך קדושה יתירה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 13:14 לינק ישיר 

מצד שני אנחנו דורו של המשיח ולא נבחרנו סתם. צריכים להיות לנו נשמות גבוהות בשביל לחיות היום.. נכון שנופלים אבל יש פוטנציאל עצום לכל אחד ואחד מאיתנו. גם למי שנראה הכי שולי ולכאורה לא ממש את מהותו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 13:37 לינק ישיר 

מכל השרשור הזה אני רואה כמה צודקים הדוחפים לאוטובוסי מהדרין!
למה?
פשוט מאוד: כי שום בחורה לא תעלה את השאלה שכבוד לומדעס העלה כאן. למה? וכי בחורות לא אוהבות  יופי? או לא מחפשות  שותף לחיים? הרי בזה הן חזקות יותר מהגברים! אלא מה? פשוט,מאוד, אין להן משיכה חזקה ע"י ראיה! (אלא ע"י מחמאות ויחס טוב) ולכן זה מה שצריך להיות: נשים מאחורה וגברים מקדימה,ואז לא יהיו שאלות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 13:42 לינק ישיר 

מכל השרשור הזה אני רואה כמה צודקים הדוחפים לאוטובוסי מהדרין!
למה? אני אסביר--
פשוט מאוד: הבה נתחיל ב"הקדמה"...= שימו לב ש שום בחורה לא תעלה את השאלה שכבוד לומדעס העלה כאן. (= כמו: למה א"א להתחיל עם בחור,ראיתי באוטובוס והתבאסתי וכו' וכו' ) למה? וכי בחורות לא מבינות ביופי? או לא מחפשות  שותף לחיים? הרי בזה הן חזקות יותר מהגברים! אלא מה? פשוט,מאוד, אצלן זה עובד אחרת!! אצלן לא הראיה של הבחור תייצר "קשר" אליו (לפחות לא ממש משיכה חזקה  עד כדי התבאסות וכו')  אלא אצלן  נוצר המשיכה הריגשית ע"י מחמאות ויחס טוב)
ולכן המקנה הידועה,כדרך היהדות מימי שמחות בית השואבה בבהמ"ק ועד לימינו:  מה שצריך להיות: נשים מאחורה וגברים מקדימה,ואז לא יהיו שאלות כאלו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 13:44 לינק ישיר 

למה נראה לך שאצלנו זה עובד אחרת?%) אתה חי בסרט. הגברים מקדימה כדי שלא יהרהרו כי אח"כ עלולה להווצר עבירה ואילו הבנות גם אם יהרהרו- אין דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/4/2008 14:23 לינק ישיר 

לומדעס,
בעקרון אם היית רוצה היית יכול להשתמש עם השכל שלך ולדאוג שיהיה שידוך ביניכם.
לגופו של עניין, אתה בעצמך בהודעה שלך כתבת בדיוק את הרעיון למה לא מקובל להתחיל. כי מראה חיצוני לא אומר בעצם כלום. ואם מתחילים על סמך מראה חיצוני, הסוף ידוע מראש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 14:45 לינק ישיר 

מר גודאסיק היקר, אנו מתפללים שלוש פעמים ביום לבנין ביהמ"ק ושהכל יחזור כבתחילה (וגם לנושא שבנדון). ואדוני המשגיח, שמא לא שנית?!, "לא היו ימים טובים לישראל כט"ו באב" וכו'. אתמהה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 16:11 לינק ישיר 

וכיום הכיפורים. לשמחתי מסכת תענית שגורה על לשוני הלוך וחזור (עם רוב התוס'- לא כולם)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 17:20 לינק ישיר 

ממרומי גילי המופלג, אני חושב שמתן לגיטימציה להתחיל עם בחורה באוטובוס זה לא טוב. אם החברה תתן לכך לגיטימציה, לא תמיד יהיו גבולות ברורים לדבר. ההתחלות יובילו לפגישות שלא תמיד תוצאתן תהא רצויה (אין אפוטרופוס...), בניגוד להליכה למקום מסוים בו המטרה היא להכיר כמו בנות ישראל בכרמים.
אין כמובן לשלול את הנישואין על ידי היכרות שלא בשידוכים, היה לי חבר בן של ר"מ מוערך (זצ"ל), שהכיר את אשתו בעבודה במטה של דגל התורה בבחירות בשנת תשמ"ט. היו לי גם חברים שהכירו בעזרא ובעבודה משותפת בארגון כנס. אבל זו כמובן לא הכירות של ראיה באוטובוס.
בנוסף נתאר לעצמנו בחורה נאה שנוסעת באוטובוס מבית וגן לסנהדריה וכל חמש דקות בחור (ישיבה) אחר לוקח ממנה את הטלפון לי זה לא נשמע נחמד (אולי תתקנו אותי).
האם הנושא גם יגמר עם הנישואין, אולי אחרי איזו מריבה עם האשה האברך יתחיל עם בחורה ואם הוא ימצא חן בעניה הוא יתגרש מאשתו בגללה (יהא לו גיבוי)?
לכן יש להתחיל עם מינון מאד נמוך ובודאי לא באוטובוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 18:09 לינק ישיר 

שרפ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/4/2008 18:30 לינק ישיר 

פשש כל הכבוד שרפ... אני כבחורה נגד זה.. וכשבחור מנסה להתחיל איתי אני רואה כמה רמתו נמוכה לכן אין זה ראוי להתחיל ברחוב...(במקום עבודה וכאלה.. אין דעתי מפסקת)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חבל שבציבור החרדי אסור לגמרי מציאות של להתחיל עם בחורות (חרדיות)
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 13 14 15 לדף הבא סך הכל 15 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.