אממ אז ככה בתור אחת לא גבוה לדעתי זה לא חסרון.. ברור שאני אישית יעדיף לא מידי נמוך אבל אם הבחור מתאים מכל הבחינות ומה שרק מפריע זה הגובה.. לא צריך להסתכל על זה כי מה שקובע זה לא הגובה!!!!!
נשלח ב-13/4/2008 01:50
שימי לב ב'לומדעס',
יש פה שתי שאלות:
1. חסרון. (כלומר מצד האופי וכיוצ"ב)
2. כיעור.
ומה דעתך אם כך על 2 ??
....זה יותר חשוב לי אגב לשאר המגיבים..
נשלח ב-13/4/2008 01:53
לדעתי זה לא הכי חסרון ולא אומר שמכער תבן אדם יש בחורים שהגובה עושה להם את זה .. אישית מכירה בחור מזה מתוק נמוך זה קומפקטי איך שאומרים..אממ מקווה שעניתי לנכון...
נשלח ב-13/4/2008 02:00
שאני מדבר על יופי וכיעור אני מתכוון למשהו קצת יותר עמוק.
מקווה שהבנת כי יותר מזה קשה לי לפרט בפורום חרדי...
נשלח ב-13/4/2008 11:04
אני לא הייתי יוצאת לפגישה עם בחור שנמוך ממני.
נשלח ב-13/4/2008 12:02
לדעתי בנות רוצות בחורים גבוהים ולו בכדי לפצות את עצמן על הגובה הטבעי שלהן
נשלח ב-13/4/2008 12:05
מכן נובע: הגובה הטבעי של הבנות נמוך (יחסית) הגובה הטבעי של הבנים גבוה (יחסית) כלומר... בחור נמוך הוא תופעה לא רגילה. בדיוק כמו שבחורים לא היו רוצים בקלות אחת של מטר שמונים...
נשלח ב-13/4/2008 13:48
זה לא נכון. רוב ההצעות שמציעים לי הם בגובה שלי ואני לא כזו גבהוהה.. 170. ואני פוסלת על זה. הרבה אומרים יל שזה ממש לא דבר לפסול עליו אבל זה מציק לי. אני מאוד אוהבת את היופי הנמוך יש בזה דבר מאוד יפה להיות מוצק ונמוך. לא רזה מקל ונמוך- כי זה לא יפה לדעתי. בכל אופן. יש סוג נמוכים מסוים שאני אוהבת. אבל .. לחשוב על העניין שכל נעל שאקנה תהיה שטוחה וכ"ו זה ממש מעיק.
זה לא מכוער וזה לא חסרון לבנות שנמוכות מהבנים האלו. אבל לבנות שגבוהות זה לא נעים. לרובם.
נשלח ב-13/4/2008 16:37
ברור שגבוהות לא צריכות ויכולות לקחת נמוך מהם!!
אף אחד לא דיבר על זה!
השאלה היא כמובן לגבי הנמוכות מאותו נמוך או באותו גובה.
נשלח ב-13/4/2008 19:52
יש לי חברה נמוכה שלא רצתה בשום אופן נמוך כדי שלילדים יהיה סיכוי לצאת גבוהים יותר והתחתנה עם תורן, בקשר לגובה של הילדים, זה עוד לא ברור.
מצד שני ראיתי לא מזמן זוג מטייל בשבת שהאישה גבוהה הרבה יותר מבעלה עם הכובע והיא גם הלכה על המדרכה והוא על הכביש. בקיצור, כל אחד ומה שמחכה לו.
נשלח ב-13/4/2008 19:58
כל עוד יש פרופורציה בין הגובה לרוחה זה לא מכוער ולא חסרון
רפו"ש ל'ניר בן רוזין' בתוך שאר חולי עמך ישראל
נשלח ב-13/4/2008 22:30
הערה לבחורות. היה לי חבר בישיבה, נמוך, אבל נראה מהמם מכל הבחינות, רגיש, בעל מוסר אדיר. ממש מתנה אמיתית לכל בחורה (לו הייתי ראש הישיבה, הייתי דורש עבורו 300,000$ למרות שאין לו דרישות). אין לו בעיה בשידוכין כי הוא די מוכר. אולם, כדאי שתחשבו על הדוגמא הזו לפני שאתן פוסלות על גובה.