|
|
| נשלח ב-15/4/2008 10:26 |
|
| |
אממ לגור לבד?.. אממ לא נישמע טוב... מילא עם בת זוג אבל לבד????????.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 10:45 |
|
| |
feliks
חוץ מזה.. יש לי פנטזיה לגור לבד.........
אני יכול להבין שיש לך סכסוך רציני עם משפחתך, או שלא מסתדר לך עם משפחה, או שמשפחתך מתערבת לחייך והחלטת לגור לבד, לגור לבד עלול להכניס אותך לבידוד ודיכאון! בחורים רוצים שהבחורה גדלה בבית הורים עד יום חתונתה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 11:02 |
|
| |
התפיסה שבחורה טובה או בחור טוב לא גרים מחוץ לבית פסה מן העולם .
ישנו בנות טובות ומעולות שגרים באיזור מרוחק [בד"כ בדירת בנות].
או קרוב על מנת שיהיה להם פרטיות
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 11:22 |
|
| |
הי תרגעו,, אני לא מסוכסכת עם ההורים ויש לי משפחה מקסימה.
ויש לי גם פנטזיה - חלום דמיוני שלא אמור להתגשם...... לגור לבד - בלי אנשים על הראש כשחוזרים מיום עבודה ארוך ומעייף, לצאת לחיים כשרוצים, וכשלא רוצים יש אפשרות להיות לבד.
ונכון. בחורים רוצים בחורה שגרה בבית ההורים שלה עד החתונה ואני מסכימה איתם לכן אני לא הולכת לגור לבד.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 11:27 |
|
| |
חחח.. טוב שחזרת בך.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 12:08 |
|
| |
דירות בחסות הישיבה זה לא לגור לבד.
אני חשבתי שזה מראה על עצמאות, כי צריך להיות אחראי לתפעול של בית. ידוע לי גם שיש דירות בנות שזה מקסים בעיני, רציתי לדעת אם יש דירות בנים, ואיך זה נתפס?
אני מבינה שזה די חיסרון??
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 12:23 |
|
| |
כן, זה חיסרון!
מה רע לגור עם משפחה שבה גדלה בביתם ביום הינקותו?
אני מעוניין לשמוע על בחורות שעדיין גרות בבית של הורים ולא בשכירות דירה!
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 20:20 |
|
| |
גמנני לא אצא עם בחור שגר בדירה סתם ככה
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 21:17 |
|
| |
מנורי,
"עם בת זוג"..... לא נשמע טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/4/2008 22:50 |
|
| |
סורי התכונתי בתור אשתו.. ח"ו לא בתןור חברה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 14:13 |
|
| |
אני גרה בדירות.......
לא חושבת שתהיה לי בעיה בשידוכים עם זה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 14:22 |
|
| |
יעל
נדמה לי שחילוקי הדעות בינך לבין שאר החברים, ברוב הפעמים, נובעים מסיבה דומה.
בחור שגר לבד הוא אכן בחור עצמאי ועצמאותו אכן יכולה להוות יתרון מסוים עבור הקמת בית.
אבל
בד"כ, ואפילו ברוב הגדול של המקרים, המגורים לבד בעת הרווקות כרוכים גם בסכנות ואפילו בפגמים משמעותיים ברוחניות וביראת השמים של המדובר. כמובן שיש סיכוי שקיימת אי הבנה בינך לבין חברי הפורום בנוגע לשאלה "מהו פגם ביראת שמים?" - האם בחור שבסה"כ מזמין את השכנה לאכול פיצה הוא פגום? אולי את חושבת שלא, הרי זה עוד יתרון, הוא נחמד ואדיב. אבל לא כולם חושבים כמוך. ואולי יש כאלה שבכלל לא מייחסים חשיבות לפגמים מהסוג הזה [רוחניות], אך בפורום שידוכי חרדים אני מניח שהרוב הגדול רואה בהם ערך קריטי.
כמו כן הסיבות למעבר למגורים לבד הן בד"כ לא חיוביות.
לסיכום: מגורים לבד מעוררים חשדות לפגמים קריטיים עבורנו ובד"כ אף בחור לא ירצה לקחת סיכון. אין זה אומר שכל מי שגר לבד הוא שלילי ופגום, ייתכן ויש כאלה שלא היתה להם ברירה והיו צריכים לעבור לגור לבד מסיבות מסוימות, אך אלו הם מקרים נדירים.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 14:39 |
|
| |
גם בעיני פגום להזמין את השכנה לפיצה.
פשוט רציתי להבין אם בחור שגר בדירה משלו מאלה חשדות מיידיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2008 16:53 |
|
| |
גר עם ההורים , יש לי חדר לבד בקומה נפרדת , הייתי מאוד רוצה לגור בדירה לבד או עם חברים ,אבל יודע שבחורות מאוד לא אוהבות לצאת עם בחורים בסגנון הזה ,( כמו שהבנתי מתגובות של הבנות) ולכן נשאר בבית,
|
|
|
|
| נשלח ב-20/7/2010 22:41 |
|
| |
שואלת את השאלה.
|
|
|
|