בית פורומים שידוכי חרדים

הבחורה מתחילה להתוודות...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/5/2008 13:26 לינק ישיר 

למה שלא יעדכן? מה אכפת לו? סתם פתח אשכול ונעלם...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2008 14:01 לינק ישיר 

היה צריך עיצה, או שקיבל או שלא והלך. לא כולם רואים צורך לעדכן מה קורה בחיים הפרטיים שלהם..

כאשר צומחים לגובה לא מצרים לאיש, כאשר משמינים לרוחב נעשה צר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/5/2008 16:40 לינק ישיר 

אני לא רואה רע באנשים שמשתפים פה ושם מהחיים שלהם.

עולהויורד כתב:
היה צריך עיצה, או שקיבל או שלא והלך. לא כולם רואים צורך לעדכן מה קורה בחיים הפרטיים שלהם..

כאשר צומחים לגובה לא מצרים לאיש, כאשר משמינים לרוחב נעשה צר לזולת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2008 02:21 לינק ישיר 

דעתי בענין:

חסר יהיה מאד לאותו אחד שיקח אותה אם זה אכן ישיבע חוכם ואם זה אחר את המעלה העצומה שיש לנו החרדים: שבשביל אשתך אתה היית התמששות "הפנטזיה" שלה, וכל כך חבל שלא השכילה לשמור על עצמה.

תוקן על ידי כנהאמיתי ב- 04/05/2008 2:22:53

בחור ישיבה, אין מצוה לסבול!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2008 21:11 לינק ישיר 

מה דעתכם/ן על דעתי??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/5/2008 23:30 לינק ישיר 

אנשים עושים טעויות! אפאחד לא מושלם, וכבר אמרו חזל שכל ירידה היא לצורך עליה! אני חושבת שכשבחורה באה ומתוודה על כזה דבר ברור שהיא לוקחת את הסיכון שהבחור ידחה אותה בגלל זה, אבל היא בכלזאת סיפרה לו!!! זה מראה שהיא סומכת עליו שהוא מכיר אותה כעת מספיק בשביל לדעת שהיא לא היתה עושה כזה דבר כיום!!! אסור להזכיר לבעל תשובה את העבר שלו, וכמו שהקב"ה מוחק את העוונות אחרי שאנחנו באמת מצטערים עליהם, ככה גם אנחנו צריכים לא לשפוט אנשים אלא לדון אותם כפי שהם כיום!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/5/2008 23:32 לינק ישיר 

ואני אומרת את זה כבחורה שטעתה בעבר. לי אישית מאוד יכאב אם הבחור שאני אוהב בעז"ה ואבנה איתו את הבית שלי, ישפוט אותי לפי העבר. ברור שזה קשה וברור שיש לכל מעשה השפעה כזו או אחרת על האדם ועל האופי שלו, אבל מניסיון אני יודעת שמטעויות לומדים. המון! ואני לא חושבת שהייתי מגיעה לאיפה שאני כיום לולא הייתי נופלת! כי כשנופלים אז זה כואב, ומתרחקים מהקב"ה ורק ככה מבינים כמה כיף להיות קרובים אליו ולאהוב אותו!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/5/2008 15:47 לינק ישיר 

לגבי ההתודות אני בעד,משום מה רבנים אומרים להסתיר אני אישית חושבת שזה מגעיל שמהיסוד יש הסתרות ושקרים,יש לי חברה שיש לה עבר עשיר עם בנים והיא עשתה איתם פשוט ה כ ל ולאחרונה היא התחתנה עם בחור שיא הטוב שבטוח שעברה נקי ואם היה נודע לו הוא היה מת אז אני לוידת אולי זה משמים ואם היה צריך להיודע לו אז היה נודע ,אז אולי עדיף להסתיר...
לגבי העבר עצמו  אני באופן אישי מהצד ההפוך (כלומר שלבחור היה עבר)זה היה שיא המפריע לי והייתי שוקלת האם להמשיך ולא מהקטע הדתי אלא בגלל שאני ארצה לחוות עם בעלי את הפעם הראשונה גם מצידו וגם מצידי ,אם זה ללא נגיעות אז לאכפת לי אבל 99.9% מהקשרים אז זה מגיע לנגיעות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2008 15:55 לינק ישיר 

למה את בעד? את יודעת סתם ככה שלבחורים גם יש נפילות ויותר מלבחורות ולא, לא מדובר בנפילות של נגיעות בחבירות אלא בסוג נפילות אחר - של ראיות אסורות בכל מיני מקומות וד"ל שמצד אחד זה ה-ר-ב-ה יותר קשה לא ליפול בזה, ובנוסף לכך זה גם אמור פחות להפריע לבת זוג מאשר נגיעות. אבל גם על זה עדיף לא לספר כי זה סתם מוריד את ההערכה של הבן זוג ועדיף שהכל יהיה יפה זוהר ונוצץ. ומהתחלה שקרים: זה רק על ההווה. על העבר מותר וחובה לפעמים להסתיר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2008 16:02 לינק ישיר 

אני חושבת שזה היה די ברור שאני מתכונת להתודות רק על קשר רציני שכלל נגיעות(לפי הדוג' שהבאתי)אני לא מתכונת לראיות אסורות כי זה דבר שהוא יותר נגיש ופחות אפשר להתמודד עימו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2008 16:05 לינק ישיר 

תוקן על ידי כנהאמיתי ב- 09/05/2008 16:33:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2008 16:29 לינק ישיר 

כנהאמיתידוגרי... לא הבנתי תמרכאות ב"אוחז" אתה אוחז או להיפך??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/5/2008 16:33 לינק ישיר 

התכוונתי באמת, והמרכאות הם כי זה מילה ישיבתית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 03:03 לינק ישיר 
ברור שזה מוריד

אבל בסופו של דבר איזה נזק זה יעשה ליחסים בניהם??? אני לא מכיר רב שיאמר להוריד זה רק מין תחושה כזו "אני שמרתי על עצמי אז למה שאקח אחת כזו.."

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבחורה מתחילה להתוודות...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.