בית פורומים בחדרי חרדים

הגרמ"י לפקוביץ: שהמשכורות של הנשים לא יהיו גבוהות מדאי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/4/2008 19:25 לינק ישיר 

הרב קסלר אמר זאת מפורשות במילים שאינם משתמעות לשני פנים, אולי הוא לא הבין את ההוראה? מסופקני בכך מאד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 19:28 לינק ישיר 

השאלה היא מה הוא אמר ומה העיתונאי כתב.
וכמו שרמזתי לגבי ה"הודאה" לראש העירייה הי"ו"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 19:29 לינק ישיר 

הרב קסלר עומד מאחורי הדברים, אתה יכול לשאול אותו, אין כאן שום "מריחה" של העיתונאי. לא כל דבר אפשר לפתור ב"מי יודע מה באמת אמר" וכו', וודאי לא במקרה הזה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 19:37 לינק ישיר 

לי אין ספק שקסלר אמר את הדברים שמופיעים בכתבה בשמו. יתרה מזו. אני משוכנע שאם בו היו הדברים תלויים אז גם הגברים החרדים לא היו מרוויחים יותר משכר המינימום. כך בדיוק קסלר וחבריו לדעה רוצים אותנו. עניים, שפופים ותלויים בקמחא  דפסחא שהם יוצאים לאסוף מעבר לים אחרי פורים. את שלטון האימה שלהם ניתן להשליט רק על אנשים כבוי מבט שלא יודעים היום ממה הם ישלמו את המכולת מחר בבוקר.

העוני של הציבור החרדי הוא הרקע להתעשרות של הקסלרים ודומיהם. קסלר עצמו למי שיודע חי חיי דולצ'ה ויטה מטורפים. הוא מקבל עשרות אלפי שקלים נטו מעמותה לניהול הדת במודיעין עילית. חי בדירת פאר המוחזקת על ידי המועצה המקומית. לא זז מטר בלי נהג צמוד ועוזר אישי ויש לו את החוצפה לדרוש ממעסיקים לא לשלם לנשים חרדיות שגורלן המר שלח אותם לגור בעיר הנתונה למרותו את השכר האמיתי המגיע להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 19:42 לינק ישיר 

צבי מנדל,

החבר'ה בקריה לא "כבויי מבט", אל תגזים, יש שם באמת שמחה ושלווה, לא להגזים.

קראתי את דבריך נגד הרב קסלר, אבל השאלה היא, הוא קיבל כזו הוראה או שהוא המציא זאת בשם הגרמ"י לפקוביץ?

מה נראה לך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 19:58 לינק ישיר 

צבי_מנדל כתב:

העוני של הציבור החרדי הוא הרקע להתעשרות של הקסלרים ודומיהם. קסלר עצמו למי שיודע חי חיי דולצ'ה ויטה מטורפים. הוא מקבל עשרות אלפי שקלים נטו מעמותה לניהול הדת במודיעין עילית. חי בדירת פאר המוחזקת על ידי המועצה המקומית. לא זז מטר בלי נהג צמוד ועוזר אישי ויש לו את החוצפה לדרוש ממעסיקים לא לשלם לנשים חרדיות שגורלן המר שלח אותם לגור בעיר הנתונה למרותו את השכר האמיתי המגיע להם.

צבי מנדל,
לגבי משכורתו, זו משכורת של רב עיר.
דירתו לא דירת פאר והוא משלם שכירות למועצה.
אין לו נהג צמוד, אבל מוניות חופשי.
עוזר אישי, (העוזר מספר ש)זה בהתנדבות.
לגבי השכר של העובדות, לצערי אני מסכים איתך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 20:38 לינק ישיר 

משונה מאוד.אשה שמרויחה משכורת נאה תשתלט על דעת בעלה? אם יש הבנה בסיסית ביניהם בכל תחום הרי שלא יבואו שינויים בעקבות המשכורת!! אלא אם כן כל הכוח של הבעל בבית הוא תולדה של הכסף שיש(או אין)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 20:42 לינק ישיר 

מעניין מאוד מהיכן רוצים שישהיה כסף לחתן ילדים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 21:05 לינק ישיר 

אם הכסף משרת מטרה משותפת אז מה הבעיה בדיוק?? הרי עול חיתון הילדים והריצות לגמחים זה בדרך כלל נופל על האברך המאן דאמר , שנשאר מאן דאמר ועם חובות עד השמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 21:06 לינק ישיר 

סברא ישרה.

ההבדל העובדתי בנינו איננו משמעותי. משכורת רב עיר ( והוא קיבל אותו עוד כשקרית ספר היתה בקושי עיירה) היא עשרים וחמש אלף ש"ח לחודש.

מוניות חופשי זה יקר יותר מרכב צמוד.

תשלום השכירות למועצה החל רק לאחר דו"ח של משרד הפנים. וגם זה לא בערך ריאלי. כמובן  שלבחור יש דירה במקום אחר שהוא משכיר אותה במחיר מלא. נדמה לי בבני ברק.

אבל אתה יודע מה. עיני לא צרה בו. הצליח לבשל לעצמו אחלה תנאים ומשכורת - שיבושם לו.  הרגיזה אותי החוצפה של האמירה נגד משכורות ראליות לנשים.לא ראיתי בה את חיזוק מעמדו של הבעל כפי שהוא טוען אלא את חיזוק שלטונם של האליטות הרבניות הממסדיות על פני ההמון המיוסר . לאליטות אין בעיה של כסף. אין בעיה של השגת משרות לבני המשפחה. אין בעיות של כוללים שנסגרים ומשאירים את לומדיהם בעירום ובחוסר כל. הם מסודרים לכמה דורות קדימה.

בתחושה דומה של בחילה קראתי את המוסף החגיגי של יתד על מסירות הנפש וההסתפקות במועט לאברכים. כתבו אותו עיתונאים שלא חסר להם שום דבר. לא אכנס לשמות רק אציין שבמחיר המטבח החדש ששיפצו לאחרונה אפשר לקנות דירה לזוג צעיר. במיוחד הרגיז אותי הפיין שמקר הזה מ...  שהבית שלו זה מוזאון של יודאיקה וכלי כסף והוא גדול המטיפים להסתפקות במועט לאברכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 21:10 לינק ישיר 

צבי,

חחח קצפת עד מאד? גם לי צרמה כתיבה מעיתונאים שבעים ומלאים כל טוב, על "הסתפקות במועט"...

אינני מכירם כל כך עד כדי לדעת מי קנה מטבח איזה ומתי, אבל זה צורם לכל עין, אבל ככה זה מעולם ומתמיד...

אבל עיקר המוסף זה לא הכתיבה של העיתונאי המבושם והמלא, אלא הראיונות של גדולי ישראל ורבנים מכובדים מאד מאד, שיש בהם דברים מענינים, וחלק מהם כבר הובאו כאן למען האומללים שלא זוכים להיות מנויים על העיתון בקביעות...
אבל יש שם עוד הרבה דברים מרתקים עד למאד מאד!

תוקן על ידי אמתער ב- 21/04/2008 21:14:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 21:11 לינק ישיר 

צבי מנדל
השכירות התחילה ביום שהוא נכנס לדירה, בדוק!

ואני מסכים איתך לכל מילה מהפיסקה "אבל אתה יודע וגו'"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 21:16 לינק ישיר 

אמתער,
כל שימוש בקונטציה של "הסתפקות במועט" ע"י אנשים (ולא משנה אם הם עיתונאים או רבנים) שיש להם משכורת או פנסיה מסודרת וקבועה, מזכירה לי את הפירוש המעוות למשנה באבות
פת במלח--- אתה תאכל
ומים במשורה---- אתה תשתה
ועל הארץ תישן--- גיי אין דערערד................

תוקן על ידי סבראישרה ב- 21/04/2008 21:19:15

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 21:27 לינק ישיר 

סברא,

גוט!  חחח

אגב, "הסתפקות במועט" בהמחשה, לקוח מאותו מוסף:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/4/2008 21:48 לינק ישיר 

מציירים מציאות מדומה
3 הרשתות הפועלות במודיעין עילית מוכרות ומנקות מדפים ל"מסתפק במועט" ההוא עם הכובע ביד
ולא בגלל שהוא חי ברמה גבוהה אלא כי הילדים שלו צריכים לאכול!
די, מספיק עם הקשקשת.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הגרמ"י לפקוביץ: שהמשכורות של הנשים לא יהיו גבוהות מדאי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.