יש לי בעיה. עד שאמצא קלטת (מתוך עשרות אלפי!!!) שבה הוא מזכיר חב"ד ונכנס לדבר ייקח לי ימים רבים וכשאמצא עד שאמיר את זה למחשב ואעלה און ליין ייקח עוד יותר זמן. על כן איני יכול להראות ו/או להשמיע דברים!
עמכם הסליחה!
אמר לי אדם מאוד נאמן ומאוד קרוב ומקורב לר' חיים (איני מפרסם את שמו משום כך וכך סיבות והמבין יבין) שהלך עם ר' חיים בקראון הייטס ועברו ליד 770 ובאותו זמן יצא הרב'ה מלווה חסידים אמר לו ר' חיים "אתה רואה את האיש הזה, אם היה היום בי"ד היו סוקלים אותו" והוא שאל אותו למה ור' חיים השיב "בעוון מסית ומדיח".
כעת תוכלו לומר שסיפור זה המצאתי מליבי או הוצאתי משרוולי אך אינני יכול לפרסם את שם המספר מנימוקים ידועים מי שיפנה באישי ואני מכירו אוכל לומר לו מי סיפר לי את זה.
דארער אשמח מאוד לשוחח עם אביך שיחי' על ר' חיים (אם תסכימו כמובן!)
נשלח ב-22/8/2008 13:51
כלבא, דבריך, מלבד שהם בדויים והזויים, הם פשוט דברי טירוף.
אבי שי' חלש הוא, ואני מפחד שהדיבור שלו עם איש הזוי-בדאי יערער את מצב בריאותו.
כל זמן שלא תביא בפנינו הקלטה מפיו של רח"צ שבו הוא מתבטא כפי שכתבת, הרי דבריך הם שקר וכזב.
נשלח ב-22/8/2008 14:14
"כשם שמצוה לומר דבר הנשמע כך מצוה שלא לומר דבר שאינו נשמע"
ועל כן אחתום את הדיון הזה בעניין רח"צ וחב"ד בכך שנחזור לנושא המקורי והוא שאר הביוגרפיה אודותיו.
רק חבל שאתה מתקיף אישית בזמן שאני מספר עובדות כלליות ולא נגדך אלא מה ששמעתי מר' חיים!
שמעו את קול משק כנפי ההסטוריה
את יצירת ההשקפה על חורבות האמת
הכחשת המפורסמות בהתאם לידיעות אישיות ושמועות בע"פ
האם לא זה מה שעושה בית בריסק להתנגדותו לרב קוק?
וכו' וכו'.
נשלח ב-24/8/2008 20:36
אם כלבאשבוע יוכיח את דבריו, יעשה את רח"צ כצבוע והפכפך.
נשלח ב-25/8/2008 02:22
להלן יובא צילום הקדשותיו של ספריו אל הרבי וכל מי שעיניו בראשו יוכל לראות את הערצתו לו
בספרו אגן הסהר שנדפס בנ.י. תשטו כותב:
"לגאון ישראל חד בדרא ממש מהר"ר מנחם מענדיל שניאורסון שליט"א
האדמו"ר מליובאוויטש נור"ו
בברכה והוקרה
אהרן חיים הלוי צימרמן
נוירק"
על ספרו אגרא לישראל שנדפס בארץ ישראל בסוף שנת תשמג, כותב:
"בס"ד
פה עיר הקדש ירושלים
לכבוד הגאון תפארת ישראל
חד בדרא בתורתו וחכמתו וקדושתו
מהור"ר מנחם מנדל שניאורסון שליט"א
בברכה והוקרה והערצה
חיים צימרמן"
תוקן על ידי ichpaty ב- 25/08/2008 2:26:48
נשלח ב-25/8/2008 04:27
אגרא "לישרים"
נשלח ב-25/8/2008 05:27
צודק פליטת הקולמוס
נשלח ב-8/9/2008 20:07
אולי כדאי להוסיף את המכתב המצו"ב שכתב אל הרבי "יחיד הדור"
נשלח ב-8/9/2008 23:28
אכתוב בצורה מאוד מתומצתת וברורה משום שאיני מעוניין לשתף אתכם בכל החומרים שלי (גם כתוצאה מעבודה קשה עד שמצאתי וגם מאוד טעמים) על כן אינני נבהל לראות את מכתבים אלו כי מי שהכיר את ר' חיים ידע שזה לא סתירה לשלוח רפואה שלמה ולכתב על מישהו "יחיד הדור" ולא לאחוז מדרך התנהלותו וכמו שציינתי לעיל עיינו ב'לא זכיתי לאור מן ההפקר' מה שכותב בעניין התארים שר' חיים העניק לו.
וכמו"כ סיפר לי תלמיד שראה שר' חיים הקדיש למישהו ספר וכתב עליו חד בדרא ולאחד חודש כתב לעוד אחד חד בדרא שאל אותו איך יכולים להיות כמה חד בדרא אז ר' חיים השיב על דרך הלצה כמו שבהגדה של פסח יש שני חד גדיא (חד גדיא חד גדיא) גם יכולים להיות שני חד בדרא...
אך מצאתי כבר את ההקלטה בעניין חב"ד והמסתעף וזה יפורסם בתוך מספר ימים וטוב משמע אוזניים מ...
נשלח ב-9/9/2008 00:04
בקיצור, היה אדם גאוני אך לא יציב ולא רציני, אמר וכתב כך ואחר כך כשבא לו אמר אחרת. וממילא אכן אין להתפעל מחוות דעתו בשום ענין. ויש הרבה כאלו דמיות.