|
|
| נשלח ב-29/4/2008 11:32 |
|
| |
חושבת 10 - אני משוכנע שאם את לא פרובוקטורית, אז לבטח את משועממת נורא. אני חייב לציין שאהבתי נורא את ה"תוכניות מניעה" הנעשות בישיבות, ואכן, מי לא מכיר את המדבקות על הגמ' "לא לסם", "סמים פס על החיים" וכדו', חדרי הפנימיות בישיבות מוצפים בפליירים המזהירים משימוש בסמים ובחומרים ממכרים, והסדנאות השבועיות עם המשגיח שליט"א (שהוא בעצמו מסומם בדימוס) על דרכי הגמילה עמוסות עד אפס מקום, אני אישית כתבתי "חבורה" הלכתית מעמיקה בנושא זה - שזכתה לפירסום בשבועות ההלכתי 'עונג שבת' ד'יתד נאמן' (במדור בנושא 'הגמילה' שעורכת אמא שלך)... מה שבטוח זה ש'הסנדלר הולך יחף' = אמא שלך נכשלה בך...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 11:38 |
|
| |
רציונל <כך כותבים?! :)>
מוזר שהמשגיח שליט"א עדיין לא מחה על כבודו,
דע לך הוא מסתובב בשטח :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 12:10 |
|
| |
הריני לגלות דעתי בזה ובבא, שח"ו שנתכוונתי למשגיח שליט"א דהכא - שידיו רב לו, וח"ו לחושדו בכגון דא דמוחזק לן בחזקת כשרות ללא רעותא ולכמ"ש חושבת 10. ועיקר כוונתי היתה למשגיח דידן ולחזק ידי חושבת 10 קא אמינא. והוא רחום יכפר עוון. ע"כ.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 12:12 |
|
| |
:-)
הסדנא השבועית תתקיים היום אי"ה בשעה 19:00. מיד אחריה תפילת ערבית...
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 15:39 |
|
| |
מתוך הכרות מעמיקה עם עולם הישיבות הלטאי (שיירה של אחים..) ואני מתכוונת לעולם הישיבות, ולא המחממי כסאות למינהם שנמצאים בכל מקום.
יש ישיבות - ה'צוליות' יותר, כמו שאומרים ששם בל יראה ובל ימצא אך בישיבות קצת יותר פתוחות תמיד אפשר למצוא והכל תלוי ברמה של הבחור. כל אחד יכול להתקלקל בכל ישיבה!
מידע ברור: מוזיקה, חילונית ולועזית של גברים- נפוץ ביותר. נשים- שוב זה תלוי ברמה אך אפשר לומר שהחברה מתמצאים בשמות.
סרטים - הרבה פחות, יותר פעולה מאשר רומנים וכו'
סמים- נדיר ביותר.
אנחנו לא מטאטאים מתחת לשולחן, ונכון אנחנו לא מושלמים. אבל לפחות אנחנו מנסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2008 19:51 |
|
| |
בישיבות
אין
סמים
!!!
תוקן על ידי קיגל_שניצל ב- 29/04/2008 19:51:42
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 00:54 |
|
| |
ומה חשבת שכל אלה שמגיבים כאן הם חילונים שמתעניינים מה קורה אצל החרדים? וכל הסיפורים מפונוביז' מגיעים מעובדי הניקיון שם? ובכלל, כדי להגיע לפורום הזה עוברים דרך האינטרנט ולאו דווקא של רימון...
והסמים, רק לאחרונה נתפסו כמה סוחרי סמים שבין לקוחותיהם העיקריים היו השכונות החרדיות בביתר עילית.
אבל, עדיין, הציבור החרדי הרבה יותר נקי מהציבור החילוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 01:29 |
|
| |
נכון גילי אבל זה בכל זאת לא מייצג ת'ישיבות ואלה שמחוברים הם מיעוט זניח ולרובם סיבות מיוחדות כגון בית פתוח וכדו' ובחורים באמצע הזמן זה עוד יותר נדיר.. אז קיצור..
ובקשר לסמים אל תקני לוקשן אני מבקש ממך. ואם יש כאלו אז הם המסטולים והמסכנים שאת רואה או בכל אופן מי שמסתובב בשטיבלך רואה ואנל'רוצה להיכנס למגזרים אבל זה לא משהו שמאפיין את כל המגזרים וד"ל (עכשיו התקפות על גזענות! יאלה רבותי!)
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 05:23 |
|
| |
חבר'ה
אתם באים לאמר שאתם לא רואים סרטים??
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 09:26 |
|
| |
אנחנו לא באים לומר כלום.
את קוראת לעצמך דוסית??? באמת!
ברור שאף אחד לא מצהיר שהוא רואה סרטים וברור גם שיש הרבה שרואים.......
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 11:28 |
|
| |
דוסית, אני מצהיר שאינני רואה סרטים. וגם אינני שומע מוזיקה ישראלית/לועזית משום סוג שהוא. ואני מכיר עוד הרבה בחורי ישיבה (לאו דווקא המובחרים והמצויינים שבאים, אבל כן יראי שמיים) שנוהגים כמותי.
ולמי שישאל, לא אינני מרגיש שום חסרון בזה, אדרבה אני יודע שזו מעלה.
אגב, הדבר לא היה מאז ומעולם, אך תקופה מסויימת אחרי הכניסה ליש"ג, ירדו המינונים מהדברים לעיל עד לאפס מאופס ומוחלט.
וכמו שכתבתי כבר לעיל, ליבנו דוה על אלו שלא השכילו במוקדם או במאוחר לנטוש דרך זו הנלוזה, ולא פועלים בכל כוחם בעניין.
תוקן על ידי משגיחשליטא ב- 02/05/2008 11:29:49
בכל עניין, בכל שאלה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 11:36 |
|
| |
משגיח אני מצדיעה לך!
איך אפשר לפעול בענין? במיוחד במצבינו כרוקים שמחפשים סיפוקים למינהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 11:53 |
|
| |
תודה אבל אין על מה. אם כבר תצדיעי לכל עולם הישיבות (לצערינו הבחורים הפחות טובים הם היותר קולניים ככה שעליהם שומעים יותר...
ומה לעשות?
לגברים: יעסוק בתורה.
לנשים: פה
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 12:41 |
|
| |
מכייף אתה עוד מתפלא שלא אוהבים אותך כאן
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2008 12:51 |
|
| |
מכייף_בכיף, תן_גז, דה_קינג ועוד כמה ניקים....שהם אותו אדם (סכיזופרן?)
אלה הם אכן חלומות באספמיה
הדברים נכתבו לצורך תחרות הכתיבה חופשית בפורום "בעולם הישיבות" לפני כשנה (לינק פה)
אם תרצה יש גם המשך.
תודה רבה שאתה מתאמץ להפגין לכולם את כישורי כתיבתי. אנא השתדל לתת לינק לדברים אותם את מביא לשמירה על הסדר הטוב.
אגב אני מאוד מוחמא שיש משועממים כאלה שנוברים בהודעות משתמש שלי, ומצטטים אותי על כל צעד ושעל.
זה לא סותר על זה שאני מרחם עליהם שאין להם מה לעשות בחיים חוץ מלחטט בהיסטוריה של אחרים.
(דרך אגב, ישנה אפשרות לחסום זאת, אבל אני חושב שאין לי במה להתבייש...בניגוד למי שמחזיק מספר ניקים לשימושים שונים...)
|
|
|