מי הוא זה ה-יהודה הזה שהחליט לפני ארבע שנים לפתוח את הפורום לשמוע אל הרינה?!
מה הוא חושב לעצמו שהוא פתאום דואג לחובבי החזנות לבית וירטואלי חם ומזין?!
איך הוא מעז בכלל לנהל כך את הפורום כדי שלא נחטא בו בלשון הרע ורכילות?!
שמתם לב איך בחוזק יד ובעוצמה רבה הוא משאיר את הפורום עם תכנים חזניים מקצועיים גרידא?!
אני לא מבין מי נתן לו את הרשות והחוצפה להנחיל לליבותינו בכל שבוע ושבוע קטעים מהמאגר הבלתי נדלה של החזנות והמוזיקה הליטורגית יהודית לדורותיה?!
ואיך בכלל הוא הוא מצליח עם כדור לרכה להכריח ולכפות על מאות או אפילו אלפים להכנס יום יום לפורום ולאתר
ועם כל זה עוד מצא זמן להתארס.
חברים - משהו קורה פה וצריך לעשות משהו דחוף בעניין המביש הזה.
יהודה - גלה לנו את פרצופך האמיתי
בכבוד ובהערכה - יניב
(אני יודע שלא קונים עם זה במכולת)
ההודעה נכתבה בתגובה להודעה מוזרה שקראתי הבוקר ומי שלא הספיק לקרא אותה - זכה
נשלח ב-29/4/2008 16:21
יניב,
הודעה במקום!!
תודה!
ולך יהודה אל תירא ואת תחת מכל מיני יצורים אומללים שרואים רק שלילי. אנו - חברי הפורום - מוקירים אותך על כל פועלך למענינו ולמען החזנות בכלל.
וטרולים חצופים למיניהם יש בכל פורום.. כנראה שהפורום בעל תהודה רחבה בציבור אז משקיעים ממרצם גם כאן. אני חושב שזו עוד הוכחה ליכולותיו של יהודה בניהול הפורום ובתרומה לחזנות!
כה לחי!
ידידך,
קאמרטון
נשלח ב-29/4/2008 16:44
מצטרף לקריאת העידוד. לרבים מאנשי הפורום אין מושג כמה השקעה הבן אדם משקיע למען החזקת מנטאלית ופיננסית, ולא עוד שלא מקבל ע"כ תודה אלא מקבל קיטונות של מים. שיתביישו להם כל הניקים שנפתחו שכל כולם השמצות וגועל נפש. לך יהודה אל תתיאש יש מאחוריך גרעין קשה של חובבי החזנות שמחזקים את ידיך המשך בדרך זו.
נשלח ב-29/4/2008 17:10
גם אני מצטרף להנ"ל
נשלח ב-29/4/2008 17:31
יהודה, אנחנו איתך מלפנים ומכל צד.
חזק ואמץ.
המשך פעילות פוריה להנאתנו.
נשלח ב-29/4/2008 17:36
יהודה, אל לך להתייחס ל"מרבה ניקים" שמסתובב כמו תולעת ומנסה לכרסם בפורום ומקנא בהצלחתך. כולנו עומדים מאחוריך, המשך בדרכך והצלח!! חזק ואמץ!
נשלח ב-29/4/2008 18:07
יהודה!
( ספר משלי פרק ג פסוק כה) אל תירא מפחד פתאם ...
נשלח ב-29/4/2008 18:18
ג"א מצטרף להנ"ל
נשלח ב-29/4/2008 18:35
רק יאמאני כמו יניב מסוגל לפתוח אשכול כזה
(-;
נשלח ב-29/4/2008 19:26
יניב כל הכבוד..
ולך יהודה חזק ואמץ על תשים לב לאנשי בליעל רעים...
העם איתך..
נשלח ב-29/4/2008 19:48
אני מצטרף חדש יחסי לפורום ומתרשם מהמקצועיות שלו והוגנות שהחברים מראים איש אל רעהו.
אני מצטרף לחברים המחזקים את ידו של יהודה ומאחל ליהודה מזל והמשך ניחול מוצלח של הפורום!
נשלח ב-29/4/2008 21:29
אכן, כל פעם שיש צורך בהכרת הטוב ליהודה, קשה לעשות זאת, מפני שלהקיף את כל המפעל האדיר הזה בכמה מילים זה לא ייתכן.
אני מלווה את יהודה עוד הרבה לפני הקמת הפורום הזה, ובמו עיני ראיתי אותו פועל ללא לאות למען המטרה, לעיתים קרובות לצערנו, תחת אי נעימות אישית, והכל בחתירה לפעילות הוגנת ובלתי תלויה.
לבחור הזה מגיע הרבה מאד
דניאל
נשלח ב-29/4/2008 22:05
יניב שלום אני חדש בפורום ואינ יודע אם חמדת לצון או שמא ח"ו התכוונת ברצינות
ואם זה ברצינות אז ברצוני ליידע אותך מעט ולא מתוך ידיעה אלא מסברא פשוטה
האם אי פעם נילת משהו ציבורי כל שהוא וא,כ בוודאי לא משהו בסדר גודל כמו פורום מכובד זה ובפרט שליהודה מסתמא יש היכירות אישית עם חזנים ולא רק מתוך עבודה בפורום אלא סתם כחובב חזנות בעלמא וכחבר
יהודה לא התקבל לעבוד כמבקר מוסיקה באיזה עיתון כסתם אדם מן הרחוב אלא הוא חלק מאותו עולם החזנות שבו יש חברים טובים וחברים פחות ועצם עיסוקו בתור ישיבה בוחר בדבר זה הוא כדבר מן הצד ובתור אהבה עזה לדבר זה ומתוך רצון טוב לתת מאוצרותיו גם לאחרים ולשתףעוד אנשי מקצוע אחרים לסייע לו ומפרגן לכל אחד בלב שלם כמו לעקיבא צימרמן וממשיך מסתמא לרתום עוד אנשים
מה עוד שאינו חוסך מאיתנו קטעים יפים שלהרבה מאיתנו אין תחת ידם ואינו כאותם אספנים המחזיקים בגאווה כל קטע נדיר ואם כבר מוציאים משהו מאוצרותיהים אז נעשה הדבר בפרסום ובשחצנות ומפריעים בקולם על הקטע כדי שהנאתינו לא תהיה שלמה
ואחרי כל זה נסה לחשוב שנית לפני שאתה כותב דברים בסגנון זה
ונסה להעמיד את עצמך במצבים רגישים ועדינים של אי נעימויות וכדומה
מקוה שיקראו כולם
יהודה אין מילים המשך כך ואל תתרגש אתה גדול
נשלח ב-29/4/2008 22:07
סליחה על שגיאות הכתיב
צ"ל ניהלת משהו ציבורי כל שהוא וא"כ
נשלח ב-29/4/2008 22:10
מסכים עם כל מילה של קרניאול
פשוט אין בפי מילים איך להודות ליהודה
נשלח ב-29/4/2008 22:12
יהודה הלוי פרנק
גם נגד משה ואהרון ( כמוך כמוהם משבט לוי ) קמו בעלי מחלוקת ... כל העולם יודע מה קרה להם בגלל זה...