בית פורומים ספרים וסופרים

אשכול חיפוש ספרים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-28/12/2009 00:44 לינק ישיר 

א. ישנו בספריה הלאומית [הכוונה בבנין ולא סרוק באתר]. ראה פריט מס' מערכת: 2476525 

ב. ישנו בספריה הלאומית. ראה פריט מס' מערכת:  1099740
דפוס צילום יצא ע"י מכון "אוצרנו", בלטימור תשמ"ח. ראה פריט מס' מערכת: 1079232

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 00:50 לינק ישיר 

. ncd
הספר מוצע למכירה ב90 שקלים. [מוזר קצת שבאתר סינרגיה מתווכים את הספר דרך אותו מוכר! ב150 שקלים]

♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣♣

הבטחתי
א. מצוי באוצרות (החכמה והתורה). אם תסתפק בעותק דיגיטלי אעלהו עבורך בשמחה.

ב. איני יודע איה מקום כבודו) אם כי קשה לי להניח שמושבו במדינת ניו קלדוניה...) עכ"פ אם תזדמן לספריה הלאומית בירושלים תמצא שם כמה עותקים מספר זה (החל מדפוס קרקא שע"ב [תחת השם שלושה ספרים] עובר דרך דפוסי דירנהפורט וזולצבאך תנ"ג-תצ"ב וכלה בדפוס בולטימור תשמ"ח(

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 01:38 לינק ישיר 

מישהו כאן זכה לראות את ספרו של מאיר וונדר עיניך רואות שנתקלתי בו כאן,מה טיבו של ספר,ובעיקר איפה ניתן לרכשו.

תוקן על ידי rapim ב- 28/12/2009 01:43:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 07:12 לינק ישיר 

רפים, כבר הוער בעבר שהקישוריות לקטלוג אל"ף אינן עובדות, אם תוכל להביא תמונת מסך או העתקה של הרשומה יהיה הדבר לתועלת, מאחר ובחיפוש רגיל לא מצאתי רשומה בשם זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 20:49 לינק ישיר 

אלייעזר
א. בהחלט אשמח בעותק דיגיטלי, אני לא מצאתיו בא' מן האוצרות (אמת, אין לי את הגירסאות החדשות ביותר שלהן).
ב. הגהות מהר"ם ניגרין לס' היראה נד' בקושטא בערך בשנת של"ג יחד עם עוד שני ספרים, כשהוציאו לאור בבולטימור בשנת תשמ"ח את הספר הם ידעו על הדפסתו מתוך עדותו של רש"ס במהד' משנת שע"ב, אך הם לא ראו עותק של ד"ר. בשנת תשנ"ה (בערך) הוציא מכון משנת ר' אהרן את ספרו של ר"מ ניגרין מלאכת עבודת הקודש במהד' חדשה (לפני כן הודפס הספר במהד' צילום) ושם בהקדמת המהדיר הם כותבים שידוע להם על עותק שכזה הנמצא בספרית הסמינר בנ.י.
[אינני גר בניו קלדוניה, ומ"מ אני מעדיף לשמור על אנונמיות]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2009 22:27 לינק ישיר 

יעקב. אתה לא מצאת כלום כי חיפשת בקטלוג שדרך הקישור שהבאתי,והוא לא קטלוג של הספה"ל אלא של האונברסיטה העברית(ומוזר איך קישורי נהפך לזה),אך בקטלוג הספה"ל מופיע הספר תחת כל הקטגוריות המתאימות-אינני מצליח כרגע להכניס צילום תיאורו[עושה רושם של סגנון אוצר הרבנים]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 08:46 לינק ישיר 

אני מחפש כבר למעלה משנה את הספר אמרות חכמה של נתנאל אבני-יש את זה באוצר החכמה, אבל לא מצאתי איפה יכולים לקנות את  זה, וכן נסיתי להשיג את המחבר שגר בי-ם-ולא הצלחתי- אשמח מאוד אם מישהו ינדב פרטים עליו.
תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 20:47 לינק ישיר 

הבטחתי וקיימתי
[לא היה לי כל רצון לאאוטינגך אלא שחשבתי שמא תמצא תועלת בידיעה שכמה עותקים של ספר היראה עם הערות רמ"נ נמצאים בספריה הלאומית. לאח"ז מצאתי שקדמני ציטרון. אוסיף רק שעותק ממהד' אוצרנו נמצא גם בספרית האוניברסיטה בת"א]

הספר עיניך רואות שהזכיר רפים זכה ונעשה אשכול על שמו

תוקן שם הספר ע"פ הערתו הנכונה של רפים.
כמו"כ תוקן הקישור לספר

תוקן על ידי אלייעזר ב- 30/12/2009 21:40:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 21:30 לינק ישיר 

אלייעזר.נתבלבל לך מאור עיניים שגם הוא ספר ישן בן כמה כרכים שנתיים של וונדר, לספר עיניך רואות ספר חדש מהתנור[שד"א הוזכר בתור כת"י כמה פעמים במפעל לביביבליוגרפיה בתור מקור לתולדות רבנים].
אני ממש תמה איך שאין כאן אף אחד שיש לו מה לומר בזה,בספר שהוא ממש על ספרים וסופרים,ומעניין א"כ היה תמיד כאן-ואתה בתור 'יחיד' בפורום ספרים וסופרים כפי שהצהרת באשכול בחדרי הרב ודאי יודע לענות על כך.  בכל מקרה לא פלא שאחרי שהתועלת שמחפשים כאן לא נמצאת, יוצאים להפסקת קפה של התכתשויות בעניני חב"ד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 21:40 לינק ישיר 

אלייעזר יקר
לא הבנתי מהו הקישור הלז? האם אני אמור לחפש שם משהו?

אני שב לבאר את דברי.
מהד' בולטימור תשמ"ח (לציטרון, היא איננה דפוס צילום אלא מהד' חדשה) ישנה תח"י, ואינני זקוק לה. כמו"כ איני זקוק למהד' שע"ב ואילך. אני זקוק למהד' הראשונה שנד' בערך בשנת של"ג בקושטא (משם העתיק ר' שבתי סופר את מהד' שהדפיס בשנת שע"ב). דפוס זה לא היה לפני מהדירי בולטימור אלא ידעו על קיומו מעדותו של רש"ס בלבד. בשנת תשנ"ה כשהדפיסו מכון משנת ר' אהרן את מלאכת עבודת הקודש לרמ"נ הקדימו מבוא נרחב עליו, ושם כתבו כי נודע להם על עותק של דפוס ראשון בספרית הסמינר אשר בניו יורק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 21:48 לינק ישיר 

א. עין בקישור המתוקן ותמצא שם את הספר שערי ציון אשר אהבת.

ב. תודה, לא ידעתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/12/2009 22:03 לינק ישיר 

אלייעזר, ראשית תודה וברכה.
שנית, עותק זה של שערי ציון חסר בסופו כשנים או שלשה דפים שמא באוצר הנוסף הוא מלא?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/1/2010 23:15 לינק ישיר 
ספרים שאני מחפש

למי שיש ספרים אלו למכירה לפנות למייל [email protected]

זכרונות רב צעיר –חיים טשרנוביץ

יצחק שריון- זיכרונות

יודא אהרן ווייס- בשעריך ירושלים

ילין- בנין הארץ

שמשון דוידוביץ-מהרי הקרפטים לפתח תקווה

אנשל אשר איינהורן-אביב אחרון

פירורים משולחנם של גדולי ישראל - וינגרטן

אנציקלופדיה שמע ישראל א-ג

מרא דארעא ישראל חלקים ב-ג

שנות דור ודור- "כולל שומרי החומות"

בית יוסף להבה- תולדות מהרי"ץ דושינסקי ירושלים תשנ"ג

קונטרס זכור ימות עולם, ובו גדרי וסייגי החינוך הטהור וכו', ירושלים(?) תשס"א

קובץ חידושי תורה פרי עץ חיים, ישיבת עצי חיים סיגט תשמ"ג

משה יהודה כ"ץ, ספר תולדות ערוגת הבשם, ברוקלין תשל"ט.

זכור ימות עולם- יעקאבאביץ חלקים ג-ד

אוצר הרבנים-פרידמן

דובב שפתי ישנים- בלאך א-ג

יששכר בער כהן- שוא לכם משכימי קום

מעשה שהיה- פנחס מילר

זכרונות – בנימין זאב יעקובזון

דמויות הוד- סורסקי

אלה אזכרה – ג, ד, ה, ו.

בדרך המלך – אגו"י שפיגל

רוזנהיים - זכרונות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 05:07 לינק ישיר 

פעם היה כאן ניק שכפי שהיה ניכר מדבריו היה עובד באוצר החכמה, ואז הבטיח שהולכים להכניס את ספר דרך חיים ר' מנחם די לוזאנא לאוצר, אחרי שכתב דבריו, רכשתי אוצר החכמה מעודכן וכעת חיפשתי את הספר דפוס ראשון - ולא מצאתיו גם לא דפוס שני אלא דפוס מאוחר (כפי מה שעלה לי בחיפוש (ובאתר ההוא אי אפשר לדעת) הרי אין שום ספר דרך חיים  של ר' מנחם ד"ל בשום מהדורה בהיברו בוקס בו בזמן שלספריית חב"ד יש מהדורה שניה ועוד (וזה לכאורה מפריך את הטענה של ספרן ספריית חבד שכבר גמרו לסרוק כל ספרי הספריה השייכים לציבור התורני). מישהו יודע אם יש במקוון אולי?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/1/2010 06:34 לינק ישיר 

[דברי אחד הכותבים פה שלפי"ד אתנחתא ניכר שהיה עובד באוצה"ח]

מהד' של"ג אינה גם באוצה"ח המקוון (אלא רק מהד' תרצ"א) אבל ישנה במפעל הדיגטציה של הספרה"ל

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ספרים וסופרים > אשכול חיפוש ספרים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 15 16 17 ... 31 32 33 לדף הבא סך הכל 33 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.