| נשלח ב-3/1/2010 14:47 |
|
| |
תודה רבה אלייעזר.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2010 14:10 |
|
| |
| הבטחתי כתב: |  | אלייעזר, ראשית תודה וברכה.
שנית, עותק זה של שערי ציון חסר בסופו כשנים או שלשה דפים שמא באוצר הנוסף הוא מלא? |
|
בשמחה [ויסבו דברי גם לברכת אתנחתא]
אין לי גישה חופשית לאוצה"ח. אם יועיל אחד המעיינים כאן לפתוח את אוצרו, אולי יקל עליו אם אציין שהעותק שבאוצה"ת כולל 75 עמודים ומסתיים באמצע תיקון ליל הו"ר.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2010 14:02 |
|
| |
היכן ניתן למצוא את קבצי (הירחון/שנתון) 'סורא'?
תודה מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2010 14:55 |
|
| |
היכן ניתן לקרוא (בעברית) את הדרשה שנשא אדמו"ר הריי"צ מלובביץ' עם הגיעו לארה"ב לאחר חילוצו מוורשא ? [מאחר ועלול לעלות מכאן ניחוח עז של פולמוס בנוסח עדותה של "הרבנית מסטרופקוב", הריני מוסר מודעה "שפיל לרישא (כותרת) דאשכולא", וכוונתי תמימה במציאת ספר ותו לא מידי !!]. תודה מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/1/2010 17:07 |
|
| |
הודעה של *בנפרצי*
זקוק בדחיפות • "דאס אידישע ווארט"
אני זקוק לכמה גליונות של הבטאון בדחיפות.
מי שיש ברשותו גליונות אלו אשמח אם יפנה אלי באישי ואתן לו את מספר הבטאון.
את האתר הזה http://hebrewbooks.org/ אני מכיר.
אני מחפש מקורי לסרוק או לצלם לבד, באיכות טובה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 19:38 |
|
| |
אני מחפש מאמר או ספר העוסק בחיוב העדפת תוצרת של שומרי תורה ומצוות [מבחינת פרקמטיא לא מבחינת כשרות ולא יישוב א"י]. תודה מראש
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 19:52 |
|
| |
עי' באהבת חסד להחפץ חיים בהקדמה ועוד מקומות שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/1/2010 21:01 |
|
| |
מחפש מהדורה דיגיטלית של דרשות הראנ"ח דפוס ראשון (נודע גם בשם הנותן אמרי שפר) משנת ש"צ. [ידיעה מענינת הספר הודפס גם בשפ"ה, תחת השם מכתב מאליהו, אך לא שרד ממנו כי אם עמוד השער והכריכה]
|
|
|
|
| נשלח ב-17/1/2010 13:47 |
|
| |
|
רזייא כתב: |
|
|
היכן ניתן למצוא את קבצי (הירחון/שנתון) 'סורא'? | |
בהנחה שאינך מחפש דווקא עותק פיזי. באוצה"ח (עדיין חינמי!) נמצאים כרכים ג (תשי"ז-תשי"ח) וד (תשכ"ד). [כרך ג' נכפל שם ומצויין בטעות גם ככרך א (תשי"ד) ואינו שם] באוצה"ת יש –נוסף לכרכים אלו- גם את כרך א (תשי"ד) וכרך ב (תשט"ו-תשט"ז).
|
בייפוס כתב: |
|
|
אני מחפש מאמר או ספר העוסק בחיוב העדפת תוצרת של שומרי תורה ומצוות [מבחינת פרקמטיא לא מבחינת כשרות ולא יישוב א"י]. | |
עסק בכך הגאון ר"א וסרמן הי"ד שאף נו"נ בזה עם החזו"א. ראה כמה מכתבים מעניינים בעניין בספר קובץ מאמרים ואגרות ח"א (הוצ' ישיבת אור אלחנן מכון אהל תורה) מדור אר"י. [הספר נמצא באוצה"ח המקוון.]
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 05:27 |
|
| |
אני מחפשת את הספר:האחים הקדושים
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2010 11:58 |
|
| |
ספר עם כריכה תכלת- לבן על רבי זושא ורבי אלימלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/1/2010 16:26 |
|
| |
מחפש בדחיפות לקנות "מרא דארעא ישראל" (גרליץ) ח"ב ו/או ח"ג.
|
|
|
|
|