| נשלח ב-4/5/2008 06:48 |
|
| |
אלו שמתחתנים בגיל 30-40 התפשרו או לא??
דבר אחד מטריד אותי בשידוכים. לפי הלקסיקון החרדי אני מתפשרת על המון דברים, אני ממש לא סלקטיבית לגבי נתונים
חיצוניים. זה יכול להיות גיל, רקע משפחתי, ישיבה, ואפילו תבטיחו לי שהוא מכוער אני אלך לראות. (ולא כי אנשים מכוערים זו
אטרקציה) על דבר אחד אני לא מתפשרת -אופי, אישיות.
משהו שמעבר לזה שאני מעריכה אותו ואנחנו באותו כיוון בחיים-יש לנו גם כימיה, הוא מאתגר אותי, אני שמה עליו, חשובה לי
דעתו, אנחנו צוחקים ביחד, (ולא במקומות שונים בטקסט) הוא לא חייב לחשוב בדיוק ברמה/בכיוון שלי אבל הוא מבין אותי...
הבנתם אותי??
אז לפי הסטטיסטיקה שלי שרוב המעוכבות שידוך (מעוכבות ולא מעוכבים, אצלם לא עשיתי סטטיסטיקה ואני מפחדת להתחיל כי
חושבני שזה יהיה מאכזב ביותר) שהן בעיני מעל הסטנדרט בכשרון/ בחשיבה/ בעומק, כשיש מהן שמתחתנות בגיל 36 לדוגמא זה
צעד שנעשה כברירת מחדל או שסופסוף הן מצאו את חמדת ליבן???
כי אם צריך להתפשר על אישיות למה לי להגיע לגיל 40 כדי להבין את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 09:49 |
|
| |
בס"ד
כי אם צריך להתפשר על אישיות למה לי להגיע לגיל 40 כדי להבין את זה?
הגעת למסקנה כה פשוטה וחכמה.
זה צעד שנעשה כברירת מחדל או שסופסוף הן מצאו את חמדת ליבן???
אני מאוד מקווה בשבילם שהן מצאו את חמדת ליבן...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 10:02 |
|
| |
באותה מידה שאפשר להסיק שהם/ן התפשרו ניתן להסיק שהם/ן פשוט התייאשו, ויאוש מדעת - קונה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 11:32 |
|
| |
מתפשרים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 12:07 |
|
| |
כל אחד חייב להתפשר.
אין איש בעולם 'מושלם', אין!
אני מתפשר הרבה על מנת למציאת זיווג.
בהצלחה לכל אחד למציאת זיווג הגון במהרה!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 12:08 |
|
| |
העיקר שמי שכבר בחר לא ירגיש שהוא התפשר.
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 19:10 |
|
| |
יש כאלה שהתפשרו ויש כאלה שלא. יש לי ידיד שהתחתן לפני מספר שנים כשהיה בן 34 .קיבל בחורה שמרבית שאנשים שאני מכיר ( כולל את עצמי) אפילו לא חלמו על הצעה כזאת: משפחה טובה ,צעירה (יחסית הגיל שלו)בת26 ,יפיפיה מסוג שאפילו בסרטי הוליווד לא רואים דברים כאלה וכל השאר מעלות ועם כל זה שהוא מתחזק ,משפחתו מזרחיסטית פושרת ועליו אי אפשר לומר שהוא איזה למדן עצום או לפחות מתמיד גדול שלמד הרבה שנים בישיבה חרדית.
מצד שני אני גם מכיר מישהו חרדי מבטן ולידה שהתחתן בגיל 29 ,נאלץ להתפשר ועד היום הוא אוכל את הלב.
כך שהכל לפי המזל.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 20:54 |
|
| |
לדעתי בגיל מבוגר אתה לא מתפשר אתה מבין יותר טוב מה מתאים לך ומה שחפשתה בגיל צעיר זה לא מה שתחפש בגיל מבוגר ,
אצלי לדוגמה חל שנוי מאוד ממה שחפשתי בגיל צעיר למה שאני מחפש היום וזה נובע מהבנה יותר בוגרת של מהות חיי נישואים , ולא שאני מתפשר,
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 21:25 |
|
| |
שלום לכולם,
אני רווקה מבוגרת, הציעו לי מישהו חבדנקית וזה ממש לא נראה לי....
מצד שני כמו שהקדמתי אני מבוגרת אולי הגיע הזמן להתפשר גם על זה ?!
מה שמלחיץ אותי תמיד זה שלפעמים אני רואה רווקות ממש מבוגרות (35+) בכל זאת ב"ה נדיר מאוד, אני אומרת לעצמי שגם הן היו בגילי לפני שהגיעו לגילן ואז עני אומרת לעצמי:
'תפסי מה שתוכלי
מה דעתכם ?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 21:39 |
|
| |
הוצאת שם רע על ציבור יקר וקדוש
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 22:02 |
|
| |
מהיכרות עם חברות מתבגרות יש סיפורי הצלחה ויש סיפורים פחות מוצלחים.
מה שכן ניתן לומר לטובת המתבגרים, שכשהם נישאים הם יודעים להעריך את המתנה שהם קבלו, ההתמודדות היא שונה והרבה פעמים רק לטובה. אבל אני מאחלת כאן לכל הצעירים נישואים מאושרים בגיל צעיר! שאף אחד מכם/ן לא יעבור את המסע הקשה הזה. מניסיון זה סרט אחד ארוך...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 22:39 |
|
| |
הלו חברים, מה קורה איתכם?
אני היחיד שמתקשה למצוא את אהובת ליבי, מאחר ואני בשידוכים כבר 6 שנים רצוף שלעולם לא נפגשתי עם בחורה עד עצם היום הזה כי אני בעל מום, אז מה?!
כל אחד יעשה את הזמן שלו והקב"ה מזווג לכם זיווגים בעתו ובזמנו, הכי חשוב שלא תוותרו על התפילות שלכם לפני בורא עולם!
בהצלוחה!
תחשבו טוב יהיה טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 22:40 |
|
| |
תגידו, קראתם רק את הכותרת????
כולכם רציניים????
להתחתן עם משהו שלא מעניין אותי מה הוא חושב על x, ולחכות להסתדר איתו אחרי הנישואין?? לבנות רק על זה שהוא
נשמה???
גם אלו שבגיל קרוב ל-40 התחתנו עם גרוש/ אלמן זו לא התפשרות בעיניי, זו לא ההתפשרות עליה אני מדברת. מבחינה זו אני
מכוסה ואני פשרנית מאד. גם גרוש יכול להכיל עולם מלא מבחינת אישיות, הגרוש זה נתון חיצוני, בדיל ויעבור.
בעינכם העיקר להתחתן??
חושבני שהעיקר להתחתן-טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:54 |
|
| |
תכל'ס, לגבי העניין לא חידדתם ולא חידשתם לי כלום. לא עשיתי הצבעה בעד/ נגד...
חסרים כאן כמה מוחות שהיו בבין הזמנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 01:56 |
|
| |
כן, אין כמו בחורי הישיבות...הוי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2008 02:01 |
|
| |
אם את כ"כ מאמינה בזה למה את עדיין רווקה?
|
|
|
|
|