| נשלח ב-4/5/2008 12:30 |
|
| |
מאורסת צעירה יצאה לאיסטנבול ל...קניות לקראת חתונה.
בשבוע האחרון יצא לי לצאת עם חבר לאיסטנבול לנופש לפני תחילת הזמן, התפלאתי לראות בחורה צעירה עם אימה עלו איתי למטוס ישר לאיסטנבול, שאלתי את עצמי מה עושה בחורה כמוה עם אימה באיסטנבול? כשהגענו לאיסטנבול, גליתי שהן יושנות באותו מלון שלנו, הן היו שכנות שלי! יצא לנו להכיר אותן ולשוחח עימן.. זרקתי אליה המון שאלות וקיבלתי תשובות ברורות ומפורטות את מעשייה באיסטנבול.
אז ככה, היא בני ברקית ומאורסת, יצאה לקניות עם אימה באיסטנבול, המחירים בטורקיה מוזלים ביותר וחוסכות אלפים שקלים לבזבוז כסף לקניות בארץ הקודש והמסוכן. הן טסו לטורקיה עם תיק אחד וחזרו לישראל עם 3 תיקים ענקים ענקים!!! היא גם קנתה 3 פיאות שכל פאה עולה 620 דולר ובארץ ישראל עולה 1200 דולר!!
אני בשידוכים כבר 6 שנים וזה פעם ראשונה ששמעתי על התופעה הזו.
ואתם?
בנות, הייתן מוכנות לצאת לטורקיה בשביל לצאת לקניות לפני חתונכן? או שטוב לכן בארץ?
(להזכירכם, טיסה + מלון 4 כוכבים ל5 ימים ב250 דולר)
דעתכם. . .
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 12:35 |
|
| |
חזון נפרץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 12:59 |
|
| |
מתחקיר שנעשה, לפעמים הזול עולה ביוקר. הרבה נפלו בפח במיוחד עם הפאות (שצריך עליהן הכשר..).
אני: טוב לי בארץ. לא הייתי יוצאת.
לא נראה לי שזה כזה חיזיון נפוץ, בכל אופן לא ראיתי אצל חברותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 13:03 |
|
| |
נהרא נהרא ופשטיה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 13:29 |
|
| |
'מחפשת', כפי הידוע לי, לאחר 'פרשיית הפאות' (אצלנו קראו לזה פ(א)ת עכו"ם), דווקא מטורקיה צמחה הישועה - שם אין ע"ז... אבל מה שנכון שהזול עולה ביוקר - ובידידי הוה עובדא; שרוכל מקומי הציע לו לקנות סדרת בשמים יוקרתית במחיר מפולפל כראוי למעמדם ואף נתן לו הרחה מהם; לאחר מו"מ מתיש נאות המוכר לסכום והעסקה נגמרה בשעטו"מ; משהגיע לארה"ק וביקש להנות ממקחו, חשכו עיניו! בקבוקי הבשמים היו מלאים מים גרידא וחוץ מריח חריף של החמצה לא נדף מהם שום ריח... התברר למפרע שהתורכי הרמאי הזה מסתובב עם בושם אחד מקורי שממנו הוא נותן הרחה, וכל שאר הבשמים שבתרמילו מזוייפים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 13:44 |
|
| |
שמעתי על כך, לא אחת.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 13:52 |
|
| |
ידוע.. לא מאד נפוץ אבל חלק עושות את זה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 13:58 |
|
| |
לפעמים מתפרסם בעיתונים על התארגנות קבוצהלנסיעה לטורקיה למטרת קניות לחתונה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 14:14 |
|
| |
sihs,
איזה עיתונים מפרסמים על כך? מעניין אותי לשמוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 14:57 |
|
| |
ממש נשמע ממש נחמד לצאת להתפנק עם אמא לפני החתונה- אני בעד! ואם זה חוסך כסף אז בכלל כיף!
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 16:04 |
|
| |
i never heard of going to Istanbul for shopping.. but i would go to America for that
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 17:26 |
|
| |
אין כמו אמריקה לSHOPPING...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 18:00 |
|
| |
לחברמן 100
במודעות לוח אפשר למצוא פרסומים
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 18:42 |
|
| |
sihs, אף פעם לא קראתי את המודעות האלו. לשם מה הם צריכים הצטרפות לקבוצה למסע טורקיה? הרי הם יכולים לנסוע לבדם?
shemesh84, אפשר תרגום עברי?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 20:17 |
|
| |
תרגום לשמש:
אף פעם לא שמעתי על נסיעה לאיסנטבול בשביל קניות, אבל היתי הולכת לאמריקה בשביל זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2008 20:53 |
|
| |
בוקר טוב אליהו. ברור שנוסעים לטורקיה בשביל קניות! וחוצמזה, אני אוהבת את האנשים שם, כולם כאלו לבושים טוב ונורא נימוסיים (במיוחד בשוק...) אבל לגבי האיכות, אין לדעת. רוב המותגים מזויפים, ופעם ניסו למכור לחברה שלי בושם שהיה בעצם... נו, טוב, לא משנה. איך שלא יהיה, לכל הטסים לשם: לעולם אל תקנו במחיר הנקוב. אם תתווכחו קצת, הוא יצנח מידית בחמישים שישים אחוז. הם צוחקים אחרי צהריים על התירים הטיפשים שלא יודעים להתמקח. קניה מהנה! :)
|
|
|
|
|