בית פורומים שידוכי חרדים

סגולות למיניהן.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/5/2008 17:10 לינק ישיר 

כל הסגולות יהיו רלוונטיות מרגע שתוכיחו שלא היה קורה ה"נס"  בלעדי אותה סגולה. (או ירוקה) לתפילות תמיד יש כח. 40 יום בכותל?-שטויות במיץ. אין לזה שום אסמכתא במקורות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/5/2008 19:15 לינק ישיר 

משה רבינו גם עשה 40 יום בהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 00:18 לינק ישיר 

נכון שאין לכל ענין ה-40 יום אסמכתא במקורות, אבל לדעתי ברגע שהאדם עושה השתדלות למען מטרה מסוימת זה כבר מעורר משו בשמיים...ולהגיד פרק שירה או כל דבר דומה זה לא פשוט בכלל!!! זה באמת מאמץ לזכור, לעצור ולהתפלל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2008 00:25 לינק ישיר 

אם יש לך מקורות מידע מה עושה בשמים מה, אני מהיום חברה שלך... ועצם העובדה שזה מאמץ לזכור להגיד וכו' זו לא ההוכחה שזה מה ש-צ-ר-י-ך לעשות. לפעמים גם לעבוד עבודה זרה לא קל בכלל. אולי כדאי להשקיע את האנרגיות במה שאין ויכוח על זה שזה תפקידינו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 00:27 לינק ישיר 

מצחיקונה, כל תפילה וכל מאמץ מצידך עושים משו בשמיים...אחרת מה אנחנו עושים פה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2008 00:45 לינק ישיר 

ח"ח dossit! (מילה בסלע שתיקה בתרי).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 00:47 לינק ישיר 

זה לא פייר...=(
כולם נגדי!!!
מישהו??..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2008 00:52 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2008 00:58 לינק ישיר 

בעניין רבע שעה של ד"ת אני מסכים; אך למי זה הועיל חוץ מלבעלי בתי הדפוס?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 00:58 לינק ישיר 

אני רואה שהמנורה פופולארית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 01:09 לינק ישיר 

ילדה, כל דבר עושה משהו בשמים, השאלה מה... כן ברור שתפילה היא תמיד בונוס, אבל שהתאמצת לזכור?? למה את בטוחה שזה יפעל לטובתך בזמן שאת בכלל לא יודעת מה לחשוב על סגולות?? ולגבי 40 יום של מ"ר, מה הקשר???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 01:11 לינק ישיר 

עובדה שזה עבד!!!
אנשים שהתארסו בדיוק ביום ה-40, או שהתחילו לצאת עם החתן העתידי בדיוק ביום ה-40,
ועוד רבים ודומים. את קולטת שהסטטיסטיקה של זה היא אחד למיליארד, ושזה קרה לא פעם ולא פעמיים!!! מה תגידי על זה???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2008 01:14 לינק ישיר 

אני אישית, גם לא מתחברת לסגולות למיניהן.
אני מרגישה שאחרי שעושים סגולה מחכים שמה שבקשנו יתקיים ("אני עשיתי, עכשיו תתן לי"), להבדיל מתפילה, שאנחנו בעמדת מבקש, ורוצים שיהי רצון מלפניך, אבל לא משהו שאתה חייב לי...

אני מרגישה יותר נח להבטיח לאמר נשמת או מזמור לתודה או כל הודיה אחרת לאחר שאוושע, מאשר להרגיש חובה כל יום, במשך 40 יום, לאמר משהו מסוים (שהרבה פעמים נהפך להרגל משעמם), ולהתאכזב במידה וזה לא יתקיים.

כן, אני מעדיפה לקבל קבלה קטנה ואמיתית, שאעמוד בה בכל מצב (גם אחרי שאחלץ מצרה), ולא תקופה מוגבלת, שאח"כ אני, כביכול, משתחררת מהנטל......

[דעה אישית]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/5/2008 01:21 לינק ישיר 

הוא אשר כתבתי בראשית האשכול: תוכיחי לי שזה לא היה קורה בלי. ומי אמר שהסטטיסטיקה רחוקה מהמציאות?? אני לא ילדה קטנה (בגיל, מעבר אנלוידת) וחויתי המון אירוסין של חברות וחברות מעוכבות וסתם כל מיני ועדיין לא פגשתי את הנפלאות המדוברות במציאות פרט לסיפורים יפים ששמעתי. היתה אחת שחודשיים אחרי ועוד אחת באמצע הסיבוב השישי של ה-40 יום. חוצמזה שמעת-באוזניי-מפי הרב אינהורן שהוא כלי ראשון ששמע מר' חיים קנייבסקי שצחק למשמע ה-40 יום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/5/2008 01:24 לינק ישיר 

מיסס dossit‏;‏ העניין עם מ"ר בא כתגובה הומוריסטית לדברייך, אם לא הבנת... ומיסס fan‏;‏ אני מכיר יותר אנשים שזה לא עזר להם מאשר כאלה שעזר להם (אני בעצם שם לב שאני כלל לא מכיר כאלו...)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > סגולות למיניהן.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.