בית פורומים שידוכי חרדים

רוצים אותך, מפתה, זהירות.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/5/2008 20:23 לינק ישיר 

בס"ד

את האמת אני שמעתי בשם מישהי שהעבירה את הסיפור  האישי שלה "  400מי יודע "...
כפשוטו ומשמעו  היא עברה מגיל 18 עד 26 את כל המניין  בחורים האלה מכל הגוונים הסיגנונות וכל הבעלי מקצוע למינהם עד שהיא  הגיעה לאחד והמיוחד שאליו היא ציפתה וייחלה שתורתו היא  אומנותו .... אנו גם לא האמנו עד  שהיא סיפרה...
אז  אפשר להתנחם תמיד מכל מצב .. . ישועת ה' כהרף עין...
1. שישועתו קרובה ויכולה להגיע פתאום כהרף עין כמו התנועה המהירה של העפעוף של העין שניה של חושך ואור...
או פירוש  2. שברגע שאנו מרפים מהמצב ולא חושבים ודואגים מה יהיה (מה' יהיה )
ומשליכים את הכל על ה' כמו תינוק "כגמול עלי אימו" ובמקביל עם תפילה והשתדלות  אז  תבוא  הישועה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 22:54 לינק ישיר 

כן, ב"ה היום אני נשוי באושר ויש לי גם ילד, כך שאין מה לדאוג לי.
הפדיחה שהיתה לי : אישתי לא ידעה שיצאתי עם כזו כמות ענקית של בנות, היא ידעה שיצאתי עם הרבה אבל לא ידעה עם כמה?
יום אחד היא מנקה לפסח והיא מוצאת בין הספרים שלי מחברת שהייתי רושם בה את שמות הבנות, מקום לימודים, הורים וכו'.בקיצור מחברת השידוכים. והיא מתישבת לקרוא ולספור,אני חוזר מבית הכנסת ואני רואה אותה רכונה על מחברת ומאוד מאוד מרוכזת, שאלתי אותה מה כל כך מענין במחברת הזו שמרתקת אותך. ואז היא אומרת לי וואו......... כזה הרבה בנות יצאת? אז אני התממתי ואמרתי לה מה פתאום הרבה בנות? והיא אמרה לי 100 בנות זה לא הרבה בשבילך?! אז מה זה כן הרבה! ופתאום אני רואה שהיא אוחזת במחברת שליותה אותי בפגישות כדי שלא אגיע לטעויות, (של אותה בחורה שכבר הוצעה לך ועוד מקרים) אמרתי לה מה ישבת לספור את הכל ? והיא אמרה לי בטח. ויש 100  . כך שלכל המפקפקים בדבר על פי עדותה של אישתי 100 בנות יצאתי. ואישה נאמנת בדבר כזה. שהרי אין אישה מתקנאת אלא בירך חברתה כמאמר הגמרא.     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 22:58 לינק ישיר 

ולשאלת רבים איך הדבר אפשרי?
התשובה היא שהיו לי הרבה מאוד הצעות מכל מיני כיוונים. ומכיון שהייתי חותך דהיינו ישר מחליט אם כן או לא,
היו תקופות שהייתי יוצא כמעט כל יום עם מישהי אחרת,
כך שהדבר ממש אפשרי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:01 לינק ישיר 

בניכסא זה לא הוכחה טובה המחברת עם ה100 שמות זה לא אומר שיצאת עם כל שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:05 לינק ישיר 

למה, באמת, אתם שומרים את זה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2008 23:08 לינק ישיר 

אטראקטיבי אל תדאג הדף שלך אצלי (עכשיו אני מקשרת)בטוח זה אתה יש פה 22 שמות אני אשלח לך במייל..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:09 לינק ישיר 

מירית 0123 אלו שהיו רשומות במחברת אלו היו בחורות שבודאי יצאתי אתן. 
1. מפני שלברורים סתם לא הייתי רושם במחברת כמו שכתבתי שמחברת זו נועדה לימנוע אי נעימיות.
 2. אני לא מתכוין להתווכח על הנושא כל אחד יאמין במה שבא לו ומה שלא  נראה לו זכותו לא להאמין לזה . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:11 לינק ישיר 

לתמי_4 אני לא שמרתי למטרה כלשהי אלא זה היה מונח ביחד עם כל הספרים שהבאתי מהישיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:12 לינק ישיר 

סבבה ,רק זה פשוט לא היה הוכחה אבל באמת שלא מטריד אותי אם יצאת עם מאה או 90 או 101העיקר שבסוף מצאת את אשתך

תוקן על ידי מירית0123 ב- 12/05/2008 23:25:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:14 לינק ישיר 

[

תוקן על ידי מירית0123 ב- 12/05/2008 23:29:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:16 לינק ישיר 

מירית, את יכולה לערוך את הודעתך עד כשעה אחר כתיבתה.
פשוט לחצי על העט משמאל בהודעתך הזקוקה לתיקון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/5/2008 23:17 לינק ישיר 

מירית 0123 אני רואה שלקחת את זה ממש קשה.
אני יכול לומר לך שהיו רגעים שהיו ממש קשים והיו רגעים נחמדים מאוד, אבל העיקר לא להישבר. גם אם אתה כבר הזקן של הישיבה אל תתיאש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:22 לינק ישיר 

תמי תודה לא שמתי לב לזה עד עכשיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:24 לינק ישיר 

בניכסא אני לקחתי קשה??א ת ה לקחת קשה מה חזרת לזה?אתה נשוי כיום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/5/2008 23:27 לינק ישיר 

את ממש מצחיקה אותי ממש אבל ממש לא חזרתי לזה. רק ניסיתי לעזור לשואל בתחילת הפורום .  

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > רוצים אותך, מפתה, זהירות.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.