בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/6/2008 13:40 לינק ישיר 

אם אדם רוצה שיתחייחסו לדבריו בצורה רצינית ובכובד ראש ודאי שעליו לנמק ולהסביר כדרכה של תורה
מדוע דעתו של השני אינה נכונה בעיניו .

פשיטא שאין די בכך שיאמר כאילו מאחורי הפרגוד הוא מדבר 'טעית בעניין פלוני ובעניין אלמוני' , ואפילו אי ידע מאי קאמר
לא ליבעי לאיניש למילף לאחריני בפרהסיא הכי . ואפילו אי משום מראית עין בלחודא .

לי בכל אופן יש מהלך ואני עקבי בשיטתי לכל אורך הדרך , מי שרוצה ישמע ומי שלא ...תמיד יוכל לקרוא את הדברים
עם רמקולים סגורים . . .

אין לי מושג מאיפה לקחת את עניין הניסים הגדולים בקיץ הקרוב .

מצד שני אולי זכותו הגדולה של טמא לפיד כעת שהוא בשמיים תעמוד לנו...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2008 13:54 לינק ישיר 

לפי שיטתי כמובן .

מאחר וכל האירועים עליהם דיברתי באשכול זה וגם באשכולים אחרים נדחים לפחות בשנה
זה אומר גם שאין צורך לבטל את האולימפיאדה , אני פשוט לא רואה אירוע שיגרום לביטולו .

אם כך יפה...מישהו מוכן להודיע זאת לסינים ?

סתם שיהיו רגועים .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2008 14:43 לינק ישיר 

המייחל,

אני לא ביקשתי שתתיחס לדעותיי בצורה רצינית. אני ממלא לא התיימרתי לומר כאן כלום. מה אני עפרא דארעא.
אני בטל ומבוטל לעומת חכמתך וחכמת רבותיי.
אתה זה שביקשת שייתיחסו למה שאמרת בכובד ראש. לא אני. אני ניסיתי רק לעזור לך לא לרוץ מהר ולשגות. ניסיתי למנוע ממש את מה שקורה עכשיו...
סליחה שלא הצלחתי. אל תנסה עכשיו לתקן את השגיאה בשגיאה נוספת... אל תנסה לעשות מקצה שיפורים לתאריכים ולשמות של מעורבים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2008 16:10 לינק ישיר 

בטח שביקשתי שיתייחסו לדבריי בכובד ראש , כראוי לכל דברי תורה .

שייקבלו את הדברים כאמת מוחלטת ? ודאי שלא , כל זמן שלא הוכחתי את עצמי למה שיעשו כן .

ולמה שלא אעשה שיפורים ותיקונים לתחזיות אם הוכיחה המציאות אחרת ?

מה אני כסיל הנכנס עם הראש בקיר בתקווה שהוא יכנע ויישבר...

אני לא מתעסק פה לא עם אגו ולא עם גאווה מטופשת , רק לחפור ולמצוא את אמת תורתנו הקדושה בקשתנו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2008 16:15 לינק ישיר 

מייחל יקר

אתה לא צריך להצטער על זה שנשארה לנו עוד שנה לסבול את מלכות הערב רב, אלא לשמוח על כך שנשארה לנו עוד שנה שלמה לקרב עוד ועוד יהודים אל התורה הקדושה ולהחזיר אותם הביתה ואולי ככה להציל עוד כמה נפשות.
אני אגיד את הדבר הבא ברבים כדי שכולם ישמעו כמה פועלך חשוב.
לפני כמה זמן שלחתי לך שאלה לתיבה הפרטית, ואתה תקפת אותי בחזרה, מה שנתן לי מין "סטירת התעוררות" שבהתחלה העליבה אותי, ובסופו של דבר הביאה אותי לחזור בתשובה ברצינות. אם לא החיזוק הזה שלך לא הייתי יכול לראות דברים כפי שהם באמת.
אני רוצה לספר לך שהתחלתי אפילו לשמור שבת ומצוות באופן קבוע, ושחלק גדול מאד מזה בזכותך. בחיים לא הייתי מאמין אם מישהו היה אומר לי שיבוא היום שבו אני אצליח לא להדליק סיגריה במשך 24 שעות שלמות.
אבל המילים שלך עוררו אותי וחיזקו אותי ככה ששום דבר לא נראה חשוב כמו לעבוד את הקדוש ברוך הוא, ובטח לא סיגריה.

מייחל- אתה אולי רק הטריגר הקטן, כי את השבת שמרתי בעצמי, ואת התפילין אני מניח בעצמי ולבית הכנסת אני הולך בעצמי, אבל אם לא אתה, אז אולי היתה לוקחת  לי עוד שנה עד שהייתי מחליט סופית שהגיע הזמן לחזור בתשובה.
אין לך מושג ואפילו מושג זעיר כמה שהעבודה שלך חשובה.
אתה צריך לשמוח על זה שיש לך עוד שנה שלמה. לא להיות עצוב.
אתה צריך לשמוח על זה שחסכת ממני עוד כמה חודשים של חטאים.
את מה שמאה רבנים לא עשו בשנתיים אתה עשית לי במשפט אחד(לך לתיבת ההודעות הפרטית ותראה את ההודעה האחרונה ששלחת לי במידה ולא מחקת אותה כבר)

שיהיה לך חג שמח ובריאות לך ולכל משפחתך
ואני שמח שלפחות יצא לי לחגוג חג שבועות אחד בתור יהודי
להתראות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2008 16:27 לינק ישיר 

להגיד לך שאני לא בשוק...לא אגיד , כי אני כן !

לצערי מחקתי את אותה הודעה , אני לא נוהג לשמור הודעות בתיבה .
אבל אני זוכר מעט ממה שכתבתי , ואם הדברים עשו את מה שתארת זה רק בגלל שלך יש נשמה טובה וטהורה
שמוכנה לשמוע אמת ולא בגלל שוטה כמוני .

מה אגיד לך נשמה טובה , אשריך ואשרי חלקך , אברך אותך שה' יחזק אותך ויתן לך כוחות ואורות גדולים
להמשיך ולהתחזק בתורה ובעבודת ה' בדרך האמת .

וכשם ששימחתני בדבריך כך הקב"ה ישמח אותך ותזכה לגאולה פרטית עוד לפני הגאולה הכללית .

חג שמח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/6/2008 18:56 לינק ישיר 

חג שמח לכולם!

אם יורשה לי אומר כמה מילים כפי ראייתי והבנתי לגבי אחרית הימים...

בקרוב מאד בימינו ... מדינת ישראל תחדל להתקיים כמדינת ישראל... המדינה תהפוך למדינה רב לאומית (לאחר מלחמה קשה)
המדינה הרב לאומית דווקא תביא שגשוג אדיר לתושביה ובמיוחד ליהודים שידעו לנצל את ההזדמנויות שבפניהם.
מלחמת גוג ומגוג להערכתי יכולה לבוא בערך בעוד מאה שנה מתוך קנאה של יושבי הארץ בעושרה ובעיקר בחשיבותה של ארץ ישראל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2008 21:54 לינק ישיר 

מיכאל
תודה על דבריך , גם דעתך דעה , רשמנו .

נו , כעת משעברנו את התחנה האחרונה שלפני הקיץ ושבועות מאחורינו וחום הקיץ לפנינו

נותר להמתין ולראות האם הקיץ יהיה חם לא רק מבחינת מזה"א אלא גם מבחינת המצב הביטחוני

כפי שההיגיון והאירועים אולי מלמדים .

שיהי רק בשורות טובות לכל עם ישראל אמן .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2008 22:08 לינק ישיר 

המייחל,
אני פשוט לא מבין אותך. מצד אחד אתה יוצא בהצהרות מרעישות עולם (60 ולא תוסיף, מב"י הוא שרון, טילים בשבועות, משה, אליהו וכ') מגבה את מה שאתה אומר בהבנה לא נכונה של הכתובים ומתרעם עליי שאני לא מציג אסמכתאות לכך שאני שולל את דבריך. כלום, צריך אסמכתה כתובה לתיזה המתפוררת שלך? די לראות עד כמה היא התגשמה כדי לוותר על כל האסמכתאות שבעולם. באופן עיקבי ביקשתי ממך בדחילו ורחימו לא למהר, לבדוק ולהתייעץ... אפילו נזרקנו שנינו מהפורום של מרדכי בגלל זה. ועכשיו אתה רוצה שאתן לך אסמכתאות למה שגית או יותר נכון למה צדקתי.
אומר לך כך: מב"י הוא לא שרון ולא עומרי שרון ולא ציפי לבני- רד מזה באופן סופי.
משה רבנו ע"ה, עמודה דאמצעיתא, יושב ליד כסא הכבוד של הקב"ה ואין בעולם אחד שהוא מצוי בקרבו.
משיח בן דוד מצוי בקרבנו מזה כשנתיים והוא עצמו אינו יודע כל כך בנתיים כי נשמתו מתלבשת בלבושי נקם של הקב"ה לפחות ב עשרת החדשים הבאים והיא צפונה בקן ציפור עד שתסתיים מלבושה ואז הוא יידע שהוא המשיח.
אליהו הנביא עתיד להתגלות בקרוב ממש לפני שהמשיח עצמו ידע שהוא הגואל. עד כאן. ואם אתה חושב אחרת אתה מוזמן לדבר עם גדולי הדור. פנה לרב קנייבסקי עם התיזה שלך או לרב אליהו או לרב עדס ותשמע מהם מה הם חושבים על כך.
אם אתה טוען שישנו כאן בעולמנו כבר את משה ואליהו וכו' אז אני קוגלאגר...
לגבי אסמכתאות - פשוט כך את אלה שלך ולך עם התיזה שלך לרבנים....  הם כבר יאמרו לך היכן שגית!  
ניסיתי לעזור לך בשוליים אך אתה היית עקשן... מה כי תלין עליי. אני יודע ואני מבין את הדברים אחרת גם לגבי תאריכים וגם לגבי אישים, אבל מה לעשות אני לא יכול לשתף את הציבור בכך. לא אני הסמכות לכך ובבוא העת יודיע מי שיודיע על כך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2008 22:40 לינק ישיר 

היית חושב שהכשלונות החוזרים ונשנים של המייחל לחזות את העתיד היו מלמדים אותו קצת צניעות

אבל לא כך הדבר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/6/2008 22:53 לינק ישיר 

מתיב

נטרפה עליך דעתך או מה ?  מה זה צריך להיות ההודעה הזו ?

בהודעתי האחרונה התכוונתי דווקא עליך !  לא על מישהו אחר .

אתה הוא זה שדיברת על הקיץ הקרוב לא אני .

תחת זה שתראה בהודעתי יחס של כבוד לשיטתך ראית בה משהו אחר והפוך לחלוטין .

ומה בכלל הקשר בין כל מה שהכנסת באותה הודעה אומללה וחסרת פשר לבין דבריי הקודמים ?

ח'ברה , קצת שליטה עצמית לא תזיק פה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2008 23:58 לינק ישיר 

מקוטיאל

תוכל לתת לנו בבקשה רשימה מסודרת של  'כל ' כשלונותיי ?

אתה יודע...למען מטרה חשובה מאוד , אחרי הכל קוראי פורום זה אולי לא ממש יודעים להבחין לבד
בן אמת לשקר ובין נכון ללא .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2008 03:14 לינק ישיר 

מתיב יקר.....

להצהיר הצהרות כבדות משקל באוויר בלי לשתף אותנו לא מתקבל על הדעת.
באנו פה לתרום ולהחכים,אפילו אם אינך יכול לחשוף הכל לפחות תחשוף דברים מעטים שיבהירו לנו את המשך הדרך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 05:03 לינק ישיר 

מייחל, מתיב, וכל מי שמבין בכתובים יותר ממני(שזה כנראה כולם...)

יש לי שאלונת
קראתי הלילה משהו שלא שמעתי עליו אף פעם לפני כן

באחד מהאתרים שעוסקים בגאולה(ויש אלפים מסתבר..) קראתי משהו על זה שבזמן הגאולה ייתאחדו 12 השבטים, אבל יתווסף אליהם גם שבט של "מלאכים" בגוף אדם- כאלה שהתגלגלו בגופים אנושיים כדי לזרז את הגאולה.

זה נשמע מאד מעניין- אבל מכיוון שמעולם לא שמעתי על זה לפני כן רציתי לשאול אם אכן יש אסמכתא לכך בכתובים

אני חייב לציין, לפני שתרגמו אותי באבנים, שלא אני הבאתי את הטענה הזאת, ושאני רק מצטט אותה.
אין בשאלתי משום הבעת דעה לכאן או לכאן- אלא רק שאלה תמימה.

אז יש אסמכתא או אין? ואם כן, אז אפשר לשמוע בבקשה את הפסוק המדויק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 08:45 לינק ישיר 

קודם כל ברוך הבא 'בלתי נראה' .

ולא , לא נרגום אותך באבנים חלילה . למה שנעשה זאת .

אדם המיושב בדעתו השואל את שאלתו בצורה רצינית ומכובדת יזכה למירב הכבוד וההערכה
המגיעים לו .

לשאלתך , לא , אני בכל אופן לא מכיר תיאורים שכאלה במקורות שלנו .

לצערנו בדורנו יש כ"כ הרבה מלל לא אחראי בנושא הגאולה ולא אחת מדובר בלא יותר מדימיונותיהם ורצונותיהם
של אותם אנשים ולא במקורות תורתנו הקדושה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.