בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/6/2008 09:34 לינק ישיר 

שלום ידידי,
אכן ישנה אסמכתא לשבט המלאכים אותם הזכרת.
יל"מ רבותיים של מלאכים אלו שעליהם רוכב הקב"ה בעת הגאולה שנאמר -רכב אלוקים רבותיים אלפי שנאן. המשיח עצמו בבואו ילווה בשני שרפים מימינו ומשמאלו.
למיטב זכרוני כל מה שקשור לתיאורים הללו נמצאים באוצר המדרשים פרקי משיח ועשר גלויות.
לגבי כנוס שבטי ישראל ראה ישעיהו כו' וכן יא' ..ביום ההוא יתקע בשופר גדול... ונשא נס לגויים וסף נדחי ישראל.
גם במסכת סנהדרין ל"ח צויין שמו של המלאך המלווה - הנה אני שולח מלאך לשמרך בדרך... ודרשו חז"ל זה מטטרון מלאך שה"פ של הקב"ה. מכאן למדים שבגאולה אחרונה גם ילווה אותו המלאך לשמר את עם ישראל מכל הפורענויות.
מקווה שעזרתי במשהו  תוקן על ידי - מתיב - 10/06/2008 9:35:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 10:01 לינק ישיר 

המייחל מתיב

עבר חג השבועות ואני רואה התנצחויות שאין בהם שום טעם.

כי הרי ברור כשהגאולה תהיה הרי זה לא ישנה במאום מי ידע מה , כל הענין של הדיבורים על משיח הו רק לצורך החזרה בתשובה , ועל כן אנני מבין בכלל את התנצחיות הללו.

למתיב

אם כדבריך שהרבנים יודעים למה הם לא מעוררים את העם לתשובה?

לי נראה שמי שהכי צודק אילו האוטיסטים שאומרים שבקיץ תהיה מלחמה גדולה , ומיד לאחר מכן יתגלה מלך המשיח.

כל ההבנות בזהר קשה לדעת מהם כי הזהר מדבר על שינויים בפנימיות העולמות , שאין ביטחון שאנו נחוש זאת.

ועל כן מה שלי נראה שיש להתכונן כל רגע למלחמה הגדולה , והכוונה לעשות תשובה , ומשיח יבוא בהיסח הדעת , ונזכה לגאולה קרובה במהרה בימינו אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 12:04 לינק ישיר 

בס"ד

אחח האמת היא שלרגע לא חשבתי שתימצא אסמכתא ל"שבט השלושה עשר" אשר מורכב מאנשים בעלי נשמות מלאכים.
אני חייב לספר לכם סיפור מאד מאד מדאיג.
אל אותו האתר שממנו הבאתי את הטענה הזאת הופניתי ע"י חבר טוב שבזמן האחרון מתייחס אליו כאורים ותומים.
הייתי חייב לשמוע מכם שאין בסיס הלכתי לטענה הזאת לפני שהבאתי בפניכם את הטענה.

אני בן 19 וגר באלעד. חבר טוב שלי, בן גילי, שאני מכיר עוד מהמעון מהתקופה ששנינו גרנו בירושלים, שהוא איש חכם ועמוק, ולמרות זאת עבר בחודשים האחרונים תהליך מאד קיצוני של יציאה בשאלה, סיפר לי על רב שהוא פגש, ושאותו הרב סיפר לו שהוא נשמה של "מלאך בדרגת שר" ושהוא רק חלק מקבוצה גדולה של אנשים שנשלחו לכדור הארץ כדי לעזור לעם ישראל בתקופת הגאולה. חברי, שאני מעדיף לא לציין את שמו או פרטים עליו מפני שהוא נהג לכתוב כאן בעבר וכולכם כנראה מכירים אותו, כנראה הרגיש כל כך מוחמא מעניי ה"שליחות", שדבר ראשון- הוא חזר בתשובה באותה המהירות שבה הוא יצא בשאלה(שזה דבר טוב לכשעצמו) ודבר שני הוא לא מוכן להתעסק כרגע בשום דבר מלבד באחרית הימים, ולטענתו הוא "מכין את עצמו לגאולה".
אני יודע שזה לא נשמע כל כך מדאיג כמו שאני מציג את זה, ואני גם חייב לציין שחברי שומר על כך בסוד ולא משתמש בטענה הזאת להאללה עצמית, רק שהתהומיות שבה הוא מתייחס לעניין מדאיגה אותי. אני מאד מפחד מ"היום שאחרי".
עכשיו- מילא אם זה היה רק חבר שלי. אבל הרבה אנשים הולכים שולל(או לא שולל- את זה ימים יגידו) ושוכחים את העניין האמיתי. שהוא שמירה על תורת ישראל הקדושה.

וכמו שכולנו יודעים ושמענו שוב ושוב "תיפח רוחם של מחשבי קיצים"- פשוט מאד כי אפשר להשתגע מהעניין. פשוטו כמשמעו.

אותו הרב השביע את חברי, נקרא לו ח' לצורך העניין שלא לספר לאף אחד חוץ מחבר קרוב או שניים על עניין ה"מלאך בדרגת שר" מפני שאם הוא יספר אז זה לא יתגשם.
לדעתי הוא ביקש ממנו לא לספר כי הוא ידע שכל אדם שפוי שישמע את הטענה הזאת יפקפק בה.
אני באמת באמת דואג. ואני גם יודע שח' היקר (שהוא אכן אדם מאד מאד חכם ועדין ויפה - ואם יש מישהו בעולם שיכול להיות מלאך זה אכן הוא- אבל נו באמת....) מתכוון רק לטוב אבל אני מפחד שהוא ח"ו יפול לתהום עמוקה שאין איך לצאת ממנה.
מה עושים עם כל מחשבי הקיצים שסוחפים אחריהם עוד ועוד אנשים תמימים?

אמנם הרב הזה גרם לו לחזור לדרך הישר וברוך השם סוף סוף אני רואה את פניו שוב בבית הכנסת אחרי חודשים של היעדרות,  אבל באיזה מחיר?
מה עושים? אני כולי דאגה.
אני בטוח שכל אחד כאן מכיר סיפור על מישהו שהשתגע מהתעסקות בעניינים ברומו של עולם ואני לא צריך לספר לכם כמה העניין הוא "קטלני"

מה עושים חברים? מה עושים?
חיפשתי חומר הלכתי על העניין כדי לאושש את טענתו של חברי, רק מתוך מחשבה שאולי הוא אכן צודק, אבל לא מצאתי חומר כזה. לא בספרים(ולא שאני מבין יותר מדי כי אני מתעקש להתעסק רק בפשט ובהלכות בשלב זה של חיי) ולא באינטרנט ואני חושש שהתחושה שלי נכונה.

מה עושים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 12:40 לינק ישיר 

בלתי נראה

אין דבר כזה נשמה של מלאך בדרגת שר.

זו המצאה של אותו רב שאנני יודע מהיכן לקח זאת.

כידוע מלאכים ונשמות הם שני דברים נפרדים , ולכן להגיד שנשמה זה מלאך זה כמו לומר שאדם הוא בהמה.

השאלה המהותית מה בדיוק עושה אותו חבר עם המידע?

אם הוא ממשיך את חיויו הרגילים בצורה נורמלית ולא מסגף את עצמו אלא שומר תורה ומצוות , וחי את חייו הרגילים אין מה להלחץ , אם זה מביא אותו לסיגופים מיותרים ולהתנקות מהעולם יש לבחון איך להחזיר לו את השפיות.

ויתכן שפחדך הוא פחד שוא......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 13:46 לינק ישיר 

דורש_אמת,

מתי אמרו האוטיסטים שתהיה מלחמה גדולה בקיץ?
אני יודע שכבר מתחילת השנה אומרים לאגור מזון ומים אך לא ידעתי שנתנו זמן. התוכל להפנותאותי למקור?

תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 14:05 לינק ישיר 

עמי

לא כל מה שאוטיסטים אומרים מפורסם, אבל לפי איך שידוע לי הם אמרו לפני כשבוע שבקיץ תהיה מלחמה קשה , ולאגור מים ומזון לשבועיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 17:31 לינק ישיר 

בלתי נראה

היות וחדש אתה בפורום אני דן אותך לכף זכות שלא שמת לב שהכנסת הודעה שאינה קשורה לנושא האשכול .
בפעם הבאה שתרצה לכתוב בנושאים מן הסוג הזה תוכל לפתוח אשכול חדש עם כותרת מתאימה בתנאי שלא מצאת
אשכול אחר שכבר מכיל חומר דומה כנאמר ב'כללי הכתיבה בפורום' .

מתיב

תגובתך להודעתו של ב"נ צפופה מקוטעת ובלתי מובנת בעליל .
תרצה להבא לענות בצורה מסודרת ברורה וקלה לקריאה ...תע"ב . ואם לא עדיף בלא כלום .

ולעצם תוכן ההודעה

אין התעסקות בענייני הגאולה באה כתחליף למשהו אחר , ואם היא כזאת הרי שמדובר בסטרא-אחרא נטו . חד-משמעית .

כחלק מלימוד התורה וקיום המצוות ועבודת ה' ישנו גם עניין הסוגייא האקטואלית של דורנו שהוא עניין הגאולה .
וממילא אלה שעוסקים בדברים הללו המכנים את עצמם 'רבנים' הסוחפים אחריהם תמימים אינם אלא שלוחי הס"מ
לצוד נשמות מסכנות ברשת האבדון . ר"ל .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2008 19:04 לינק ישיר 

מייחל
אכן לא שמתי לב. לא הקדשתי לכך תשומת לב ואין כוונתי היתה "להידחף"
עמך הסליחה
למרות זאת- אני לא חדש בפורום, אלא שעד עכשיו נהגתי לקרוא ומכיוון שאין ידיעתי נרחבת בנושא מעולם לא היה לי משהו חשוב לומר ולכן רק כשרציתי לשאול לדעתכם נרשמתי לראשונה(אני שונא להירשם לאתרים )
אני מבין שאתה מנסה ליצור סדר בפורום ולא הייתי רוצה "לבלגן"
אני שמח שהסברת את עמדתך ולא ישר העפת אותי החוצה. זה יפה מצדך.

לדורש אמת - אני חייב לציין שההתבודדות של חברי נפסקה ברגע שהוא חזר למוטב. מה שמדאיג אותי היא התהומיות שבה הוא מתייחס לעניין. המבט המטורף שיש לו בעיניים כשהוא מדבר על הגאולה. אני פשוט מאד מפחד שזה מה שמחזיק אותו איתנו, ושברגע שיבוא היום המיוחל (והוא אגב, כבר לפני חודש חודשיים אמר לי שלפי הרב שלו התחזיות של המייחל הן די מדויקות רק שהמייחל מקדים בשנה- בדיוק כמו שמתיב טען כל הזמן- ואני לא נוקט עמדה) ובמידה והאירועים לא יקרו כפי שהרב שלו חזה הוא פשוט יסוג אחורה.
זה מה שמפחיד אותי הרבה יותר מיצר ההרפתקנות שלו.
אבל אני באמת חושב שיכול להיות שהדאגה שלי מוגזמת, שהרי לא מדובר במישהו שרק אתמול פתח ספר תורה לראשונה, אלא באדם שכבר בגיל 7 ידע פחות או יותר את כל התורה בעל פה.
אני לא יודע אם ההתעסקות שלי בו היא בבחינת "דחיפת האף שלי למקום לא שלי" או שהדאגה שלי היא לגיטימית. בכל אופן אני איאלץ לצפות מהצד ולשמור את הדאגה שלי לעצמי, עד שיוכח לי אחרת.
מייחל- אתה מוזמן למחוק את ההודעות שלי במידה והן מפרות את הסדר. אני באמת לא איעלב.
אני מאחל לכולכם בהצלחה בהמשך דרככם.
אני אישית מאד נהנה מהדיון הזה.
יום טוב לכולכם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 21:10 לינק ישיר 

אשריך צדיק , אתה נשמה טובה בזה אני בטוח .

אין לי אמנם הרשות לדבר בשם כולם אך נראה לי שכולנו כאן נשמח לשמוע ממה שיש לך לשתף אותנו .
התנצולתך התקבלה עוד לפני שהיא נאמרה .

הכלל המפורסם אומר שכל דבר שאדם לוקח אותו בצורה קיצונית ולא מתונה ומיושבת בדעתו סופו שיגרום לאדם
נזק ולא תועלת .
הקב"ה דורש מאיתנו להשליט את שיכלנו על ריגשותינו ומידותינו ולא ההיפך , התנהגותו של חברך אינה התנהגות שכלית
בריאה שמובילה את האדם למחוזות טובים .
לגבי מה אתה יכול לעשות עבורו ? כמובן להתפלל עליו ולבקש מהקב"ה שיפתח את ליבו להכיר באמת ולעשות תשובה שלימה .
עלה והצלח יהודי יקר שכמוך .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2008 21:22 לינק ישיר 

עניין חשוב מאוד בעיני .

למי שיצא לעבור על המקורות שהבאתי בעניין המלחמה ולא סתם קרא אותם וסמך עליי אלא התבונן בהם בעצמו לא יכל שלא להגיע למסקנה כפי שהגעתי אליה אני .
וכ"כ למה ?

משום שמצד אחד יש את הגמרא האומרת שבשביעית מלחמות ומצד שני אתה פותח בזוהר ורואה תיאור חד-משמעי של מלחמה בארץ בערב שבועות מלחמה שמובילה
בהמשך להתגלות המשיח שהיא בעצם השלב הבא שבגמרא שבמוצאי-שביעית
בן דוד בא . ותוסיף לזה את המצב הביטחוני סביבנו...
הרי כל מי שעיניים לו בראשו ומח לו בקודקודו לא יכול שלא להסיק את שהסקתי אני .

אז הגיע הזמן ולא קרו הדברים , יופי מה עושים עכשיו ? היכן התקלה ?
האפשרות היחידה שקיימת היא בחישוב השנה , השנה לא מתחילה בתשרי אלא בניסן חצי שנה אחרי . מה שאומר שהשביעית התחילה בניסן תשס"ח ונגמרת בניסן תשס"ט ולא בתשרי כפי שחשבנו בצורה הכי טבעית והכי פשוטה עד כה .

דבר שלא כ"כ פשוט לקבלו כפי העולה מתוך דברי חז"ל בכל מקום המדברים על שביעית
ומוצאי שביעית מתשרי עד תשרי .
אז לך עכשיו ותעשה את החילוק בין ההלכה לבין סוגיית אח"ה ...נו אין ברירה אחרת .

משמעות הדבר אם כן היא , מאחר והזמן הכי מתאים לפורענויות הוא בין-המצרים
א"כ המלחמה צפויה להתחיל בחודשי תמוז-אב של השביעית שהיא מניסן תשס"ח עד ניסן תשס"ט . כפי שכבר נאמר כאן לא אחת .

האם זו המלחמה עליה דיברתי אני ? לא , זו תהיה או בשבועות תשס"ט או תש"ע .
ימים יגידו .

ממילא , כנאמן לשיטתי כמובן , שטרם קיבלתי סיבה ולו אחת לחזור בי ממנה ,
כל שאר האירועים עליהם דיברתי כגון שרון מב"י ומב"ד ומשרע"ה ואליהו הנביא
נדחים גם הם כמובן לפחות לשנה הבאה .

ומי שחושב שבגלל שטעיתי בפרט שציינתי אז ממילא  גם לשאר דבריי צפוי סוף דומה
הייתי קורא לחשוב שוב . ואם גם לאחר שהוא חשב שוב הוא בטוח בכך
הייתי ממליץ לו להפסיק לקרוא את דבריי . לי ולו אין שפה משותפת . חבל על הזמן ועל האנרגיה .

ואם לא יצא מכל הסיפור הזה אלא רווח אחד והוא שאין להאמין לשום אדם שלא הוכיח את עצמו בצורה משכנעת בנושאים אלה ובטח לא כאשר מדובר באינטרנט אלא רק לשמוע את הדברים ללמוד אותם ולהתרשם בלבד , דיינו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/6/2008 22:18 לינק ישיר 

בס""ד

מייחל
למרות שגם למתיב וגם לדורש אמת ולכל השאר יש פה משל עצמם, אני אעיז ואדבר גם בשמם ואני בטוח שהם יסכימו עם כל מילה שלי.
אני נוטה לחשוב שאף אחד לא חשב אי פעם שאתה טועה, אלא רק שאתה לא מחשב את הקיצים נכון- שזה בסדר.
בסופו של דבר כולנו יהודים- "חילוניים"(למרות שאני לא קונה את המושג הזה) ודתיים.
כולנו בסופו של דבר חיים עפ"י אותו הספר וזה ההבדל הקטן בינינו לבין שאר העמים- וגם המונותאיסטיים.
גם הנצרות וגם האיסלם מבוססים על התורה הקדושה- רק שאנחנו השכלנו לשמוע בקולו של השי"ת ומעולם לא שינינו אותה לכאן או לכאן. ומספיק לראות את הבדלי הגרסאות בין ספר לספר בברית החדשה כדי להבין שמשהו שם לא כשורה. אבל לנו יש רק גרסה אחת.

דבר נוסף הוא שכולנו מבינים שהפורום הזה נפתח על ידך מתוך תחושת שליחות. הרגשת שאתה יודע משהו שרוב האנשים לא מקדישים לו יותר מדי תשומת לב והחלטת ל'העיר' את העם. וכמו שכתב גדענ כמה אשכולות אחורה- אתה אכן צריך לשמוח על שחישבת את הקץ לא נכון כי זה רק נותן זמן לעוד נשמות לעקל את מה שבעזרת השם הולך לקרות(ואני אומר בעזרת השם כי למרות כל הכאב שיהיה כרוך בגאולה- זה כמו גידול שחייבים להוציא, ולמרות שזה יכאב- הכאב יהיה גדול יותר אם לא נוציא אותו)
אז אני לא חושב שמישהו צריך "לא לסמוך עלייך". אדרבה- אנחנו כולנו חיים על אותו הספר וברוך השם אצלנו אין גרסאות סותרות בין נבואה לנבואה כמו אצל הנוצרים(שבאחת הנבואות שלהם אפילו נטען שמפלצת ענקית עם אלוהים יודע כמה ראשים תרד מהשמיים... לך תבין מה עבר להם בראש) ככה שלא עשית שום דבר שלא כשורה. הרי אין אדם יודע את נסתרות האל- ואפילו טוב שכך אם תשאל אותי, ובסופו של דבר הנבואות שלנו תמיד תמיד מוכיחות את עצמן כמדויקות להפליא ואתה מעולם לא המצאת אותן, אלא רק ביארת את מה שכבר היה כתוב מזמן.
קראתי באיזה פורום הודעה של מישהו שקרא לך נביא שקר והתרעמתי עליו. לא כי אתה צריך סניגור, אלא כי מי שטוען שהנבואות שאתה מביא הן שקריות הוא כסיל שהרי לא אתה כתבת אותן.
אלא רק תרגמת אותן למילים שהעם יוכל להבין.
אז אני באמת לא חושב שמישהו צריך להתחיל לאגור מים ואוכל ולחכות ליום ושעה מסויימים.יש מליון סיפורי השגחה כאלה או אחרים כדי להוכיח שמי שצריך להינצל יינצל ומי שלא אמרו להינצל לא יינצל ולא משנה כמה מים הוא יאגור. הדבר הכי הכי חשוב הוא תמיד לשים מבטחך בהשם. גם אם נלך בגיא צלמוות לא נירא רע כי הוא עימדנו. זה הכל.
כל הכבוד לך על פועלך, שגם אם טעית בחישובייך הכוונות שלך היו טובות, וכל הכבוד למתיב ולדורש אמת שהציבו בפנייך קונפליקטים כאלה או אחרים בצורה מכובדת ונתנו לדיון הזה נופך חיובי והשכילו את כל מי שנכח בפורום באופן קבוע בחודשים האחרונים.
אתה צודק- אין צורך לסמוך על אף אחד. למזלנו יש אלוהים בישראל, ואני יכול לספר באופן אישי שארבע פעמים בחיי הייתי בסכנת מוות מיידית והשי"ת הציל אותי בדרך נס. באחת הפעמים באה משטרה לישיבה שבה למדתי ועצרה אותי על משהו שלא עשיתי, ובזמן שנעדרתי התקרה בחדר שלי קרסה. בסופו של דבר שחררו אותי, כי הבינו שלא היה לי שום קשר למעשה, אבל אם לא מעצר השווא הזה לא הייתי חי היום.
מדהים או לא מדהים?
בפעם אחרת שמעתי קול קורא לי באמצע הלילה ולא הבנתי מאיפה זה בא. המשכתי לישון אבל שוב שמעתי קול קורא לי בשמי. בסופו של דבר נכנסתי לכל חדר בבית וראיתי שכולם ישנים, אז חזרתי לישון, אבל שוב שמעתי קול קורא בשמי. וכשעשיתי סיבוב נוסף גיליתי שהגז במטבח היה פתוח. זה היה חורף וכל הבית היה סגור, ואם לא הייתי "הוזה" את הקול הזה, אני וכל בני משפחתי היינו נחנקים למוות מהגז.
מדהים או לא?
וזה רק הסיפור שלי. יש עוד המון סיפורי פלאים הרבה הרבה יותר מפליאים משלי שלא יוכלו להשאיר אפילו ספק קטן שיש אלוהים בישראל והוא שומר ומשגיח תמיד.

אז אני שוב חוזר- מי שיש אלוהים בקרבו גם מאה פצצות אטום לא יוכלו להביס.
ישר כח לכולכם
מי יתן וניפגש רק בשמחות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/6/2008 22:44 לינק ישיר 

מייחל,

אני לא מבין איך מן המקורות שציינת (בעבר) יש רמז למלחמה בקיץ הקרוב? התוכל לבאר?

תודה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2008 08:47 לינק ישיר 

מהמקורות שהבאתי אין רמז למלחמה בקיץ .

מאחר ואנו נמצאים בשנה השביעית למחזור השמיטה והגמרא אומרת 'שביעית מלחמות'
אז עד ניסן תשס"ט אמורה להתחיל מלחמה , אין שום הכרח לכך שזה יהיה בקיץ .
אלא שטבעי וסביר יותר שפורעניות יקרו בחודשים המועדים לכך קרי תמוז-אב .

ותוכל אם תרצה להוסיף לכך את דברי מתיב ודברי האוטיסטים ששניהם מדברים על הקיץ הזה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2008 12:16 לינק ישיר 

נתבקשתי על ידי אלמוני בפרטי להוסיף לאשכול.
 שלום אחי ואחיותי היקרים מפז: בשבת קודש לפנות בוקר התעוררתי מחלום שזעזע אותי וברצוני לשתף אתכם בעל מנת: שאולי ב"ה ניזכה לבטל גזרה קשה שאמורה לבוא על בית ישראל בקרוב. ואנו הקטנים שבאמת אכפת לנו מהלב מגורל בית ישראל יש בכח כונת ליבנו לשנות מציאות ב"ה. ואנו נעשה כמיטב יכולתנו לשנות את רוע הגזירה ולמתק הדינים הנובעים בעקבות האנוכיות העצומה בגודלה והשם ירחם ויציל הלב..... אני מבקש בכל תוקף הלילה ליל שבועות שזהו עת רצון גדול להתפלל על גורל בית ישראל ולבקש מהשם יתברך רחמי שמים. יש להקדיש את לימוד אשמורת הבוקר לטובת כלל ישראל לבקשת רחמים. עלינו מיד להסיר כל מחלוקת שיש לכל אחד מאיתנו בסביבת מקומו הפרטי בסביבת ליבו בתוכינו פנימה. כל אדם בסביבת משפחתו חבריו דודיו קרוביו וכו....... עליו לעשות את העבודה ולהסיר הגאוה הגורמת מחלוקת ומריבה. דעו לכם שכל מחלוקת או ויכוח או מריבה משפחתית – כל זכרון מר מהעבר שגרם למריבה או לחוסר שלום יש בכוחו לאפר את מידת האיזון לרעת בית ישראל בכלל. בבקשה אחי היקרים אנו בית ישראל נמדדים בשמים בכלל ולכן אנו ערבים זה לזה ממש כמציאות יש להתעורר ולמסור נפש על מידת השלום. עלינו להגיע כל אחד בפרטיותו לבחינת ויחן בלב אחד ממש. עלינו להבין שעכשיו זהו צו שמונה לפני מלחמה נוראית ואכזרית ויש להמתיק הדין כמה שיותר. בית ישראל הגיעו בכח הכלל ביציאה מהפרט בכונת ליבם לבחינת ויחן בלב אחד. יש לאחד את הלבבות לאבינו שבשמים והתנאי לחבור לבורא הוא השלום שבלב בין אדם לאדם ומיד מיד ללא חשבונות מיד לעשות שלום כי ללא הלב אל לב אין חבור לבורא – הדרך לבורא היא דרך אהבת האדם ויש ללמוד. ומי שחפץ בקשר אם הבורא ללא הקשר אם האדם לעולם לא יוכל להגיע לשלמות – ואהבת לרעך כמוך אני השם זהו מקום האימון שלנו לאהבת הבורא. ויחן עולה בסוד וי (חסרון - חן) והנה בכח הפרט אנו עדין תחת האנוכיות המרומזת במילה וי המורה על חסרון. אך בכח הכלל ביכולת שלנו להתאמץ באהבת חברים בכונת הלב להשפיע נחת רוח לבורא אנו מגיעים להתאחד בכלל בסוד וי – חן. כח הכלל מביא את החן לנו בית ישראל וממלא את החסרון ו"י באור וכך אנו זוכים לסיוע ממרום שממתיק לנו הדין. יש להתכלל מיד כי אם לא נתקלל והשם ישמור ויציל נסו בכל נפשכם ומאודכם מליבכם להוריד קצת את הפרופיל ולהשלים ליסוד השלום זה קריטי. טוב המשימה ביד כל לב. והנה מראות השמים לפנות בוקר יום שבת קודש: והנה בחלומי שהיה ממש חזק בבוקר זה אני נמצא בעיר נתניה והשעה שעת לילה לפנות בוקר והנה אני נוסע ברכבי הפרטי ומגיע למין שער גדול מאוד. לצד הדרך ליבי רואה קבוצה של יהודים שרחוקים מתורה ומצוות והנה מעבר לשער יש קבוצה של ערבים ורק השער מפריד בינהם והשער נעול. הגעתי ממש סמוך אל השער ומיד הרגשתי בסכנה שעומדת להתרחש בין היהודים לערבים והנה אני מיד מסובב את רכבי ומנסה לעזוב את המקום. בדרך תוך כדי שליבי מנסה להתרחק ולהסתובב מהמקום אני שומע מישהו מהקבוצה של היהודים צועק לי בחוזקה ואומר לי שעלי להקפיד לשמור ולדייק בכשרות המאכלים שאני אוכל – הצעקה היתה ברורה עד למאוד. והנה הבנתי שעל כל בית ישראל בפרט ובכלל להשתדל ולהקפיד בכשרות המזון ובהכשרת המזון שאנו אוכלים מבשלים או אוכלים אצל אחרים – המסר היה ברור עד למאוד והנה לקחתי לתשומת ליבי. ליבי מקוה שגם אתם הקוראים תיקחו מסר זה לתשומת ליבכם ב"ה למען שמו באהבה בכונת הלב לשם שמים. והנה ליבי חש במחלוקת ובמתיחות שיש בין קבוצת היהודים לבין קבוצת הערבים ואני יודע שמיד מתחילה מלחמת אחים ותוך כדי שאני מנסה לנוס מהמקום לפתע אני שומע צפירה עולה ויורדת כסימן מלחמה אני שומע את הצפירה ומשהו בתוכי כאילו לא מעכל והנה שוב צפירה עולה ויורדת - והצפירה היתה חזקה מאוד כאילו שנכנסה לתוך ליבי וזיעזע אותי – עצרתי את הרכב ויצאתי ממנו החוצה ושוב הצפירה נשמעת ברחבי כל ארץ ישראל והנה הבנתי החלה המלחמה והשם ירחם. ליבי מנסה שוב להתרחק מהמקום אני נכנס אל תוך הרכב ומחפש מקום מסתור שלפתע אני שומע פצוצים עזים עד למאוד בום בום בום והפצוצים היו ממש בקרב מקום אלי והם היו מחרישי אוזנים שמעתי לפחות 3 נפילות של פגזים ומרוב המהומה התעוררתי כולי מזיע מלא חרדה על המתרחש. אחי היקרים זה היה כל כך חזק חלום זה וזהו מסר ברור בבקשה לא להיות שאננים. אני משתף אתכם בעל מנת שליבי חש שבכח כל אחד מאיתנו יש אולי אפשרות להמתיק הדין הבא על בית ישראל והשם ישמור ויציל. יחד באחדות הלב אנו יכולים לשנות גזירה כאשר ליבי מאמין באמונה שלמה שרק יחד ננצח בבקשה קחו לתשומת ליבכם והעבירו מסר זה הלאה כי הזמן אוזל ואנו קרבים לגל השני של המלחמה שבאה לפרוס את לבבות ישראל (ומי להשם אלי) כך אמר משה רבינו ע"ה המסמל את דעת דקדושה.

נתבקשתי לציין את שם חולם החלום כפי שהופיע באתר
חלומו של הרב "אלינור"

הכתובת שמשם נלקח
http://www.ben-yakir.com/forums/index.php?showtopic=1814

תוקן על ידי המיייחל ב- 12/06/2008 9:17:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2008 17:11 לינק ישיר 

אז מה היה לנו בחלום...

כשרות , אשרי הנזהר והמקפיד יום יום שעה שעה , לא צריך לא מלחמות ולא פיגועים
להבין שבלי זה אין כלום .

מידת השלום והאחדות ? או הו !  זה כבר עולם שלם של עבודה ותיקון .
כמה שלא ידובר על זה לא דובר מספיק , יכלה הזמן ומה שיש לומר לא יכלה .

האם יש סיכוי אמיתי להגיע לאחדות ולו במידה מסויימת ללא אסון נורא ?

ספק גדול .

שורשי הפלגנות המריבות והמחלוקות בדורנו נטועים כ"כ עמוק בהוויתנו שאנשים לא מבינים איך אפשר בכלל אחרת .

לא כולם כמובן צדיקים ישרים ותמימים ישנם תמיד , אבל רוב ככל הדור .

אכן כן , בנפשנו ובחיינו הדבר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.