בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/7/2008 07:57 לינק ישיר 

אישחושב

לפי הניתוח של כל נושאי הבטחון.

השבוע מסתיים האוטימטום שהמריקאים הציבו לאיראן.
השבוע ישראל הביעה את אכזבתה על היחס של ארה"ב.
השבוע מתחיל חודש אוגוסט.

היות והרי המצב הוא לא של תשובה ואם כן הרי ברור שיהיה בירור משמים , והיות ואני מקווה שכמו שמובא בשו"ע וכך ראיתי גם בשיחת האדמו"ר מליובביטש , בפשרשת מסעי שמובא בדבר מלכות , שהשיחה נאמרה בתשמ"א , כשראש חודש אב חל בשבת , אם תעין בשיחה תראה שגם אז האדמו"ר ציפה לגאולה בתשעה באב , הרי רואים שתשעה באב זה זמן גאולה , וכן נהגו הספרדים לצחצח את הבית בתשעה באב לאחר חצות להכינו למשיח , כשאני מחבר את הכל ביחד אני תולה תקוה שנזכה בתשעה באב לגאולה שלימה , .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2008 08:44 לינק ישיר 

מי שלוקח את התחזיות וההערכות הנזרקות כאן בפורום ברצינות רבה מדי הוא זה שזקוק
לשיעור בפרופורציה .

בדיוק לשם כך אנו בפורום לכתוב לקרוא ולהביע איש איש את דעתו , וכמובן לעשות פאדיחות...

כמאמר השוטר המפורסם : "יש לך הזכות המלאה לעשות פאדיחה , כל דבר שתאמר עלול לשמש נגדך בבית-המשפט "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2008 08:48 לינק ישיר 

המיייחל

אתה צודק כל אחד עם ההשערות והפדיוחת שלו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2008 09:04 לינק ישיר 

סיפר לי עכשיו חילוני בעבודה שחלם חלום מעניין ,

הוא הולך ברחוב ופתאום נפלה פצצת אטום , והוא מרגיש שהוא מלא קרינה ולא יכול ללכת ,והוא מתפלא שישראל לא מגיבה, לאחר זמן מה הוא התחיל ללכת , ואז הוא רואה נישורת והודעה משמים שהולך ליפול עוד אטום, ואז הוא יתעורר.

אותו אחד חלם חלום בזמן פורים שנופלים אבנים מהשמים ליד ביתו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2008 09:29 לינק ישיר 

תגיד לו שיפסיק לישון , כך לא יפקדוהו חלומות .

לענ"ד במלחמה הקרובה הפסוק הזה הולך להתקיים :

כִּי עַזָּה עֲזוּבָה תִהְיֶה וְאַשְׁקְלוֹן לִשְׁמָמָה אַשְׁדּוֹד בַּצָּהֳרַיִם יְגָרְשׁוּהָ וְעֶקְרוֹן תֵּעָקֵר .

אשקלון זו אשקלון של היום וכן אשדוד , עקרון המוזכרת כאן לע"ד היא שדרות .

לכל אחת מן הערים מובטח משהו אחר כאן , החמור ביותר הוא מה שמתואר על שדרות .

עקירה : מציינת את ביטול היישוב הקיים , במציאות המוכרת כיום הדבר יכול להתרחש ע"י הפצצה מאסיבית
של קאסמים את העיר שיגרום לחלק מן התושבים לעזוב ולחלק הנשאר אי יכולת המשך קיום מהסיבה הכלכלית ,
מה שיגרום למקום להפך לעיר רפאים עם הזמן .

במקום השני אשקלון עם שממה : אין הכוונה בהכרח לכל העיר אלא מספיק שחלק מן העיר [ סביר להניח הדרומי ]
יעזוב מרצונו או יפונה בע"כ או בגלל מתקפת קאסמים כבדה או מפאת פגיעה במתקן אסטרטגי שיגרום לזיהום באזור .

במקום השלישי אשדוד עם גירוש : גם כאן אין הכוונה לכל העיר כמובן אלא לחלק ממנה , הביטוי גירוש מובנו
בע"כ של המגורש כפי שהיה בגירוש גוש-קטיף למשל , כאן אני מבין שמדובר לא על בריחה מרצון
של תושבים מאימת הטילים אלא יותר על פינוי מסודר של השלטונות איזור שספג פגיעה
במתקן אסטרטגי כגון כימי או משהו דומה .  לא חסר כאלה באזור התעשייה הצפוני שבעיר .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/7/2008 09:36 לינק ישיר 

בחלום היה הפצצה  בבאר שבע.

הוא נמצא בירושלים.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 27/07/2008 9:35:38

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/7/2008 16:45 לינק ישיר 

דורש

רציתי לומר לך ידידי , מתוך תחושת כבוד והערכה אליך :

הדרך בה הינך הולך בנושא הזה של הציפייה לגאולה והאמונה בכל מיני דברים לא נכונה היא !

בתחילה היה זה פסטיבל החלומות שאספת מכל מיני אנשים , וכעת זה ממשיך עם כל מיני הזיות של
מזריקי 'סמים נטף ושחלת וחלבנה...'  מה , בשבילך הכל כשר להאמין בגאולה הקרובה גם השטויות המטורפות הללו ???

לא נותר לי אלא לסכם זאת בשתי מילים אחי .

מצבך קשה .

קח את עצמך בידיים לא נער פוחז חסר דעת אתה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2008 07:18 לינק ישיר 

המיייחל

אני לוקח הכל בחשבון , גם שיתכן והגאולה תהיה בפסח תשס"ט , אבל היות והמייל הזה נשלח לאנשים חילוניים , ואני יודע שאין כזה מקרא , אני רואה בזה אמצעי שיביא גם חילוניים לחזרה בתשובה .
 פרשת השבוע שבמסר אין הכוונה למקרא , ואני לא חושב שזה שכתב זאת התכווין למקרא .

אני בכלים אנני יוצא מהכלים , אבל תחושתי בקשר לקירוב בגאולה הם חזקות מאוד, והמשמעות של זה צפיה והמתנה חזקה מאוד , אבל אל דאגה אני שומר על פרגמטיות , אבל כל דבר שיכול לתרום לאנשים להזדרז ולעשות תשובה חשוב מאוד , אף אחד איננו יכול לדעת מתי הקב"ה יפתיע אותנו , ובאיזה מצב נהיה אז, יש הרבה להתכונן איך לעשות תשובה , כי הרי אם הסכנה תתפוס את האנשים ללא מוכנות הרי שאפילו ירצו לעשות תשובה , לא יהיה להם את המידע על מה לעשות תשובה , ולכן יש לזרז את האנשים להתבונונת ועשית חשבון , כדי שידעו מה לעשות ביום הדין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/7/2008 08:33 לינק ישיר 

דבר אחד לא לקחת בחשבון
את התנגדותי להכניס לפורום הזה את זוהמת השקפת הדור המעוות הזה .

אם באמת נראה לך שכל האמצעים כשרים 'להחזיר בתשובה' כל שנותר לי הוא רק לרחם עליך .

ולמחוק כמובן את השטויות לעיל .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/7/2008 08:47 לינק ישיר 

המיייחל

בשביל זה אתה המנהל ותנתב את הפורום כחפצך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2008 09:08 לינק ישיר 

כמו שזה נראה עכשיו מהתבוננות בדיווחי החדשות חיזבאללה וחמאס ילכו על מתקפה מתואמת ומשולבת
אלה מהצפון ואלה מהדרום .

וכך יתקיימו דברי דניאל שאמר "כל הארץ טילים" וגם הנהירה לי-ם מתאימה לתמונה .

דעתי בלבד .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2008 10:18 לינק ישיר 

המיייחל

אני מסכים איתך ובפרט לאחר הדיווח אתמול שירי הטילים אמור להתחיל כל יום , ומכינים את ראשי הערים עד אשדוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/7/2008 21:57 לינק ישיר 

לטובת אלה שטרם קראו הדברים במקורם . מאת הניק 'קפה' מרוטר .
אך בכל זאת אחסוך מכם את שאר דבריו הגובלים בכפירה אם לא כפירה ממש ואצטט קטע קטן הנוגע לענייננו .

ערוץ 10 וערוץ 2 חושפים בפני הציבור את הפשע ברגיעה בעזה  

במסמך נדיר מוצגת בפני הציבור באופן מלא בשני ערוצי טלוויזיה מובילים ובתמונות גלויות,
תמונות וצילומים של אחד מהאבסורדים הגדולים היכולים להתרחש רק במדינת ישראל.

מול עיני המצלמה ובדיווח ברור חד ואמיתי, נחשף הציבור בישראל לאחד מהשקרים הגדולים ומהמחדלים הגרועים ביותר של ממשלת ישראל כלפי תושביה.

החמא"ס מקיים אימונים מתקדמים של צבא סדיר ומאומן לכל דבר, המצויד במיטב כלי הנשק, מתרגל תורות לחימה והתקפה, המטרה כיבוש של ישובים ישראלים מעבר לגדר. האמצעים התקניים ביותר, לא מאולתרים אלא כלי נשק צבאיים תקניים מסוכנים ומתקדמים. צבא אויב סדיר המכריז מול המצלמה את מטרות האימון, והכול במרחק קילומטר בלבד! מקני הרובה והטנק של חיילי צה"ל המביטים בעיניים כלות על המוות לו הם צפויים בקרוב ממש....

http://rotter.net/forum/scoops1/6883.shtml

מי שירצה יקרא שם .

תוקן על ידי המיייחל ב- 29/07/2008 21:57:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/7/2008 22:19 לינק ישיר 

אבל גם צהל מתאמן באותו זמן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/7/2008 09:02 לינק ישיר 

ירדנו כ"כ נמוך שרק מלחמה יכולה להציל את המצב , נשמע מוזר ?  חישבו שוב .

המצב הכלכלי , המצב המדיני - ביטחוני , המצב החברתי והפשע הנתעב והאכזרי של יהודים שנשמת שטן בקרבם , הגויים הרבים המציפים את ארצנו הקדושה , ועוד ועוד...
כל אלה הם רק חלק מהבעיות והצרות שעם ישראל צריך להתמודד עימם יום יום שעה שעה .

וכל זה הוא . . .

בגדר סימפטום בלבד של ההיתדרדרות הרוחנית-מוסרית שבעם ישראל שכל יום נוסף שעובר רק נמצא נמוך יותר בסולם זה .

מלחמה ?

יכולה לייצר הרבה יותר טוב את המבוקש מעמ"י שלא לדבר על בלימת ההתפרקות החברתית-מוסרית .

בקיצור , ככל שיהיה רע יותר יהיה טוב יותר והמקדים הרי זה משובח .

כי כולם כבר מבינים שככה זה לא יכול להימשך עוד .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 15 16 17 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.