|
|
| נשלח ב-30/7/2008 16:17 |
|
| |
אני חייב לומר שאתה צודק במליון אחוז. כמה שקשה להגיד את זה אבל זו האמת לאמיתה ולצערינו מי שלא מבין אותה או שלא חושב כך אז הוא לא בכיוון הנכון של ציפייה לגאולה. ברור שאף אחד לא אוהב מלחמה ומן הסתם זו תהיה המלחמה ב"ה" הידיעה...
אבל מי שכ"כ מצפה לגאולה ולמשיח אז הוא יודע שזה מהלכים הכרחיים של הגאולה ומה שהקב"ה עושה כך זה הכי טוב בשבילינו. ז"א שכל אחד צריך לחשוב כך: גם אם חלילה יהיה המון אבידות זה הכל חשבונות שמיים וכך הקב"ה יודע שזה הכי טוב לנשמה, וכך גם לגביי- אם חלילה לא אשאר, כנראה בורא עולם יודע יותר טוב ממני מה טוב בשבילי.
כולנו צריכים עכשיו להתאחד(אני מתכוון כל מי שמצפה למשיח) וביחד לזעוק הן מעומק הלב והן בקבוצות שאנו מבקשים משיח וכך אולי יבוא יותר ברחמים, לזה מותר לייחל ולהתפלל.
אבל מלחמה לפני הגאולה מוכרחה להיות כפי שנאמר ע"י רבנו נחמן בן פיגא זיע"א :"מלחמה אתחלתא דגאולה".
בברכת גאולה ברחמים רבים
חזקו ואמצו
המייחל, מצפה מאד לשמוע את תחזיותיך . חשוב להעיר את כולם.
אני חייב להגיד שלפני שבועות אני קבעתי שבוע מיוחד של תשובה וזעקות בגלל שחיכיתי לה' בסיון
ובזכותך ממש התחזקתי...
אל תתייאש זה ממילא מגיע, אל תיתן ליצר הרע לשבור אותך. תכתוב כל מה שאתה חושב ותחזק את מי שאפשר לפני..
כל נשמה שתציל , ייזקף לזכותך
חברים, רק זכויות ולחזור בתשובה זה מה שצריכים.
תתעוררו, כל רגע זה יפרוץ
שלא יהיה מאוחר מידי...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/8/2008 08:38 |
|
| |
עוד פסוק מהפטרת 'מסעי' בירמיה .
כָּל מְבַקְשֶׁיהָ לא יִיעָפוּ בְּחָדְשָׁהּ יִמְצָאוּנְהָ
.
"משל הוא לישראל שבחודש הרת הפורענויות שהוא חודש אב אפשר שתמצא פורענות ."
פירוש המילות והעניין לבעל 'תורה תמימה' על ההפטרה .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 17:53 |
|
| |
להערכתי המלחמה הקרובה היא עובדה מוגמרת . מתי ?
במהלך חודש אב . דעתי בלבד .
ושוב מצפון תיפתח הרעה של חיזבאללה הרשע .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 22:32 |
|
| |
לא יודע מה אתכם אך אני מתחיל להתארגן בבית מיד לאחר תשעה באב .
ארגזי מים , תאורה לשעת חירום , מזון יבש , ושאר ירקות שיכולים להיות לעזר בשעות קשות .
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 23:21 |
|
| |
שלום למייחל
שאלה לי אליך. האם אתה "מריח משהו ". מכיון האירוע הארור
שיתקים מחר (אלימפידה של סין)
תודה מראש
נ.ב. אני אישית מרגיש שמשהו שם ישתבשש
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2008 23:47 |
|
| |
מייחל,
לא הגיוני שצרות יבואו לפני תשעה באב? למה דווקא אחרי?
ושאלה נוספת: דיברת על משה ומב"ד אין צורך לגלות מי הם אבל האם תוכל לומר אם הם אנשים שחיים בינינו ממש? האם הם מודעים למהותם?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 02:44 |
|
| |
מייחל.......פצצת אורניום חריפה השלכת פה וסיכמנו שלא משליכים גפרור כדי להדליק את המדורה,לא?
אנא פרט שגם אני אלך לסופר הקרוב למקום מגוריי וארכוש לי קופסאות שימורים ושאר מרעין בישין לעת צרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 08:28 |
|
| |
טוני אין לי שום מידע על אירועים מיוחדים סביב האולימפידה כך שקשה לשחרר הצהרות בעלות בסיס רציני . הערכות...כל אחד יכול , אני מאמין שגם אם יהיה משהו זה לא יהיה משהו רציני משהו שיגרום לביטול .
צמא נכון , באמת הגיוני יותר , אך כפי שהבאתי כמה הודעות לפני שכל חודש אב הוא חודש המועד לפורענות . לגבי משה ומב"ד דיברנו על כך לא פעם ולא פעמיים פה בפורום . הם רבנים גדולים שכל אחד מאיתנו מכיר . ולמיטב הבנתי הם עדיין לא מודעים לעצמם כמו כל אדם המגולגל .
אהרון הפעם לא יודע מה אתה רוצה , איזה פצצה איזה בטיח . אין לי שום מידע סודי על המלחמה שלא הכנסנו פה , אני מתחיל להתכונן בע"ה , רוצה להתכונן גם ? החלטה שלך , לא רוצה ? גם ברוך תהיה . לא אמרתי ולא הצעתי לאחרים לעשות כמוני , אני אישית מאמין שזה קרוב ורוצה להיות מוכן מה שאפשר . זה הכל .
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/08/2008 8:28:25
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 10:24 |
|
| |
מייחל,
אם אני מבין נכון אין משהו במקורות על מלחמה קרובה, נכון?
אני מניח שרק מלראות מה קורה מסביב אפשר להסיק שמשהו מתבשל. מאידך גיסא כולם מדברים על חדשים ולא ימים או שבועות. אבל שוב מי זה כבר "כולם"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 11:18 |
|
| |
אם היינו בכיתה הייתי מעמיד אותך בפינה על חוסר הקשבה .
על האולימפידה אמרתי שאין מקורות לא על המלחמה .
כמה פעמים כבר הבאנו פה את הגמרא "שביעית מלחמות" ?
ואנו בחודש אב המועד לפורענויות והמצב בשטח תומך בכתובים , זה הכל ולא צריך יותר מזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/8/2008 16:57 |
|
| |
נו התכוונתי לדבריך שלך עצמך על כך שאין מקור ספציפי לטילים בקיץ. חוץ מן הגמ' לגבי "שביעית מלחמות" שאין בזה לומר כלום על היכן יתקיים דבר זה. אפי' המלחמה עכשיו ברוסיה נכללת בזה!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2008 22:01 |
|
| |
בס"ד
על האולימפיאדה
ושפכתי חמתי, על-סין מעוז מצריים; והכרתי, את-המון נא
נתתי אש, במצריים--חול תחול סין, ונוא תהיה להיבקע; ונוף, צרי יומם ספר יחזקאל ל טו-טז
"המון נא" מדבר על זמן שבו יתכנסו נציגים מכל העולם בסין
בול מה שקורה עכשיו אולימפיאדה שמתחילה בארוע האבל הכי קשה בתשעה באב
מתואר ארוע על טבעי קשה מאוד "הכרתי" זה השמדתי "תהיה להיבקע" תאור של רעידת אדמה
האיצטדיון נקרא קן לציפור "קץ" זה גם שם ההיכל בו גנוזה נשמת המשיח
תוקן על ידי noamzaig ב- 09/08/2008 22:12:15
|
|
|
|
| נשלח ב-9/8/2008 22:20 |
|
| |
במוצ"ש הבא ליל יום א' ט"ז באב צפוי גם ליקוי ירח באזורינו.
יש משמעות מיוחדת לליקוי ירח באמצע חודש אב?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/8/2008 13:26 |
|
| |
עמי שביעית מלחמות הכוונה בין ישראל לגויים , כך פירש רש"י . בכלל כל הברייתא שם מדברת על מה שיעבור על עם ישראל .
נועם אתה משהו אתה , באמת מיוחד . אז מצאת בתנ"ך את המילה "סין" , ועוד בהקשר של מלחמות ואסונות ...יופי , מציאה גדולה , באמת נראה לך שהכוונה לסין של היום ? אם כן אז תמשיך עד הסוף למה עצרת באמצע...איך זה מתחבר עם מצרים המוזכרת שם ? וגם את נשמת המשיח דחסת שם ?? נו , הנייר סופג הכל .
לא כך לומדים ידידי . לא תורה בכלל ולא סוגיות אח"ה בפרט .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2008 07:35 |
|
| |
המיייחל
הייתי מנותק מהחדשות כמה ימים , אבל נכנסתי לדבקה וראיתי מה קורה ברוסיה, אני מתחיל לחוש , שהעסק מתחיל לזוז .
אני כמובן נשאר בשלי , שמשיח בן דוד יבוא עד ראש השנה , ואיתו יסתיים גלות השכינה , וממילא הצרות של כלל ישראל.
|
|
|
|
|