בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/8/2008 08:51 לינק ישיר 

ברןך השב דורש , טוב לראותך .

כן אני יודע , מכירים את שיטתך . מקווה שאתה לא 'מאשים' אותי בה . . . חחח .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2008 08:59 לינק ישיר 

המיייחל

תמיד כשאני יכול אני משתתף בדיונים , לא תמיד יש לי מה להוסיף על דבריך.

כשאין לי מה להוסיף על דבריך , הרי ששתיקתי היא כהסכמה לדבריך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2008 09:19 לינק ישיר 
משפט מפתח מדבקה

במלים אחרות, למלחמה בקווקז יש כבר השלכות על המתרחש במזרח התיכון והמפרץ הפרסי. אם מוסקבה מרשה לעצמה לצפצף על וושינגטון, למה שטהרן לא תנקוט בדיוק באותה דרך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2008 22:21 לינק ישיר 

לא עברו כמה ימים מליקוי החמה בצפון כדוה"א ופרצו הקרבות בגאורגיה ויותר מהמה , נזרעו זרעי הפורענות

והמלחמה הגרעינית העתידית בין רוסיה ארה"ה ואירופה , וכעת ליקוי ירח המהווה סימן רע לשונאי לישראל

מעניין כמה ימים יעברו עד למלחמה הקרובה .

במוצ"ש: ליקוי לבנה חלקי והתיישרות של שלושה כוכבי לכת

כוכב חמה, נוגה ושבתאי יסתדרו במשולש המצביע על הירח הלוקה * בסביבות חצות ועשר דקות יגיע הליקוי לשיאו - 80% מקוטר הירח יהיו מכוסים בצל כדור הארץ

באיור: סכימה המראה את אופן הליקוי; כדור הארץ עובר בין השמש והירח.l]*

תוקן על ידי המיייחל ב- 16/08/2008 22:21:30

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/8/2008 07:05 לינק ישיר 

המיייחל

זה היה ליקוי לבנה מלא , וזה היה בליל שבת.
שמעתי מעד ראיה על הליקוי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2008 07:24 לינק ישיר 
מלחמת עולם בפתח ..... משיח עומד להתגלות......

הרוסים יציבו טילי שיוט גרעיניים בסוריה, בים התיכון, ובים הבלטי.

יום ראשון, טז אב תשס"ח, 06:26, 17 באוגוסט 2008

במוסקבה נשקלת עתה האפשרות להציב טילי 'איסקנדאר' בסוריה.

במוסקבה נשקלת עתה האפשרות להציב טילי 'איסקנדאר' בסוריה.

המקורות הצבאיים של תיקדבקה, מדווחים, כי לאחר הניצחון בגיאורגיה, מרכזים הרוסים עתה את עיקר התגובה הצבאית שלהם נגד המערב בנקיטת צעדים נגד פולין, ובקרוב גם נגד אוקראינה. עוד מוסרים המקורות שלנו, כי בצמרת הפוליטית והצבאית הרוסית נשקלים עתה גם צעדיה הבאים של רוסיה במזרח התיכון, במטרה להעניש את ישראל על חלקה באימון וציוד צבא גיאורגיה.

בין שאר הצעדים הנשקלים במוסקבה: הקמת בסיסים צבאיים, ימיים ואוויריים רוסיים בסוריה, ואספקת מערכות נשק מתקדמות לטהרן ולדמשק.

לפי תוכניות אלה נשקלת במוסקבה האפשרות, כי איראן תקבל עוד השנה מערכות טילי נ''מ מתקדמים מדגם S-300, ואילו סוריה תקבל את טילי הקרקע-קרקע קרקע מדגם 'איסקנדאר' Iskandar, שהם למעשה טילי שיוט המסוגלים לשאת ראשי חץ גרעיניים.

עוד מוסרים המקורות שלנו כי טיל ה'א'יסקנדאר', נחשב כטיל הקרקע-קרקע הגרעיני לטווח קצר כ-200 ק''מ, המתקדם ביותר הקיים כיום בארסנל הטילים הנמצא בצבאות העולם. בגלל תכונותיו כטיל שיוט, קשה מאוד לאתר את שילוחו ואות מסלול טיסתו. אם אכן סוריה תקבל טילים כאלה, תצטרך ישראל לשנות בפעם ה-3 בשנתיים האחרונות את מערך ההגנה שלה בפני טילים, ואת תוכניות התקיפה האזוריות של חיל האוויר. בסופו של דבר ישראל לא תוכל להשלים עם הצבתם של טילים כאלה על אדמת סוריה, ותצטרך לתקוף אותם ולהשמידם. המתכננים הצבאים הרוסיים מודעים היטב לאפשרות זו, ולכן נשקלת במוסקבה האפשרות להקים בסוריה בסיסים ימיים ואוויריים רוסיים בהם יוצבו טילי 'האיסקנדאר'. בכך יבטיחו הרוסים לעצמם שליטה מלאה בתפעול הטילים, ומניעת אפשרות העברתם מסוריה לאיראן. אולם הרוסים, ייאמנו יחידות סוריות בהפעלת הטילים. עוד מוסרים המקורות שלנו, כי נשיא סוריה באשר אסד, ייצא בקרוב מאוד למוסקבה, כדי לסכם את הפרטים על אספקת הנשק הרוסי לדמשק.

זמן קצר לפני פרוץ המלחמה בגיאורגיה, חזרו והתחייבו הרוסים לפני וושינגטון שאין בכוונתם לספק מערכות נשק אלה לטהרן ולדמשק.

המקורות הצבאיים של תיקדבקה, ושורה של עיתוני יום א' באירופה, ביניהם 'הסנדיי טיימס', ו'הסנדיי טלגרף מדווחים, כי הרוסים עומדים לצייד את הצוללות, אוניות המלחמה, והמפציצים ארוכי הטווח, שלהם הנמצאים בים הבלטי ובמזרח התיכון, בראשי חץ גרעיניים. דוברים צבאיים רוסיים אמרו בשבת וביום א' 17.8, במוסקבה, כי עקב החלטתה של ארצות הברית להציב טילי יירוט נגד טילים בליסטיים בפולין, ואירועי המלחמה בגיאורגיה, כל התוכניות הצבאיות הרוסיות עוברות עכשיו תהליך של שינויים אסטרטגיים, אשר יתנו תשובה הולמת לצעדים הצבאיים של המערב.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 17/08/2008 7:24:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2008 09:12 לינק ישיר 
מטוסינו יכולים להגיע לישראל ולחזור ללא תדלוק

טווח מטוסי איראן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2008 09:29 לינק ישיר 

חדשות אחרונות משכחות את הראושנות , והם רודפות בזו אחר זו.
מלך סעודיה, ונשיא מצרים, שגרו אזהרה לאיראן, כי קרובה התקפה אמריקנית-אירופאית-ישראלית עליה, וכי הכוח הימי האמריקני המתקרב למפרץ, הוא חלק מהערכות לקראתה. בתמונה: נושאת המטוסים 'רולנד רייגן'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2008 08:50 לינק ישיר 
רעיון של ערב שבעות

היות ואני רואה את זמני הגאולה אחרת מהמיייחל והכוונה שלפי איך שאני רואה אנו כבר בשלב הסופי , ולכן נראה לי ליישב את הזהר של ערב שבועות , ועוד כמה נקודות על פי תיאור של כמה תהליכים היסטוריים.

1. מלחמת גוג ומגוג על ארץ ישרא התחילה במלחמת השחרור , ועל זה כתב הנביא שחצי ירושלים תיכבש.
2. מלחמת ששת הימים היה השלב השני , ואז ירושלים נכבשה שוב , ואני חושב שעל זה נכתב בזהר ערב שבועות , המלחמה היתה בערב שבועות היא היתה משלושה כיוונים.

ידוע ששנת תשכ"ח לו היו מתייחסים שונה למלחמת ששת הימים היתה מגיעה הגאולה לאחר מלחמת ששת הימים , אבל היות והעם במקום להיפך למאמין זיה דעתו עליו נסחבנו עם עוד יסורין , ולכן נארה שאנו בדקות האחרונות שלפני הגאולה , וךפי המידע המצב כנראה יהיה קשה אבל תקופה קצרה מאוד , אבל מיד לאחר מכן נגיע למצב החדש עם משיח בן דוד במהרה בימינו אמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2008 08:56 לינק ישיר 

אין שום בעיה לחשוב אחרת ממני או אחרת מכל אחד אחר כמובן , אך מה הקשר בין כך לבין כתב הגי'יבריש
הזה היוצא מתחת ידיך ?

אתה כותב ע"מ שהקוראים יצליחו להבין את דבריך או ע"מ שישברו את שיניהם ? במקרה הזה עיניהם .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2008 09:29 לינק ישיר 

כתב הגי'יבריש

אצלי הכתב קריא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2008 10:54 לינק ישיר 

אני חייב לומר ששמעתי את הגישה של דורש כמה פעמים.
ששת הימים הייתה שער - היות ולא לקחנו את ירושלים (מנהיגות חילונית שמרכזה בתל אביב...) נשארו 40 שנה למב"י ואכן הוא התגלה ועורר מלחמה בצפון ככתוב.
לאחרי כן נשארו 7 שנות מלחמה למב"ד.
לכן עוד צפויות לנו מלחמות קשות בקרוב.
אבל לעניות דעתי בלבד דווקא לאור המלחמה האחרונה שכולם בוכים עליה - זכרו טוב: נפלו מעל 4000 טילים מרגמות וכו. באיזו מדינה היו נהרגים אותו מספר אזרחים? כמה מקרי נס היו?
לכן אני חושב שהרחמים עלינו גדולים מהקטרוג (אבל יום יגיד...)

נקווה לגאולה ברחמים גדולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2008 15:50 לינק ישיר 

צמא

אתה יורה שבבי מידע מבלי לפרט ולהסביר .

מה זת'אמרת 40 שנה למב"י , מאיפה שלפת את זה ?  ואתה עוד רומז שהוא 'התגלה' ועורר את מלחמת לבנון האחרונה...

ו - 7 שנים למלחמות מב"ד , כנראה קטונתי מלהכיר את מקורותיך , החכימנו נא בבקשה .

ובוודאי שמספר הנפגעים הקטן יחסית למספר הטילים מעיד על ניסים גדולים , אין ספק בכלל .
אך זה אומר דבר אחד , שהקב"ה מתרה בנו וחוזר ומתרה !
תמיד לפני המכה הגדולה הקב"ה מנסה לעורר את העם באמצעות ניסים שהם בעצמם מלמדים על אסון גדול הקרב ובא .

שוב , בבקשה הסבר פרט ונמק את דבריך .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/8/2008 22:20 לינק ישיר 

דברי נאמרו אחרי קריאה של כמה ספרים ובמיוחד תוך שיטוט ברשת ושמיעת דרשות של רבנים \ מקובלים. צר לי שאני לא זוכר את השמות - אבל יש לי בעיה עם שמות...לא זוכר אותם... :)
ישנה הרצאה שאני לא זוכר את הקישור המדויק שלה שבה רב מדבר על משיח וגילויו דרך הכתוב בזוהר - שם הוא גם מציין את 40 השנים מיום כיבוש ירושלים כנקודת ציון, תשס"ו ועוד נושאים. אם אני אמצא את הקישור המדוייק אני אוסיף אותו כאן.
אגב, לנושאים הללו יש גם גיבוי בכל מיני מאמרים באתר hashem1.net.

אני מכיר בזה שלמרות כל הנבואות דברים יכולים להשתנות - אבל אלו הדברים כפי משופיעים באתרים האלה ובעוד אתרים.
האתר עם המקובל : http://www.ben-yakir.com/site/index.html

יש לציין שאני לא הרמת ניתוח פרטים בזוהר ולכן אני מלקט מידע בצורה כזו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2008 22:36 לינק ישיר 

אין ממש נפק"מ מי אמר אלא מה אמר ומהם מקורותיו .
כך שלא שמות של רבנים צריך לזכור אלא את הדברים המדוייקים שנאמרו והספרים מהם נלקחו .

איך שלא יהיה , אני לא מכיר מקורות לדברים שציינת .

ד"א .

אולמרט: נגיב להתקפת חיזבאללה ללא מגבלות

.

"לא יהיה יותר מצב שבו המלחמה תתנהל בשדה קרב עלום ומרוחק ובערים הגדולות יימשכו החיים כהרגלם. המלחמה תגיע גם לערים ולבתים של אזרחי ישראל והיעד של אויבנו יהיה לפגוע בעורף", הזהיר. אולמרט ציין שהאויב מצטייד בכלים שנועדו לפגוע באוכלוסייה " .

הנבל יודע על מה הוא מדבר . הכל אמת .

אני אישית מאמין שהתקרית שתצית את המלחמה אמורה להתרחש בכל יום מהימים האלה . מחכים לזה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 17 18 19 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.