|
|
| נשלח ב-11/8/2008 08:51 |
|
| |
ברןך השב דורש , טוב לראותך .
כן אני יודע , מכירים את שיטתך . מקווה שאתה לא 'מאשים' אותי בה . . . חחח .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2008 08:59 |
|
| |
המיייחל
תמיד כשאני יכול אני משתתף בדיונים , לא תמיד יש לי מה להוסיף על דבריך.
כשאין לי מה להוסיף על דבריך , הרי ששתיקתי היא כהסכמה לדבריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/8/2008 09:19 |
|
| |
משפט מפתח מדבקה
במלים אחרות, למלחמה בקווקז יש כבר השלכות על המתרחש במזרח התיכון והמפרץ הפרסי. אם מוסקבה מרשה לעצמה לצפצף על וושינגטון, למה שטהרן לא תנקוט בדיוק באותה דרך?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/8/2008 22:21 |
|
| |
לא עברו כמה ימים מליקוי החמה בצפון כדוה"א ופרצו הקרבות בגאורגיה ויותר מהמה , נזרעו זרעי הפורענותוהמלחמה הגרעינית העתידית בין רוסיה ארה"ה ואירופה , וכעת ליקוי ירח המהווה סימן רע לשונאי לישראל
מעניין כמה ימים יעברו עד למלחמה הקרובה .
במוצ"ש: ליקוי לבנה חלקי והתיישרות של שלושה כוכבי לכת
כוכב חמה, נוגה ושבתאי יסתדרו במשולש המצביע על הירח הלוקה *
בסביבות חצות ועשר דקות יגיע הליקוי לשיאו - 80% מקוטר הירח יהיו מכוסים
בצל כדור הארץ
באיור:
סכימה המראה את אופן הליקוי; כדור הארץ עובר בין השמש והירח.l]*
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/08/2008 22:21:30
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2008 07:05 |
|
| |
המיייחל
זה היה ליקוי לבנה מלא , וזה היה בליל שבת.
שמעתי מעד ראיה על הליקוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2008 07:24 |
|
| |
מלחמת עולם בפתח ..... משיח עומד להתגלות......
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 17/08/2008 7:24:32
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2008 09:12 |
|
| |
מטוסינו יכולים להגיע לישראל ולחזור ללא תדלוק
טווח מטוסי איראן
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2008 09:29 |
|
| |
חדשות אחרונות משכחות את הראושנות , והם רודפות בזו אחר זו.
מלך סעודיה, ונשיא מצרים, שגרו אזהרה לאיראן, כי קרובה התקפה אמריקנית-אירופאית-ישראלית עליה, וכי הכוח הימי האמריקני המתקרב למפרץ, הוא חלק מהערכות לקראתה. בתמונה: נושאת המטוסים 'רולנד רייגן'
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 08:50 |
|
| |
רעיון של ערב שבעות
היות ואני רואה את זמני הגאולה אחרת מהמיייחל והכוונה שלפי איך שאני רואה אנו כבר בשלב הסופי , ולכן נראה לי ליישב את הזהר של ערב שבועות , ועוד כמה נקודות על פי תיאור של כמה תהליכים היסטוריים.
1. מלחמת גוג ומגוג על ארץ ישרא התחילה במלחמת השחרור , ועל זה כתב הנביא שחצי ירושלים תיכבש.
2. מלחמת ששת הימים היה השלב השני , ואז ירושלים נכבשה שוב , ואני חושב שעל זה נכתב בזהר ערב שבועות , המלחמה היתה בערב שבועות היא היתה משלושה כיוונים.
ידוע ששנת תשכ"ח לו היו מתייחסים שונה למלחמת ששת הימים היתה מגיעה הגאולה לאחר מלחמת ששת הימים , אבל היות והעם במקום להיפך למאמין זיה דעתו עליו נסחבנו עם עוד יסורין , ולכן נארה שאנו בדקות האחרונות שלפני הגאולה , וךפי המידע המצב כנראה יהיה קשה אבל תקופה קצרה מאוד , אבל מיד לאחר מכן נגיע למצב החדש עם משיח בן דוד במהרה בימינו אמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 08:56 |
|
| |
אין שום בעיה לחשוב אחרת ממני או אחרת מכל אחד אחר כמובן , אך מה הקשר בין כך לבין כתב הגי'יבריש הזה היוצא מתחת ידיך ?
אתה כותב ע"מ שהקוראים יצליחו להבין את דבריך או ע"מ שישברו את שיניהם ? במקרה הזה עיניהם .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 09:29 |
|
| |
כתב הגי'יבריש
אצלי הכתב קריא.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 10:54 |
|
| |
אני חייב לומר ששמעתי את הגישה של דורש כמה פעמים.
ששת הימים הייתה שער - היות ולא לקחנו את ירושלים (מנהיגות חילונית שמרכזה בתל אביב...) נשארו 40 שנה למב"י ואכן הוא התגלה ועורר מלחמה בצפון ככתוב.
לאחרי כן נשארו 7 שנות מלחמה למב"ד.
לכן עוד צפויות לנו מלחמות קשות בקרוב.
אבל לעניות דעתי בלבד דווקא לאור המלחמה האחרונה שכולם בוכים עליה - זכרו טוב: נפלו מעל 4000 טילים מרגמות וכו. באיזו מדינה היו נהרגים אותו מספר אזרחים? כמה מקרי נס היו?
לכן אני חושב שהרחמים עלינו גדולים מהקטרוג (אבל יום יגיד...)
נקווה לגאולה ברחמים גדולים.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 15:50 |
|
| |
צמא
אתה יורה שבבי מידע מבלי לפרט ולהסביר .
מה זת'אמרת 40 שנה למב"י , מאיפה שלפת את זה ? ואתה עוד רומז שהוא 'התגלה' ועורר את מלחמת לבנון האחרונה...
ו - 7 שנים למלחמות מב"ד , כנראה קטונתי מלהכיר את מקורותיך , החכימנו נא בבקשה .
ובוודאי שמספר הנפגעים הקטן יחסית למספר הטילים מעיד על ניסים גדולים , אין ספק בכלל . אך זה אומר דבר אחד , שהקב"ה מתרה בנו וחוזר ומתרה ! תמיד לפני המכה הגדולה הקב"ה מנסה לעורר את העם באמצעות ניסים שהם בעצמם מלמדים על אסון גדול הקרב ובא .
שוב , בבקשה הסבר פרט ונמק את דבריך .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 22:20 |
|
| |
דברי נאמרו אחרי קריאה של כמה ספרים ובמיוחד תוך שיטוט ברשת ושמיעת דרשות של רבנים \ מקובלים. צר לי שאני לא זוכר את השמות - אבל יש לי בעיה עם שמות...לא זוכר אותם... :)
ישנה הרצאה שאני לא זוכר את הקישור המדויק שלה שבה רב מדבר על משיח וגילויו דרך הכתוב בזוהר - שם הוא גם מציין את 40 השנים מיום כיבוש ירושלים כנקודת ציון, תשס"ו ועוד נושאים. אם אני אמצא את הקישור המדוייק אני אוסיף אותו כאן.
אגב, לנושאים הללו יש גם גיבוי בכל מיני מאמרים באתר hashem1.net.
אני מכיר בזה שלמרות כל הנבואות דברים יכולים להשתנות - אבל אלו הדברים כפי משופיעים באתרים האלה ובעוד אתרים.
האתר עם המקובל : http://www.ben-yakir.com/site/index.html
יש לציין שאני לא הרמת ניתוח פרטים בזוהר ולכן אני מלקט מידע בצורה כזו.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 22:36 |
|
| |
אין ממש נפק"מ מי אמר אלא מה אמר ומהם מקורותיו . כך שלא שמות של רבנים צריך לזכור אלא את הדברים המדוייקים שנאמרו והספרים מהם נלקחו .
איך שלא יהיה , אני לא מכיר מקורות לדברים שציינת .
ד"א .
אולמרט: נגיב להתקפת חיזבאללה ללא מגבלות
.
"לא יהיה יותר מצב שבו המלחמה תתנהל
בשדה קרב עלום ומרוחק ובערים הגדולות יימשכו החיים כהרגלם. המלחמה תגיע גם
לערים ולבתים של אזרחי ישראל והיעד של אויבנו יהיה לפגוע בעורף", הזהיר.
אולמרט ציין שהאויב מצטייד בכלים שנועדו לפגוע באוכלוסייה
" .
הנבל יודע על מה הוא מדבר . הכל אמת .
אני אישית מאמין שהתקרית שתצית את המלחמה אמורה להתרחש בכל יום מהימים האלה . מחכים לזה .
|
|
|
|
|