|
|
| נשלח ב-6/5/2008 22:02 |
|
| |
שמח על דבריך היפים מתיב . ועוד יותר שמחתי לעמוד על השיטה והדרך בה הלכתם בפיענוח סוגיה זו .
לגופם של דברים לא אוכל להגיב לצערי משום שאין לי ממש יד ורגל בחישובים מעין אלה .
לא כן עימדי , כי לי שיטה ודרך אחרים לחלוטין בלימוד סוגיה זו . וגם לא נראה לי שיש לי הכלים בכלל לדון על שיטות המבוססות על מתמטיקה של הדברים .
אינני יכול לדבר בשמם של אחרים אך אני כמובן שאשמח לשמוע עוד מדבריך .
לגבי נורתך שאינה מהבהבת...אתה בטוח ששילמת חשמל ? אולי צריך בכלל להחליף נורה ? 
נסה בדף 'שינוי פרטים' לשנות את הגדרותיך , נדמה לי שהכל משם .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2008 17:51 |
|
| |
נראה לענ"ד שהחלמתו של שרון לא תהיה תהליך הדרגתי של ימים-שבועות אלא יותר החלמה מהירה ולא כ"כ טבעית סמוך מאוד למועד המלחמה בערב החג שבשבת פרשת אמור זה בדיוק 30 יום לפני...ה' באייר עד ה' בסיון .
נראה שגם ההתפתחויות האחרונות בלבנון קשורות קשר הדוק לעניין . כי מצפון תפתח...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2008 17:56 |
|
| |
מתי בוש מגיע ארצה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2008 18:10 |
|
| |
ממה שקראתי בכתבות יום חמישי הוא אמור להתקבל בכנסת ולנאום .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2008 18:14 |
|
| |
אז זהוא היום לתרחישך ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2008 18:39 |
|
| |
לאיזה תרחיש בדיוק אתה מתכוון ?
אם לקטע המדבר על האסונות בעולם ...אז אתה רואה כבר היום שלאו דווקא ביום הגיעו ארצה אלא לימים שסביב ביקורו בארץ , הרבה דין ואסונות בעולם .
ועדיין ממתינים לקוריאנים שיואילו בטובם ....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2008 17:39 |
|
| |
המנינאג'ד לוחץ מאוד על חיזבאללה להשלים ולבסס את שליטתם בביירות ובלבנון ע"מ שיהיו מוכנים
בהקדם האפשרי לפתוח במלחמה עם ישראל .
נסראללה לחוץ בזמן בגלל המנינאג'ד , וזה לחוץ בגלל שכך קבעה ההשגחה העליונה , ה' בסיון . אין למסכן הרבה זמן להתארגן .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2008 21:10 |
|
| |
קראתי במקומון ירושלמי שבוש כבר סגר על הגעתו בפעם השלישית (!) לישראל באוקטובר הקרוב,חודש לפני סיום כהונתו.......
מה יש לך לומר על כך המייחל??!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2008 21:32 |
|
| |
ראשית כל תודה לך אהרון על המידע . ולמה ?
כי אדרבה , כך יראו קוראי דברינו שלא יהיה לא מיניה ולא מקצתיה .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2008 21:49 |
|
| |
תוקן על ידי Bigman3 ב- 10/05/2008 21:49:21
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2008 21:58 |
|
| |
אחים יקרים .
עוד יום עובר לו ועוד יום והולכים ומתקרבים להם הרגעים המכריעים , וממה שאני רואה סביבי אנשים ישנים שינה עמוקה עמוקה....כאילו הם באמצע החורף עדיין .
אפילו אלה המעטים שמסביבי שאני כן פותח את פי ומנסה לדבר איתם ולעורר אותם מתרדמתם ( בצורה די עדינה יש לומר ) במקרה הטוב נדים לי בראשם לאות הסכמה עם דבריי... אבל מכאן ועד הסכמה לשינוי מעשים והתחזקות בתורה ומצוות ...נו נו .
אז מה אתם אומרים , רק טילים ופיצוצים זה מה שאולי יעורר את הבריות ? אין תקנה אחרת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2008 22:07 |
|
| |
יפה המייחל
עד כה רק סיפרת מה אמור להתרחש.. אבל לא הדגשת שמי שיהיה דבוק לתורה ולהקב"ה איו לו ממה לחשוש..
וכן כדאי אולי להסביר לקוראים מה ניתן/חייבים לעשות על מנת להמתיק את הדין...
נראה לי להקוראים פשוט מתקשים להאמין.. חברים אין מה להפסיד קומו התעוררו !!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/5/2008 22:14 |
|
| |
יפה דרשת יוסי . חזק .
אכן כן , יש באמתחתי כוונה לאשכול שיעסוק בענייני חיזוק במצוות ועבודת השם לקראת ימי הסער והגעש שלא יבואו עלינו .
נביא בע"ה כמה דברי ומאמרי חיזוק מפי ספרים וסופרים בבחינת להקדים תרופה למכה .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2008 02:54 |
|
| |
קודם כל,המייחל,אמרת שגוג (בוש) יבוא לי-ם 3 פעמים ושהפעם השלישית תהיה בעוד שנה וחצי ואז יקרה משהו מעניין.
הקב"ה החליט כנראה שהוא יבוא הרבה לפני,בעוד כמה חודשים בלבד! כמו שאמרתי,הופיעה ידיעה במקומון הירושלמי כל העיר שאומרת שבוש כבר סגר על הגעתו באוקטובר לי-ם ושעיריית ירושלים מכינה את הביקור הבא שיקרה כאמור באוקטובר.
דבר שני,אני חייב לספר לכם שפה בי-ם מתחילים להתכונן להגעת בוש ומכינים את המחסומים וסגירות הרחובות אבל מה שהכי מעניין הוא שיש ריח באוויר שמשהו ענק הולך לקרות ולא רק חבריי הדתיים אומרים זאת אלא גם חבריי החילונים.
כנראה שהנשמה מרגישה...........
רק תזכרו שבסופו של דבר,הקב"ה יישאר לבד ביקום ושום דבר מההבל הזה לא יישאר,קראתי היום שבסופו של כל התהליך הקב"ה "ימחק" את כל צבאותיו ועולמותיו ויברא חדשים ושנשמות הצדיקים ירחפו באוויר זכות וטהורות...מפחיד קצת,לא?
זה הזמן להתחזק חבריי!!!!!
|
|
|
|
|