|
|
| נשלח ב-19/10/2008 18:47 |
|
| |
אהרון, גם אני מרגיש כמוך ובגלל זה פחות השתתפתי בתקופה האחרונה.
אבל אסור לנו להתייאש, וכולי אמונה שכפי שאמר המייחל, זה בוא יבוא, גם את מתמהמה. רק בורא עולם יודע וקובע מתי יקרה ואיך יקרה.
פתקא טבא ובשורות על הגאולה השנה ואפילו עוד הערב.
חזקו ואמצו כל המייחלים לגאולה השלימה ולמלכותו של בורא עולם דרך משיח בעולם הזה בקרוב קרוב....
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2008 19:06 |
|
| |
איזה להתייאש ואיזה בטיח !
אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק , או-טו-טו מתחיל כל האקשן ואתה מדבר איתי על ייאוש ?? אל תהיה כמו אותו עני מהסיפור המפורסם שחיכה וחיכה בליל הסדר לסעודה ובסוף לאחר שאכל את כל המרור התייאש דקות לפני תחילת הסעודה וקם והלך...תהיה חכם .
שמע טוב אחי היקר !
אין לי צל של ספק שבקרוב מאוד פסטיבל חדשות המשבר הכלכלי יסתיים ואת מקומו בחדשות יתפסו כותרות אחרות לגמרי . גם בארץ וגם בעולם , וזו תהיה יריית הפתיחה ל'אירועי תשס"ט בחסות הקב"ה ומידת דינו' .
גמר חתימה טובה לבינתיים .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2008 19:26 |
|
| |
חיזקת אותי המייחל.
תודה על הכוח והאמונה שהחדרת בי במילותיך הפעוטות אך העוצמתיות.
שנזכה בקרוב מאוד לכל הניסים והטוב!!
גמר חתימה טובה ומבורכת לכולנו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2008 19:33 |
|
| |
חיזקת אותי מאד מאד
תודה
חתימה טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2008 21:21 |
|
| |
אהרון, מצפה2...
היזהרו בעצמכם! גם אם לא נראה כותרות עוד שנה (במחילה מכבודך מייחל) אל לכם להתייאש כלל וכלל! עדיין חובה עלינו להאמין שמשיח צדקינו בא יבא! התמקדו בתשובה והתקרבות להקב"ה ותנו לבורא עולם לנהל את עולמו.
עצה קטנה (אם לא עשיתם זאת כבר): אל תבקרו בפורום ואל תקראו חדשות במשך כמה ימים והתמקדו על עצמיכם ומצבכם הרוחני ואיך אפשר לשפר אותו, איך אפשר להתחזק באמונה ולא לתת לתלאות היום יום להכניענו ח"ו וכו'. אני חושב שתראו מזה רק טוב ותרגישו מחוזקים כבתחילה. הייתי מציע לכם לעשות זאת כל פעם שנכנס בכם "רוח ייאוש" שכזאת.
אולי פספסתי את כוונתכם לגמרי אבל חשבתי שזו הזדמנות טובה לכתוב את הדברים בין כה וכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2008 23:39 |
|
| |
צופהישראל התכוונתי שתעתיק את ההודעה לאותו אשכול ואני כבר אמחוק את ההודעה הישנה . לא הבנתי לשם מה נכנסת לנושא הזה שוב פעם , אין לי שום בעיה עם המסרים והדברים שאתה מביא בסה"כ הייתי מעוניין לרכז חומר מסוג מסויים באותו אשכול ולא לפזר הודעות ממנו באשכולות שאינם מיועדים לעסוק בו . זה הכל . אפילו אני משתדל לעשות זאת עם חידושיי .
אתה את מסריך וחידושיך בנושא מראות שכנתך ז"ל תרכז באשכול שפתחת לשם כך ותקבל את כל הבמה הדרושה ומי שירצה לדון איתך ולהגיב על הדברים מוזמן כמובן לעשות זאת . תזכה למצוות .
עמי רציתי לומר שאני מסכים איתך לחלוטין . ומי שעוקב אחר דבריי יודע שאמרתי זאת בעבר לא פעם . העיסוק האובססיבי הזה בגאולה במשיח ו'בסוף העולם' ברוב המקרים לא נובע ממקום בריא בנפש . אדם חייב להיות עסוק וטרוד בעבודת ה' בלימוד תורה ובתיקון המידות ואם ישאר לו זמן וכוחות נפש אז גם בעניינים האלה שהפורום עוסק בהם , אבל אם לא. . . העיסוק והציפייה המטריפה הזאת למשיח מהווה לאדם מעין מקלט ומחוזות מרוחקים אליהם הוא בורח מהמציאות ומעצמו , וחבל שכך . אינני מאשים איש בזאת חלילה , אך צריך לדעת שגם זה קיים ואני אישית מכיר כמה כאלה .
ובכלל צריך לדעת שדברים שאינם נובעים מתוך התורה ועבודת ה' ואינם מקדמים את האדם לשם אינם בריאים ולפעמים אף מעוותים גם אם על פניו נראה שמדובר בערך יהודי .
חזק ואמץ .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 15:11 |
|
| |
לא רק מזה"א חם גם העניינים בשטח , מילים וכותרות מתוך רוטר : "תרגילי התקפה של חיל האוויר מעל דרום לבנון ובקעת הלבנון"
השבוע נערך תרגיל של חיל האוויר (יותר מזה בהחלט לא ארחיב.. ) ומטוסים מעלינו זה אכן מה שנרגיש כל השבוע .
כמי שבסיס של חיה"א נמצא סמוך לעירו אני בהחלט יכול להעיד שהפעילות הערה המורגשת בימים האחרונים אינה זכורה זמן רב .
הסורים קידמו טנקים, ארטילריה כבדה, וגדודי קומנדו, מול עמדות צה''ל בהר חרמון, והר דוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2008 22:25 |
|
| |
אכן
אני גרה בצפון השרון ואכן בימים האחרונים היתה תנועה ערה מאד של מטוסים באזורינו
אני משתדלת להרבות בתהילים, בצדקה, תפילה אישית מקירות הלב וחסדים.וממליצה כך לכולם
ה' צבאות עימנו משגב לנו אלו-הי יעקב סלה. ה' צבאות אשרי אדם בוטח בך
ה' הושיע המלך יעננו ביום קוראנו
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2008 23:52 |
|
| |
אז זהו? זה מתחיל?
צה"ל פועל במרכז רצועת עזה; הפלסטינים: פעיל חמאס נהרג
בעוד עיני העולם כולו נשואות לבחירות בארה"ב, הרגיעה בעזה על סף קריסה: כוח של צה"ל נכנס הלילה למרחק כ-300 מטר בעומק הרצועה על מנת לפוצץ מנהרה שנחפרה מעזה לכיוון ישראל. בעקבות פיצוץ סמוך למנהרה התפתחו במקום חילופי אש, מהם נהרג פעיל חמאס
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2008 00:42 |
|
| |
אני לא יודע אם זה זה אך דבר אחד אני כן יודע .
זה קרוב מאוד .
בנימה טיפה יותר אישית הייתי רוצה להוסיף משהו .
גם מזג-האויר השרבי הזה שפוקד אותנו ושצפוי להישאר כאן בשבוע הקרוב אומר הרבה . כאחד שמז"א הוא תחום שמעניין אותו וכמי שעוקב אחריו שמתי לב לתופעה מעניינת - כמעט תמיד כשהקב"ה רצה להביא עלינו איזשהי גזירה קשה הוא קודם היה מייבש אותנו מבחינת מזה"א ומכניס אותנו לתקופת יובש ועצירת גשמים ( שמבטאת ימים של מדה"ד שולטת ) ואז היו קורים האירועים .
כבר בשבוע שעבר כשמשום מקום הגיע לה מערכת גשם רצינית וחזקה כמו שחווינו כולנו חשדתי שמשהו אינו כשורה , הרי עוד לא התחלנו בכלל לבקש על הגשמים אז מאיפה פתאום מגיע לה כמות גשם כ"כ רצינית ? הבנתי שאולי הקב"ה עושה כאן הקדמת תרופה למכה כי לאחריה תבוא תקופת יובש ארוכה . ובתקופות יובש וחום. . .קורים דברים לא נעימים .
בקיצור , מזה"א הוא בבחינת התפאורה להצגה , והתפאורה בימים אלה עושה רושם שמוכנה .
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2008 19:30 |
|
| |
70 שנה לליל הבדולח : "לא ידענו על גודל הזוועה" ב-9 בנובמבר 1938 אירע בגרמניה הפוגרום שסימל את תחילת השמדת היהודים .
לא מזכיר לכם משהו ה - 70 הזה ?
נכון מאוד , בימים אלה מסתיימים להם 70 שנה האחרונות של הגלות .
והמלחמה הקרובה שהיא שער הכניסה לגאולה אמורה להתחיל בכל יום מהימים האלה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/11/2008 19:28:58
|
|
|
|
| נשלח ב-11/11/2008 23:00 |
|
| |
נסראללה : "אנו מתכוננים למלחמה חדשה עם ישראל" דבקה .
לפי כל הסימנים המצטברים בשטח מכל הכיוונים עולה התמונה הבאה .
עד ניסן אמורה לפרוץ המלחמה בדרום ובצפון . ומה זה אומר ?
שאין ברירה אלא להסיק שהשנה מחושבת מניסן לניסן , ועד ניסן הקרוב אנו בשביעית .
ומוצאי שביעית בן דוד בא : חודשים אב - אלול שלפני תש"ע , וזה מסתדר עם הגמרא
בתענית שאומרת שבמוצאי שביעית חרב הבית , וזה כידוע חודש אב , 4 חודשים לאחר
צאת השביעית בניסן שקדם לו .
אין בכך חידוש גדול כי כבר אמרנו זאת בעבר אפילו באשכול זה אלא שכעת אין ממש ברירה אחרת אלא להבין כך .
ה' ירחם עלינו , מאיזה צד שאני לא מסתכל הן במציאות והן בכתובים אני רואה ימים קשים ל"ע באופק .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/11/2008 08:47 |
|
| |
בוקר טוב למייחל
ותודה שאפשרת לי להכנס
ברשותך הוסיף שגם החולה נפש מצפון קוריאה סוגר בעוד חודש את הגבול עם הדרום.
ונפגש היום עם האירנים. אכן השקט שלפני הסערה
יום טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2008 18:30 |
|
| |
אם נקיש מתחזית מזה"א הצפוי בשבוע הקרוב למצב הביטחוני. . .
אז צפוי מז"א ביטחוני חם מהרגיל , ה' ירחם .
שבוע טוב ומבורך לכולם .
|
|
|
|
|