|
|
| נשלח ב-15/12/2008 21:04 |
|
| |
חזק , אהבתי .
תזכה למצוות צמא...סוף מישהו לוקח 'יוזמה' אם אפשר לקרוא לזה כך וזורק בדיחונת...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2008 19:49 |
|
| |
לפי המצב הערב ברצועת עזה(מטחי הקסמים ופעולת צה"ל) והפסקת האש המדומה שמסתיימת מחרתיים והחמאס לא רוצים להמשיכה, לי אישית נראה שתחל הפעולה בעזה אולי כפעולה קטנה ותתרחב ומפה תחל בהדרגה המלחמה בארץ ישראל.
כמובן שזו עדיין לא תהיה המלחמה שבה יבוא גוג, זה יהיה להערכתי לקראת השנים התשע"א-התשע"ג.
המייחל, מה דעתך,לרגל המצב בערב זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/12/2008 22:10 |
|
| |
תראה...
אנחנו יודעים שהמלחמה קרובה , בכך אין ספק .
אני לא רואה טעם להתחיל לקפוץ מכל מבזק חדשות או כותרת כזו או אחרת ...
כשזה יגיע זה יגיע לא יעזור שום דבר .
בינתיים אני מתעסק בדברים אחרים , קצת יותר חשובים .
זו דעתי הקטנה בלבד .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2008 22:11 |
|
| |
אני מסייג את הדברים ואומ נכון לעכשיו בלבד -
עפ"י התחזית מאמצע שבוע הבא צפוי גשם חורפי אמיתי ראשון להגיע אלינו . מתחילת הבצורת הזו כל הזמן האמנתי שהגשם שלנו נמצא בטילים שמכוונים עלינו אז אם לעשות חישוב הפוך זה אומר שמאמצע שבוע הבא ההסלמה תביא איתה טילים רבים שיביאו איתם את הגשם הנכסף...
נמתין ונראה בע"ה...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2008 21:51 |
|
| |
עובדות בלבד -
הנה הסתיימה לה הרגיעה המדומה ועולם כמנהגו נוהג . קצב הקאסמים אמנם התגבר אך זה עדיין לא זה , נשים לב גם לעובדה הפשוטה שבינתיים הטילים נופלים בשטחים פתוחים ולא ממש גורמים לנזקים רציניים לא בנפש ב"ה ובקושי ברכוש .
מה זה אומר ?
לענ"ד זה אומר שכל התהליך הוא הדרגתי , הקב"ה מתקדם איתנו שלב אחרי שלב , רחמיו עלינו כ"כ גדולים שהוא לא נותן את המכה בבת אחת אלא לאט לאט מחמם את המצב כדי שאולי...אולי נשכיל להבין את התמונה ונתעורר בתשובה שהיא בלבד ושום דבר אחר - יכולה לבטל את הגזירה .
כמה זמן תימשך ההסלמה הזוחלת הזאת ? אני מאמין שלא הרבה זמן , ימים שבועות חודש...לא הרבה יותר מזה .
ה' יעזור שיהיו רק בשורות טובות ויפיל כל אויבנו שונאינו ומבקשי רעתינו .
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/12/2008 21:48:08
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2008 22:23 |
|
| |
אמן
|
|
|
|
| נשלח ב-20/12/2008 22:28 |
|
| |
אמן נצח סלה ועד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/12/2008 09:42 |
|
| |
אתם רואים אותם...אלה ודומיהם נבראים מהעוונות של עם ישראל . כשעמ"י עושים עוונות נבראים מזה הרבה מזיקים משחיתים וכוחות טומאה למעלה והשטן מציג אותם לפני הקב"ה ודורש לעשות צדק ומשפט באלה שאחראים ליצירת הכוחות האלה . אנחנו . הקב"ה ברחמיו הרבים עלינו משתדל ככל יכולתו במסגרת החוק ( מלך אוהב צדקה ומשפט ) לא לתת לשטן את מבוקשו אלא להאריף אפו עם ישראל...אך גם לזאת יש כמובן גבול . בינתיים ממשיכים כוחות הטומאה והמשחיתים להתעצם ולקבל עוד ועוד אנרגיה ושפע מעוונות העם אך אין להם את הרשות לצאת וליטול נקמה כל זמן שהמלך העליון לא איפשר להם זאת .
העולם הגשמי שלנו החומרי מקביל לזה הרוחני , ממה שקורה פה אפשר ע"י היקש פשוט לדעת מה קורה ברובד הרוחני של הבריאה . כשאנו רואים שאויבנו הולכים ומתרבים ומתעצמים כמעט בכל המובנים זה אומר שהעוונות הולכים ומתרבים...ואיתם כמובן היום שבו המזיקים האלה יקבלו את האישור מלמעלה לצאת ולעשות דין . רחמנא לצלן .
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 09:13 |
|
| |
מחמוד א-זהאר : "מוכנים לרגיעה גם בתנאים הקודמים" .
כ"כ חכיתי לכותרת מן הסוג הזה...אין לכם מושג . לא מבינים למה ?
ההסבר פשוט - בהיסטוריה שלנו אנו רואים שכאשר הקב"ה רצה להביא עלינו מלחמות ואויבים הדבר נעשה בניגוד לרצונם של האויבים .
קחו לדוגמא את המתואר בגמרא על נירון הקיסר שהגיע עם צבאו סביב לי-ם להחריבה אך בעקבות ניסויים שעשה הוא הגיע למסקנה שהאל מחפש להעניש את עמו ובסופו של דבר זה שע"י תצא הגזירה לפועל ישלם על כך את מלוא המחיר... לא התאימה לו העיסקה והוא תפס ת'רגליים וברח ערק ואף התייגר בסופו של דבר .
בקיצור - הוא לא רצה להילחם . והקב"ה "נאלץ" למצוא מישהו אחר שיחליפו .
כך היא הנהגתו של הקב"ה , באירועים גדולים והרי גורל עבור עם ישראל הגויים אינם ששים אלי קרב והקב"ה גורר אותם בעל כורחם .
ראינו זאת למשל גם במלחמת לבנון האחרונה , נסראללה ימ"ש לא חשב ולא ציפה שפיגוע החטיפה יגרור את הצדדים למלחמה כוללת , הוא נשאב לתוכה בעל כורחו .
וכך ציפיתי שיהיה גם כאן , היות ומדובר על ה-מלחמה...שתביא בסופו של תהליך את התגלות המשיח והגאולה השלימה שני הצדדים מעדיפים שקט ורגיעה ולא מלחמה...
אך לקב"ה תוכניות אחרות . ישתבח שמו .
הנה , קיבלנו עוד חלון הצצה לראות את ידו של זה שמסובב את הסביבון מלמעלה .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 22:49 |
|
| |
מדהים לראות איך קבוצת עכברים מסובבים את השלטון...כמה עקום ואוילי זה עוד יכול להיות????
פשוט הזוי. עינים להם ולא יראו, מח להם ולא ישתמשו בו
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2008 23:00 |
|
| |
ה"עכברים" שלך יכול להתאים גם לפלסטינים וגם לערב רב שבכנסת ושבשילטון... לא בדיוק הבנתי למי כוונתך אך בהחלט נאמנו דבריך . חזק וברוך .
אמרתי..וחזרתי ואמרתי כמה פעמים , שיפלותו של השילטון משקפת את שיפלותו של העם . כל תלונה על הדמות המשתקפת במראה היא תלונה על העומד מולה .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2008 06:32 |
|
| |
"שיפלותו של השילטון משקפת את שיפלותו של העם"
זה המשפט שמתאר את התקופה בה אנו חיים בצורה ברורה וחדה
לצערי הרב. העם הזה שאני חלק ממנו מענין אותו מי ניצח פה ומ י ניצח שם [תוכניות ריאלטי למינהם] חבל שכול האסמסים שאנשים שולחים לא שולחים לגלעד שליט חבל
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2008 14:41 |
|
| |
נו חברים...למה אף אחד לא אומר את זה ?
הכל אני צריך לעשות בעצמי ?
תגללו את הדף לאחת ההודעות למעלה ( משבוע שעבר ) בה נאמר שעם בואו של פרק הגשם הזה יגיעו גם גשמי הטילים... זה אמנם לא ה-מלחמה הגדולה אך זה גם לא ה-גשם הגדול .
"גשם של רקטות" זועקות הכותרות .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2008 20:39 |
|
| |
לפני כ - 3 שנים...
אני עוד זוכר היטב את הימים בהם היינו שומעים כאן באשדוד את רעמי ההפגזות הרחוקים של תותחי צה"ל שהיו מוצבים בעוטף עזה ומפגיזים אל תוך הרצועה בניסיון לפגוע במחבלים ובמשגרים .
כבר אז הבנתי והיה ברור לי שזה רק עניין של זמן עד שהטילים יגיעו גם לאשדוד . כי הקב"ה לא משמיע לנו את "הדי המלחמה" לחינם...הוא מדבר אלינו .
"לא נבראו רעמים אלא ליישר עקמומיות שבלב" אמרו חכמינו . במילים שלנו - "להפחיד" אותנו "להרעיד" את הלב ולגרום לו להיפתח קצת כדי לעשות לקב"ה מקום שיוכל גם הוא להיכנס לליבנו האטום .
והנה , הלילה הזה , נר רביעי דחנוכה , נשמעה האזעקה בפעם הראשונה . מעניין כמה זמן יעבור עד שנשמע את "בום" הנפילות הראשונות . לא הרבה אני מאמין .
אין מה לעשות...זה מה שאנשים בוחרים וזה מה שהם יקבלו .
מה בכלל אפשר לומר ועם מי בכלל יש לך לדבר כשאנשים חושבים שעל לוח השח מוצבים כל מיני יצורים מוזרים הנקראים בשמות משמות משונים...
"צה"ל" "ברק" "אשכנזי" "פלסטינים" "חמאס" "אבו-מאזן" "בחירות"
ועם הכלים האלה משחקים וזה מה יש....הרי אין לי שיפלות גדולה מזו וכפירה בה' ובתורתו ובעם ישראל לדורותיו מזו .
|
|
|
|
| נשלח ב-24/12/2008 21:20 |
|
| |
אכן מילים כדרבנות (בעיקר החלק האחרון). אני חייב להודות שפעמים שאני קורא את הכותרות ופשוט לא יכול שלא לרתוח מזעם על ההנהגה...עד שאני "נזכר" שבעצם הקב"ה הוא המנהיג ועל פיו יישק כל דבר. ושבעצם הכל הוא פועל יוצא ישיר של מעשינו...
רציתי להעיר שכנראה השמועה מר' חיים קנייבסקי לא הייתה לגמרי לא נכונה 
|
|
|
|
|