בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/5/2008 09:01 לינק ישיר 

תגיד אהרון...

עיריית -ים  הביאה גם בחשבון שלשיטת  'המיייחל ' בוש יישאר לקדנציה שלישית ?
קשה להאמין..נכון ?

יפה .

מבטיח לך שהאירועים שעוד צפויים בארץ ובעולם ישנו לא רק תוכניות נשיאותיות אלא הרבה יותר מזה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/5/2008 23:25 לינק ישיר 
קצוות מתחילים להיסגר

בלעדי ומיוחד למקורות המזרח תיכוניים של תיקדבקה: פרשת אולמרט מתחילה לפגוע במהלכים המדיניים והביטחוניים הישראליים. קהיר עדיין לא החליטה אם לשלוח את הגנרל עומר סולימן. דמשק מתנתקת את המגעים עם ראש הממשלה אולמרט שהתקיימו עד כה באמצעות הטורקים.

יום ראשון, ו אייר תשס"ח, 22:46, 11 במאי 2008

בשאר אסד החליט להפסיק את המגעים עם ישראל שהתקיימו באמצעות הטורקים.

המקורות שלנו מדווחים עד שעות הלילה המאוחרות ביום א' 11.5, קהיר לא טרחה להודיע אם אכן שר המודיעין המצרי הגנרל עומר סולימן מגיע לירושלים.

ירושלים ביקשה אישור על בואו של הגנרל סולימן, אבל קהיר פשוט לא ענתה, ובמשרד ראש הממשלה בירושלים, ובלשכת שר הביטחון בתל-אביב, לא יודעים אם אכן סולימן יגיע או לא.

גם אם שר הביון המצרי יגיע, אין לראש הממשלה אולמרט תשובה לתת לו על הצעת הפסקת האש המצרית. בגלל הדיונים הארוכים של אולמרט עם עורכי דינו, וחוסר האפשרות לכנס דיון מדיני-ביטחוני רציני בנושא, הוחלט בירושלים לבסוף שלא להכין בכלל תשובה לשר המצרי, אלא רק לשמוע את דבריו ולדחות את מתן התשובה לתאריך מאוחר יותר. זאת למרות שהמצרים הודיעו כי בכוונתו של החמס בהעדר תשובה ישראלית, לדרדר עוד יותר את המצב הביטחוני בשטח.

במקביל, מדווחים המקורות שלנו כי דמשק, איננה רוצה יותר במגעים עם ראש הממשלה אולמרט, גם אלה שהתקיימו עד כה באמצעות הטורקים.

ההערכה היא שהחלטה זו התקבלה בדמשק לא רק בגלל מצבו האישי-פוליטי של אולמרט, אלא גם בגלל ניצחון חיזבאללה בלבנון.

ב-24 השעות האחרונות העבירו הסורים 6 מסרים לגורמים במזרח התיכון, חלקם הועבר בישיבת שרי החוץ הערבים בקהיר ביום א'.

להלן הדיווח הבלעדי על תוכנם.

1. ראשי ממשלה חלשים כמו אולמרט, לדעת דמשק, יכולים לעשות רק מלחמות אבל לא שלום. זו הסיבה מדוע דמשק הדליפה לעיתונות את דבר הפגישה שעמדה להתקיים בטורקיה בין נציגים ישראליים וסוריים. סוריה הדליפה זאת, כדי להביא לפיצוץ הפגישה.

2. הסורים טוענים כי הם גם שהדליפו את דבר המסר שאולמרט מסר לנשיא אסד, בדבר נכונותו לוותר על רמת הגולן. את המסר של אולמרט, מכנים הסורים עכשיו 'תכסיס פחדני של אולמרט'.

3. המקורות הסוריים אומרים כי הם הבהירו לאהוד אולמרט בימים האחרונים, כי לא יתכן שיושג הסכם עם סוריה, מבלי שמקביל יושג הסכם עם לבנון. במילים אחרות, עם מי ששולט היום בלבנון, קרי-חיזבאללה.

4. בכל התפתחות שהיא, על ישראל לסגת מיד מחוות שבעא במורדות החרמון.

5. יחסי דמשק טהרן, אינם מעניינה של ישראל. על כך סוריה תדבר עם וושינגטון ולא עם הממשלה בירושלים.

6. בעניין חמס, על ישראל להסתפק בהצהרתו האחרונה של חלאד משעל, בה הוא אמר כי החמס מוכן לקבל, אבל לא להכיר בישראל הנמצאת בגבולות 1967, וזאת תמורת הודנה ארוכת טווח. מלבד זאת, אין לסוריה שום עניין לדון עם ישראל בנושא החמס.

כמעט  ולא צריך יותר מזה להבין את הצפוי בקרוב , תראו תראו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2008 09:08 לינק ישיר 

קורים אירועים מסויימים ועוד יקרו מן הסתם בימים אלה שאני מבין אותם כהתראות מן השמיים להתעורר מן השינה הרוחנית
העמוקה שרבים  מהעם הזה שקועים בה .

לדוגמא , הבנתי שלפנות בוקר נכנס גוש עננים ומסך גשם כבד ביותר טעון בסופות ברקים ורעמים נדירות בעוצמן לאיזור חיפה והקריות .

זה לא דבר רגיל ולא תופעה נורמלית  , יבואו ויגידו 'קורה'  'כבר היו דברים מעולם' ...נכון , אולי היו .
אבל כפי שהבנתי אומרת לי הבנה שאינכם חייבים לקבלה כמובן , שהקב"ה מנער חזק את פעמוני האזעקה
בפרט בשעות אמצע הלילה להעיר תרתי-משמע את התושבים .

ולמה חיפה והקריות ?  אוי-ואבוי מה שיכול להיות שם עם נפילת מאות טילים על המפעלים והחומרים הכימיים  שם .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2008 09:14 לינק ישיר 

אתמול שמעתי ממקורות יודעי דבר שסוריה מתכוננת למלחמה בין סוף מאי לאמצע יוני , מתאים לזמן שמייחל כותב.

כמו כן כנראה אמריקה לא תתקוף ישירות את אירן אלא תעשה זאת דרך ישראל , בימים האחרונים יש שיתוף פעולה בין אמריקה לישראל בנושא , סעודיה לוחצת על ארה"ב לתקוף את אירן , אבל כנראה שאמריקה תפיל זאת על ישראל  ותתן לה "הגנה בטחונית" בלשון המדינית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 12:53 לינק ישיר 

מה זה מקורות יודעי דבר?  הרמטכ"ל בעצמו?  אל תגיד דברים שאינך בטוח בהם.....תיק דבקה זה לא מקורות יודע דבר........

אני ממש לא בא לתקוף,הלוואי שאתבדה והמלחמה תתחיל בסוף מאי אבל כל עוד אין לך הוכחה חד משמעית אל תכתוב דבר כזה בביטחון מלא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 13:31 לינק ישיר 

אהרון

אני כתבתי בדיוק את ההוכחות שלי "מקורות יודעי דבר" , אני לא מנסה להסתתר במשפט הזה מאחרי מקורות שכולם יודעים, המקורות הם מקורות פנימיים מהמערכת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 16:59 לינק ישיר 

דורש
תודה על המידע המעניין , יישר כח .

את התגובה הבאה כתבתי בתאריך בזמן הזה : נשלח ב-27/12/2005 10:18  בפורום הקודם .

" זוכרים מה אמרנו בחודשים האחרונים ?

שעוד תתפרסמנה ידיעות שתבשרנו על כך שאיראן קרובה לפצצה הרבה יותר משחשבו והעריכו בתחילה .

והאם ישראל תתקוף באיראן ?
להערכתי , כן  .

האם זה יצליח... בהחלט שלא " .

כך שדבריך דורש  מחזקים הערכה זו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2008 17:21 לינק ישיר 

המיייחל

אני יכול יותר לחזק את המידע שלך , שהסיבה שאמריקה לא רוצה לתקוף את אירן היא בגלל הסיבוך באפגניסטן ועירק.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 15/05/2008 17:21:16

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2008 21:42 לינק ישיר 

שבוע טוב .

3 שבועות לשבועות , והספירה לאחור נמשכת .

לא איש בשורות אנכי לצערי , כל הסימנים מצביעים על-כך שהמכה הולכת להיות קשה .

לא יודע מה איתכם אבל אני משתדל להכין את עצמי כמה שיותר מבחינה נפשית .

את האסון הקרב ובא ניתן לראות בעוונות הרבים המקיפים אותנו מכל צד לצערנו ושנאת האמת וחוסר היכולת לקבל
תוכחה שהרקיעה שחקים בדורנו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2008 22:25 לינק ישיר 

המייחל שבוע טוב
אשמח אם תפרט לאילו סימנים אתה מתכוון..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2008 23:13 לינק ישיר 

לא צריך לדעתי לקבוע כי משהו יקרה בשבועות כי תמיד יש סיכוי והוא יותר גדול כי לא יקרה כ-ל-ו-ם.
דורש אמת- לומר כי יש לך מקורות חשאיים כביכול ולדבר על מלחמה קרובה זה חסר אחריות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/5/2008 23:31 לינק ישיר 

מסכים איתך אישחושב .
כאשר אדם זורק לחלל האוויר תאריך יעד ואירוע ספציפי שנשלף מתוך סברת כריסו ובפרט לאחר חמין השבת...
הרי שיש בזה לא רק חוסר אחריות אלא גם טיפשות והיתבזות פומבית .

אבל אם אדם מביא מקורות מרחבי התורה הקדושה ומסבירם כפי שהבינה נשמתו אותם ומסייג את הדברים
ומדגיש שכל זאת ע"פ הבנתו בלבד הרי שהדבר לגיטמי לחלוטין לענ"ד ואין בכך כל פסול .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/5/2008 23:41 לינק ישיר 

יוסי
לא מתחייב שאת מה שאני רואה כסימנים גם אחרים יראו .

אני מזהה בזמננו הנהגת שמים קשה של :
הַשְׁמֵן לֵב הָעָם הַזֶּה וְאָזְנָיו הַכְבֵּד וְעֵינָיו הָשַׁע פֶּן יִרְאֶה בְעֵינָיו וּבְאָזְנָיו יִשְׁמָע וּלְבָבוֹ יָבִין וָשָׁב וְרָפָא לוֹ  .

אין לאנשים מושג עד כמה נתינת הגה השילטון ביד יצור כמו 'אולמרט' מבטאת כעס של הקב"ה עלינו .
והמידה כנג מידה שיש כאן פשוט מדהימה .
תכונותיו , מידותיו , ראייתו של הבנאדם זהה לשל העם ומשקפת בצורה מדוייקת את מצבו של העם .

ויש עוד סימנים ואין ממש צורך אמיתי לפרטם ולהאריך בהם , אין בזה שום תועלת .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/5/2008 08:32 לינק ישיר 

איש חושב

אתה מחליט שהמקורות לא מקורות ואתה תוקף.

אני לא אמרתי לאף אחד לקבל את המקורות , אבל הרי לי ידועים המקורות כמהימנים ועל כן אני אומר אותם , ומי שרוצה להתכונן שיתכונן ומי שלא לא.
המקורות שלי לא כל כך חשאיים , המקרות הם מקורות שלא צועקים אותם ברחוב , אבל מדברים עליהם איפה שצריך.

המיייחל

לצערי אני מסכים איתך .

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 18/05/2008 8:32:42

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/5/2008 23:37 לינק ישיר 

קשור מאוד לאשכול זה , ככל הנראה כך צפוי להיות , מתוך רוטר .

המודיעין הישראלי : אפשר שטילים ל-40 ק''מ בידי החמס .  

להערכתם הם יופעלו ביום הדין .
יום הדין מוגדר כהתקפה משולבת של אירן היורה טילים לכיוון ת"א , החיזבאללה יורה על צפון הארץ , והחמס יכסה את דרום המדינה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.