בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/5/2008 13:14 לינק ישיר 

לכאורה
מתגבש הסדר בלבנון.. מתגבשים סיכומים בדרום ... ומתחילים גישושים ישירים מול סוריה בטורקיה.

אז אולי הכל יזוז לתקופה אחרת... לה' הפתרונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 14:34 לינק ישיר 

יוסי,לכאורה זו המילה המתאימה לתאר את מה שקורה.

כלפי חוץ כולם מעוניינים בשלום אבל מאחורי הקלעים המלחמה והשנאה מבעבעות...............צריך ניצוץ קטן כדי להדליק את אש המלחמה,לא יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 21:12 לינק ישיר 

" המשא ומתן הבלתי-ישיר בן ישראל לסוריה ייפתח תוך שבועיים בתיווך טורקי.
כך אישרו גורמים מדיניים בירושלים " .

שבועיים מהיום מביא אותנו לכמעט ערב שבועות , אולמרט מועף מתפקידו עקב התפתחות כזו או אחרת ,
שרון כבר במצב טוב , כולל הרב מרדכי אליהו שליט"א , חלום קבלת הגולן על מגש כסף ללא ירייה אחת
הולך ונגוז מול עיניו של בן הדד ( הדחליל הסורי )  וציחצוח חרבות הטילים מתחיל להישמע באוויר...

כך לענ"ד .  נשמע טוב ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 21:20 לינק ישיר 

נשמע מישאלת לב...
אולמרט יעוף כך או אחרת.. על השאר הלואי.. נכון לעכשיו נראה רחוק מתמיד...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/5/2008 21:29 לינק ישיר 

אינני מתעסק במשאלות לב יוסי ידידי...
בניתוח האירועים העכשויים מתוך ניסיון לפענח את דרכי ההשגחה העליונה המובילה אותם
לתכלית מסויימת כפי שנתגלה לנו בתורה בזה דווקא אני כן עוסק .

לא שמעת על החברה שלנו ?  'הנביא' בע"מ . אחלה מבצעים לרגל הפתיחה . אתה מוזמן לקבוע תור אצל המזכירה שלנו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/5/2008 21:36 לינק ישיר 

יפה !! אני קונה כמה ממניות החברה !

אולם כבר נאמר:" כי לא מחשבותי מחשבותיכם..".. אם ר' עקיבא שגה בחיזוי המשיח.. כל אחד עלול לטעות..
הכל כמו שכתבת בע"מ - קרי בערבון מוגבל מאד !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/5/2008 08:46 לינק ישיר 

המייחל
אני מסכים עם מה שאתה אומר שצחצוח החרבות יהיה בעוד שבועיים , מי ינהל את הקרב אני לא יודע.
כל סיסמאות השלום שאנו שומעים עכשיו , הם כיסוי לכוננות הגדולה למלחמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2008 00:47 לינק ישיר 

חידוש שהתחדש לי השבת בזמן קריאת-התורה , אינני יודע אם אמיתי הוא אם לאו .
מי שיוכל להוסיף מהידוע לו בעניין תע"ב .

וְזָכַרְתִּי אֶת בְּרִיתִי יַעֲקוֹב וְאַף אֶת בְּרִיתִי יִצְחָק וְאַף אֶת בְּרִיתִי אַבְרָהָם אֶזְכּר וְהָאָרֶץ אֶזְכּר .

רש"י :
וזכרתי את בריתי יעקוב - בחמשה מקומות נכתב מלא, ואליהו חסר בחמשה מקומות, יעקב נטל אות משמו של אליהו ערבון שיבוא ויבשר גאולת בניו .

היות והמלחמה הקרובה היא התחלת תהליך הגאולה אולי הרמז באות  ו  הנלקחה מאליהו רומזת על ו' בסיון הוא יום שבועות
מועד המלחמה , למרות שבפועל היא אמורה להתחיל יום לפני  ב- ה' בסיון כנגד 5 הפעמים שנלקחה האות מאליהו
שגם הוא נמצא עימנו בדורנו וגם זמנו יגיע להחשף בעתיד בע"ה .

אם יוכל מאן דהו להוסיף על עניין זה מאשר שמעה אוזנו חידושים שיאירו עינינו ישא ברכה מאת ה' .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2008 09:21 לינק ישיר 
מקצת מסימניו של משיח בן-יוסף

באותה נבואה שם בזוהר על המלחמה הקרובה ישנו קטע לא קטן על מב"י האומר :

ותלת קרבין יעבדון בני ישמעאל בהדי משיח דא ואילין קרבין יהון באלף שתיתאה .

נאמר כאן ששלוש מלחמות ילחמו הערבים עם מב"י וכולם יהיו כמובן באלף השישי , אם נלך בשיטתי ששרון הוא מב"י
אז יש בעצם למצוא את אותן 3 מלחמות שבהן לחם שרון בתפקיד פיקודי כמובן ולא כסתם לוחם מן השורה .
וזאת כמובן מבלי להחשיב את המלחמה העתידה .

קטע שמצאתי בויקיפדיה על שרון , אני אינני בקי בהיסטוריה הזו אז אם תוכלו אתם להצביע כאן על אותן 3 מלחמות עיקריות
אולי נצליח לפענח את העניין .

שרון לחם במלחמת העצמאות וניצל לאחר שקליע פילח את בטנו בקרב לטרון. בתחילת שנות ה-50 הקים את יחידה 101 והוביל את פעולות התגמול כמפקד חטיבת הצנחנים במבצע סיני היה מפקד קרב המיתלה. במלחמת ששת הימים זכה לתהילה על הקרבות שניהל באום-כתף . ובאבו עגילה בתחילת שנות השבעים הכריע את הטרור הפלסטיני ברצועת עזה כאלוף פיקוד הדרום. במלחמת יום הכפורים חצה את תעלת סואץ והביא למפנה העיקרי במלחמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2008 14:36 לינק ישיר 

שלום המייחל,
אני עדיין חושב שהעניין של שרון לא רלוונטי לאירועים העתידיים ואין גם שום סיבה לייחס לו תכונות של מב"י.
אני יכול לומר לך שמב"י כשמו כן הוא - בן יוסף... הבן יקיר לי אפרים...
שרון רחוק מלהיות בן יוסף כמרחק שביו החפרפרת לירח.
 הוא יכול הלתעורר או יכול ח"וח למות בכל מקרה זה לא הוא. מב"י עושה מלחמות ה' בשם ה' ולא בשם מישהו או משהו אחר.
אני מאוד מעריך את שרון על פועלו בעבר במלחמות ישראל (בלבד)..... אבל זה לא הוא מב"י.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2008 16:47 לינק ישיר 

שלום מתיב

איני רואה סיבה מדוע תשנה את דעתך להסכים לדעתי בעניין שרון מב"י או לא כל עוד לא הוכחו דבריי .

אך לעומת זאת בהחלט שאני רואה סיבה מדוע עליך לשנות את סגנון תגובותיך כאן ולהופכו ליותר ענייני ופחות
בעל נופך מיסטי כדובר המעביר מסרים ישירות מלמעלה או מפי 'צדיקים נסתרים' אשר לא ידענום ולא שמענום .

אם עוקב אתה אחר דבריי כאן בפורום הרי שהבאתי מקור או שניים המתייחסים למב"י והסברתים כמיטב הבנתי
כאליו אמרתי מפורש..." עליהם נשענים דבריי " , ואילו ממך , טרם זכינו לשמוע משהו דומה לצערנו .

אל תדאג אחי , דעתך בנושא זה כמו גם בנושאים אחרים נרשמה לפנינו , ושוב , אם תוכל לעגן ולהסביר את שיטתך
ודבריך באופן שכל באי הפורום יוכלו להבנים נשמח מאוד , ואם לא...אז אין צורך לחזור שוב על 'טעויותיי' .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2008 16:59 לינק ישיר 

בהחלט מסכימים איתך - מתיב.  אין מציאות כזו ששרון שהרס משפחות לקידום אישי - יהפך למשיח  של הקב"ה. לא השמיים ולא האדמה רוצה באחד כזה וכל עוד שאין ליושבי גוש קטיף בתים, לא שרון ולא בנו עמרי יהיה להם בית - תרתי משמע

נשלח לי לפני כמה זמן מאמר ונבואה על משיח בן יוסף צדיק וגיבור ה'

ב"ה שמע נא ידידי, רבים הם המייחלים לגילוי משיח והצדיקים המסייעים לממשלה אשר תינתן לידו בקרוב ממש. משיח בן-יוסף הוא גילוי מוכרח בגאולה "של בעיתה" ונעשה לדמותו עוול אם מייחסים לו את שרון. משיח בן יוסף הוא "אהבת ישראל" תחת שנאה שנאמר ביוסף: "אתם חשבתם עלי רעה אלקים חשבה לטובה (פרשת ויחי פס' כ)". שרון הרס חבל ארץ חבל שלם של יהודים תמימים בימית, הפקיר ובלם שיחרור מכלא אדום הרשע-צדיק יסוד עולם

ואין אדם בפועל, בגילוי אלא איש אמונה שומר מצוות שנאמר כבר ע"י שלמה המלך עליו השלום " את האלוקים יירא ואת מצוותיו שמור כי זה כל האדם.." משיח בן יוסף הוא צדיק גלוי! כל עוז רוחו ופעולתיו במעשה מסורות לכבוד תורת ה' ומשה עבדו. והוא מכונה "כסא לדוד" ע"פ מדרשים. הוא המתקן הגדול של קליפת הגלות (פחד מן הגויים) כמו שנאמר ביוסף הצדיק: "עברי אנוכי מארץ העברים גונבתי".   ולבסוף מי שמנהל את המלחמות נגד אומות העולם הוא בן יוסף לפי הגאון מוילנה והרמח"ל. לנהל בפועל מלחמה מסוג זה יכול רק יהודי גיבור ה' שרק אהבת ישראל ותורת ה' חוברו בו יחדיו ללא סיגים.

משיח בן יוסף פורסם: 12/8/05 11:15

ב"ה דברי מיועדים למי שמנסה כפי כוחו להתבונן במציאות ע"פ תורת אמת וחכמיה ומוכן מראש להודות שאם לא יהיו הדברים כפי סברתו והבנתו מן הסתם נגיעה אישית גרמה לו. כמובן הדברים מחייבים אותי הכותב יותר מכולם. ועוד אוסיף שרבים מדברי מבוססים על מראות שראתה יהודיה מיוחדת ז"ל ( שכנה ) אשר רק לאחורנה דבריה שהוקלטו, נבחנו ע"י ת"ח מירושלים שאמר שהרבה ממה שראתה אמת ראתה בגלל זכות אבות. עוד הסתייגות לגבי אותן תחזיות: הן קשות ונוראות מצד הדין, וידוע לי מלימודי שאפילו נבואה קל וחומר הרבה פחות מזה אינן חייבות להתקים אם יש מיתוק דינים ע"י אבינו שבשמים בזכות תפילות חסידים ואנשי מעשה, מזכי הרבים, וגמילות חסדים בין היהודים ופעולות של אחדות. אינני מתיימר להיות "רואה" או "יודע". אני נאבק יום יום להיות ראוי לגדר "בעל בית הקובע עיתים לתורה". 20 שנה אני מתעמק כפי כוחי הדל בהבנת משיחות בן אפרים או בן יוסף ע"פ גדולי ישראל ועוקב אחרי ה"מראות" שראתה שכנתי מנוחתה עדן. אפתח דוקא ב"תחזית" של מראה כזה : הממשלה האחרונה היא של ערב רב. אירועים בטחוניים ומעשים חמורים של בגידה בקודשי ישראל כולל ירושלים יעוררו סערה בעם ישראל, מצב קשה של הזנחה פושעת של עניי ישראל והדרדרות כלכלית כל אלה יהיו רקע לגילוי מב"י. צפון הארץ יבער באש החיזבללה האירנית ובתמיכה סורית. המצב יהיה של אין ממשלה, (כנראה ממשלת מעבר -הערה שלי). התגובות של צה"ל יהיו עלובות. יהיה כעס בצבא על הממשלה בירושלים. מב"י יגיע לאיזור הצפון. הוא אינו מודע שהוא נבחר למושיע ראשון. הוא יפעל מתוך כישוריו ומתוך אהבת ישראל שבו. הוא יהודי מאמין מאד. יש סביבו עוזרים. אנשי הצפון ואנשים רבים שהגבורה דקדושה כבר התעוררה דיה, יתחברו אליו ויעזרו לו. אבל גם רבים יתנגדו לו כולל שומרי מצוות. הוא יכריז על ממשלת חירום בגליל ויקבע מטהו בצפת או בטבריה. יהיו ת"ח שייסיעו ויכירו אותו מייד כמושיען של ישראל. יהיו שיצטרפו רק מאוחר יותר. הוא יכריז על הממשלה היושבת בירושלים כפושעת וידרוש להעמידם לדין ישראל. יש כאלה שישים בכלא, יש שיברחו ואלה שיתחברו להלחם נגדו יוציא להורג. חלקים גדולים ממפקדי הצבא יעבירו נאמנותם לו.הוא יעשה שינויים מרחיקי לכת בצבא. הוא יכבוש בכוח את ירושלים. יפזר את רשות התקשורת וישים בה מאנשיו. הוא יתן סמכות לגדול בתורה שילך עמו להקים מועצת חכמי תורה לידו או להשתמש בגוף קיים. הוא יבטל כל סמכויות המערכת השיפוטית. הוא יקרא לכל מדינות ערב לחדול לפגוע ביהודים ולהכיר בריבונותה של ישראל על כל שטחי יש"ע. כתגובה על ירי טילים בצפון הארץ הוא יתן הוראה להשמיד עיר שלימה בסוריה על יושביה. הוא יכריז על משטר חירום מצרים וירדן יכריזו על מלחמה נגדו. בזמן קצר הוא יוליך את צה"ל המחודש לכיבוש עבר הירדן וחצי האי סיני. אבל לפני שיתחיל שלטונו- במצב של אין ממשלה- נוסף על הצרות תתווסף גם זו של ערביי הקו הירוק. האש תשתולל מפנים ומאחור. ישובים בתוך הקו הירוק ייאלצו לגונן על עצמם. שנאת האוכלוסיה הזו לזרע קודש תתברר במלוא עצמתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2008 17:15 לינק ישיר 

לא קראתי את רוב דברייך נאווה..
אבל על הפיסקה הראשונה אני מסכימה איתך ועם מתיב.(ולא מהסיבות שמנית)
שרון לא יכול להיות כבר שום דבר בטח ובטח לא משיח בן יוסף..
כדי שהוא יוכל לנהל מלחמה בעוד כשבועיים(לשיטת המיייחל)
הוא צריך לקום ולהבריא ולקחת את השלטון לידיו..(מי בכלל יתן לו??)ןלהיות כשיר מבחינה שכלית,מנטלית וגופנית.
מופרך לחלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2008 19:09 לינק ישיר 

כמעט שהייתי מוכן להשבע שמישהו כאן החליק על ה...

נואה , את רצינית או מה ?

לדיבורים כאלה אני אמור להתייחס ולהגיב ברצינות ?  לכל מיני חלומות 'גילויים' ואני לא יודע מה עוד של כל מיני
אנשים נשים וטף ? לא זו דרכי גברתי הנכבדה ולא דרכה של תורה כידוע לי .
ולא , אני לא אומר שמה שאותה גברת 'חלמה' לא יתקיים ממש לא , מה שאני אומר הוא שאין בכלל להתייחס לדיבורים
מהסוג הזה כאשר מדובר על שיח תורני , זה הכל .
עם כל הכבוד לדבריה וחלומותיה..אפילו ריח של תורה אין בדברים , מקסימום משאלות לב נשיות ותו לא .
הייתי מרחיק לכת אפילו ואומר שסגנון נוצרי משהו יש לדברים הנ"ל . תורה ?! מאן דכר שמיה .

אומר לכם את האמת , גדול היה רצוני למחוק את התגובה הנ"ל מכל וכל , אך אמרתי לעצמי...
' אני כשלעצמי הרי בטוח במשנתי נכון...אז אדרבה יישארו הדברים ותבוא המציאות ותוכיח האמת עם מי ' .

ואין לך דבר מגוכך ועלוב מן הניסיון להאשים אותי בנגיעות או בחוסר אוביקטיביות . לא ראוי לתגובה בכלל .

ואם הייתם חושבים טיפה הייתם מבינים שהסיבה העיקרית שמפריעה לאנשים לקבל את שיטתי שהיא סיפור
גוש קטיף...לא בדיוק נעלמה מעיני .
וכי אני אינני מודע לה ? הרי אדרבה ! זה שאני למרות זאת חושב כפי שאני חושב רק אמורה להעצים את הסקרנות בעניין זה.

ויש לי עוד לומר בנושא בע"ה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/5/2008 20:05 לינק ישיר 

המייחל אני בדעה שלך..
השאר מבססים את דבריהם על חלומותיהם של זה או אחר, רב מקובל בלתי נודע (אין כאן נימה של זלזלול ח"ו) וכו'.. בעוד אתה מתבסס על הכתובים הקדושים..

תוקן על ידי Bigman3 ב- 25/05/2008 20:05:18

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.