בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2008 16:58 לינק ישיר 

אני אוסיף נקודה אחת.

אם המיייחל צודק , הדבר יעזור לנו לקבל את משיח.

בא נאמר שרון מתחיל להתעורר בימים הקרובים , כפי איך שצפוי לדברי המיייחל , אם כן אנו כחברי  הפורום נוכל לדעת בוודאות גמורה שהתעוררותו  קשורה לגאולה ונוכל להתכונן ביתר ביטחון.

ואם הוא לא התעורר נוכל להמשיך להתכונן כמו בתקופה הזאת.

ולכן אני לא רואה טעם כרגע לדון בדברי המייחל , אלא לצפות ולראות מה יקרה , ואם כדברי המייייחל , שהרי ששרון אמור להתעורר , ואנו נוכל לעמוד מיד לצידו ללא עוררין , כי ברור הרי שגם אם שרון יתעורר, לעם יקח זמן לקשר בין הדברים , אבל אנו ששמענו את דברי המיייחל הדבר יהיה קל יותר.

אין בדברי אלו שום הבעת דיעה , אלא אני מסביר למה  הויכוח בנושא רק יכול להזיק ולא להועיל.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 26/05/2008 16:57:32

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 26/05/2008 16:58:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 17:27 לינק ישיר 

דורש,
לדעת אם שרון הוא מ"בי או לא, לא נוגע להחלטות היומיומיות(לפחות כרגע)
אבל לויכוח בפורום זה חשוב ועוד איך..!!
א-נ-י באופן אישי לא "קונה"  כל תאוריה  (מבלי לפגוע מכבודו של המייחל ויש לי כבוד אליו ולדעותיו)
והברור פה נעשה לצורך ליבון וברור בבחינת להוציא מוץ מהתבן  ולאתגר בשאלות ..שראוי מבחינתנו ככותבים/קוראים בפורום הזה לקבל תשובות שמתיישרות עם הדעת.
אם כל שאלה או בירור פה לא נחוצים ולא ראויים אפשר לסגור את הפורום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 17:36 לינק ישיר 

אוהבתאמת

את צודקת שמטרת הפורום הוא לדון בתיאוריות , אבל את לא מביאה שום פירכא על התיאוריה.

הדיון צריך להיות דיון אינלטואלי ושכלי ולא דיון ריגשי .

כרגע המיייחל טוען טיעונים שיכליים שהם נגד הרגש אלא על סמך הבנתו את דברי הזהר .
ולכן הדיון צריך להיות בהתאם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 18:13 לינק ישיר 

דורש
מלחמת לבנון הראשונה גבתה מחיר של מאות חיילים הרוגים עוד לפני שהשמאל נכנס לפעולה.
יתרה מזאת, בגין עצמו אמר ששרון רימה אותו. כלומר, לא הייתה שום תוכנית אמיתית, מדינתית,
למלחמה הזאת ולתוצאות. על כן, לא  נותר אלא להבין כי שרון פעל על דעת עצמו וללא גיבוי מהדרג
המדיני הגבוה. כאשר אנחנו יודעים כי פעל ללא שום תוכנית סופית, ניתן לקבוע כי המלחמה שהוא
הכניס אותנו לתוכה הייתה מטומטמת.

לעניין הדיון על דברי המייחל-
ראשית, כל הדיון כאן מתנהל אך ורק על דבריו של המייחל ולא על המייחל עצמו. אני מדבר בשם
עצמי, אבל בטוח שכולם איתי כשאומר שאני מעריך מאוד את דעותיו.
שנית, הפורום נועד לדיון ולליבון העניין. אני אישית חושב שכל עוד נשמור על הדיון ברמה ידידותית
ולשם שמים, אנחנו רק מוסיפים עונג לקב"ה.

בקשר לטענות המייחל:
המייחל הביא שתי ראיות לביסוס טענותיו. אחת שמשיח בן יוסף לחם בשלוש מלחמות, והשנייה
שמשיח בן יוסף עשה טובות רבות לעם ישראל.
ניתן להקשות על שתי הטענות האלה:
1. מכיוון שאנחנו חיים במדינה ידועת מלחמות הרי שיש לנו אלפי אנשים שלחמו בשלוש מלחמות
ושהיו בדרגות פיקוד.
2. כשם שכתבתי בעבר, שרון אולי עשה למען העם אך לבסוף... גוש קטיף!!!
* לעניין "תרומתו" של שרון. כמו שאמרתי, ביזיון מלחמת לבנון הראשונה, הגירוש מסיני, הגירוש מהגוש.
ביום הכיפורים- צבא קטול הוא קטל, חיילים שרופים הוא שרף. המצרים היו בנסיגה עוד לפני שהוא
נעשה רמבו וצלח את התעלה. אתה מוזמן לקרוא קצת באינטרנט על למה המצרים ברחו והשאירו
מאחורה את הנעליים (זה לא היה מפחד שרון, אלא מלאכים עצרו אותם).
3. המייחל אמר שיש לו עוד מקורות שהוא לא יכול לחשוף. יכול להיות שהמקורות הללו יפילו אותנו
לרצפה. אבל עד שהם לא ייחשפו אנחנו יכולים להתדיין רק על הדברים שהוא חשף עד עתה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 18:14 לינק ישיר 

דורש,
הפורום תפקידו ללבן שאלות ענייניות.בעניין אחרית הימים.נקודה.
השאלות שלי (וגם ההסתייגויות )באות ר-ק  ממקום שכלי.
להגיד של-א יכול להיות ששרון יקום (לאור מצבו) עוד שבוע ולנהל מלחמה.זה רק מהשכל הטהור.
וההגיון המתבקש.
המייחל מביא מובאות כאסמכתאות לדבריו מהזוהר. כ-פ-י  ה-ב-נ-ת-ו !!!! ורק כפי הבנתו הבלבדית!
מחר יגיע מישהו חדש ו ויגיד שמב"י הוא מישהו אחר ויאשש טענותיו לפי הכתובים.(אגב ,מתנהל פה ויכוח כזה בפורום בין "מתיב" למייחל.)
מי צודק?..
תפקידנו ללבן ולהבין בשביל זה אנחנו פה..
ולשיטתי אני אמשיך לשאול ולא לקבל שום דבר כמובן מאליו.

תוקן על ידי אוהבתאמת ב- 26/05/2008 18:33:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2008 22:46 לינק ישיר 

ערב טוב לכולם .

פששש...יפה יפה , אחלה דיון אני רואה גילגלתם פה בהעדרי .
אוח..כמה שהייתי רוצה להגיב על הדיבורים הרבים שנאמרו כאן , אך נראה לכם שיש לי כח לכך
לאחר יום ארוך ומייגע מחוץ לבית שמבחינתי הסתיים לו כעת בכניעתי המוחלטת למיטה הקורצת...

אך דבר אחד בכל זאת קשה לוותר עליו גם בשעה זו  .

עצם זה שאדם מוכן להשקיע אנרגיה וזמן בכתיבה וויכוח על אירוע שאמור להתרחש או לא תוך ימים ספורים בלבד
מוכיחה את דבריו של  "דורש" שהאמוציות הן שנותנות כאן את הטונים ולא ההגיון הבריא .
כך להבנתי הקטנה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2008 18:02 לינק ישיר 

אעשה מאמץ בע"ה להכניס מאוחר יותר מעט דברי אלקים חיים מפי צדיקי הדורות
אודות מב"י זמן התגלותו מעשיו ותפקידו , דברים אשר מהם תצטייר תמונה די ברורה פחות או יותר על אירועי זמננו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2008 22:03 לינק ישיר 

המיייחל נשמח מאד לקרא:" מעט דברי אלקים חיים מפי צדיקי הדורות
אודות מב"י זמן התגלותו מעשיו ותפקידו , דברים אשר מהם תצטייר תמונה די ברורה פחות או יותר על אירועי זמננו "
ממתינים לך....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/5/2008 22:41 לינק ישיר 

יסוד גדול אותו חשוב לזכור בפתח קריאת הדברים הבאים הוא שהשנה הבאה תשס"ט היא שנת התגלות מב"ד , כך שאת כל מה שמתואר בקטעים הבאים יש לחפש בעבר ולא בעתיד כי כמעט כל אירועי הגלות כבר מאחורינו .

גלגולי נשמות - הרמ"ע מפאנו זצוק"ל

[ אלה שהקדימו לצאת ממצרים קודם שהגיע זמן הגאלוה ] והרגו אנשי גת מאתים אלף מהם , דטעו בקץ והוליך אותם [ זה שהנהיג אותם ] חוץ למצרים  ומשבטו של אפרים היו ומתו שם  , והם מתים שהחיה יחזקאל בבקעת דורא, ואמר שם שאחד היה  ושמו גוון מבני בניו של אפרים, ואמר נגלה  עלי הקב"ה להוציא אתכם מארץ מצרים, והוא נתגלגל אח"כ בבן כוזיבא, ועל כי לא השלים תקונו נקרא בשם כוזיבא, כי הרבה מחכמי הדור ההוא סברו שהוא משיח ונהרג גם הוא שם, ותיקונו יהיה משיח בן אפרים, וגם שם יהרג כי אז נתקן, וזה רמזו בסנהדרין  אין בן דוד בא עד שיתבקש דג לחולה ולא ימצא, דג זה משיח בן יוסף דכתיב וידגו לרב, לחולה הם ישראל שיהיו שבוים בצרה ולא ימצא, ואז יגלה בן דוד במהרה בימינו .

הרמח"ל בפירושו על התורה ועל הנביאים

ואומר בתחלה צריך שיתגלה משיח בן יוסף תחלה לעשות המלחמות, ואח"כ יתגלה משיח בן דוד, שנאמר בו, "והיתה מנוחתו כבוד" .

ואחר כן יוצא משיח בן יוסף - "וידו אוחזת בעקב עשו", הס"א יש לה אחיזה בעקביים דקדושה - במדרגות תחתונות. וכנגד זה צריך שמשיח בן יוסף ילך בכל חלקי הקליפה אפילו בעקביים, לקחת ממנה כל חלק טוב, ומשום זה "וידו אוחזת בעקב עשו", והוא סוד בעקבות משיחא, שצריך להכניע אלו העקביים. "ויקרא שמו יעקב", הקב"ה בסוד היחוד קורא לו יעקב, כדי שיתחזק בזה התיקון. "ויצחק בן ששים שנה בלדת אותם", השכינה שמולדת אותם בכח גבורתו של יצחק.

"אז ידלג כאיל פיסח" - משיח בן יוסף שהיה פיסח בגלות .

ידוע כי משיח בן יוסף הוא יכבוש הרשעים ויכניעם, והוא מסטרא דהוד לתקן אותו רגל השמאל שמשם נשפע העושר והצלחת הרשעים בעוה"ז, וע"י משיח יהיה נתקן ויתהפך לקדושה. ומשיח בן דוד, עניינו למשול בישראל בתורה וברוה"ק להגדיל מעלתם בעולם ולהגביר כח הקדושה, הוא נגד נצח.

חזינן מהדברים הללו כי תפקידו של מב"י הוא בעיקרו תפקיד צבאי - מדיני ולא רוחני .
ותקופת שלטונו על ישראל  קודמת לתקופת שלטונו של מב"ד שאמור להתגלות כבר בשנה הבאה .
תוסיפו כאן את דברי הזוהר שהבאנו ששלוש מלחמות ילחמו הישמעאלים במב"י מה שבהחלט יכול
להתברר כמלחמות שהיו בעשרות השנים האחרונות כאן .
ולאור דברי הרמח"ל שמב"י בזמן הגלות היה על תקן של 'נכה' כלומר מוגבל מאוד בכוחו ..
ואולי רמז נפלא רמז לנו הרמח"ל באומרו את הפסוק "ויהי יצחק בן 60 שנה בלדת אותם" שאז יגיע זמנו של מב"י להתגלות
כאשר הכוונה היא לשישים של המדינה , ודו"ק .

הרי שקמה וגם ניצבה דמותו של מב"י באור די ברור להתאים למה שכבר אמרנו פעמים כה רבות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/5/2008 23:21 לינק ישיר 

ולפי דעתך והבנתך  מב"י הוא שרון????  פליז..... 
החידוש נפלא אבל איך ולמה אתה מתעקש על (ספק-יהודי) שרון שכביכול הוא מב"י??? 
בכלל לא מתקבל על הדעת.
טוב, את שלי אמרתי ואין עוד מה להוסיף לגבי שרון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 17:22 לינק ישיר 

נשאלתי בפרטי .

אוטוטו ערב שבועות מגיע לו , האם אני עדיין איתן בדעתי שמה שאמרתי הולך להיות ?

התשובה היא כן .

את הדברים שפירסמתי לא הוצאתי מתוך מגמות היתפתחותיות כפי המשתקף מתוך האקטואליה והחדשות .

אלא מתוך לימוד מעמיק וניתוח מקיף של מקורותינו הקדושים כפי שחנני ה' להבין את תורתו הקדושה .

מה שאומר , שרק ..ואך-ורק אם הגיע מועד האירוע ולא קרה הדבר אותו אמרתי משמע נכשלתי בפיענוח המקורות .

לגבי חבצלת השרון שטרם התעוררה...כנ"ל .

וכבר אמרתי שאני מאמין שהתעוררותו תהיה סמוכה מאוד לאירוע עצמו .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/5/2008 22:53 לינק ישיר 

צריך לדעת שהמלחמה הזו טובה לעם ישראל משתי בחינותיה .

הן מצד עצם המלחמה והן מצד התיזמון שלה , וכ"ש מצד האירועים הרוחניים שיחלו בעקבותיה .

דוגמא פשוטה : הערבים עדיין לא מוכנים למלחמה , הם אמנם מתכוננים לה במרץ ומתחמשים בנשק רב
ליום פקודה...אך מבחינתם התהליך עדיין בעיצומו ואם תשאל אותם הם יעדיפו לדחות את מועד המלחמה
לזמן רחוק יותר .

אז חסד עושה עימנו הקב"ה שמבעיר את השטח מוקדם מדי לטעמם .

ופשיטא שמצד עצם המלחמה , סוף סוף יתחיל סופם של הערב-רב שחונקים את עם ישראל ואת הקדושה מלהרים את ראשה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/5/2008 21:27 לינק ישיר 

שבוע טוב .

נכנסנו לשבוע האחרון של ספירת-העומר , כעת המבחן הגדול .

אם צדקתי בכל המהלך הזה אנו אמורים להתחיל לראות את ההתחממויות בשתי הזירות הדרומית והצפונית .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/5/2008 22:21 לינק ישיר 

המייחל:
"את הדברים שפירסמתי לא הוצאתי מתוך מגמות היתפתחותיות כפי המשתקף מתוך האקטואליה והחדשות .

אלא מתוך לימוד מעמיק וניתוח מקיף של מקורותינו הקדושים כפי שחנני ה' להבין את תורתו הקדושה ."

והיום:
"אם צדקתי בכל המהלך הזה אנו אמורים להתחיל לראות את ההתחממויות בשתי הזירות הדרומית והצפונית "

אז זה אמור לקרא פתאום או כהתפתחות מתגלגלת ומתעצמת ?...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/5/2008 22:46 לינק ישיר 

המייחל

לשיטתך, שרון גם הוא אמור להתחיל להראות סימנים של התאוששות בשבוע הבא עלינו, לא?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > כל המידע :אשכול המלחמה האחרונה והראשונה
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.