|
|
| נשלח ב-1/6/2008 08:34 |
|
| |
ודאי שאנו אמורים לראות התפתחויות המצביעות על הכיוון האמור ככל שמתקרב המועד הנקוב , מה השאלה בכלל .
וכי מה נראה לך שפתאום ביום בהיר ללא צל של ענן יופיעו קולות וברקים ..?
לגבי שרון אני מאמין שלקראת האירוע עצמו יתחילו הקולות להגיע . מה שאומר סופהשבוע .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 08:43 |
|
| |
ודאי לא היה ודאי .. כי נקבתה בתאריך ושעה.. וציינת כי הסקת זאת מהמקורות ולא מהמצב כפי ששומעים עליו...
כך שאני מנסה להבין מה אתה אומר...
תוקן על ידי yosiw150 ב- 01/06/2008 8:48:24
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 08:51 |
|
| |
יוסי
ההבדל הוא ברור , אני לא מאלה שלאחר שרואים מגמה מסויימת 'בשוק הנבואות' קופצים על עגלת הפופלריות ומנסים לגרוף הון פופוליסטי על חשבון תמימותם של הקוראים .
אני בניגוד להם אומר את התחזית ומצביע על הדברים הרבה לפני שההתפתחויות בשטח מלמדות על מגמה כזו .
ולא בגלל שאני משהו 'מיוחד' אלא ככה זה כשנשענים על מקורות תורתנו הקדושה .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 09:58 |
|
| |
המייחל
אני מודע לכך שכתבת את הדברים לפי הבנתך את המקורות ולא כ"מגמה מסויימת 'בשוק הנבואות'" , אבל דוקא בגלל זה ניתן היה להבין כי ה"מהומה" אמורה להתחיל ביום שנקבת בלי התראה מוקדמת ! ( ראה מלחמת יום כיפור..) כך שלשיטתך לא היה חייב להיות:
"לראות התפתחויות המצביעות על הכיוון האמור ככל שמתקרב המועד הנקוב ..", אלא אם כן גם אתה סבור שיש להכניס לעניין קצת ראליתיות !??
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 10:29 |
|
| |
אני מייחל להסבר:
כיצד מי שפגע באלפי יהודים (אריק שרון למי שלא מבין),
שניהל חיים מופקרים , חילל שבתות וחגים, וזלל טרפות ונבלות, ועוד כמה "מצוות",
ש"זכה" לברכת מרן גדול הדור ושאכן נתקיימה: שהקב"ה יתן לו בנא אחת שיפול ולא יקום, נחשב בעיני דתי כלשהו, למשיח בן יוסף ?
ועוד, שקדושי עליון, כגון אור החיים הקדוש וכמדומני, גם הרבי מחב"ד הרב שניאורסון ועוד כמה קדושי עליון אמרו עליהם גדולי הדור, שהם היו משיח בן יוסף בדורם.
יוצא מכאן שלהעלות מחשבת הבל כזאת, ששרון הוא משיח בן יוסף, זו היא מופקרות מחשבתית אם לא יותר מזה, וזלזול חמור בעם ישראל ובקדושי עליון כמו שכבר כתבתי להעמיד את הנ"ל בשורה אחת עם אהובי וקדושי עליון.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 11:10 |
|
| |
מרדכי
אתה מתנהג בצורה מאוד לא נימוסית .
כדי להשיג על הדברים צריכים להתקיים שני תנאים:
1. להיות שותף בדיון.
2. לומר זאת בצורה יותר עדינה.
יש לי את החשד שאתה נכנס לכאן צעיר ב3 שנים ובמקצוע אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 17:55 |
|
| |
מרדכי
נדמה לי שעניתי על 'שאלתך' כבר אפילו באשכול זה , אתה מוזמן לדפדף מעט אחורה ולמצוא שם תשובה באם אכן חפץ הינך בתשובה .
ואם לא..אתה מוזמן להמשיך לזרוק בוץ כאוות נפשך , לא מתרגש מזה . אדרבה משתדל לקבל זאת בסבר פנים יפות .
תיקון קל ברשותך , 'הפקרות' מחשבתית ולא 'מופקרות' מחשבתית . כך נהוג אצלנו .
הזמן שנשאר כ"כ קצר שממש אין לי חשק להגיב בכלל בעניין זה , זמן ממילא קאתי .
שא ברכה ידידי .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 22:38 |
|
| |
שלום לכולם!
כבר כמה ימים שאני עוקב אחר הנאמר כאן (ובאשכול ההוא שננעל )...
המייחל, הזכרת שידוע לך מי הם המשיח, משה רבינו ואליהו הנביא. האם מתכוין אתה להרחיב בנושא הזה?
מתיב, האם כוונתך לרב מרדכי אליהו שליט"א? או שאת שם הרב תשמור בסוד?
גם אם הדברים לא יקרו בתאריכים והשמות הנקובים, המייחל השיג את מטרתו לפחות איתי ומשפחתי. פקחנו את עינינו, ועל אף שעבודה רבה לפנינו בעבודת ה', התנתקות מן המערב ותחלואין הוא הצעד הראשון (בשבילינו לפחות).
כבר זמן רב אני "מרגיש" שהמשיח קרוב לא בבחינת נביא או חולם חלומות אלא פשוט כי כבר א"א שהמצב הרוחני או להבדיל הגשמי יימשך כך. פשוט תסתכלו מסביב על אחינו בית ישראל היקרים! לצערי עוד ועוד אנשים מסביבי פונים לשדות זרים ומפסיקים להאמין בהקב"ה (ל"ע). אני פשוט חושש שבמצב הזה ח"ו מה יהיה מעמך בית ישראל אפי' עוד 20 שנה???
יה"ר שנזכה כולנו לביאת משיח צדקינו במהרה בימינו אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 23:34 |
|
| |
שלום עמי וברוך הבא .
לגבי הצדיקים שהזכרת עניתי על כך באחת ההודעות האחרונות ואמרתי שגם אם יקרה בימים הקרובים בדיוק מה שאמרתי אני לא בטוח שזה נכון לפרסם את המידע הזה בשלב הזה , אצטרך להתייעץ עם ת"ח גדול בעניין .
אמרתי בעבר , לא מדובר בסיפוק הסקרנות נטו , זה הרבה יותר מזה . מדובר בעניינים של עבודת ה' . האם הנט הוא המקום לחשוף מידע כ"כ רגיש ? נשב עם רב גדול בע"ה ונשמע את דברו .
לגבי שאלתך את מתיב , אכן כן עפ"י הבנתי הרב מרדכי אליהו הוא הצדיק שיעמוד מאחורי שרון בתפקידו העתידי . הוא הדמות הרבנית הקשורה לעניינים המדיניים -צבאיים .
ולדברים החשובים באמת אשריך שזכית להתחזק ולו גם במשהו קטן בתורה ובמצוות , המשך להתחזק אחי ואל תרפה כי הזמן קצר והמלאכה מרובה ואל תבט סביבך על מעשיהם של אחרים , לא איכפת לך מהם , אתה עשה את המוטל עליך . וה' יהיה בעזרך אמן .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2008 23:42 |
|
| |
יוסי
לגבי שאלתך למעלה , אינני למד ממלחמת כיפור שום דבר . מעולם לא חשבתי שאירועים מן הסוג הזה מתחילים להם פתאום ללא סימנים מוקדמים .
משהו כללי יותר
ככל שאני מרבה לחשוב על הסיפור ועל הסוגייא הזו [ כי בהחלט מדובר כאן על סוגייא רצינית ] ולמצוא בו את החורים השחורים שאולי פספסתי ולא הבאתי בחשבון בכל התסריט הזה , מה אגיד לכם... לא הצלחתי בינתיים למצוא ולו אחד .
פשוט לא מסתדר לי ולא מתיישב לי מאיזה כיוון שאני לא מסתכל על זה שלא יקרה הדבר .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2008 08:39 |
|
| |
שלום למייחל שמחתי לשמוע שאתה שוקל באמת לפנות לדעת של רב גדול בעניין הגילויים שאתה מתלבט לפרסמם. אני חושב שזה ראוי ביותר ואני גם בטוח שתבין עד כמה לא היתה טרחתך לשווא. אני חושב שעליך לפנות לרב מרדכי אליהו שליט"א או לרב עדס. הם ינחו אותך בדרך הנכונה ובעיתוי המתאים. לגבי שרון ומב"י, אני מפציר בך - רד מזה הם לא רלוונטיים... יהיו הרבה דברים מדהימים בקרוב שיוכיחו שאני צודק. וכבר פירטתי אצל המרדכי מה הם הסימנים והעיתוי ולא צריך להכביר במילים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2008 08:56 |
|
| |
האמן לי מתיב
אני מעדיף ללמוד את הסוגיות מתוך המקורות ולעמול על הבנת הדברים בכוחות עצמי אף אם בסופו של דבר יתברר שטעיתי בפרט כזה או אחר . שאנו עמלים והם עמלים אנו מקבלים שכר וכו'...
ולא להיות ניזון מ...ממה בעצם המאמין לדבריך ניזון ? זה שמאמין לדבריך יודע בכלל למה הוא מאמין ?
עד שלא תבוא המציאות ותוכיח שטעיתי למה בכלל שאשקול לחזור בי מעמדתי . התוכל להסביר זאת ? האם מישהו יוכל להסביר זאת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2008 23:04 |
|
| |
נו מה אתם על תסריט כזה ...האמריקאים מחליטים לתקוף באיראן בדיוק בערב החג או סמוך לו ובתגובה איראן בתיאום על חיזבאללה וחאמס ממטירים טילים על ישראל...היו לא תהיה .
דבקה .
מקורות בממשל בוש אומרים, כי הנשיא ג'ורג בוש, נוטה
עתה, יותר מתמיד להורות להפציץ בטילים ובמטוסים את מחנות האימונים של
גדודי אל קודס, ואת מפעלי התעשייה הצבאיים המספקים טילים, ומטעני צד,
ללוחמי הגרילה ולשיעים בעיראק, לחיזבאללה בלבנון, ולחמס ולג'יהאד האיסלמי
ברצועת עזה. המקורות של תיקדבקה בוושינגטון מדווחים כי ההערכה המודיעינית האמריקנית היא כי
התגובה האיראנית תהייה מוגבלת, וכי הפעולה הצבאית הזו לא תביא להידרדרות
צבאית כוללת בין ארצות הברית ואיראן, וגם לא להתקפה אמריקנית על מתקני
הגרעין האיראנים. כמו כן קובעת ההערכה כי איראן לא תרצה להרחיב את
ההתנגשות הצבאית מעבר לזירה העיראקית, ולכן לא תגיב בהתקפת מטרות
אמריקניות במפרץ הפרסי או בישראל. אולם המקורות האיראניים של תיקדבקה מציינים כי היקף ההכנות האיראניות לקראת התקפה כזו מראות כי איראן מתכוננת להגיב בצורה נרחבת יותר על ההתקפות מאשר האמריקנים מצפים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2008 23:08 |
|
| |
בערב החג.. או בצהריים ? P:
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2008 23:12 |
|
| |
כל משך יום ראשון נקרא 'ערב חג' . בדיוק כשם שיום שישי נקרא ערב שבת . ליל החג הכוונה היא לאחר שירד הלילה ונכנס החג או השבת .
סליחה על טעויות ההקלדה , בעיות במחשב .
|
|
|
|
|