בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

האמת על המתקפה האמריקאית על איראן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/1/2011 08:51 לינק ישיר 

בוא נלמד זכות על תשובתם של ישראל :דגן לא נבהל מהמייחל וחזר בו אלא פשוט נתן את ההצהרה, ורק לאחר מכן קרא בעיון את האשכולות ב "אחרית הימים כאן ועכשיו"

ושוב נשאלת השאלה :"באיזה אשכול אנחנו"?!?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/1/2011 08:56 לינק ישיר 

אולי יסביר לנו כבודו אחת ולתמיד מה זה הלוגו החדש הזה

"באיזה אשכול אנחנו?!"

אל תשאיר אותנו מאחור..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-18/1/2011 09:16 לינק ישיר 

אמרו רבותינו שיגבר החושך הרוחני באחרית הימים - לא יודע לענות בדיוק זה פשוט מתלבש טוב כמו הרמה להנחתה.
אבל לכל המחמיר בעניין תמיד אפשר לחזור ל"תגובה אנושית פשוטה".

והמחמיר תבוא עליו הברכה

ובעניין ההחמרה רציתי לבקש מאנשי הפורום להחמיר חומרה יתרה ורבה בכל הקשור ל: שמחה

כלומר בכל ניסיון או מתקפה של ספק (בגימטריה עמלק) - להחמיר בשמחה.הווה אומר :"לשמוח !"

סבורני שהקפדות רבות יתפוגגו ומי שקשה לו יתחיל באיזה מילתא דבדיחותא לשימון גלגלי מנגנוני השמחה

נ.ב
אין לי מה להוסיף על דבריי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2011 08:18 לינק ישיר 

שוב המייחל ההזוי מתברר כלא כ"כ הזוי..?

כך שעם כל הכבוד למיסטר דגן-ויש כבוד, בעתיד הקרוב והנראה לעין איראן תצבור שיעור כזית דגן
סליחה, התכוונתי כזית אורניום, ותוכל לברך עליו ברכה אחרונה. אגב מה מברכים על שיעור אורניום?

ואם כבר העלתם את הנושא..מי שאכל כזית דגן בטהרן סליחה התכוונתי כמובן כזית אורניום,
יכול לברך ברכה אחרונה בניו-יורק?

Thinking

[ נכון לעכשיו התאריך לכך עומד על עוד שנה וחצי אולי קצת יותר ]

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2011 11:31 לינק ישיר 

בעניין הברכה  . .. . 

לדעתי בעניין האורניום כיוון שספק גדול אם החיך נהנה וספק גדול עוד יותר בשאלה האם האורניום טוב לבריאות () סבורני שהמצב הינו ספק-ספיקא  וסבורני שאין לברך ברכה ראשונה על האורניום -וכל זאת א"ם אכלו אותה" באירן אבל אם אכלו אותה גם בארה"ב וגם באירן אז אנחנו היהודים מברכים ברכה אחרונה:" שהחיינו והגיענו לזמן הזה"

ומשיח בן דוד מרים כוס היין ואומר:"לי נאה ולי יאה" ומברך בורא פרי הגפן בקידוש של סעודת משיח כפי שתיארתי באחד האשכולות - ולא !!!  אני לא הולך לשאול:" באיזה אשכול אנחנו !?"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/1/2011 14:14 לינק ישיר 

בואנה אחי...שיחקת אותה!! אבל מה זה שיחקת אותה!!!!

הבאת אותה בין החיבורים כמו גדול! אהבתי אהבתי אהבתי!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2011 10:15 לינק ישיר 

קהיליית המודיעין מתחילה ליישר קו עם המייחל

בקצב הזה אולי עוד אשקול להקים מפלגה או לרוץ לכנסת או לקונגרס..מה אתם אומרים, תבחרו בי?

Waving

תוקן על ידי המיייחל ב- 01/02/2011 10:17:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2011 11:51 לינק ישיר 

הוא זה שאמרתי !!!

אמרתי גם אמרתי עוד מקדמת דנן שאנחיתך על שולחנה של וועדת חוץ וביטחון - אבל מפאת ענווה יתרה של המייחל נמנעתי מלהתעקש על "ביד חזקה ובזרוע נטויה" . . .. .

לא שומעים לי !

רק דע לך שלפני כל ישיבה  של וועדת חוץ וביטחון כל חברי הוועדה -הם וכל אשר להם -הם כולם מתעדכנים  בפורום ואחר כך יוצאים לתקרושת (תקרושת -על שום שמקרישים דם וליבותיהם של ישראל) ומשחררים הצהרות -נו  ?ו אני שואל: זה יפה ככה להתנהג ? מבלי לשחרר איזה צ'ק קטן או בינוני ? הא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/6/2011 19:41 לינק ישיר 

תזכורת

דיברתי בעבר על נקודה שלא ברורה דיה לצערי, העיתוי של התקיפה הישראלית באיראן.
ישנו משפט אחד בזוהר המתאר מציאות ישראלית קשה על רקע הסלמה בטחונית והרעת
יחסי ישראל-ארה"ב בתקופת שלטונו של הנשיא הבא אחרי אובמה.

הנפק"מ הבולטת בשאלה מה יגרום לאותה הסלמה חמורה והתדרדרות היחסים
היא שאלת המתי. מתי תתקוף ישראל באיראן.

אם ההסלמה תהיה תוצאה של אותה תקיפה. כמו שמבטיחה איראן, והיא תתרחש בניגוד לאינטרס האמריקני
אזי אני לא צופה זאת בחודשים הקרובים. אך אם אותה הסלמה והתדרדרות ביחסים אינה תלויה בתקיפה ישראלית
זת'אמרת שזה לא קשור לנשיא הבא ותקיפה כזאת יכולה בהחלט לבוא בחודשים הקרובים.

קשה להכריע בספק. אין הכרע בכתוב לכאן או לכאן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2011 13:44 לינק ישיר 

תזכורת קטנה (לסובלים מאלצהיימר) :
קרובה מאוד ההתנגשות בין איראן וארה"ב. זה עניין של שבועות/חודשים בלבד.
אך לא לפני התפרצות וולקנית גדולה שבמהלכה תנקוט איראן ככל הנראה בצעדים צבאיים שייאלצו את ארה"ב
להגיב ובכך להגיע לעימות ישיר עם הצבא האיראני. לאחר מכן תתעורר גם החזית במז' הרחוק עם צ' קוריאה.

כך שבשורה התחתונה - האירועים מול איראן הם הדבר הגדול הבא.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/10/2011 21:18 לינק ישיר 

רומי מול פרס - בקרוב הסיבוב הראשון במערכה

מלך הצפון מול מלך הנגב  (כך נקראים השניים בפסוקי ספר דניאל)

העימות הבלתי נמנע והכ"כ מתוקשר בדברי נביאינו שחזו את ההתנגשות של עמים אלו
עוד לפני אלפי שנים, כל הסימנים מצביעים על-כך שבקרוב מאוד נהיה עדים לשלב הראשון
של העימות המתמשך בין השניים, הבנתי את הפסוקים הרלבנטיים אומרת שאיראן תנקוט באיזשהו מהלך
שיגרום לארה"ב להגיב תגובה צבאית מוחצת שלא תשאיר לאיראינים שום סיכוי, עד השלב הבא כמובן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2011 09:32 לינק ישיר 

אתה חושב שהכלב הכנעני הפחדן הזה באמת יעמוד מאחורי המילים שלו? עד שהוא לא יהיה מוכרח ממש, הוא לא יעשה כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2011 10:49 לינק ישיר 

גם איך לשאול שאלה צריך לדעת.

אם שנים של קריאה בפורום הזה לא עשו את העבודה אני בספק
אם יש לזה סיכוי בעתיד.

אענה לך בקיצור בלבד

אני דן אותך לכף זכות ומניח שאתה לא מטיל ספק בכתובים אלא בהבנתי אותם. אם-כך לגיטימי לחלוטין.
לא לגיטימי לחלוטין מצידי לחזור על ההסברים בפרט אחרי שעשיתי זאת כבר עשרות פעמים בכתב ובע"פ
אבל אני יכול להבין אותך.

מה גם שאמרתי בעבר ואפילו בהודעה הקודמת שהצעד הראשון שמור לאיראן וארה"ב בסה"כ תגיב
על מעשיה של איראן והתגובה תהיה חזקה באופן כזה שתכריע את המערכה, מילות הפסוק בעניין זה
מפורשות ואינן מותירות מקום לספק או פקפוק.

ואל תשכח שה"כלב הכנעני" הזה תלוי בכתובים ולא ההיפך. התורה היא המציאות וכולם כפופים אליה ומשרתיה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/10/2011 13:53 לינק ישיר 

חחחחחח... כעת מתברר שגם מיסטר אקטואליה מתעדכן בפורום

מילון אקטואלי-עברי: 
האיראנים "רוצים" עימות כי כך כתוב שיהיה. בפסוקים בדניאל.
האמריקאים "לא רוצים" כי כך כתוב שיהיה, שהם רק יגיבו, משמע - לא מעוניינים בעימות אלא יגררו אליו בעל כורחם.

"עימות מוגבל" - תמיד אמרתי שזה בדיוק מה שיהיה. כך תמיד תיארתי זאת בדבריי.

יפה לא?     Smile

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2011 09:34 לינק ישיר 

המיייחל כתב:
גם איך לשאול שאלה צריך לדעת.

אם שנים של קריאה בפורום הזה לא עשו את העבודה אני בספק
אם יש לזה סיכוי בעתיד.

אענה לך בקיצור בלבד

אני דן אותך לכף זכות ומניח שאתה לא מטיל ספק בכתובים אלא בהבנתי אותם. אם-כך לגיטימי לחלוטין.
לא לגיטימי לחלוטין מצידי לחזור על ההסברים בפרט אחרי שעשיתי זאת כבר עשרות פעמים בכתב ובע"פ
אבל אני יכול להבין אותך.

מה גם שאמרתי בעבר ואפילו בהודעה הקודמת שהצעד הראשון שמור לאיראן וארה"ב בסה"כ תגיב
על מעשיה של איראן והתגובה תהיה חזקה באופן כזה שתכריע את המערכה, מילות הפסוק בעניין זה
מפורשות ואינן מותירות מקום לספק או פקפוק.

ואל תשכח שה"כלב הכנעני" הזה תלוי בכתובים ולא ההיפך. התורה היא המציאות וכולם כפופים אליה ומשרתיה.

כן. ברור שאני לא מפקפק בכתובים ח"ו - מלחמה בין הצדדים חייבת לקרות כמו שכתוב. אני כן מפקפק בזה שאובמבה יצא בעקבות האירוע הזה למלחמה או אפילו רק לפעולה נגד איראן.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > האמת על המתקפה האמריקאית על איראן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 9 10 11 לדף הבא סך הכל 11 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.