| נשלח ב-1/11/2011 19:08 |
|
| |
עפ"י כל הסימנים תקיפה ישראלית באיראן קרובה מתמיד
תאריך מדוייק איש כמובן לא יודע אבל כמו שזה נראה עכשיו זה עניין של שבועות/חודשים קצרים בלבד.
וכן, משם ואילך הכל כנראה ייראה אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 19:12 |
|
| |
אני מקווה שאתה צודק כי נראה שכמה טפילים פרעונים רוצים לעכב את העניין.
הם יודעים שזה יהיה הסוף שלהם.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2011 19:26 |
|
| |
אני לא בטוח לגבי הנקודה הזאת של התנגדות בכל מחיר של אובמה. כפי שאמרתי פה לא אחת גם ארה"ב תהיה מעורבת במלחמה הזאת נגד איראן והנקודה הזאת של כעס על ישראל בגלל שהעיזה לפעול ללא הסכמת וושינגטון לא לגמרי מוסכמת אצלי. אני מתקשה לקבל מבצע ישראלי כ"כ מורכב ומסובך ללא אור ירוק מהבית הלבן למרות האיש השחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 10:11 |
|
| |
יופי, כעת לאחר מתקפת הכותרות על ההכנות לתקיפה באיראן הולך ומתברר שהפסטיבל הזה היה מתוזמר היטב ומכוון ע"י גורמים מאחורי הקלעים לשם השגת מטרה מסויימת שלא משנה כרגע מה היא. איזה יופי אהה.. ככה מתמרנים את הציבור התמים לצרכיהם.
איזה מזל שיש לנו תורה קדושה ודברי אלקים חיים שנותן לנו עוגן יציב כדי שלא נתנופף ברוח תשקורת מצויה.
בשורה התחתונה - עד שלא נחזה בהתפרצות וולקנית גדולה לא נראה שום מלחמה באופק.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 11:19 |
|
| |
אם הקרנבל האירני אינו "לישמה" (להבדיל בין הטהור לטמא) אז לאיזו מטרה הוא מתוזמר ומתוזמן דווקא לעכשיו?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/11/2011 14:19 |
|
| |
מה אתה דואג יש להם כל מיני חשבונות. כמו פירסום דו"ח הועדה לאנרגיה אטומית על איראן בשבוע הבא, ניסיון להחזיר את הפוקוס העולמי לאיראן ועוד ועוד.. עיין בכתבות די מופיעין בכל אתר ואתר בהאי עלמא דשקרא די עתיד לאתחרבא בעגלא ובזמן קריב ואמרו אמן..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2011 08:16 |
|
| |
אני מתרשם שהסאגה הזאת בכל זאת אמיתית ופתיחתה נמצאת מעבר לפינה ממש

אפילו כבוד הרב בן-ארצי בשיעורו האחרון בע"ש אישר שתקיפה ישראלית קרובה ואיראן וחיזבאללה יגיבו בטילים ושאנחנו מתפללים שלא יהיו נפגעים וכו'..
אז זהו, כמו שאמרתי מקודם, תאריך מדוייק של היום בו זה יתחיל אמנם אין לנו אבל די ברור לנו שזה קרוב מאוד, אני מבחינתי את דעתי חוזר ואומר: לפני כן צריכה לבוא התפרצות וולקנית גדולה ורק לאחריה נוכל לדבר על התלקחות האזור. עד אז ממשיכים להמתין לבאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2011 09:05 |
|
| |
ראיתי להדגיש נקודה אחת
כל הדיבורים וההתבטאויות שלי בנושא התקיפה הישראלית באיראן אין משמעותם שזהו הצעד הנכון לעשות ושישראל צריכה לתקוף באיראן. ממש לא. ההיפך הוא הנכון.
מכל מיני חישובים שעשיתי הן בסוגייא הספציפית הזאת והן בהבנת דרכי הנהגת ה' ודיבוריו עימנו המסקנה אליה הגעתי היא חד-משמעית , אסור לישראל להתנגש עם איראן! חד וחלק. זה לא תפקידנו וגם אין לנו את הכח והיכולת להתמודד עם ההשלכות הקשות שיהיו למעשה כזה. הקב"ה לא מצפה מאיתנו להילחם באיראנים משום שלא אנו הכתובת לאיום הנשקף מהם גם אנו כן על הכוונת שלהם, הקב"ה כבר ידאג להסיט את עוקצם לכיוונים אחרים. אין לו שום בעיה לעשות זאת.
אי לכך המסקנה המתבקשת היא: מבצע ישראלי נגד איראן הוא נגד רצון ה' ולכן גם לא יזכה לס"ד וממילא לא יצלח.
תוקן על ידי המיייחל ב- 07/11/2011 09:06:42
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2011 21:11 |
|
| |
אם אפשר ללמד זכות קצת על המהלך הישראלי הצפוי באירן, אפשר לומר שידוע בשם תלמיד הבעש"ט האדמו"ר מאפטא זי"ע שאמר שלפני ביאת המשיח הקב"ה יתפוס בקרנותיהם של אומות העולם ויסבכם בכח אלו באלו.
ומי יודע אם לא התקיפה באירן תהיה הסיבה לגרירת אומות העולם בפלונטר העלומי...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 10:10 |
|
| |
הנה, בבקשה, הוא בדיוק מה שאמרתי קודם, כשרואים שכל הדרכים חסומות פרושו של דבר שמשמיים סובבו זאת כך ולא מעוניינים שנצא נגד המהלך כי זה לא מכוון נגדנו! הקב"ה לא מכניס את עם ישראל למצב בלתי אפשרי כזה בטח לא כאשר רשעים אוחזים בהגה השילטון שלו.
מצבה הכלכלי של ארה''ב איננו מאפשר לה לפעול נגד איראן
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/11/2011 14:46:50
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 10:37 |
|
| |
זה נשמע כל כך ברור שאני כבר לא בטוח שהבנתי .. . . .  יסביר כבודו את ה"נפקא מינה"
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2011 11:31 |
|
| |
ייתכן שבסופו של דבר הערב רב יניחו לאחיהם הגויים להשתהות עם הסנקציות עד שכבר האיראנים ישיגו את מבוקשם, יש לקחת זאת בחשבון.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2011 09:44 |
|
| |
מקורות בריטיים: מטוסי התקיפה הישראליים ימריאו בקרוב מקורות בריטיים: ישראל תתקוף את איראן בדצמבר. ארה''ב תעזור 'לוגיסטית' לצה''ל
כל מה שאמרנו כ"כ הרבה זמן יחד עם המקורות וההסברים שסיפקנו כנראה הולך להתגשם מול עינינו בקרוב מאוד. הבינו דבר אחד - התסריט הזה כתוב מראש! באשכול אחר "היכונו היכונו אירועים גדולים בפתח!" הבאתי את הפסוקים ואת ההסבר להם המתארים את מהלך המלחמה הזאת כפי שעולה מקווי המתאר הכלליים בדברי הנביא והמפרשים. אשתדל בל"נ לעשות זאת עוד פעם ולרכז את כל החומר שאני מכיר אודות המלחמה הזאת והצפוי בה ככל שנתקרב למועד תחילת המלחמה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/11/2011 09:46:43
|
|
|
|
|