זה כל כך ברור שכל פגעי מזג האויר השנה לא קורים סתם במקרה ויש משהו או יותר נכון מישהו שעומד מאחוריהם. כל בר דעת אמור לתהות מדוע יש כל כך הרבה פגעי טבע. אנשים עם טיפת שכל בראשם אמורים להבין שמשמיים רומזים לנו להיטיב את דרכינו. לגויים רשעים כנראה כלום כבר לא יעזור, אבל יהודים אמורים "לעשות חושבים" ולתקן את דרכם כל עוד זה אפשרי.
נשלח ב-6/2/2011 12:23
המייחל זה רק אני או שהקב"ה כבר מתחיל בחיסול העסקים השליליים שיש בארץ לקראת הגאולה? איקאה- בבעלות של שבדיה, מדינה שכיום רבים מתושביה שונאי ישראל, אנטישמים במסווה של פעילי זכויות אדם. הבעיה שישראלים מפרנסים אותם במקום לפרנס את היהודים. וגם- איקאה אם אני לא טועה פתוחה בשבת, מה שגורם לחילול שבת המוני של יהודים. ברוך שפטרנו
נשלח ב-22/2/2011 09:29
אירוע רודף שני אירועים
באחת ההרצאות האחרונות אמר הרב בן ארצי:"הקב"ה אומר מה התסריט? , תרחיש? מקום? שלא דיברו עליו:" ושם נותן את המכה"
אם כך?, המייחל, את קצת מקשה על הקב"ה - הא הא הא !!!
מי חלם לראות את מדינות האסלם נופלות בהפיכה תוך ימים בזו אחר זו?
והנה הר געש בפיליפינים מעלה עשן ואפר לגובה קילומטרים ,אוכלוסיה מקומית רבה נמלטת על נפשה , והנה הופ !! רעידת אדמה בניוזילנד.שני פרטים מעניינים 1 .שמה של העיירה בניזילנד הוא:"הכנסייה של אותו האיש" - שר"י 2. הרעידה הנוכחית היא השנייה תוך חצי שנה ומוקד הרעש היה במרכז העיירה !!! .בפעם הקודמת לא היו נפגעים.
"אין מענישיןאלאאם כן מתריעים" אה ! אבא שבשמיים ! מתי נזכה ל"ותחזינה עניינו בשובך לציון ברחמים"?
תוקן על ידי danmash ב- 22/02/2011 09:32:48
השם הוא האלוקים - אין עוד מלבדו
נשלח ב-22/2/2011 09:42
תיקון קל ברשותך..
ניר בן ארצי לא רב וחבל להדביק את התואר לכל מי שמדבר בפני רבים או משהו כזה
ובכך לגרום לזילות התואר. אפשר להיות סתם יהודי יקר ונכבד גם מבלי להיזדקק
לתואר "רב" לפני השם הפרטי. זה היה סתם הערה ככה על הדרך.
ואגב לא מדובר בעיירה קטנה אלא בעיר השניה בגודלה במדינה.
יפה ששמת לב לשים העיר!
ואכן כן, רואים בחוש כיצד הקב"ה לאט אבל בטוח מצעיד את העולם לקראת "הנני מרעיש את השמים ואת הארץ".
וידאו: דקות לאחר הרעש בניו-זילנד. חלק מתמונות לא קלות .
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/02/2011 09:56:49
נשלח ב-22/2/2011 12:27
לראות את התמונות ולא להאמין.. זה רק בא להזכיר לאומות העולם כמה כוחם מתאפס מול רצונו של הקב"ה
נשלח ב-22/2/2011 13:34
זה גם בא להזכיר לנו שגם אצלנו זה יכול לקרות (ויקרה) וכדאי להתכונן
נשלח ב-11/3/2011 10:06
כל מה שקורה בעולם מכוון אלינו!!!
פסוקי האקטואליה שבורא עולם זועק אלינו מכל עבר בעולם
מה שאנחנו צריכים לדעת זה שגל הצונאמי הזה בדרך אלינו!! ועתיד להגיע תוך שנה וחצי בערך אם עם ישראל לא יתעורר ויחזור לשמוע בקול ה'.
הבינו דבר אחד: זאת הבטחה שלי! שכך יהיה.
אני לא בטוח שאתם מבינים מה המשמעות של "הבטחה שלי" .
יש הרבה מה לומר יש הרבה מה להוסיף אך ערב שבת היום וצריך להתכונן לשב"ק והזמן קצר. פעם אחרת בע"ה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 11/03/2011 10:18:20
נשלח ב-13/3/2011 12:14
האם הכוונה לגל צונאמי ממש? או לאסונות שונים שינחתו עלינו אם לא נתעורר ונחזור בתשובה
נשלח ב-13/3/2011 15:36
התכוונתי כמובן לגל צונאמי של מכות קשות עם הרבה נפגעים והרס רב. ואת כקוראת קבועה אמורה לזכור את תחזיותיי לעתיד הקרוב.
רעידת אדמה גדולה + צונאמי בחופי הארץ באוקטובר 2012.
ועוד לפני זה המלחמה הגדולה וטילים בכל הארץ. ועוד לפני זה הסלמה בטחונית קשה וימים קשים שבפתח.
אלה עיקרי האירועים שלפניהם אנו עומדים.
נשלח ב-13/3/2011 15:51
וליהודים היתה אורה ושמחה כן יהא לנו .. !! אוי כמה שהלב מבקש .. שום דבר רע לא "מובטח" כי תשובה ותפילה וצדקה מעבירין את רוע הגזרה.
אם כך בחודש אדר.. צריך להרבות באמור לעיל...
נשלח ב-13/3/2011 20:41
עכשיו גם הודיעו על התפרצות געשית ביפן! מה שמעניין אותי זה מה עשו היפנים ליהודים.ף ידוע שכל מה שקורה בעולם קשור לעם ישראל. עונה על אירופה יהיה ברור לי מאוד, כנ"ל עונש על ישמעאל. אך מה עשו היפנים שמעולם לא הייתה אצלם גלות של יהודים? וגם בדורנו הם לרוב לא מצטרפים למעגל הצביעות של אדום.
נשלח ב-13/3/2011 22:17
יש לך טעות בהבנה ..
הקב"ה לא סוגר חשבון רק עם אלה שהצרו לעם ישראל בהיסטוריה אלא עם כל החוטאים בעולם ועם כל אלו שלא מעוניינים לקבל עליהם עול מלכות שמים וכדומה.
עכשיו גם הודיעו על התפרצות געשית ביפן! מה שמעניין אותי זה מה עשו היפנים ליהודים.ף ידוע שכל מה שקורה בעולם קשור לעם ישראל. עונה על אירופה יהיה ברור לי מאוד, כנ"ל עונש על ישמעאל. אך מה עשו היפנים שמעולם לא הייתה אצלם גלות של יהודים? וגם בדורנו הם לרוב לא מצטרפים למעגל הצביעות של אדום.
דני,שכחת מי שיתף פעולה עם הנאצים במלחמת העולם השניה ?
ללא שת"פ הנ"ל "אולי" היה אפשר להציל עוד כמה יהודים .
נשלח ב-14/3/2011 10:00
המייחל,
זכרתי את השיעור את האסונות שיהיו וכמובן את תאריך רעידת האדמה, אבל לא בדיוק זכרתי על הצונמי.
נשלח ב-17/4/2011 19:38
שוב התגשמות דברי הרב בן-ארצי מהשבועות האחרונים: "יימשכו השיטפונות והרוחות הקשות בעולם.."