הרב בן-ארצי אמר שהשטפונות וההצפות בארה"ב יימשכו והם נמשכים ועוד איך. בין אם זה בדקוטה ובין אם זה בניו-יורק עם גשמי זעף שמציפים אזורים נרחבים וחוסמים רחובות ושכונות שלמות במטרים של מים. ועוד לא דיברנו על מבול האש שכילה שטחי ענק באריזונה. בקיצור ארה"ב טועמת היטב את נחת זרועה של ההשגחה העליונה כאשר אש ומים משמשים בערבוביה. מי באש ומי במים ומי ברוח הטורנדו. וכל זה עוד לפני שההוריקנים דחפו את האף לעסק..
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/06/2011 21:57:32
נשלח ב-27/6/2011 15:04
בשקט בשקט בלי הרבה רעש וצלצולים אפקט המים והכורים הגרעיניים מגיע גם לארה"ב
נשלח ב-27/6/2011 15:21
פשוט לא להאמין . .. סרט מהמציאות . . בלי צונאמי . . .אפילו בלי רוח !
הטכנולוגיה השקופה של הקדוש ברון הוא פשוט מהממת-בלי תוכנה.בלי חומרה.בלי אלגוריתם בלי תחזוקה בלי זיהום סביבתי בלי רעש ! בלי כלום !
טכנולוגיה "יש מאין " !!
אשכרה סרט עם דמיון מזרחי פרוע - מהמציאות....
על גאונות מהסוג המשובח הזה אומרים טובי המוחות בעולם הטכנולוגיה- יא חביבי ! יא חלאוולאו !!!
כל מלה מיותרת
"השם הוא האלוקים אין עוד"
נשלח ב-6/7/2011 16:26
פאדיחה לרב בן-ארצי - הוא לא צפה את סופת החול בארה"ב
[ הוא דיבר רק על שטפונות, רוחות, הרי-געש, רעידות אדמה וגשמים ]
האו"ם הכריז באופן רשמי כי קיים רעב בדרום סומליה וכינה את המצב "משבר המזון החמור בדור האחרון". קרן
אפריקה כולה סובלת מבצורת מתמשכת, המוחרפת באזורים מסוימים בשל לחימה, הזנחה והאמרת מחירים.
מרק בוודן, הממונה מטעם האו"ם על הסיוע ההומניטרי בסומליה טוען כי באזורים מסוימים בסומליה גוועים מדי יום שישה בני אדם ולמעלה מחצי מהילדים סובלים מתת-תזונה חריפה.
בשנה החולפת זינקו מחירי המזון הבסיסי באזורים הללו ב-270 אחוזים.
בוודן אמר כי סומלה מתמודדת עם משבר המזון הגרוע ב-20 השנים האחרונות, המצב הנואש מחייב פעולה מיידית להצלת חיים. לדבריו, הארגון זקוק ל-300 מיליון דולרים בחודשיים הקרובים. האזורים שבהם הוכרז רעב הם בּקוּל ושבֶּלֶה התחתונה, אך למעלה מ-11.3 מיליון בני אדם במזרח אפריקה זקוקים לסיוע, על פי סוכנות המזון העולמית.
משום מה כמעט אף אחד לא מזכיר נושא כואב זה ואין התייחסות לנושא.
נשלח ב-7/8/2011 18:59
חשבת על זה שאם לא היה איש באפריקה לא היו אצלנו מסתננים...
הרב בן ארצי אמר שימותו שם מליונים ברעב.
מצידי שייעלמו כולם וישארו רק הג'ירפות בסאוונה.
נשלח ב-7/8/2011 19:13
אוקיי, אני מתחיל להסתכל אחרת על כל הנעשה באפריקה.
לא שמעתי את הרב בן ארצי מדבר על אפריקה, אבל אני מאמין לך כמו שלהרב בן ארצי.
נשלח ב-7/8/2011 22:36
מצד אחד בסה"כ מסכנים מאוד מאוד ! מצד שני עובדי אלילים טפשים מאוד מאוד !
נשלח ב-15/8/2011 09:26
הר הגעש סופותאן באינדונזיה התעורר לחיים ופולט עשן ולבה
אבל באמת, נמאס כבר מנרות החנוכה הדקיקים האלה. הגיע זמן לאיזה התפרצות וולקנית חמורת סבר שתעשה קצת סדר בעולם. לא חושבים שהגיע הזמן?
"העם דורש צדק וולקני!!"
נשלח ב-15/8/2011 09:58
נראה שכדור הארץ עצל !
נשלח ב-15/8/2011 10:37
שמישהו יוסיף כבר עוד קצת שמן כתית למאור !!
נשלח ב-7/9/2011 18:46
עדיין עוקבים אחרי הרב בן-ארצי? טוב מאוד. כי אז אתם ודאי זוכרים את דבריו מהשיעורים האחרונים בהם דיבר על "תקלות ותאונות במטוסים". אין מילים - פשוט מדהים.
מטוס רוסי ועליו קבוצת הוקי התרסק, 43 הרוגים.
נשלח ב-7/9/2011 21:34
כן , זה באמת מדהים , יש לו גלאי אסונות לבנאדם הזה , היו עוד כמה מקרים של מטוסים בשבוע האחרון אם אני לא טועה
נשלח ב-7/9/2011 22:38
"גלאי אסונות" חחח...חזק! אהבתי.
הצחוק שלי נובע ממקום פשוט מאוד, משום שאני לא מסתכל על כבוד הרב דרך כל מיני מושגים ולא מחפש להגדיר אותו או להדביק לו כל מיני תארים. מבחינתי מנוי וגמור שהוא עמוס הנביא שבא בגלגול בסוף הגלות כדי לעזור לעם ישראל לחזור לדרך הישר ולהכינו לגאולה, כל זאת במסגרת "חזרת הנבואה" לישראל לפני ימות-משיח. זה הכל. כ"כ פשוט.