|
|
| נשלח ב-8/1/2014 17:38 |
|
| |
הרב הבטיח שיתחיל לראות אסונות טבע שלא נראו מעולם
בולען בברזיל עולע שכונה שלמה . . .
תיעוד מדהים: בולען בולע שכונה בברזיל בשיא הדרמה הספיקה אם בעלת תושייה להשליך את בנה הקטן מהחלון ולהצילו. http://www.youtube.com/watch?v=nLlFzvutqVc
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/nLlFzvutqVc?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
|
|
|
| נשלח ב-8/1/2014 20:17 |
|
| |
יפה אמרת, כמו"כ שים לב להבדל בין האירועים הקטנים האלה למכות
שסופגות מדינות שמהוות איום על ישראל דוגמת ארה"ב אירופה ומדינות ערב שסביבנו בהן הקב"ה מכה מכות כלליות שמשתקות/הורסות את המדינה בכללותה משא"כ מדינות שלא קשורות אלינו מדובר יותר בליטופים קלים יותר מאשר אסון לאומי. ללמדך כמה קשה בעיני הקב"ה שליחת היד במדינת ישראל.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 14:22 |
|
| |
איך אומרים ....."דבר כזה עוד לא היה לנו"

מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
תוקן על ידי danmash ב- 09/01/2014 14:33:04
|
|
|
|
| נשלח ב-9/1/2014 15:29 |
|
| |
אכן כן, אבל כפי שניתן לראות הקיפאון הוא חלקי אבל המראה בהחלט מרהיב
אגב כל סיפור הקיפאון הזה של ארה"ב מזכיר משפט שהיה נפוץ לפני כמה שנים בזמן שארה"ב עוד היתה מעצמה. זוכרים מה אמרו אז על כוחה הכלכלי? "כשארה"ב מתעטשת כל העולם מצטנן" אני עוד זוכר את המשפט הזה בשימוש לפני בסה"כ 10 שנים! והיום לאחר תהליך השפלה ארוך שהעביר אותה בורא עולם הפתגם השתנה קצת.. כשהקב"ה מתעטש כל אמריקה מצטננת וקופאת.."

|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2014 16:20 |
|
| |
ם זה לא אני- אני לעצמי לא מאמין בארה"ב סופת "הרקולס" לא נרגעה ופתאום אוסטרליה עולה בלהבות ואדים-אלבום מהגיהנום ......
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4477524,00.html
אבא !!!
46 מעלות, ואין צל. אוסטרליה נמסה, התמונות המשחקים באליפות הטניס הופסקו, יערות עלו באש, שיאים של 75 שנה כמעט נשברו - וגם הג'ירפות המסכנות מחפשות מחסה מהשמש. אלבום מהגיהנום

מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
![]()
תוקן על ידי danmash ב- 16/01/2014 16:29:52 ![]() ![]()
תוקן על ידי danmash ב- 16/01/2014 16:35:12
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2014 16:28 |
|
| |
הרב אמר הכל! המשיח מרגיש הכל מראש לפני שקורה!
עוד לפני סופת הקרח בארה"ב הרב אמר שיהיה "קור וסופות וקרח" ומצד שני אמר גם "חום ואש!" כאשר הדבר גרם לי להרמת גבה.. איך יתכן מצד אחד חורף קיצוני ומצד שני תיאור קייצי שמתאים לגיהנם? אז הנה, פה קיבלנו את התשובה. בחצי הצפוני גיהנם של קרח ובחצי הדרומי גיהנם של אש. שהרי שני דינים אלו מרכיבים את הגיהנם שנמצא בתוך ועל כדוה"א.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2014 20:19 |
|
| |
קליפורניה - ארץ השריפות הבלתי נגמרות
ותרא קליפורניה את אחותה מאוסטרליה עולה באש ותאמר "למה זה איגרע?! א"כ למה זה אנכי?? הבה לי מעט מן האדום האדום הזה.."

|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/1/2014 13:13 |
|
| |
כמה סימלי. . . .יא חביבי . . הכותרת מדברת בעד עצמה. . . כאילו הקב"ה מודיע מתוך גרונותיהם של עיתונאי YNET ושאר כתבים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4480189,00.html
פסל החירות נעלם, הבית הלבן - לבן. תמונות בוושינגטון עשו סקי ברחובות, במרילנד עבדו המפלסות ללא הרף ובניו יורק פסל החירות נעלם מהאופק. סופת השלג בארה"ב סיפקה תמונות מקסימות סופת השלגים שפקדה את החוף המזרחי של ארצות הברית הסתיימה אמש, אבל שבועיים אחרי הקיפאון במפלי הניאגרה, גם הסופה הזו השאירה אחריה כמה תמונות מקסימות. אספנו בשבילכם את התמונות היפות שבהן.

|
|
|
|
| נשלח ב-9/3/2014 22:33 |
|
| |
אם אני לא טועה, באחד המסרים הרב ציין שיקרו דברים מוזרים למטוסים.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/3/2014 15:00 |
|
| |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2014 07:34 |
|
| |
ערש"ק שמיני
פרשת המטוס המלזי

בשמיים אומרים: המטוס התרסק בים תוך כדי מריבה וניסיון השתלטות של מחבלים על המטוס. טייס אחד היה ביד אחת עם המחבלים בעוד הטייס השני לא והוא זה שניסה להתעמת עם המחבלים והם ירו בו והרגו אותו ומשם המטוס הסתחרר והתרסק בים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/03/2014 08:29:22
|
|
|
|
|