|
|
| נשלח ב-18/5/2014 14:21 |
|
| |
את העראק והסטייקים אשאיר לך. אני לא בקטע. אם כבר אז עדיף דגים על האש.. אוחחחח.. גם יותר בריא וגם יותר טעים.  קשה אחי קשה לסבול פה את החיים בארץ. תלוי איפה אתה גר כמובן אבל כל מי שיש בו קצת שאר רוח וסולד מהבהמיות והגסות השולטים ברוב ככל המקומות תוסיף לזה את המדינה האוכלת יושביה תחת שלטון הע"ר וקיבלת את המתכון המושלם לברוח מפה כמה שיותר מהר. בינתיים אנחנו לא בחיים באמת אלא רק על המוניטור.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2014 14:41 |
|
| |
מכל הדיבורים שלכם על אוכל נהיה לי כאב בטן אחו שלוקי.
אני בהחלט הולך בקו של המייחל בעניין הדגים. שכידוע, דייג אוהב דגים. ואני כבר כמה שנים ממתין לתפוס בחקתי את הדג השמן ששמו לויתן.
ל"ג בעומר שמח לכולכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2014 22:11 |
|
| |
דבר כזב באמת עוד לא ראינו!
צ'ק דיס אאוט!
אוטובוס נוסעים בסיביר נוסע לתומו, פתאום משום מקום מתפרץ לו מתחת לאדמה גייזר רותח או סתם צינור מים חמים שהתפוצץ ישירות מתחת לאוטובוס פורץ פנימה בעוצמה ומעיף מים רותחים לכל עבר פוצע את הנוסעים ושולח אותם לנוס על נפשם בפחד ואימה. תמונות מדהימות ללא ספק. כמו"כ שימו לב לפרטים הבחור שמנסה להגיש עזרה מקפץ לו בגלל טמפרטורת המים הרותחת למרות שהוא נועל נעליים בעוד נשים מחליקות ונופלות בידיים חשופות על הכביש. אמאל'ה מפחיד לאללה.
הוכן ע"י מייצר הקוד של הניו_יורקר
ככה זה כנראה כשההגה לא בידיים של אגד.. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/05/2014 22:31:14
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2014 19:06 |
|
| |
שוב מטוס מלזי: והפעם הופל ע"י טיל (כנראה רוסי) בשמי רוסיה-אוקראינה
על כל 300 נוסעיו

טוב מאוד, כעת יהיה לעולם במה להתעסק ואולי יעזבו את עזה במנוחה. באמת באמת שתמהתי מדוע הקב"ה השתיק את כל העולם ולא קורה כלום מדוע שלא יארגן להם איזה סיפור משלהם שיתעסקו בו ויעזבו אותנו במנוחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2014 10:06 |
|
| |
שוב נעלם/התרסק מטוס נוסעים מלזי והפעם מאינדונזיה

מי שעוקב זוכר שהרב דיבר על-כך בשבועות האחרונים ואמר שמטוסים ימשיכו להסתבך בניווט ויאבדו/יתרסקו. מדהים כל פעם מחדש המכ"ם הרגיש של הרב! אולי כדאי לחברות התעופה לשקול להתקין "מכ"ם משיח" במטוסיהם במקום המכ"ם המיושן שיש להם היום. 
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/12/2014 10:13:06
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2014 22:19 |
|
| |
מעניין מה החטא של המלזים שכבר פעם שלישית בזמן האחרון שזה קורה להם. אין להם עסק נגד עם ישראל, לפחות ככה אני יודע. מחצית מתושביה מוסלמים, והשאר עובדי עבודה זרה. יש מדינות במזרח הרחוק שכמעט כל התושבים עובדי עבודה זרה. מעניין למה דווקא מזליה? אולי התושבים שם כיום הם גלגול של רשעים?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2014 16:21 |
|
| |
תראו איזה הצטברות של אסונות/ תקלות/בעיות במטוסים ואוניות בימים האחרונים אין לי כח ללקט את כל הכותרות והתמונות, סומך עליכם שנתקלתם בהם. שוב פעם מדהים לראות כיצד הרב מרגיש את האירועים האלה לפני שהרי הוא דיבר על-כך כמה פעמים בשבועות האחרונים.
ברגע שהרב אמר משהו.. זהו נגמר הסיפור, זה רק עניין של זמן עד שזה יגיע לאקרנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2015 10:14 |
|
| |
היום היארצייט לצונאמי ביפן לפני 4 שנים
כבוד הרב הבטיח בשבועיים האחרונים שצפוי צונאמי ביפן בזמן הקרוב מחכים

|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2015 11:12 |
|
| |
יא-באבאיי יא-באבאיי אני זוכר זה היה ביום שישי בבוקר ב06:45 הרב אמר:" תהיה רעידת אדמה שיראו בניינים ירקדו ימינה -שמאלה" ואפילו הדגים עם הידיים פשוטות כלפיי מעלה ונדנד אותם ימינה שמאלה בשעה 07:00 הצונאמי הכה במלוא עוזו על חופי פוקושימה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2015 14:06 |
|
| |
אכן כן. ולמה הזכרתי זאת? וכי מה מיוחד באסון הזה. כשלעצמו שום דבר. מלבד העובדה שבשבוע הזה של האסון הכרתי את כבוד הרב בפעם הראשונה בעקבות לינק ששלח לי מישהו וביקש שאבדוק מה דעתי עליו לאחר שפעמים רבות לפני כן דחיתי אותו ולא הסכמתי לתת לו צ'אנס בעקבות אותו לינק הצצתי ונפגעתי ב"ה ומאז התחלתי לעקוב אחריו. ואז לאחר שלושה ימים הגיע הצונאמי ביום שישי בבוקר. זו הזווית האישית שלי בסיפור.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2015 09:50 |
|
| |
שיא עולם? הכפר שכוסה ב-256 ס"מ שלג ביממה תושבי הכפר קאפראקוטה באיטליה לא האמינו למראה עיניהם: בתום סערה של 16 שעות, נערמו ברחובות הכפר ערימות בלתי נתפסות של שלג. ראש הכפר: "היו מקומות עם קירות לבנים. זה היה עוצר נשימה"http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/682/842.html?hp=1&cat=666&loc=6אגב המייחל מי זה אותו אחד שבקש ממך לבדוק את הרב?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2015 10:01 |
|
| |
הניק דורש_אמת ששמו הפרטי זאב ניסה כמה פעמים להכניס את כבוד הרב ומסריו לפורום אך באותו זמן לא ראיתי סיבה להתייחס אליו ברצינות ולכן זילזלתי עד ששלושה ימים לפני האסון ביפן הוא שלח לי לינק וביקש שאצפה בו ואחווה את דעתי זו היתה לי הפעם הראשונה שהאזנתי לכבוד הרב וראיתי שמדובר באדם אמיתי ופעם ראשונה בחיי נחשפתי לסגנון שלא הכרתי עד אז וכך זה נמשך שנתיים כאשר במשך הזמן הזה התעקשתי שהוא לא משיח אלא גלגול עמוס הנביא עד שפתחתי ולמדתי את סוגיית זהות המשיח מחדש וה' האיר את עיניי לראות את האמת ב"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2015 10:28 |
|
| |
תודה אגב שמו הפרטי של דורש אמת הוא לא זאב , אני מכיר את דורש אמת.
|
|
|
|
|