אספר לכם חלום שחלמתי לפני קצת יותר מחודשיים [קשור לבחירות].
כך היה בחלום: חלמתי שבעולם הרוחני שלמעלה מתכנס בית-הדין [של מעלה] לצורך בחירות על-מנת להכריע ולהכריז מי יהיה המשיח. הפלא ופלא,ובדומה לכאן [כדוה"א], גם שם בעולם הרוחני ראיתי שיש בחירה חופשית לאזרחים [והייתי אני ומשפחתי מביניהם] אם לבחור אם לאו, אם להתעניין במה שמתרחש 'בחדרי חדרים' ואם לאו. בכל מקרה, אני ומשפחתי [בחלום] הצטרפנו והתיישבנו באיזה מקום, בחרתי אני כן ללכת וקראתי לאשתי שתבוא גם... כשהגעתי לאן שהגעתי שמעתי אנשים [יהודים] שהיו מכל החוגים ביהדות [קבוצות וזרמים] שמדברים ביניהם ורוצים שכבר יכריזו כי האדמו"ר/רב'ה'/מנהיג שלהם הוא הוא המשיח! אני זוכר שהרגשתי בצורה מוחשית ומאד חזקה שהם באמת בטוחים בזה ממש ממש חזק שזה מה שיקרה! והרי שהחלום פסק לפני ההכרזה.. ואולם, כן ידעתי - כך חשבתי - כל זמן שהייתי במקום ההוא, בבירור, שכל אותם אינם אלא שוטים וטועים, ושלא כך ייפסק. אחרי כמה ימים היה לי חלום נוסף, שהמשיך את החלום הראשון, וגם אשתי שתח' חלמה גם היא כעבור כמה שבועות חלום שמשלים את החלום שלי ואפילו היה ברור יותר - על המשיח [מיהו] ודרך התגלותו..אבל מאחר ואתם ישנים... Zzzzzzz... אלך לתופף קצת (בלי לשיר)..
תופאי.
 |
|
|