|
|
| נשלח ב-2/5/2012 16:11 |
|
| |
מאחר ואני עובד משרה מלאה, כמקובל (8-16), ואני תכף יוצא.. החלטתי, לפנים משורת החסד, לספר לכם:
בחלומי שלי הגעתי לאיזה מקום עליון [בעולם שלמעלה, מסתבר] וישבתי באיזה אולם (כמו היכל, אמפי-תיאטרון - בסגנון), ואם אני זוכר נכון היו שם רק גברים.. והמתנו שהאירוע התחיל. או אז, פתאום נכנס דמות של מסך.. כולם נעמדו..נשימתי נשתתקה כך אני זוכר, חשבתי לעצמי שראיתי את השכינה לנגדי.. פחד אמיתי.. אחרי כמה רגעים הדמות בצורת מסך המשיכה למרכז הבמה ואז דרך אותה דמות של המסך נכנסנו כולנו למן סרט כזה (כמו להיכנס ל'חור זמן').. ואז מצאתי את עצמי יחד עם עוד הרבה יהודים מהעולם שלמעלה נוסעים במן 'חללית זמן' היישר לכדוה"א, כאשר קול נשי נשמע ברקע ואומר "היעד הראשון הינו......" ושמעתי כתובת...... (רחוב) והתעוררתי..
בחלום אחר, של אשתי, שהיה כמה שבועות אח"כ, היא ראתה בבירור את המשיח, שהיה משה רבינו, שראתהו בחלומה יורד מן השמיים בחצי גוף אדם וחצי גוף מלאך, מנופף לכולם חבוש כובע לדבריה "כמו של פעם", ללא זקן. ואז, סיפרה לי כך, שראתה אותי הילדים ואותה ועוד יהודים נוספים סביב המשיח... (עוד סיפרה לי גם שראתה חברה אחרת שלה, חב"דניקית, שגם היא הצטרפה, וכשראתה שהמשיח הוא אינו "הרבי"' התבאסה..).. הפרט היותר מעניין שסיפרה לי היה כי ראתה גם שהיו עוד משיחים נוספים והיו קבוצות בעם שכל אחד קיבל את המשיח שלו.
האמת, שהיה לי מ-א-ד קשה להבין את החלום הזה ומה הוא באמת מנסה לומר - האם זה חלום אמת או השקר.. ובאמת מה שהיה לי קשה היה הקטע עם המשיחים נוספים, שמתווספים, ולמה (ואיפה, אם בכלל, זה מופיע בחז"ל). אגב, אציין שלגבי זהות המשיח כשמשה רבינו (מתוך הרשימה הסגורה שמפורטת בחז"ל) לי הרבה יותר קל לקבל, שכבר נאמר ופורסם, כמדומני, ע"י הרב כדורי (או מטעמו), שזהות המשיח הינה סוד חצי מדינה, ואותו כולם מכירים..ולדעתי, ייתכן והפירוש לכך הוא שאת משה רבינו כולם מכירים, והחצי השני שלו (ציפורה) הינה מדיינית.. (חצי מדינה), ואולי לזה הרמז התכוון.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2012 16:21 |
|
| |
עם כל הכבוד ויש כבוד.. אני נשאר עם החלום הקודם.
כל השאר מבחינתי דברים בטלים. מבלי לפגוע חלילה כהוא זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2012 11:59 |
|
| |
מי ששם לב [ולאלו שלא], ההנהגה הער"בית (ערב-רב-ית) טרם התחלפה. עם כל הצער והתרעומת שבדבר [שציפינו סוף סוף, אולי, לשינוי האקלים]\ צריך להאמין שכל הסטטוס-קוו הזה הוא לטובה.. וזה למה? כי אנו צריכים להיגאל תכף ומייד! אך מה לעשות שלפני שזה יקרה הער"ב צריכים ליפול בבת-אחת... והרי אנו מברכים כל בוקר שה' מקבץ נדחי עמו ישראל מ-4 קצוות הארץ; לסברתי, אולי יש טעם לומר שהקיבוץ הנ"ל יתקיים גם לגבי הערב-רב (מנהיגי הדור והיאחזותם בשלטון) שהוא הוא [גם הוא] בבחינת מקבץ עמו (שכולל הן את היהודים שהם היהודים האמיתיים בעלי נשמות של יהודים והן יהודים שהם הערב-רב). ולכן, מבחינת הקדושה מקבץ נדחי עמו ישראל זה מדבר על קיבוץ הגלויות הידוע - שכולם יעלו בשלל טכנולוגיות ומופתים לא"י, אך, כפי שהינני סובר, בגלל שגם היהודים שהם בבחינת ע"ר גם הם בבחינת עמו (מצד הקליפה) אז גם עליהם עתידה להתקיים הנבואה של קיבוץ הגלויות [=שבסוף הגלות יתקבצו כל הע"ר ביחד כדי להיענש; להבדיל מהגמרא בע"ז שאומרת [אמנם, על הגויים] שמלך ועמו שבאים ביום הדין [הגאולה] לפני ה' מי קודם יבוא לדין - המלך או העם? משיבה הגמרא כי קודם העם ואח"כ המלך, כדי שלא יוציא [ה'] את חמתו על המלך בשל חטאי העם, וגם בשל כבוד המלך שלא יאה שהעם לפניו], ואולם כאן בימינו נראה שקיבוץ הגלויות של הע"ר הוא בדיוק ההפך - והוא דווקא כדי להענישם, ועל זה יגל ליבנו!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2012 15:37 |
|
| |
כיוון חשיבה מעניין. יישר כח!
"מקבץ דקדושה - ומקבץ דטומאה".. פששש.. יפה מאוד. לא נותר אלא להמתין ולראות כיצד ייפול דבר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2012 16:16 |
|
| |
נקודה נוספת אותה ראוי לזכור על רקע הפרשה היא..פסוקו של שלמה המע"ה שאמר על כגון דא:
ראש הממשלה נתניהו ומנהיג קדימה מופז במסיבת עיתונאים: הקמנו את הקואליציה הרחבה ביותר בתולדות ישראל
בְּפֶשַׁע אֶרֶץ רַבִּים שָׂרֶיהָ שזהו פורענות לארץ בהיות קציניה רבים הרודפים רק אחר בצעם וטובתם (המפרשים)
וכל זה.. ערב המלחמה עם איראן ועוד, מקרה נכון?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 10:10 |
|
| |
פליזזז תגיד לי שאתה צוחק..
למען לא אשלוף את הקלאצ'... 
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2012 15:19 |
|
| |
יופי, שמח לשמוע שצחקת. ברגע של היסח דעת דנתי אותך ברותחין..לא חבל?
נ.ב
אני חוזר על קריאתי הקודמת: לגרש את כל הסמיילים המסתננים האלה לארצותיהם!
הם משתלטים לנו על הפורום!! הצילו ! אין לנו בית אחר!! 
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2012 19:52 |
|
| |
הרי זה גיטך

הרב בן-ארצי הבטיח שאם ממשלת האחדות תתפרק הם יפתחו חשבון מול בורא עולם שהיה הרב המקדש בחתונה הזאת.. מריחים באוויר שמתבשלים פה דברים מעניינים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 18:50 |
|
| |
בקושי יממה לאחר פרישת קדימה מהממשלה
נוחת הפיגוע הזה נגד יהודים בבולגריה. מה קשור אתם שואלים? לא יודע. אבל אני כן יודע שהרב ב"א אמר שפירוק ממשלת האחדות יכעיס את הקב"ה.

בל נשכח את ניסיון הפיגוע בקפריסין רק לפני כמה ימים שלא צלח בחסדי שמיים. זה היה לפני פירוק ממ' האחדות.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/07/2012 18:54:35
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2012 22:43 |
|
| |
איזה יום עבר היום אהה??
שמתם לב איזה יום צפוף עמוס ועצבני היה היום הקשה הזה? פששש.. כ"כ הרבה אירועים נדחסו ליום אחד.. יום רביעי בשבוע. אל נקמות ה'.
שיהיה ברור לכם מוריי ורבותיי.. הפיגוע הקשה היום בבולגריה הוא דיבור ברור וישיר של בורא עולם לעם ישראל לחדול מהשנאה והמחלוקת וההפגנות והמשטמה ההולכים ומתגברים בעם! מי שאת זה לא מבין ולא תופס.. אין אין.. פשוט רחמנות עליו. זאת השפה של בורא עולם לאחד את העם לאחר שהוא בוחר בדרך השנאה הפילוג והמחלוקת. כמה מסכן מי שלא מכיר את השפה הזאת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/07/2012 22:44:30
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/7/2012 09:16 |
|
| |
דרכו של בורא עולם לעצור את גל ההצתה העצמית שמאיים להתפשט בעם

ככה זה שלא רוצים להבין לבד. בסוף מגיעה הסתירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2012 10:02 |
|
| |
האם אלה הבחירות שיביאו את משיח בן יוסף?

אחזור ברשותכם על עיקרי הדברים שאמרתי לכם בשנים האחרונות בקשר למלחמת ערב שבועות ועליית מב"י התגלות מב"ד ועוד.
אמרתי שחודשים לפני חג שבועות צפוי מב"י לקבל את רסן השלטון והוא יהיה זה שיוביל את הצבא למלחמת ארבע החזיתות שתחל בערב שבועות ותימשך לסירוגין מספר חודשים. הדיבורים האלה על בחירות כלליות בחורף-אביב 2013 תואמים את ציר הזמן שלי באופן די נחמד. אלא מה.. כעת נשאר לארגן את מב"י, כרגע לא רואים אותו באופק, זה במבט טבעי כמובן, אף אחד לא יכול להבטיח שלא יקרה מהלך על-טבעי או משהו בלתי צפוי שיטרוף את הקלפים וישלח את ביבי הביתה וישאיר את הבמה למב"י שהוא המנהיג הבא להבנתי. נשאיר נקודה זו פתוחה לעת עתה, עוד חזון למועד בנושא זה.
נקודה נוספת בה מצאתי חיזוק לשיטתי היא דבריו של הרב בן-ארצי לשנה החדשה בהם אמר שבשנה הזאת "כולם ירגישו חזק את המשיח, חזק מאוד! יותר מתמיד" כלומר לא תהיה התגלות פיזית של המשיח אבל אור פעילותו מאחורי הקלעים והקירבה הגדולה להתגלות האמיתית ישפיעו מאוד להרגיש אותו ואת נוכחותו.
התאור הזה מתאים לי מאוד לאור קטע הזוהר המתאר את מלחמת ערב שבועות והפעילות הרוחנית הגדולה של המשיח משה רבנו והאבות הק' הפועלים מאחורי הקלעים (בגוף ממש כאן בירושלים עיה"ק) ומניחים את הבסיס להתגלות הפיזית והמשמעותית של המשיח בחודשים תשרי-חשון שאחרי אותו חג שבועות כלומר בשנה הבאה. ואולי לכן הרב ב"א לא "מרגיש" את התגלות המשיח בשנה זו תשע"ג כי לפי התסריט הזה זה יקרה מיד בתחילת שנה הבאה תשע"ד.
אני לא אומר שהפאזל שלם משום שאותה התגלות משיח אמורה להיות לאחר המלחמה במזרח מול צ' קוריאה והיא מתוארת בהתגלות הראשונה של המשיח וזה כמובן עדיין לא קרה. כך שאני לא סגור על זה עדיין אבל כפי שאמרתי חלקים אחרים דווקא כן מתאימים. נחיה ונראה בע"ה מה יהיה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 03/10/2012 10:05:33
 |
|
|
|
|
|