|
|
| נשלח ב-7/5/2008 12:49 |
|
| |
גם המייחל כותב שכנראה שרון יעשה תשובה , והדברים ברורים .
אבל יתכן שהתשובה תהיה דרך אור אלוקי ולא מיוזמתו, כמו שאתה כתבת לגבי חילוניים עם משיח.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 07/05/2008 12:48:52
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2008 13:11 |
|
| |
מנוב
תיקון קל.
אני לא תוקף אני חלוק עליך.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2008 14:05 |
|
| |
סליחה לא התכוונתי לומר שאתה תוקף, כלומר אני מבין שזה רק דיון.
אני לא יודע אם המייחל טוען ששרון יעשה תשובה, לדעתי הוא בכלל חושב שנשמת משיח בן יוסף
תתעבר בו. אבל במקום סתם לנחש נשאל אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2008 14:11 |
|
| |
שרון במודעותו לא חשב שהוא מזיק ליהודים ובטח לא לכלל ישראל, לטעמי הוא טעה, אבל הקב"ה רצה כך, וכנראה שכך הגיע לנו או שמעז יצא מתוק וזהוא נסיון עצום עבורנו ובמיוחד עבור המשפחות שגורשו.
עיקרו של דבר, שרון כל חיי, רצה בטובת ישראל על פי השקפתו. ולכן יש מקום לסברתו של המייחל בקשר לתפקידו, נראה על פניו הזויי/לא צפוי אבל נמתין ונראה.
עם זה יהיה שרון מב"י או משהוא אחר פחות משמעותי כמו עצם התהליך שנקוה שיתחיל במהרה. ( אני לא יודע להגדיר "בקרוב")..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2008 15:18 |
|
| |
אני לא מאמין שהחלאה הזה רצה בטובת עם ישראל.
ידוע שהיו לו תיקים פתוחים בלי סוף, ולפני שחיסלו אותו סופית (בצורה מטאפורית) הוא הגה
את הרעיון להציל את עם ישראל על ידי בגידה באחים שלו וקירוב טילי האויב.
באמת מעניין העיתוי, למה הוא לא דיבר כך בעבר?! מה קרה שרק לאחר כתבי האישום נגדו
הוא הלך בדרך הזו?! ומה קרה שלאחר הבגידה שלו נמחקו כתבי האישום?!
יתרה מזאת, כמה זמן היה לפני הגירוש? לפני שהדחפורים והמגרשים יצאו לפעולה?! שנה,
שנה וחצי?! איך זה שביום הגירוש לא היה לאן לקחת את המגורשים?! איך זה ששנים והם
עוד חיים בקרטוניות?! איך זה ששנים והם לא קיבלו את הפיצויים?! שנה וחצי היה להם להכין
את הכול, להכין להם בתים, להכין קרקעות לבנייה מחדש, לסדר את הפיצויים, שנה וחצי לפני הגירוש,
ותוסיף לזה עוד שלוש שנים לאחר הגירוש. אם אין פה רוע לב ואכזריות אני לא יודע מה יש פה.
שום דבר ממה שהוא עשה לא היה לטובת עם ישראל, אלא לטובתו האישית!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2008 17:07 |
|
| |
שיטתי בנושא שרון היא ...שהוא משיח בן יוסף , לי בכל אופן לא ידוע על מושג של עיבור נשמה בהקשר של מב"י , על אליהו הנביא ומב"ד כן , אבל לא על אחרים .
נדמה לי שיש בנותן טעם לפגם לא להבין בצורה חד-משמעית שאינה משתמעת לשתי פנים ששרון היה רשע עפ"י קריטריונים תורניים פשוטים ולא עמוקים במיוחד .
ואע"פ כן אין הדבר עומד בסתירה עם הידוע לי אודות מהלכי הגאולה והתפקידים של דמויות המפתח שלה .
תמיד , אבל תמיד כאשר דנים אודות מעשיו של איש ציבור ומנהיג האם מעשיו היו לטובה או לרעה בסופו של דבר , יש לעשות הבחנה ברורה בין כוונתו בעשיית מעשיו לבין התוצאה הסופית כפי שיצאה מהם .
יש לנו גמרא מפורשת המגלה לנו שאין הקב"ה דן את האדם [ האומה ] אלא כפי מה שהתכוון בעת עשיית אותו מעשה ולא כפי התוצאה הסופית האמיתית שלו .
משפט שאותו יאמר הקב"ה לעתיד-לבא לאומה"ע בשעה שיבואו לפניו לבקש שכר על כל מה ששיכללו פיתחו והמציאו בעולם שאז בשעה שיורם המסך מעל העולם יתברר לעין כל שכל מה שנעשה בעולם לצורך ישראל נעשה...
אמר להם הקב"ה: כל מה שעשיתם - לצורך עצמכם עשיתם
! ע"ז ב .
ובר-הדעת יקיש מכאן גם ליחס אודות המדינה . וד"ל .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2008 22:07 |
|
| |
חשדות כאלה חשדות אחרות כן עשה לא עשה כמה ולמה....טוחנים וטוחנים את מוחם של האנשים .
מה כבר הם יכולים לחדש שלא גילו לנו רבותינו ברוח קודשם :
והרי החדשות... לפני 1800 שנה , זוהר המדבר על מעשיהם של הע"ר בסוף הגלות :
ומאלין דאשתארו מנהון בגלותא רביעאה אנון רישין , בקיומא סגי , ואנון קיימין על ישראל כלי חמס, ועלייהו אתמר כי מלאה הארץ חמס מפניהם אלין אנון עמלקים .
ואינון ערב רב אינון עתירין בשלוה בחדווא בלא צערא בלא יגונא כלל גזלנין מארי שוחד דאינון דיינין רישי עמא כי מלאה הארץ חמס מפניהם .
אז שייך בכלל להתרגש על פירסום עומק השחיתות של פלוני או אלמוני לאחר דברי אלוקים אלה של הזוהר ?
כָּלָה עָנָן [ המנגל ] וַיֵּלַךְ כֵּן יוֹרֵד שְׁאוֹל לֹא יַעֲלֶה
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/05/2008 22:28:54
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2008 00:44 |
|
| |
כתבתי את זה בפורום השני אבל רציתי להביא גם לפה.
הפרשייה "החדשה" כנגד אולמרט מעלה הרבה תהיות.
מה קרה שהתעוררו עכשיו?! מה קרה שפתאום חשפו אותו, הרי שמרו עליו מכל משמר?!
נראה לי שיש שתי אפשרויות לעניין:
1. בגלל ששמו של אולמרט הושחת ואיש אינו מאמין לו יותר כיום, נאלץ מי ששם אותו בשלטון
להעיף אותו ולהחליף אותו בגורם אחר (ציפי לבני). כל זאת מכיוון שעם הרקורד שלו אולמרט לא
יכול להוביל היום שום מהלך מדיני. איש מהעם לא יתמוך באולמרט במהלך רציני שהוא יעשה.
אז הפיתרון הוא להעיף אותו הצידה ולשים את ציפי לבני במקומו.
*(לדעתי המהלך הוא גירוש תושבי הגולן או יו"ש, שהלגיטימציה לגירוש שלהם כמעט ולא קיים
ואיש כאולמרט ברור שלא יקבל תמיכה של העם. לכן צריך מישהי "נקייה" "וזכה" שאולי היא
תוכל לקדם מהלך כזה).
2. ייתכן שכל המהלך הוא דווקא לנקות את אולמרט מכל החשדות נגדו. הפכו את כל העניין הזה
להר, ובסוף יהפכו אותו לעכבר ואפילו יתנצלו בפני אולמרט. כלומר, יעשו עצמם כחוקרים את העניין
וכמסקנה יגיעו שאולמרט היה בסדר בכל הדברים שלו, וכך ינקו אותו. שזה כמובן יתן לו יותר כוח
לבצע מהלכים מדיניים.
*כל זה כמובן רק דעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2008 01:42 |
|
| |
בס"ד נפילת השלטון והפסקת מלכות התחילה ברעידת האדמה שהיתה ביום השישי ט אדר א התשס"ח שעה 12:37 וחז"ל אמרו בירושלמי ברכות פרק ט הלכה ב "המביט לארץ ותרעד גע בהרים ויעשנו" כאשר אין ישראל עושים רצונו של מקום "המביט לארץ ותרעד" ,שזה מראה על הפסק מלכות כמ"ש בפירוש פני משה עי"ש.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2008 01:58 |
|
| |
בס"ד
שרון אולמרט שס שייכים לכת הערב רב אשר פוגעת בעם ישראל ובעניי ישראל כ"כת הגיבורים הבונים בתי כנסיות ובתי מדרשות ושוין בהון ספר תורה ועטרה על ראשו למעבד להון שם ולא לשמא דהוי"ה "כמ"ש בזוהר הקדוש בראשית דף כה ע"ב ואלו החמישה מינים דערב רב נג"ע ר"ע נפילים גבורים ענקים רפאים עמלקים ועיין בתיקונים תיקון נ ובגנזי הגר"א עמוד רנז ובאבן שלמה פרק יא
"מי שאינו מרחם על הבריות בידוע שאינו מזרעו של אבות" ביצה דף לב ע"ב
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2008 09:15 |
|
| |
מה יעזרו כל הציטטות למינהם אם ראייתו של המצטטם כה שטחית .
איזה יופי ..לשים את כל עסקני הפוליטיקה במחנה הערב-רב ובכך לפתור את כל בעיות ההשקפה והבילבול של דורנו .
רגע...ומה עם הפוליטיקה החרדית-אשכנזית , למה אתה מפלה אותם ? תן גם להם ת.ז ערב-רבית...
תוקן על ידי המיייחל ב- 09/05/2008 9:14:38
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2008 08:45 |
|
| |
קצת מידע מה נתעורר עכשיו בקשר לאולמרט.
מי שבוחש כאן הוא אדם חרדי ימני שאמר לאולמרט שאם תוותר על ירושלים אני יפיל עליך תיק.
בתיק הזה מעורבים קבוצת חרדים גדולה מאוד כולל אולמרט , הימני שפתח את התיק לקח לעצמו הגנה של עד מדינה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2008 00:36 |
|
| |
בס"ד
אני לא שטחי ה"מייחל" תקרא ביסודיות מה שצטטתי ותעיין במקורות הנ"ל ותראה שזה נכון שאולמרט וכל הנ"ל הם מכת הערב רב וקיבלתי זאת ממו"ר ר' צורי יגאל ג'רבי שליט"א
|
|
|
|
| נשלח ב-12/5/2008 08:37 |
|
| |
שי עולמות...שמע נא .
ומה מביאך לחשוב שאיני מכיר את המקורות שציטטת , אה ? זה שחלקתי עליך ועל רבך ?
מצד אחד אתה טוען שאינך שטחי ושעליי 'לעיין' במקורות הנ"ל ומצד שני אתה מציין שקיבלת את הדברים ממורך ורבך ,
ובכן ידידי , האם צריך להיות 'לא שטחי' במיוחד כדי 'לקבל ' דברים מרבך ? אתה מחזיק ממנו...לבריאות .
איפה ראית בדבריי שאולמרט וחבר מרעיו הם לא מן הע"ר ? לגבי ש"ס...הוא שאמרתי שראייתך שטחית .
אם תרצה אוכל אפילו לספק לך רשימה ארוכה של אישים ציבוריים מוכרים יותר ומוכרים פחות שאין לי ספק לגבי זהותם הערב-רבית , כך שלא צריך להתרגש מזה יותר מדי .
|
|
|
|
| נשלח ב-13/5/2008 00:49 |
|
| |
איך בנאדם יודע אם הוא ערב רב או לא? אני מפחד לגלות יום אחד שאני בעצם בצד הרע.
איך אפשר לדעת?
|
|
|
|
|