בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

נפילת ההנהגה בימים אלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2008 08:39 לינק ישיר 

גדען

עצם הדבר שאתה כך מעלה את השאלה , זה כבר מראה שאתה במצב טוב.

אבל בכל זאת אם הינך רוצה אני אתן לך סימן קטן.

תהיה כנה עם עצמך ותחשוב כמה  עמוק אצלך מצוות ואהבת לרעך כמוך , ולפי זה תדע את התשובה.

ישנם עוד סימנים , אבל זה המרכיב המרכזי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2008 09:01 לינק ישיר 

כתב דורש
' עצם הדבר שאתה כך מעלה את השאלה , זה כבר מראה שאתה במצב טוב. '

מסכים לחלוטין .
ערב-רב אינו חושש מדברים כאלה , הוא ישן טוב .

וגם כמובן הרצון הפנימי לעשות את רצון ה' מהווה אינדיקציה טובה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2008 18:27 לינק ישיר 

נו , בעקבות האסון באשקלון מי מהמר על השתלשלות האירועים שיובילו למלחמה הגדולה ...

יש רעיונות ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2008 18:51 לינק ישיר 

לא היה אמור להיות במזרח וכאן שקט ?

למלחמה כאן היינו צריכים להמצין עד ה' בסיוון....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2008 18:56 לינק ישיר 

מי בדיוק אמר שכאן אמור להיות שקט ?

מי אמר שהמלחמה תתחיל ביום בהיר וצח לאחר ימי שקט ושלווה פסטורליים ?

ממש לא . סביר מאוד מאוד להניח שמדובר בהשתלשלות של אירועים שאולי אירוע הטיל באשקלון הוא כדור השלג .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2008 19:08 לינק ישיר 

לא צריך להמר ולא צריך לנחש!!!
רק אתמול באשכול אחר אמרתי חכו למה שיקרה בעזה קודם...
אני לא מבין איך אפשר לתאר תהליך ולהתעקש על דיוקם ומצד שני לחפש ניחושים?
הכל ידוע. למה לנחש?.
אם אתה בטוח כל כך (המייחל) בהשתלשלות הדברים, למרות שאני מסתייג מעיתויים ומפרשנותם, אז למה לא לפרוש אותה כהוויתה. משתעשה זאת אוכל לתקן או להוסיף. אבל לא אוכל להקדים אותך בתיאורם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2008 19:21 לינק ישיר 
ועשיתם עימדי חסד

הסבירו נא לי אחים יקרים כי קטונתי ודלותי מלהבין...

כיצד אפשר שלא לשמוע ולא לראות שאבינו שבשמיים פשוט מתחנן אלינו לעזוב את אלהי הכסף הזהב
וההנאות הקטנות והילדותיות שאנו שקועים בהם ולהתחיל להרים עיניים השמיימה לא מתוך פחד שמא יגיח איזה טיל
אלא מתוך חזרה אל זהותנו האמיתית זהותנו היהודית החמה היפה והבטוחה מכל סערות ופגעי הזמן
הבאים לעולם בגלל מעשינו והבלינו .

זה לא יאומן..פשוט לא נתפס בשכל האנושי כמה שהקב"ה רחמן , סבלן , יש לו אורך רוח מכאן ועד ל....
מה בסה"כ הוא מבקש מאיתנו , לא הרבה באמת שלא , אם רק עם ישראל יתחיל לקיים את רצונו ית'

ניסים נפלאות ישועות ונחמות נוכל לראות כאן על ימין ועל שמאל !

לוּ עַמִּי שׁמֵעַ לִי יִשְׂרָאֵל בִּדְרָכַי יְהַלֵּכוּ כִּמְעַט
ברגע אוֹיְבֵיהֶם אַכְנִיעַ וְעַל צָרֵיהֶם אָשִׁיב יָדִי ! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2008 19:37 לינק ישיר 

צרם לי מאוד סגנון תגובתו האחרונה של 'מתיב' , ממש לא לעניין ולא במקום .

אם הבנתם לבד מדוע..הנה מה טוב .
וגם אם לא , אז נשלחה לו הודעה בפרטי בטרם אגיב על דבריו בפומבי .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/5/2008 20:21 לינק ישיר 

המייחל
סליחה שלו הבנתי..
אתה מוכן לתת תקציר להשתלשלות האירועים מעתה ועד שבועות.. בארץ ובחול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2008 21:53 לינק ישיר 

בעקבות בקשתו של יוסי הייתי רוצה להגיב על הודעתו של מתיב .

מה ביקשתי בדבריי...האם תרצו להמר על השתלשלות האירועים שיובילו להערכתכם למלחמה הקרובה .
ואז בתגובה לכך נטען ,  מה לי לנחש ולהעריך את שיהיה אם נכונה טענתי שאני יודע את מה שהולך לקרות בקרוב ?

האם מישהו מכם מסוגל להראות היכן טענתי שאני יודע מה הולך לקרות כאן בימים שלפני המלחמה ?
הראו לי פעם אחת שאמרתי דבר שכזה . לא תמצאו , כי מעולם לא טענתי כך .

זה מה שקורה שלא מדייקים בדברים במקרה הטוב...ובמקרה הפחות טוב מסלפים בכוונה תחילה .

אני חוזר ומצהיר בזאת : הדברים שאני מפרסם כאן מדוייקים בתכלית הדיוק ,בלי קשר לאם אני צודק בהערכותיי ובתחזיותיי.

לא אפרסם כאן תחזית אודות אירועים עתידיים או ניתוח תורני על רבנים מסויימים אם לא שאנפה את המידע ואוודא אותו
בכל הכלים הרוחניים שחנני ה' ואנסח אותו בפניכם בניסוח הכי נקי ומדוייק שרק אוכל .

האם אמליץ לכם להאמין לדבריי ?  ממש לא . כל זמן שלא הוכחתי את עצמי בהוכחות חזקות ונמרצות אבקשכם
שלא לתת את אמונכם היקר לא בי ולא באף אחד אחר .

והעיקר שנתחזק בתורה ובמצוות לעשות נחת רוח לפני אבינו שבשמיים , וכל השאר חשוב פחות .

תוקן על ידי המיייחל ב- 14/05/2008 21:53:08

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2008 09:19 לינק ישיר 

המייחל
חזק ואמץ על זעקתך ךעם ישראל לעשות תשובה לפני בא הרעה.

אם אנשים היו יודעים כמה צער יש להקב"ה על זה שהוא צריך להעניש היו רצים לעשןת תשובה.

אנשים לא מבינם שאם לא חוזרים בתשובה נענשים בכפליים :

1 על מניעת גילוי השכינה.
2. על גרימת צער לשכינה שצריכה להעניש.

צריכים לרוץ ולצעוק ברחובות עשו תשובה ותעשרו לשכינה להתגלות ללא כאבים מיותרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/5/2008 09:35 לינק ישיר 

אשריך דורש , מסכים עם כל מילה .

אבל לא עוזר אחי...לא עוזר !

על מה אתה מדבר בחייך , תוכחה פשוטה אנשים לא מסוגלים לקבל !
אנשים ירדו כ"כ נמוך והקליפה על ליבם עבה במידה כזו שלא מאפשרת להם  להוריד מהאגו שלהם לכבוד הקב"ה
ותורתו .

הנה הבוקר...קח דוגמא , יהודי מבוגר ניגש לחברו לאחר התפילה ומתחיל לדבר איתו על הא ועל דא בתוך בית-הכנסת !
 והוא אחד מנשואי הפנים שבבית-הכנסת אחד שהציבור מכבד אותו ואנשים מסביב רואים ולומדים ממנו שמותר
ואין שום בעיה לדבר בביה"כ כאשר בא לך , ואני כשכנו פוגשו במעלית ומנצל את ההזדמנות שנקרתה לפניי ומנסה
לדבר איתו ולהסביר לו במילים עדינות עד כמה חמור הדבר שהוא עושה אבל הוא...לא , הוא מרגיש כאליו לקחתי סכין ודקרתי אותו , מי אני הקטן והצעיר שיוכיח אותו , ירחם ה' .

לא מסוגלים לקבל תוכחה , כזאת שנאה לאמת ...מה בכוחנו לעשות . וזו היתה רק דוגמא אחת .

תוקן על ידי המיייחל ב- 15/05/2008 9:35:19

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/5/2008 10:09 לינק ישיר 

ניתוח חדש של גיא אסף .

שוה קריאה.

http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=818

הנה המבוא של המאמר.

"מעולם לא ניצח במלחמה מצביא, שמצפונו ייסר אותו, או מצביא שביקש שלא להכות את אויבו יותר מידי".
שלפורד בידואל, "לוחמה מודרנית"

מבוא
:

קללת וינוגרד התגשמה במלואה, את זה אפשר לראות עכשיו בבירור. מאז הקמת האתר שלנו הזהרנו כמה וכמה פעמים, התרענו שוב ושוב, כי ועדת חקירה סופה סירוס של דרך קבלת ההחלטות גם בצה"ל וגם בממשלה, וכך אכן קרה. מי יסתכן עכשיו במלחמה חדשה? במבצע צבאי? מי ילכלך את הידיים, כאשר הוא יודע שמייד בסוף העבודה, ולא משנה מה תהיה התוצאה, תצפה לו וועדת חקירה, משפטנים צוננים שאין להם מושג על השטח, עיתונאים ציניים ושמחים לאד, אימהות נזעמות וטוקבקיסטים צווחנים שירצו לערוף את ראשו?

כאשר עיתונאית, תהיה בכירה ככל שתהיה, ואולי דווקא בשל כך היא בכירה, שתשאל רמטכ"ל בעיצומה של המלחמה האם אינו חושש מועדת חקירה?! העורף התברר לו כמסוכן יותר מחיזבאללה. האויב מפרש את הסירוס העצמי שלנו, ובצדק, כחולשה גדולה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/5/2008 13:52 לינק ישיר 

חוקרי המשטרה דרשו לחקור את אולמרט בתוך 48 שעות, הבקשה הועברה לראש הממשלה, ועד כה לא ניתן מענה. פרקליטיו טוענים כי הוא לא יתייצב לחקירה עקב לוח זמנים צפוף. 'גורם בכיר' אמר ל-nfc כי " אולמרט מנצל לרעה את מעמדו, ומחמת זאת הוא עלול להוביל למסקנות חמורות נגדו, עד כדי כך שלא יהא מנוס מהכרזה על נבצרותו".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2008 08:53 לינק ישיר 

שי
אבקשך לא להכניס לפורום הזה תגובות מן הסוג שהכנסת .
לי אין יד ורגל בנושאים האלה שנגעת בהם על כן לא אוכל להשיב לך על טענותיך , אינני מתעסק באקטואליה לשמה
והנושאים הללו אינם מעניינים אותי . יש מספיק מקומות ברחבי הפארק בהם ישמחו להתפלש איתך בבוץ הרכילותי וההשמצתי הזה . לא כאן . תודה .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > נפילת ההנהגה בימים אלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 17 18 19 לדף הבא סך הכל 19 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.