בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

נפילת ההנהגה בימים אלו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2008 11:10 לינק ישיר 

הנה עוד קטע מדבקה על גורל ההנהגה:

וושינגטון נתנה במוצאי שבת (10.5) אור ירוק לצה''ל לתקוף את חיזבאללה. אולמרט, ברק, וליבני, קיבלו רגליים קרות.

בלעדי ומיוחד למקורות בוושינגטון והצבאיים של תיקדבקה.

ביום א' 11.5, עמד צה''ל לתקוף את חיזבאללה במערב ביירות ובצפון לבנון. אולם ראש הממשלה אהוד אולמרט, שר הביטחון אהוד ברק, ושרת החוץ ציפי ליבני, היחידים מבין חברי הממשלה שידעו על כך, קבלו רגליים קרות, למרות מחאותיה הנמרצות של וושינגטון. כתוצאה מהשיתוק הצבאי-מדיני הישראלי, זכו איראן וחיזבאללה לניצחון הצבאי-מדיני האסטרטגי הגדול ה-2 מול ישראל וארצות הברית בתוך פחות משנתיים.

מקור אמריקני בכיר מאוד בעת ביקור ג'ורג בוש בירושלים: לישראל הייתה הזדמנות לחסל חזית אחת מתוך 4 החזיתות, איראן, סוריה, חיזבאללה, והחמס, המאיימות עליה, והיא החמיצה אותה.

המקורות של תיקדבקה בוושינגטון מדווחים כי כאשר ראש הממשלה אהוד אולמרט פתח ביום א' 11.5 את ישבת הממשלה, כבר היה בידו אור ירוק מוושינגטון, שהתקבל במוצאי שבת 10.5, לצה''ל לתקוף את חיזבאללה. המסר האמריקני קבע בצורה חדה, כי גם אם ההתקפה הצבאית של ישראל על חיזבאללה תמשך עד יום ד' 14.5 ולאחריו, יום בואו של הנשיא גו'רג בוש לישראל, בוש יקיים את הביקור גם במצב בו חיזבאללה יפגיז את תל-אביב ואת נמל התעופה לוד בטילים. ההערכה המודיעינית האמריקנית הייתה, כי בתגובה על ההתקפה הישראלית, חיזבאללה יפגיז את עריה הצפוניות והמרכזיות של ישראל בכ-600 טילים ליום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2008 12:03 לינק ישיר 

בס"ד יום ב יד אייר התשס"ח
למה אתה מתחמק מתשובה ?לא דיברתי שום רכילות ושום לשון הרע ציינתי עובדות בשטח ששס עשתה אין לך תשובה עניינית אז אתה לא עונה איני מתעסק בפוליטיקה נפילת ההנהגה בימינו אתה כותב בראש האשכול אבל מי יכול להנהיג את עם ישראל רק הקב"ה ומשיח בן דוד לא מאמין במפלגות בישראל רק בהשי"ת שיושיע אותנו מכל כת הערב רב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2008 12:48 לינק ישיר 

שי

אתה כנראה לא כל כך הבנת את המיייחל , ואני אנסה להרחיב את הענין.

כותרת האשכול היא "נפילת ההנהגה" אין משמעותה להטיל רפש ולכלוך על מפלגות כאלו או אחרות, המטרה היא לבדוק האם באמת קברניטי המדינה מנהיגים את המדינה או שבעצם הם מונהגים , ולא מעבר לכך.

האם ההנהגה הנוכחית תוכל להמשיך בהנהגה או שהיא קורסת .

לבוא ולערב מפלגה כזאת או אחרת אין זה מענין האשכול , ולכן צודק המיייחל בכל מילה שכתב.

נפילת ההנהגה לא נמדדת בגלל שפלוני עשה כך או אלמוני עשה אחרת , אלא נמדדת במה שקורה עכשיו , האם ההנגה מונהגת או מנהיגה.

כרגע מי שמנהיג הוא "ראש הממשלה" ולא מפלגה כזאת או אחרת , המפלגות הם רק ככלי שירות , ולכן הם אינם נושא האשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/5/2008 22:49 לינק ישיר 

שי

הקשב טוב חבר .
לא יודע למה אתה קורא מתחמק מתשובה , חשבתי שדבריי היו מספיק ברורים כשאמרתי שאני לא מבין
בנושאים האלה משום שמעולם לא התעניינתי בהם והם לא מעניינים אותי גם כיום , שלא לדבר על כך שהייתי מספיק צעיר
מכדי להתעניין בחלק מהדברים שהזכרת בשעה שהם קרו .

ואני חוזר ומבקש אותך , לחדול מניסיונותיך להסיט את הנושאים בהם עוסק פורום זה לנושאים הבוערים בליבך
הקשורים לעניינים שיש להם נגיעה וקשר לפוליטיקה ומפלגות , ק"ו לדיבורים שיש בהם פגיעה בכבודם של גדולי תורה
העומדים מאחורי אותן מפלגות ומכוונים אותן . בכל תוקף לא ארשה זאת .

אני מבין שיש לך פורום ב"ה , נכון ...יופי .
אתה מוזמן להפיץ את משנתך לעידוד לימוד הזוהר ותורת בעל-הסולם זצ"ל שם ובעוד פורומים אחרים .
אבל כל זמן שאתה כאן אבקשך לחדול מכך , לא זו דרכנו ושיטתנו ולא בכך עוסק פורומינו .

אתה יכול לשים לה שלא התייחסתי אליך כאדם אלא התייחסתי לדבריך , וזאת למרות שאישיותך ותכונותיך נראות
לי היטב מבעד לדבריך והתנהלותך .

אז אנא קח הדברים לתשומת ליבך למען לא אזדקק שוב למחוק הודעות .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/5/2008 22:59 לינק ישיר 

דורש
לגבי הכתבה שהבאת מדבקה .

כולנו כמובן מבקרים שם מדי פעם וקוראים את הדיווחים העדכניים , אם אתה מבין...

מ"מ , באמת פלא הדבר הזה , מכל הכיוונים דוחפים את ישראל לצאת לפעולה בלבנון בעיתוי נח מאוד מבחינתה
פעולה שגם היא יודעת שהיא בלתי נמנעת מבחינתה , ובכל זאת היא בוחרת בשב ואל-תעשה ...מה זה ?
זה רק הקב"ה , שום הסבר אחר אני לא רואה פה .

( לשיטתי כמובן ) הקב"ה החליט על מועד המלחמה...זהו , שום דבר לא יעזור ולא ישנה זאת .

רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום .

תוקן על ידי המיייחל ב- 19/05/2008 22:59:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/5/2008 02:49 לינק ישיר 

בס"ד
למייחל
הבנתי אותך טוב מאוד ואני חושב שהגיע הזמן שנפעל ביחד לקירוב הגאולה במהרה בימינו ,
נפילת ההנהגה בימים אלו מבשרת לעם ישראל שהגיע זמן הגאולה ועלינו להתפלל לבורא עולם שיציל אותנו מאותם מנהיגים כראש הממשלה וכדומה שאינם הולכים בדרך השם יתעלה ומתביישים להגיד "בעזרת השם"  ואינם אלא מונהגים ולא מנהיגי אמת . 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2008 17:03 לינק ישיר 

מנוב

אגב הנה בקופידיה מה שאמרתי
שרון לחם במלחמת העצמאות וניצל לאחר שקליע פילח את בטנו בקרב לטרון. בתחילת שנות ה-50 הקים את יחידה 101 והוביל את פעולות התגמול כמפקד חטיבת הצנחנים במבצע סיני היה מפקד קרב המיתלה. במלחמת ששת הימים זכה לתהילה על הקרבות שניהל באום-כתף . ובאבו עגילה בתחילת שנות השבעים הכריע את הטרור הפלסטיני ברצועת עזה כאלוף פיקוד הדרום. במלחמת יום הכפורים חצה את תעלת סואץ והביא למפנה העיקרי במלחמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 09:27 לינק ישיר 

אוי.. שכמה שמצבו של עם ישראל קשה אין לכם מושג , אולי דווקא כן לא יודע..
מכל הבחינות ובכל החזיתות המצב זועק על לב השמים .
למי שעוד נשאר לב להרגיש משהו ודעת לעכל את כל מה שאנו רואים ושומעים סביבנו את כמות הצרות והשמועות
הרעות אשר ממש כדברי חכמינו שאמרו  'אין לך יום שאין קיללתו מרובה משל חבירו '

כמובן שפה גופא נמצאת הנחמה שהסוף קרוב , אך בכל זאת , זה לא חייב להיות כך !

אותי משגעת הידיעה הכ"כ פשוטה שאפשר אחרת..לא חייבים לעבור את מסלול החתחתים הדוקר והמייסר הזה .

לו רק בקולו שמענו ואת מצוותיו שמרנו..לא היינו בשיפלות כזו איומה שכמעט כולם כבר מבינים שהיא בלתי נסבלת .

אם בחוקותי תלכו...מהדהדות להן מילות הנצח הללו בחלל האוויר המסואב של מדינתנו ...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 09:48 לינק ישיר 

המייחל

אני שותף לזעקה הבוקעת מליבך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 15:31 לינק ישיר 

נפילת ההנהגה בתאוצה.

פרשנותי למה שהולך לקרוא הוא , לאולמרט אין סיבה להתפטר , היות ואין לו מה להפסיד , ועל כן יש סיכוי שתהיה אנדרלמוסיה גדולה , היות והעם והפוליטיקאים כועסים על אולמרט וידיהם כבולות.

וזה מזרז את האירועים הגדולים שאנו מתכוננים להם ומקווים שיהיה במלוא הרחמים ושיא המהירות , ושנזכה לראות את השכינה יוצאת מגלותה לשמחת כל העולמות העליונים והתחתונים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 17:07 לינק ישיר 

בהחלט אנדרלמוסיה זה מה שהולך להיות , מצטרף .

הררי הזבל האנושי המצטברים מאחורי השקט המדומה והמסוכן הזה הולכים לפרוץ כל מחסום בע"ה .

הכל לטובתנו ולטובת עם ישראל האהוב .

קרב יום אידם ומפלתם של הערב-רב הרשעים .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 19:45 לינק ישיר 

מתי התחיל כל האנדרלמוסיה?  ממש רואים ברור לחלוטין יד השם והשגחה עליונה...
זה הכל התחיל ש"המדינה" חגגה 60 שנים ובאותו זמן הקב"ה שלח את שליחו הנאמן בשם משה טלנסקי מארץ אדום לארץ ישראל...

בדיוק התסריט שהמייחל הביא בעד 60 תבוא - לא תוסיף

בזמנו אמר ה"חזון איש", זצק"ל, "משיח לא יקח את השלטון מידם (מהצִיּוֹנוּת) משהו יקרה ויום אחד הם הפתחו את החלון ויראו שאין יותר 'מדינה'."

ישתבח שמו לעד לנצח נצחים בכל העולמות

תוקן על ידי avinava ב- 28/05/2008 20:01:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/5/2008 21:39 לינק ישיר 

יפה , מעניין מה שאת אומרת .

לגבי ה - 60 לא בדיוק מה שאמרתי אבל בכל זאת הערתך היפה משתלבת היטב עם דברי החזון-איש . .

כבר הסברתי שכוונתי היתה שלא תהיה יותר חגיגת עצמאות 61  , מה שהיה היה האחרון .

אבל את יודעת ממה אני מתרגש יותר ? ממך .

מזה שאשה חיה חושבת ומדברת לא בשפה של 'אמריקה' אלא בשפה של 'אדום'  וכו'...

מן הסתם גם בעניינים אחרים את מעדיפה את מושגי התורה ולא את השפה המודרנית , כל הכבוד לך .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 22:07 לינק ישיר 

אוח..אוח..סיגריה בעלת ראש נפץ גרעיני היתה יכולה לעשות פה עבודה טובה .
עם השהייה כמובן עד שהדוור יסתלק .

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/5/2008 22:26 לינק ישיר 

חן חן על הפירגון

אנחנו בדעה אחת לגבי שלא תהיה יותר חגיגות עצמאות ל"מדינה" - במהירות מסחררת מסתיים הכל לשילטון הערב רב, חסדי שמיים.

בספר אהבת חיים ע"י המקובל מנחם משה זצוקלה"ה, בפרשת מקץ, המחבר מסביר כמה דברים שהם סתומים בתורה למשל מי הם הערב רב - הם היו רועי עדר ונקראו ע"י המצרים הוקסאס... ועד עצם היום הזה, מצריים שונאים רועי עדר כי מלאכי העדר גזלו את ממשלת מצרים - כפי שהם עושים היום לארץ ישראל... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > נפילת ההנהגה בימים אלו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 ... 17 18 19 לדף הבא סך הכל 19 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.