|
|
| נשלח ב-18/6/2008 08:58 |
|
| |
כפי איך שנראה
לא תהיה החלפת שלטון , והמלחמה תהיה בתקופת אולמרט , ונראה לי שזה יהיה לפני החקירה הנגדית.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2008 09:01 |
|
| |
תודה
מה זה החקירה הנגדית מתי היא צפויה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2008 09:02 |
|
| |
17 ביולי.
החקירה הנגדית היא החקירה שאולמרט תולה בא תקוות . שיצא זכאי מכל העסק.
טלנסקי אמור להחקר על ידי עו"ד של אולמרט , והם ינסן לערער את אמינותו.
תוקן על ידי דורש_אמת ב- 18/06/2008 9:09:19
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2008 01:01 |
|
| |
בס"ד
אנחנו רוצים שלטון תורה של משיח בן דוד צדקנו במהרה בימינו אמן .
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2008 11:01 |
|
| |
אני מעריך שלא תהיה בחירות לראשות הממשלה גם אם יהיה תאריך זה יבוטל ע"י סיבה כלשהי שהשם ישלח ומשיח בן דוד יתגלה בע"ה
הקב"ה שם ראש ממשלה ושילטון הכי גרוע וכושל כי לפני שבא משו טוב צריך להיות הכי גרוע כמו שיא החושך בלילה שאחרי זה בא הבוקר והאור
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2008 13:02 |
|
| |
בס"ד
גם אם יהיו בחירות אנחנו חסרי אופציות לחלוטין. בבחירות הקודמות זה היה פרץ השוטה מול אולמרט השקרן. אז בחרתי באולמרט כי חשבתי שהוא לא מועיל, אבל שהוא בטח לא יכול להזיק כמו פרץ. טעיתי. ועכשיו יש לנו את אולמרט (שבטח בחוצפתו יתמודד שוב), מול ברק חסר האונים צמא הכח וחסר הכישורים שחי בסרט שהוא מינימום אלכסנדר הגדול וביבי עם הפה הגדול והידיים הקטנות- שאם באמת היה רוצה הוא היחיד שמספיק חכם כדי לעשות מהפכה אבל אני מקבל את התחושה שהכסא שלו חשוב לו יותר מהארץ הזאת וברגע שפעילות צבאית תהווה סכנה לפופולריות שלו הוא יתקפל כמו מרבה רגליים כשזורקים עליו חול.
אם באמת היתה קמה מפלגה דתית בראשות חכמי ישראל הייתי מצביע בעבורם- אבל 50% מתושבי הארץ היו שמים אותם ללעג ובטח תוך יומיים מתחילת מסע הבחירות בגצ יוציאו חוק נגדם. וגם אם לא- אין סיכוי שמפלגה כזאת תקבל את השלטון. רוב האנשים עיוורים ומעדיפים את החופש הזמני שלהם כאן ועכשיו. מחר נמות אבל עכשיו תתנו לשתות קצת. בדיוק כמו שכתבת בסטיקר- משיח בא- תעשו את עצמכם עסוקים.
המצב בקאנטים. אין מלך בישראל ואין אפילו טוען פוטינצאלי לכתר שהוא לא אדיוט.
אני מקווה לנס. ולדעתי יציאה לבחירות תשאיר פרצה גדולה בביטחון המדינה ואני מבטיח לך שבזמן שכל מנהיגי המדינה יעשו בינהם תחרות למי יש יותר גדול, אף אחד לא ישים לב לכל מה שקורה מסביבו. ואז חיזבאללה וחמאס יוכלו לעשות בערך כל מה שבא להם ולא יהיה מי שיגיב. וכשמישהו כן יגיב זה כבר יהיה מאוחר מדי.
בחירות- כמו שזה נשמע אירוני- הן האופציה הגרועה כרגע.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2008 17:18 |
|
| |
מסכים עם כל מילה של גדענ
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2008 22:08 |
|
| |
לרגע...דבריו הקודרים של גדעון עוררו בי חשש אודות העתיד ... אבל רק לרגע בלבד .
כי תמיד התעשתתי ותפסתי את עצמי ונזכרתי במה שכבר למדתי לא אחת שכך בדיוק אמורה המציאות להיראות ערב התגלות המשיח !
אז לא רק שאין כאן שום סיבה לפחד או חרדה אלא אדרבה !
שישו ושימחו כל המייחלים לה' ומלכותו כי בו אנו מאמינים ובשמו הגדול אנו בוטחים
אַשְׁרֶיךָ יִשְׂרָאֵל מִי כָמוֹךָ עַם נוֹשַׁע בַּה' מָגֵן עֶזְרֶךָ וַאֲשֶׁר חֶרֶב גַּאֲוָתֶךָ וְיִכָּחֲשׁוּ איְבֶיךָ לָךְ וְאַתָּה עַל בָּמוֹתֵימוֹ תִדְרךְ
.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2008 16:41 |
|
| |
השילוב הזה בין ההצהרות האנטי חיזבאליות מחד לבין הידוק הטבעת הפלילית סביב צוארו מאידך מעלות ריח לא טוב של תמות נפשי עם פלישתים ועם חיזבאלונים...
זה שהבנאדם מטורף ומסוגל למכור את אימו אביו וכל משפחתו בלי למצמץ בכלל כולנו יודעים .
אז בשביל להציל עפ"י הבנתו את כסאו ועורו מה זה מלחמה ...קטן עליו .
איזה מזל שאנחנו בידיים של הקב"ה ולא של העמלקים הללו .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2008 09:16 |
|
| |
זה שאולמרט הושב משמיים על כסא רה"מ כמראה רוחנית-מוסרית מול פרצופו של העם היושב כאן באר"י והמזוהה עם 'מדינת ישראל' - זה ברור .
זה שהוא מושחת מכף רגל ועד ראש... גם ברור . מה אפשר לצפות מנשמות הע"ר .
אך האם הוא מושחת יותר מאותו עם שהזכרתי ? ספק גדול . . .
מה הוא כבר עשה ביחס למה שהוא יכול לעשות וביחס לאפשרויות העומדות מולו ? באמת נראה לכם שזה הרבה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2008 19:08 |
|
| |
היומיים האחרונים... קשים היו לכל נשמה יהודית טובה באשר היא , כולנו ראינו את התמונות ושמענו את הקולות .
א"א שלא להזדהות שלא לכאוב שלא לקחת ללב היהודי הרחמן הפועם בנו ולתת לנחלי הדמעות לזרום עד אין כח
תוך כדי זעקת לב מחרישת אוזניים עד מתי רבש"ע עד מתי ! !
עד מתי עמ"י המסכן התמים והשבוי בידי ע"ר זדים ורשעים יובל כצאן לטבח רוחני ושמד מוסרי , עד מתי תמשך החשיכה הנוראה הזו בה טובי בניך ובנותיך נשלטים ונטבחים בידי שפלי הגויים ומשפחות שלימות נהרסות .
עד מתי יעשן אפך על עמך וצר יחרף שמך וגויים שפלים ובזויים יעלוזו איה נא אלההים ...
קשה היא הגלות וקשים הם מאורעותיה ועוונותינו אף יותר , בגללם הקב"ה מנצח אותנו אך בפועל נראה הדבר
כאילו אויבנו מנצחים אותנו .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2008 20:00 |
|
| |
יש דבר אחד שאני לא מבין...
למה הרבנים הגדולים שבדורנו לא מדברים ומזכירים בפומבי את נושא הגאולה הקרבה ובאה עלינו.. למה לא לעורר את דעתם של כמה מנשמות ישראל... אולי יתחזקו.. האם הם לא חושבים כמונו שהגאולה קרבה ?
למשל היום כשכבוד הרב שלמה עמאר שליט"א נשא דברים וספד לחללים שחזרו אלינו, למה לא הזכיר את העיניין ?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2008 22:01 |
|
| |
שאלה חזקה שאלת דניאל יקירי...
אם אתה שואל אותי...אני אוחז שאפילו גדולי הרבנים לא יודעים את הדברים האלה , זה שאנחנו מדסקסים על כך בפורום בריש גלי לא הופך את המידע לאמת מוחלטת שאפשר לקבלה ללא עוררין ולא נגישה לכל .
ועוד סיבה אני רואה , הישועה לא תגיע ממנהיגים ומרבנים כי אין לעם את הזכות להנהגה בריאה וטובה .
משיח הוא סיכוינו היחיד .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 08:37 |
|
| |
כעת השרץ הטמא ממשרד רה"מ מתפנה כל כולו להספיק 'הישג' מדיני של 'שלום' עם סוריה במחיר הקטן של החרבת רמה"ג היו לא תהיה .
את כל מה שהוא יכול למכור מהמדינה הזו הוא ימכור ובלבד שייכנס להיסטוריה כמי שהביא הסכם עם הסורים , ימ"ש .
אבל מה זה מנהיג המוכן למכור מדינה שלימה עבור האינטרסים האישיים שלו לעומת עם שלם שמכר את אלהיו עמו תורתו ויהדותו עתיקת היומין רק לזכות להיות תחת ממשלת השטן ושלוחיו , קטן עלינו .
|
|
|
|
|