|
|
| נשלח ב-31/7/2008 09:01 |
|
| |
בדרך כלל כאשר יודעים את העתיד קל מאוד לראות את יד ה' כיצד היא זו שעושה את מעשי היום היום וכיצד מאורע מסויים בהווה משתלב הפלא ופלא באירועי העתיד .
אז אמנם במקרה דנן אין אנו יודעים במדוייק את אירועי החודשים הקרובים אבל בערך ופחות או יותר כן .
ממש ככותרת האשכול : נפילת ההנגה בימים אלה , וכמדומני דניאל אמר פעם שכאשר הישמעאלים יראו את התפוררות השילטון בישראל זה יגרום להם לתיאבון מוגבר בצורה בלתי רגילה מה שיביא אותם לתקוף את ישראל .
אני באופן אישי רואה את ההתפתחות האחרונה כזרז גדול למלחמה הקרובה .
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 11:03 |
|
| |
אני מביא את המשפט הפותח באשכול שוב , היות והוא מתממש.
כלומר החקירה שהתחילה ביום העצמאות הביאה למהלך הנוכחי.
וכנראה התזמון של החקירה האחרונה לפני יום העצמעות קשור לאחרית הימים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/7/2008 11:10 |
|
| |
סיכום מצב ביניים
אולמרט, שכנראה יזכה לתואר, אחד מראשי הממשלה הגרועים ביותר שהיו אי פעם לישראל, משאיר מאחוריו מדינה במצב גרוע ורעוע, אותו תמיד ידע לייפות במילים גבוהות, אבל ריקות מתוכן, שהיו מנותקות מהמציאות בשטח.
בין 7 הבעיות העקריות הנשארות בלתי פתורות צריך לציין:
1. בעיית הגרעין האיראני. התפשטות ההשפעה האיראנית במזרח התיכון, אשר זוכה עכשיו לתמיכתה של ארה''ב.
2. כוחו המתעצם של החיזבאללה.
3. כוחו המתעצם של החמס ברצועת עזה.
4. כוחו המתעצם של הצבא הסורי.
5. מערכת היחסים הישראלית עם הפלסטינים נשארה בלתי פתורה.
6. הפער הכלכלי בין השכבות העניות, בהן הבטיח אולמרט לטפל, והשכבות המבוססות והעשירות, רק הלך והתרחב.
7. מדד המצב רוח הלאומי הישראלי נמצא בשפל המדרגה.
רק לפני כמה ימים אמר אולמרט בשחצנות אשר אפיינה את כל דרכו הפוליטית, כי הוא לא ישבר. אולם במציאות הוא נשבר.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 08:52 |
|
| |
ישראל 'תקבל' את מערכת המכ''ם האמריקנית X-band FBX-T radar, רק אם בנגב יוקם בסיס שיהייה למעשה בריבונות אמריקנית.
המקורות הצבאיים של תיקדבקה, מדווחים כי בפיקוד הבכיר של צה''ל, שוררים
תדהמה וזעם, על מה שהם מכנים 'הסכם הבושה הלאומית', עם ארצות הברית אליו
הסכימו, ראש הממשלה אהוד אולמרט, שר הביטחון אהוד ברק, השר הממונה על
הדיאלוג האסטרטגי עם ארה''ב שאול מופז, שרת החוץ ציפי ליבני, והרמטכ''ל רב
אלוף גבי אשכנזי. קצין בכיר אחד אומר: אפילו פולין שחתמה בשבוע שעבר חוזה
הגנה עם ארצות הברית שיאפשר לאמריקנים להציב טיילי יירוט על אדמתם, דאגה
להכניס בחוזה סעיף, כי צוותים פולנים יוצבו במשך הזמן בסוללות האמריקניות
וילמדו איך להפעיל אותן. במקרה של ישראל, אומר אותו קצין בכיר, לא היה שר
אחד וקצין בכיר אחד מצה''ל שהיו מעורבים במו''מ, כולל הרמטכ''ל, שדרשו
הכנסת סעיף כזה. בישראל ישנם בסיסים אמריקנים רבים, אבל הבסיס החדש בנגב
יהיה הראשון בו לא תהייה לצה''ל דריסת רגל
.
ולמה ידיעה כזו באשכול כזה . . . משום שאתה רואה את ההתפרקות המוחלטת של מושג ה'הנהגה' בכל מה שקשור לקבלת החלטות במדינה הזו .
ועוד דבר שידיעה כזו מלמדת עליו היא ההשתלטות הזוחלת של השילטון האמריקאי על שטח ישראל . ויש להאריך על כך רבות ועוד יגיעו הימים גם לכך .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 15:28 |
|
| |
אכן תמוהה התביעה העיקשת של :"שיהיה מחוץ לתחום של ישראלים". מעבר לתבוסתנות שברעיון ישנו תהליך מעניין ומסוכן של תקיעת יתד לתכנונים עתידיים בהם יעשה שימוש ב"טריטוריה אמריקאית" על אדמת ישראל.
אי אפשר למנע מקשר הישיר לאותו "סוס טרויאני" שניתן כ"מתנה" ושימש כלי מרכזי בכיבוש טרויה. הא ! פשוט מחשמל
ואם נניח שמאיזה שהיא סיבה בעתיד אכן יכנסו חיילים\אזרחים ישראליים לאותו בסיס. האם פעולה כזו או דומה לה תשמש את ממשלת ארה''ב "הידידה האמיתית" כעילה על "כיבוש חלק משטחה של ארה"ב"
זה נשמע לנו דמיוני בדיוק כמו אותה מתנת "סוס טרויה" לאנשי טרויה לפני שידעו את סופה של אותה "מתנה"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2008 16:12 |
|
| |
דן
מדבריך הבנתי כי אתה עוקב אחר דבריי עוד מתחילת דרכי בנט .
אם כך הם פני הדברים אז אתה בטח יודע שלא פעם אמרתי שהצבא האמריקני יגיע לארץ וישלוט בה שנה שלימה , שלושת החודשים הראשונים יהיו יחסית קלים והתשעה האחרונים יהיו קשים מאוד . והם יהיו תשעת החודשים האחרונים של הגלות שבסופם יהיה הגילוי הגדול של והתגדלתי והתקדשתי עם אבני אלגביש ואש מן השמיים כפי המתואר ביחזקאל לט . ועל אותה תקופה אמרו בגמרא אין ב"ד בא עד שתתפשט מלכות הרישעה על ישראל 9 חודשים . רומי הרישעה .
כמובן שיש להאריך הרבה על כך , אך מוקדם עדיין , יגיע הזמן בע"ה .
אם אפשר בקשה קטנה , הפונט בו בחרת לכתוב לא כ"כ נח לקריאה , נודה לך כולנו אם תוכל לעבור לפונט ברור יותר .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2008 10:24 |
|
| |
שלום למייחל
אני עוקב אחרי דבריך כבר תקופה מסויימת בעניין רב .
רציתי לשאול האם אין מקור לכך שדווקא הישמעלים ישלטו כאן 9 חודשים ?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2008 09:33 |
|
| |
שופי
התשובה היא לא . ולא רק שאין מקור לכך אלא אף מקור השולל זאת מצאתי .
ואני גם יודע מדוע אתה שואל זאת .
באחת מהרצאותיו של הרב אמנון יצחק נעמדתי ושאלתיו מדוע הוא מפרסם בכל מקום שהישמעאלים ישלטו עלינו 9 חודשים , מניין הוא לקח זאת ?
הוא ענה : "הגמרא אומרת שעתידה מלכות הרישעה לשלוט על ישראל 9 חודשים" " כן אבל לא כתוב ישמעאלים ?" הערתי , השיב הרב "עיין במהר"ל שאומר שהכוונה לישמעאלים" "איפה במהר"ל ?" התעקשתי , "לא זוכר בדיוק" אמר .
אז חיפשתי במהר"ל ומצאתי , מה מצאתי . . שלא זו בלבד שהמהר"ל לא אומר זאת אלא הוא אף שולל את הדעה הזאת לאחר שהביא אותה בשם כאלה שרצו לומר כן בהסבר דברי הגמרא ומסביר שלא יתכן שהכוונה לישמעאלים אלא למלכות אדום . חוצמזה שבזוהר זה כתוב במפורש בשני מקומות לפחות .
ומילתא דפשיטא היא לכל בר בי רב דחד זוהר וסברא .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2008 09:51 |
|
| |
ב"ה
אמשיך בתיאור המחזות שראתה שכנתי ז"ל
היא נהגה להגיד: "חכו ותראו. אל תתרשמו יותר מדי מהתפרקות בריה"מ, היא תשוב מוקטנת אך מסוכנת
לזירה הבינלאומית. הדיקטטורה הקומוניסטית תחזור לשם מתוחכמת עם מראית מטעה של שלטון דמוקרטי".
היא חזרה והדגישה רוסיה החדשה היא היא ארץ משך ותובל ונשיאה הוא גוג שנבאו עליו נביאנו הקדושים.
(יש לכך אגב סימוכין מרבנו סעדיה גאון ומרבי אליהו -הגאון מווילנא). ארה"ב תכה באירן עם עזרה אירופאית,
אבל תסתבך עוד יותר גם עם הטרור האיראני וגם עם רוסיה המחודשת. יהיו קרבות בודדים בין ספינות ומטוסים
אמריקנים ורוסים, אבל בגלל מכות טבע ואסונות דרמטיים ומכות טירור והדרדרות מואצת של הכלכלה האמריקנית והמערבית, ארה"ב לא תתמודד עם האתגר הרוסי ותתכנס פנימה. המתקפה שלה על אירן תחסל את פיתוח האופציה
הגרעינית ואת מרבית ייצור הטילים אבל האירנים יפעילו בכל כוחם את מה שנותר להם על ישראל וכן יכנסו למלחמה
החיזבללה וסוריה. התגובה הישראלית תהיה הגנתית ולא מספקת בייחוד נגד סוריה. על רקע של עשרות טילים
שיפגעו ברחבי כל הארץ, ובייחוד בצפון הארץ יתרחש גילוי המנהיג הבא- משיח לבית יוסף. הרוסים (בראשות פוטין-כנראה) יתמכו בנשק ובייעוץ לסוריה ולאירנים במלחמתם בישראל אבל עדיין לא לא ילחמו ממש ישירות בצה"ל.
המפגש בין כוחות רוסיים לצה"ל יתרחש רק לאחר המהפך הדרמטי השלטוני של משיח ב"י. הוא במהלכים מבריקים-גאוניים בעזרת חיזוק אמונה ותפילה בעם ובקרב הצבא יכה נמרצות יחידות רוסיות שישתלבו במערך הצבאי הסורי לבנוני. יפלו גם מטוסים רוסיים רבים. בארה"ב המוכה יכה המחסור והרעב. האנטישמיות תרקיע שחקים על רקע זה ועל רקע פעילותו התקיפה של משיח בן יוסף. מי מהיהודים שלא יפגע באסונות הטבע שם ימצא עצמו בסכנת חיים מהאנטישמיים שם. יעשו מעשי הצלה ע"י משיח בן יוסף. שכנתי אמרה כי רואה עשרות אלפי יהודים מגיעים לארץ מארה"ב ומאירופה כשרק בגד לגופם ומזוודה אחת. כל התיאור הזה משתרע על טווח של כ-6 שנים שהוא זמן שלטונו של המשיח הראשון. בתום 6 שנים לאחר נפילת ארה"ב ולאחר כנון משטר חירום נשיאותי בישראל ברוח התורה ולאחר שירדן נעלמת מהמפה לבנון נעלמת מהמפה. סוריה מובסת וכן מצרים מוכה קשות כולל מכות "טבע" רוסיה מצליחה בעזרת גרמניה צרפת ובריטניה הודו וטורקיה להעביר החלטה לצאת למלחמה עולמית על משיח בן יוסף. הם מגייסים את הכוח הצבאי הגדול בתולדות האנושות שיעלה בכל האמצעים (חוץ מאטום), על מלכות ישראל. הם יצליחו לפלוש לתוך הארץ. היהודים בראשות משיח ב"י ילחמו כאריות ויכו בהם מכות נמרצות אך גם יוכו רבים. יהיו ניסים מדהימים לטובת ישראל.
בקרב האחרון בנסיון כיבוש ירושלים יהרג משיח בן יוסף אבל אז זה יהיה סופו של כל הכוח הצבאי העולמי שפלש
לארץ הקודש. רעידות אדמה מדוייקות יבלעו חלק מהכוח. ברקים באמצע היום ישרפו למוות אחרים ועיני העם צופות ומשתאות וכן עיני הגויים. רבים יהפכו פניהם להמלט אך לא יצלח הדבר. גילוי ה' וגבורתו לצד ישראל יתגלה לעיני כל העולם הצופה בטלויזיה. דבר מותו של מנהיג היהודים הדגול יוודע לעם רק בתום הקרב הגדול בעמק יהושפט.
הצער יהיה קשה מנשוא ואבל גדול יפול על שארית העם הנותר לפליטה בארץ הקודש.
עד כאן פחות או יותר תאור המחזה כפי שראתה שכנתי ז"ל.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2008 10:04 |
|
| |
מה , כך נהוג אצליכם ?
לא שלום... לא היי... מי את מה את , מה מספר נעלייך...כלום .
בכל אופן חיפשתי משפט אחד להסכים איתו , מצאתי רק חצי .
המשך יום נעים .
|
|
|
|
| נשלח ב-17/9/2008 23:15 |
|
| |
לא יאומן...פשוט לא להאמין .
אנשים עדיין מתעסקים עם בחירות של עבודה זרה מבשר ודם כאילו לא למדו כלום .
מדובר בעשרות אלפי ואולי מאות אלפי אנשים שעוד מתעסקים ברפש הזה שנקרא פוליטיקה ובחירות ועוד במי ?! בזבל המין האנושי בפוליטיקאים שפלים וקטנים .
אני לא מדבר על הפוליקיאים בהם הקב"ה יטפל , אני מדבר על הבוחרים המסכנים וכל אלה שמתעסקים עם הדבר הזה .
פשוט אין לי מילים - מי שחושב שיש ליצורים האלה תקנה שיקום .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2008 00:26 |
|
| |
אז כנראה שיש לנו ראש ממשלה חדש..
מה זה אומר על המקור שאומר שאולמרט יהיה האחרון שינהיג את המדינה לפני ביאת המשיח ?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2008 02:06 |
|
| |
צופהישראל אני ממש מצטער............
נראה לי שזה לא בדיוק מחזות שראתה "שכנתך" אלא פשוט לקחת את כל מקורות חז"ל,בנית את הסיפור שברור לכולם מהדברים,תיבלת בעוד כמה נבואות לא ברורות והגשת לנו שאריות מחוממות שכבר הסבירו גדולים לפניי שלא מיניה ולא מקצתה.
הכל יכול להשתנות וכל מה ש"נחזה" על ידי שכנתך הוא כל כך שביר ונזיל וכנראה שכבר לא יקרה אלא בוריאציה אחרת.
הזמן אוזל והכל מתקדם במהירות ופה "שכנתך" מדברת על שנים ותהליכים.....
לא קנית אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2008 09:16 |
|
| |
ביג - ( דניאל )
אני את דעתי כבר אמרתי לא אחת .
מתי שהוא בקרוב מלחמה , לא ממש יהיה ראש ממשלה עד שההוא משיבא יתעורר ...
זו דעתי הקטנה והשבועות / חודשים הקרובים יגידו אם צדקנו .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2008 09:35 |
|
| |
aaron
אני לא יודע לגבי המחזות של השכנה של הצופה..
אך אני לא מסכים עם זה שאפשר להצביע על איזשהם מהלכים בגאולה ולא משנה על פי איזה שיטה , ולומר שזה עניין של שנים או ימים. אצל ה' הכל אפשר , והזמן לא בשליטה שלנו ולא " תכנית כהבנתך".
|
|
|
|
|