|
|
| נשלח ב-4/11/2010 18:59 |
|
| |
להזכירכם את דעתי באתי
הזמן האידאלי מבחינתי לתחילת העימות במז' הרחוק מול צ' קוריאה הוא חודשי הקיץ תמוז-אב.
מה שאומר שעד יולי 2011 אמורה המתיחות שם לעלות בהדרגה ובאותו חודש להגיע לשיא בניסוי הגרעיני.
[לפ"ז יצא שגם התגלות המשיח תהיה רק אז, וכבר למדנו שהתגלות המשיח מגיעה על רקע מצב ביטחוני קשה כאן בארץ]
|
|
| נשלח ב-23/11/2010 09:32 |
|
| |
ירי של צ' קוריאה לעבר אי של הדרום
ראו בהודעתי הקודמת את דעתי. גם אם תהיה הסלמה כלשהי היא תהיה זמנית ומקומית. העימות הגדול לאחר הניסוי הגרעיני צפוי לדעתי בחודשי הקיץ, או לפחות לאחר החורף.
|
| נשלח ב-23/11/2010 16:09 |
|
| |

מה שאותי מדהים בהתנהלות הצ' קוראינית זה מידת הפתאומיות וגורם ההפתעה המאפיינים את מעשיהם. פתאום..ללא כל התראה הם מחליטים לירות טורפדו ולהטביע ספינה של הדרום. פתאום..ללא כל התראה הם מחליטים להמטיר אש ארטילרית על אי מיושב של הדרום. דאחילק..תודיעו מראש על כוונתכם לחמם תאיזור! למה הכל צריך לבוא בהפתעה כ"כ גמורה כרעם ביום בהיר??
איך לכל הרוחות אנשים עובדים שם?
בוקר בהיר ושגרתי בחדרו של ירום הודו...
"הנה כוס הקפה אדוני הנשיא, בבקשה"
"אמממ...מה זה?! חסר סוכרררר!!! מה זה צריך להיות??!!"
מייד! אבל מייד! להטביע ספינה של הדרום!!"
8 חודשים אחרי
"הנה עיתון הבוקר אדוני הנשיא.."
"אממממ...רגע אחד.. רק רגע.. אני לא רואה את מדור הספורט, איפה מדור הספורט לעזאזלללל!!!"
"אשששש!! לפתוח מיד באש!!" - "על מה אדוני הנשיא על מה?"
"מה זה משנה על מה!! העיקר אששש והרבה!!"

|
| נשלח ב-24/11/2010 09:56 |
|
| |
כאשר הזירה הבינלאומית שקטה וצרצורי הצרצרים נשמעים היטב מכל פינה אני מקפיץ מדי פעם את האשכול הזה ולו בשביל התזכורת בלבד שהתגלות המשיח הולכת יד ביד עם ניסוי גרעיני של צ' קוריאה .
וראו איזה פלא...
דווקא כשהזירה מתחממת ותימרות העשן של הג'אננה הצ' קוריאנית ממלאות את כל מסכי העולם.. דווקא כשכולם ממהרים שוב לשלוף את דבריו של הצדיק הרב נחמני ז"ל שדיבר כבר אז לפני שנים רבות על הסכנה הקוריאנית והמלחמה שתיפתח משם..
דווקא אז, כן דווקא אז אני חוזר ואומר שעדיין מוקדם לטעמי. עדיין צריכים לקרות כמה דברים גם בארץ וגם בעולם בטרם תוצת הזירה במז' הרחוק .
"מג'נון המייחל הזה אהה?" בטח מג'נון. אני שוקל להתמודד בבחירות הבאות מול קים ג'ונג איל. מתאים לי לא?
|
| נשלח ב-24/11/2010 11:32 |
|
| |
נראה לי שההתמודדות של המייחל מול השריטה בהתגלמותה - קים ג'ונג יל תכניס את קים ג'ונג יל להתקף חרדה פאראנואי,שהנה גונבים לו את המדינה ממש מתחת לאף, דבר שיאיץ את שיגור הפצצה הגרעינית הקוריאנית ויתחיל (סוף סוף) את אירועי משיח בן יוסף ומשיח בן דוד
באיזה שעה נפתחות הקלפיות?
|
|
| נשלח ב-24/11/2010 15:10 |
|
| |
אין על הדאחקות שך דן! אין! מת עליהם. 
וידאו סיכום ביניים לאירועים במזרח. שימו לב למגישת החדשות הצפונית...לא ראיתם דבר כזה בחיים! ענק!
מתברר שאחת הדרישות המרכזיות להיות מגיש חדשות בצ' קוריאה זה לסבול קשות מעצירות...
תמונות מהר הגעש הצ' קוריאני שהתפרץ
תוקן על ידי המיייחל ב- 24/11/2010 15:12:07
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2010 08:49 |
|
| |
הצפון מאיים בתגובה כואבת לתרגיל של הדרום עם ארה"ב הצפוי בשבוע הבא
סיבה נוספת לכך שאני לא רואה את המתיחות גולשת למלחמה בטווח הקרוב היא העובדה שהפרטנר למלחמה מול הצפון זה הדרום בלבד, ולא כך זה מתואר בזוהר. כל מדינות האיזור אמורות להילחם בצפון. ונכון לעכשיו אין תנאים כאלה. ירי פה ירי שם לא מעניין אותי כי לא זה הדבר האמיתי. מלחמה כוללת ורחבה תגיע במהלך 2001 אני מאמין.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/11/2010 08:50:24
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2010 22:30 |
|
| |
מולן: "יתכן שמלחמה בחצי האי הקוריאני קרובה"

יאללה איזה באסה אתכם, אל תעשו לי את זה! כדי שחלקי פאזל הכתובים השונים יתחבר לי טוב אני חייב את איראן בתמונה עוד קודם לקוריאה! דאחילק אתכם אל תעשו פאדיחות. 
[ בכל אופן כבר אמרתי לכם לא פעם שאם רוצים התגלות משיח יש לעקוב אחרי צ' קוריאה וניסוי גרעיני שלה ]
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/12/2010 22:30:07
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2010 08:28 |
|
| |

בדרום קוריאה עוכבים גם כן בחשש אחר ההתפתחויות אצל השכנה מצפון. עיתון בסיאול דווח הבוקר שנראה כי המדינה הדיקטטורית מתכננת ניסוי גרעיני שלישי. לפי הפרסום נטען כי צפון קוריאה חופרת מנהרה באתר גרעיני בשטחה במסגרת הכנות לניסוי גרעיני שייערך בתוך כשלושה חודשים. בדרום קוריאה מעריכים שהמנהרה היא כ-500 מטרים מתחת לפני הקרקע, מחצית הדרך הנחוצה עבור ניסוי גרעיני.
נקודה ראשונה אתם רואים שעקשנות משתלמת! לאורך כל הדרך התעקשתי על ניסוי גרעיני כהקדמה לאקשן שיבוא אחריו.והנה ב"ה ההכנות בעיצומן.
נקודה שניה עם כל כותרת עם כל התפתחות בשטח ועם כל הסלמה אמרתי לכם שעדיין לא הגיע הזמן וזה יקח עוד כמה חודשים.
נקודה שלישית כמו בפעמים הקודמות שוב הדיבורים הם על ניסוי תת-קרקעי. אומר כך: אם יהיה ניסוי תת-קרקעי או לא אני לא יודע, לא נפק"מ באמת. ההתעקשות שלי היא על ניסוי חיצוני וגלוי על פני השטח עם פטרייה גרעינית יפה. נמתין עוד קצת ונראה כיצד גם נבואה זו תתגשם בע"ה.
נקודה אחרונה והכי חשובה מבחינתנו: מתקרבים להתגלות ראשונה של המשיח בע"ה! כרגע זה נראה כמו תוך חצי שנה מעכשיו ואנחנו שם אי"ה. המשך נסיעה טובה לכולנו...
|
| נשלח ב-15/12/2010 09:24 |
|
| |
המייחל . . אי אפשר ככה
אתה מדליף לצפון קוריאנים את תחזיותיך. והם? פשוט הולכים ומבצעים את התחזיות כלשונן וככתבן והם פשוט לא רואים בעיניים
ובעיניין משיח - חצי שנה ?!?!?! אתה רציני?!?
אני רוצה משיח עכשיו ! ! !
|
|
| נשלח ב-15/12/2010 14:23 |
|
| |
אי"ה.. בקרוב אמן!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 16:39 |
|
| |

בתמונה: האדמו"ר מפיונגיאנג זועם על המייחל על שכובל את ידיו מלצאת למלחמת חורמה בדרום הסורר
מלשכת המייחל נמסר בתגובה: "עד שהניסוי הגרעיני הבא לא יהיה מוכן אין לו מה לפנות אלינו. כל עשיות השרירים הללו לא עושות עלינו רושם" כך לשון ההודעה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 23/12/2010 16:40:39
|
|
|
|
| נשלח ב-23/12/2010 17:01 |
|
| |
מעניין . .. .
הכותרת של הכתבה אומרת כך:"צפון קוריאה מוכנה למלחמת קודש מול הדרום"
סליחה ?!?!?
מילא מלחמה אבל "קודש" - מה לקומוניסטים הכופרים באמונה כלשהיא, (הס מלהזכיר אמונה בקב"ה) ולקדושה !??!?!
היי היי היי
הקדוש ברוך הוא מודיע לעולם כולו ,ובמיוחד לנו, שהמלחמה שהם בצפון מתכוננים אליה בהחלט הולכת להיות קשורה לקדושה ובוודאי קשורה לקב:ה וגם.... קשורה אלינו .
פשוט מרנין לשמוע איך גרון הכפירה מודיעה על מהלכי הקדושה . . ומלחמתה . . .גוג ומגוג
נ.ב
אפשר להפסיק את האיומים ולהתחיל כבר !?!?

|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2011 19:01 |
|
| |
נו נו, לא מזכיר לכם משהו?

תזכורת - אמרתי לכם לא פעם בשנה האחרונה שבהחלט יתכן מצב בו ההתלקחות בזירה האיראנית תגיע לאחר ניסוי הגרעין הצ' קוריאני.הרי שהדברים מקבלים משמעות מוחשית ברורה ומיידית בחדשות כאלה.
|
| נשלח ב-20/2/2011 08:17 |
|
| |
נראה שצ' קוריאה נערכת לניסוי גרעיני
 http://www.foxnews.com/world/2011/02/20/report-n-korea-likely-preparing-nuclear-test/
והמבחן הגדול באמת - האם יהיה זה ניסוי גלוי ולא תת-קרקעי כפי שאני דורש
עכשיו אולי תבינו למה אני רוצה לסגור תפורום. חוץ מהסיבה שנקראת "אתם" ישנה עוד סיבה, לא עובר זמן מאז אני אומר משהו וכבר דואגים בעולם ליישר קו עם תחזיותיי והבטחותיי, מה שמביא למסקנה הבלתי נמנעת שהפורום הזה מנוטר ע"י הקהילה הבינלאומית וגופי המודיעין למינהם. שווה להסתבך בשביל ניקים שלא מגיבים בכלל? לא נראה לי.
|
|
|
|
|