בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

בקרוב פטרייה גרעינית ראשונה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/2/2011 10:30 לינק ישיר 

הפוך ! 

תחשוב שהפורום הופך למותג עם מספר פטנט -עולמי המשווק בעולם ,אתר עם זכויות יוצרים ופרסומות בצידי דפי האתר.  גוגל קונים
את הפורום, עיוני !!! וכבר עכשיו אני אומר:" לא להסכים בשום פנים ואופן להצעה הראשונית שלהם הם ישדרגו אותה בצורה עשירה ומדושנת לפליא"- יא חביבי יא חלאוולאוו

ודבר ראשון ללא היסוס -להיכנס לבורסה !

אני לא מבין מה רע ? מה רע?

מידיי יום-יומיים לצאת למסיבת עיתונאים של הפורום ולענות על שאלות פוליטיקאים, יועצים כלכליים, אנשי צבא, מדינאים וכו' ושת' וגו' ודי לחכימא ברמיזא  ואדך זיל גמור

כיאה לדמיון המזרחי המפותח (והמגשים את עצמו) ישנם עוד כמה סרטונים בראשי השמורים עם זכויות יוצרים

מזל שקראתי את התגובה על "הזריחה הנורבגית" ...זה ציננן לי את ההתלהבות 

המייחל. . .בוא נחשוב מחץ לקופסא

נ.ב

איך אתה עוד מדבר על סגירת הפורום ?!!??  אני לא מבין !!

לסיום אקורד ספרדי עם תקווה :"הולה" !!

השם הוא האלוקים - אין עוד מלבדו

תוקן על ידי המיייחל ב- 20/02/2011 14:22:40

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/2/2011 15:13 לינק ישיר 

אתה באמת כזה תמים לחשוב שלא חשבתי על האפשרות של מסיבות עיתונאים וראיונות בתשקורת?

חשבתי ועוד איך. אלא מה? נראה לך שאחזיק שם מעמד יותר מכמה דקות לראיון חד-פעמי ובודד?
האוכל להתאפק ולשים לפי מחסום ולא להטיח בהם שהם "חלק מהבעיה ולא חלק מהפיתרון"
וש"היום בו תישלף חרבו של בורא עולם לנקום את נקמת עמו מהע"ר (שזה הם!) קרוב מאוד!"
ושימיהם ספורים וכו' וכו' עוד משפטים כאלה ודומיהם שמאוד מעודדים את האדם ונוסכים בו רוח טובה וחיובית.. 

מה שכן יכול לקרוץ אולי זה האפשרות לתרגם את מה שאנחנו עושים כאן להצלחה עסקית, זה דווקא נשמע טוב.
לא הייתי מתנגד לעשות כמה ג'ובות ממה שה' חנן אותי. אבל איך אפשר לעשות דבר כזה?
איך מתרגמים את תחזיות הפורום למנייה חלומית  בבורסות העולם?!

מצד שני - לא נראה לי שירמיה או ישעיה ויחזקאל היו יועצי השקעות . . כך שאני בחברה ענייה אך טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/2/2011 23:07 לינק ישיר 

אם אני לא טועה כבר עלתה בעבר איזושהי הצעה דומה בפורום..
כבר אז אמרתי את דעתי בעיניין - גם אם היית יוצא עם הידע שלך ל"תקשורת", לא היית זוכה לשום אוזן שומעת.
לצערי לא מהמגזר החרדי/דתי ולא מהמגזר החילוני. הראשונים לא יסכימו לקבל את הדברים כי הרי ידוע שהם נוטים כמעט ולא להתעסק בדבר ובכל מה שקשור לאחרית הימים.
השניים דווקא אולי כן יוכלו להתחבר ולהתעניין בדברים, אבל לא לאורך זמן.

אם אתה שואל אותי (וגם את זה אמרתי בעבר), כדאי לגשת לרב רציני וידוע בציבור ולהראות לו את הדברים.
אולי שניכם ביחד יוכלו לעורר את העם הרדום שלנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2011 20:21 לינק ישיר 

חמור מאוד

ספק אם מישהו מכם היה מעלה בדעתו אי פעם, כי בדרום קוראה הפכו את התלמוד לחלק מתוכנית הלימוד הקבועה. אבל זו המציאות: דרום קוריאנים לומדים את סוגיות הגמרא בעמקות רבה, בדיוק כמו להבדיל אלפי הבדלות, בחורי הישיבות.
בתוכנית 'תרבות היום' של ערוץ 1, התראיין שגריר דרום קוריאה בישראל והסביר את ההבדל בין ישראל למדינה אותה הוא מייצג: כמעט בכל בית בקוריאה הדרומית ישנו תלמוד מתורגם. אך שלא כמו בישראל, גם האימהות הקוריאניות לומדות בו ומספרות מתוכו לילדיהן הצעירים.
על פי הנתונים עולה, כי בקוריאה יש יותר אנשים המחזיקים תלמוד מתורגם בבתיהם, בהשוואה לאלו המחזיקים את התלמוד בישראל. מפתיע.
"ניסינו להבין מהו הסוד של העם היהודי?", הסביר השגריר, יאנג סאם מה. "כיצד הם מצליחים, יותר מעמים אחרים, להגיע לכאלה הישגים מרשימים? איך זה שיהודים הם כל-כך גאונים? המסקנה שהגענו אליה היא שאחד מהסודות שלכם זה לימוד התלמוד".
יאנג הסביר כי העובדה שבישראל מלמדים ילדים כבר מגיל צעיר את התורה והתלמוד גורמת לפתח אצלם יכולות גבוהות.
"ההבנה הזו הביאה אותנו למסקנה שגם אצלנו צריך ללמד ילדים תלמוד. אנחנו מאמינים שאם נלמד את ילדינו תלמוד - נוכל גם אנחנו להיות גאונים, וזה מה שעומד מאחורי ההחלטה לשלב את התלמוד במערכת הלימודים בקוריאה הדרומית".
יאנג מספר, כי גם הוא התחיל ללמוד את התלמוד מגיל צעיר, וברשותו שני סטים של התלמוד, מתורגמים לשפת ארצו. האחד- אשתו קנתה עבורו, והשני - חמותו רכשה עבורו.
"במסורת היהודית יש חשיבות לערכי המשפחה", מסביר השגריר הדרום-קוריאני. "רואים את זה גם היום, במנהג שלכם להתכנס בכל יום שישי לארוחה משפחתית. גם בארצי המשפחה מאוד חשובה. היחס למבוגר, הכבוד וההערכה שיש ביהדות לזקנים, מקבילים להערכה הגבוה שזוכים לה המבוגרים בארצי".

מעשה חמור מאוד! שהרי הגמ' אומרת (סנהדרין נ"ט) אמר ר יוחנן נכרי שעסק בתורה חייב מיתה.

אז נכון שהם לא מתכוונים לרעה אבל אם היה איכפת להם מהאמת אז הם היו מעמיקים לבדוק ובסוף מגלים שהדבר אסור בתכלית האיסור. כי אין התורה שבע"פ שלנו כאחת השפחות הרבות של החכמות החיצוניות אלא דבר ה' היא ובזכותה עם ישראל קיים ועל כל גוי לדעת שבנגעו בה הוא גוזל את ישראל או עובר על איסור עריות (כהמשך דברי הגמ' שם) שהרי תורה ציווה לנו משה ולא להם ובכך מתחייב מיתה לשמיים.

אולי כל זאת כדי להצדיק את המיתה שהולכת לפקוד את דר' קוריאה במלחמתה עם הצפון בקרוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2011 20:36 לינק ישיר 

עיין בגמרא בב"ק דף לח ע"א והתניא אמר ר מאיר מנין שאפילו נכרי ועוסק בתורה הרי הוא ככהן גדול וכו' עיי"ש.
הגמרא מופעיה גם בסנדהרין בדף הנ"ל.
במה שקשור לשבע מצוות בני נח מותר להם ולכן היות והם לומדים כדי לקיים שבע מצוות ולא למטרה אחרת היות והם רוצים להצליח במו"מ  ובישוב העולם מותר להם.

תוקן על ידי דורש_אמת ב- 26/03/2011 20:42:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2011 21:06 לינק ישיר 

תגיד לי אתה לפעמים מסתכל על מה שאתה כותב או שאתה כותב בעיניים עצומות?

איזה שבוע מצוות בני-נח בראש שלך?!
הקוריאנים חיפשו איזה חכמת פלא שתהפוך אותם ל'גאונים' כמו היהודים
וחושבים שמצאו זאת בתלמוד היהודי. איפה לכל הרוחות ראית פה
אמונה בבורא עולם ובחירת עם ישראל כעם הנבחר להם בחר לתת את תורתו
ודרכם ציווה את העמים ב-7 מצוות. איפה ראית משהו מכל זה?

יש גבול לדמגוגיה בגרוש וסנגוריא מנותקת מהמציאות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/3/2011 21:10 לינק ישיר 

המייחל

אל תכעס לא קרה כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/3/2011 21:23 לינק ישיר 

לאאאא.. לא כעסתי חלילה.

אבל אתה צודק, לקורא מן הצד את המילים היחסית חריפות זה באמת נראה ככעס.
אבל אני יכול להרגיע שזה לא נבע מכעס. פשוט החלטתי לשים את האקדח על השולחן
ולהבהיר חד-משמעית בצורה שאינה משתמעת לשתי צפרדעים שרצוי להסתכל על המציאות
כפי שהיא ולא לחפש את המבט הסנגורי שבדורנו רווי השקר מתברר לא אחת כהזוי ומנותק מהמציאות.

Frog 3

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2011 00:25 לינק ישיר 

מתוך המסר של כבוד הרב בן-ארצי לפר' ואתחנן

ודאי זכור לכם מה שאמרתי לא פעם שהתגלות המשיח צפויה להיות מיד לאחר
הניסוי הגרעיני הצ' קוריאני בקרוב. כבוד הרב מחדש לנו כאן בדבריו מימד חדש
לתיזמון של התגלות המשיח מיד לאחר הניסוי - למנוע מלחמה אטומית גלובלית.
מעניין מאוד.
כיוון בהחלט מחודש, זאת למרות העובדה שתמיד טענתי זאת שאין
דבר כזה מלחמה אטומית כוללת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2011 01:07 לינק ישיר 

אולי כדי שתפתח איזה הודעה שמורה לאליהו הנביא , לך תדע אולי יזרוק לנו איזה עצם של מידע :)

משהו כמו

" חברי הפורום החביבים , מחר בעשר בבוקר תתבצע ההחתרה של משיח בן דוד נא להגיע כולם
נ.ב- לאחר הטקס יבוצע טבח המוני במסגד הר הבית - נא להצטייד בהתאם, תודה "

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2011 02:05 לינק ישיר 

כבוד הרב, האם הידיעה שהתפרסמה היום יש לזה קשר לניסוי. התגרות בדרום קוריאה כהסחה לניסוי הגרעיני??

רק תאשר לי ואני בדרך ל'פיצוציה' לקנות גרעיני פיסטוק....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/8/2011 08:43 לינק ישיר 

מה זה היה אמור להיות ה"כבוד הרב" הזה?
כבודו החליט להסתלבט עלינו? וכן לא יעשה.  No No No

אם לא הבאתי את הידיעה על תקרית האש בין שתי הקוריאות זת'אמרת
שלא מצאתי בה חשיבות מיוחדת. תקריות היו כל הזמן וכמה שנים אנחנו כבר עוקבים אחרי הזירה הזאת
שנדלקת ונכבית לסירוגין. אין טעם להתייחס לכל חדשה המגיעכה משם. נחכה בסלבנות לדבר האמיתי.

עפ"י כל הסימנים זה קרוב, קרוב מאוד אפילו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/8/2011 12:41 לינק ישיר 

אפשר להתחיל כבר ?!?

הסיטרא אחרא, גם מלחמות עולם לא יודעים לעשות כמו בני אדם !!!  הכל בעיכוב !!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/9/2011 08:04 לינק ישיר 

הפנו את תשומת ליבי לדבר הזה שהתפרסם לפני יומיים ושאלו מה אני אומר. . .

קודם כל תודה ל-דהדה11 על ההפנייה.

מה אני אומר? ב"ה, הגיע הזמן מזמן. שנים שאני מחכה לארורים האלה. גם בלי קשר
לגאולה ולהתגלות המשיח לי באופן אישי הדבר יהווה סגירת מעגל של שנות המתנה ארוכות.
אבל חשוב לזכור שהניסוי חייב להיות גלוי ולא תת-קרקעי כי אחרת לא הרווחנו שום דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/12/2011 08:22 לינק ישיר 
מרגישים שבורא עולם מבשל משהו גדול - נמתין ונראה כיצד יתחבר הפאזל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > בקרוב פטרייה גרעינית ראשונה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 14 15 16 ... 24 25 26 לדף הבא סך הכל 26 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.