|
|
| נשלח ב-19/12/2011 15:12 |
|
| |
שרירים אחרי מות קים: צפון קוריאה שיגרה טיל "... לבקוביץ', מומחה לענייני קוריאה, אמר בשיחה עם ynet כי צפון-קוריאה עשויה לבצע ניסוי טילים, כפי שכבר עשתה בעבר כצעד מתריס כלפי המערב, או ניסוי גרעיני. ..."
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2012 08:18 |
|
| |
נשיא ד. דרום קוריאה: חצי האי נמצא בנקודת מפנה
אמת לאמיתה מה שאמרת. אבל אני מבקש ממך לא לעשות שום צעד משמעותי עד קבלת אישור ממני. אוקיי? אתם הרי מאמינים בתורה שבע"פ.. אז יופי, זאת אומרת שיש לנו בסיס שיחה משותף, אז לא להיגרר לצעדים אלימים עד שתקבל אישור מהפורום שלנו. דיר באלק. סומך עליכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/2/2012 19:14 |
|
| |
התפתחות מאוד מעניינת

למה מעניינת? משום שצריך להתאמץ קצת כדי לרדת לעומק העניין מה זה ועל מה זה שבדיוק בשלב הזה של ערב המלחמה עם איראן והחזית הצ' קוריאנית שתגיע בעקבותיה חלה לכאורה נסיגה בתהליך והנה החליטו הצפונים האלה לשבור את הכלים ולא משחקים מבלי להתייעץ איתי אפילו - שערוריה כשלעצמה.
חשבתי לעצמי כיצד משתלב המהלך הזה בתמונה הכוללת.. זה מה שהעלתי לענ"ד. הרי אמרתי לכם שהמהלך הישראלי מול איראן יעורר עלינו את חמתם לא רק של האמריקאים אלא את של העולם כולו. והנה..אחרי כ"כ הרבה שנים סוף סוף מצליחים האמריקאים להשיג פריצת דרך מול הצפונים המטורללים האלה ולקצור הישגים מדיניים משמעותיים מאוד. תארו לכם מה גדול יהיה זעמם של האמריקאים במידה ותקיפה ישראלית באיראן תגרום לבעלי בריתם הצ' קוריאנים לחזור בהם ממהלכי הפיוס וההתפרקות מהגרעין מאיזו סיבה שלא תהיה, העיקר שהגורם לכך יהיה הבלאגן שמהלך ישראלי כזה יגרום. ההשלכות תהיינה קשות מאוד.
איך שלא יהיה ודאי שיש קשר בין הזירות השונות האלה בו נוכל להיווכח רק בעתיד אי"ה. רק זאת אזכיר שוב ואומר שהמלחמה במזרח-הרחוק מול צ' קוריאה היא המלחמה הכי מוזכרת ומתוארת בתורה שבע"פ!! אין מלחמה נוספת שמוזכרת כ"כ הרבה פעמים ובהרחבה כ"כ גדולה כמו המלחמה זאת. בתנ"ך היא מוזכרת אך ברמז קטן בלבד, אך בתושבע"פ שזה אומר זוהר ומדרשים היא מתוארת שוב ושוב ובהדגשה יתירה. הלא דבר הוא.
ימים יגידו בע"ה. לא רבים .
תוקן על ידי המיייחל ב- 29/02/2012 19:16:51
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 10:12 |
|
| |
רק שיהיה ניסוי גלוי למען השם!! פליזזזזז.

|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 12:18 |
|
| |
תגובה אנושית פשוטה:
אני לא מבין מה לא ברור פה ?!? 
אנחנו רוצים ניסוי עכשיו !  הצפון קוריאנים האלה פשוט לא מבינים עברית ! 
תוקן על ידי danmash ב- 17/04/2012 12:29:31
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 14:24 |
|
| |
מה קורה איתכם? אתם רוצים בכוח שתהיה מלחמה גרעינית? שימותו שני שליש בני אדם בעולם? צריך להתפלל שהשם יגאל אותנו ואת העולם כולו ברחמים גדולים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/4/2012 14:36 |
|
| |
הלו להירגע שם בלול..
את הדימיונות והסרטים על מלחמה גרעינית תשאירי אצלך כי אצלנו אין מקום לשטויות האלה. איפה ראית בהודעותיי דיבורים כאלה?!! אלא מה, את סוחבת איתך כל מיני דיבורים ודעות מבחוץ ומדביקה לנו אותם. וכן לא יעשה!
אז אנא ממך, אם יש לך שאלה/ הערה/תגובה לתכנים המופיעים בפורום.. בבקשה. אחרת - יפה שתיקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2012 09:42 |
|
| |
רוטירס מדווחת: בקרוב מאוד יושלמו ההכנות לניסוי הגרעיני ה-3 של קוריאה
North Korea's nuclear test ready "soon": source
North Korea has almost completed preparations for a third nuclear test and has the capacity to carry it out "soon," a source with close ties to Pyongyang and Beijing told Reuters.
אבל מה אעשה שגם זה לא יעזור לי כי ככל הנראה שוב מדובר
על ניסוי תת-קרקעי ולא ניסוי גלוי על פני השטח. זה לא עוזר לי!!
מה יהיה חברים, אנה אוליך את חרפתי?! 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2012 10:51 |
|
| |
אל חשש. . . . אני שמעתי שלקב"ה יש אפליקציה כזאת שמשנה מחשבותיה ורצונם של אנשים. כלומר: בן אדם רוצה לעשות דבר הנקרא X. הקב"ה מפעיל האפליקציה ופתאום בלי להבין איך ולמה הבן אדם רוצה לעשות דבר הנקרא Y. דוגמא:צפון קוריאה רוצה לעשות ניסוי גרעיני תת-קרקעי. הקב"ה מפעיל האפליקצייה האמורה והופ ! הם עושים ניסוי גרעיני על קרקעי.  פשוט לא ? יפה לא ?  יש עניין לדון בחרפתך ?!  אם כן ?? . . .נפעיל האפליקצייה האמורה ונעלים את חרפתך !! 
תוקן על ידי danmash ב- 24/04/2012 10:54:05
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2012 16:24 |
|
| |
אני רואה שקרקס יום הזיכרון פתחת לנו פה.. אשריך. באיזו בסטה אתה קונה את כל הליצנים האלה תגיד לי..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2012 15:18 |
|
| |
דיווח: סין מנסה לשכנע את צפון קוריאה שלא לבצע ניסוי גרעיני
סין פועלת בתקופה האחרונה באופן חשאי כדי לשכנע את צפון קוריאה לחזור בה מכוונתה לבצע ניסוי גרעיני נוסף. כך מסרו שני מקורות. לא ברור אם צפון קוריאה תיענה לדרישה.
סין מנסה לשכנע את המשיח לא להתגלות?!  אוי להם ואוי לנשמתם!! (לא משנה שאין להם..) אא"כ הם מנסים לשכנע אותם לעשות ניסוי גלוי ולא תת-קרקעי.. אם כך זה כבר משהו אחר ותע"ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2012 15:18 |
|
| |
על זה אמר פעם חכם סיני זקן..
אל תגעו במשיחי ובניסויי אל תרעו!
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/05/2012 15:30:00
|
|