|
|
| נשלח ב-21/6/2008 21:50 |
|
| |
במחילה מכבודך עמי , דבריי נאמרו ברצינות מלאה ולא בציניות חלילה .
אני שמח לשמוע שאתה נהנה לקרוא רמזים על אח"ה .
לי בכל אופן יש עיקרון בנושאים אלה כפי שאמרתי זאת לא פעם . יש לי התנגדות עקרונית להביא ציטוטים מדוייקים של קטעי זוהר סתומים המדברים על אירועים עתידיים שעלולים להתפרש לא כהלכה מפאת עומק המושג וקוצר המשיג .
זאת אשאיר לבית-המדרש .
כ"כ מגוחך לנסות לחפש את גוג ואומתו מגוג בכל מיני פינות נידחות בעולם עד שאין בכלל חשק להגיב על כך .
הדבר מעיד על בורות תורנית משוועת .
ענו אתם לעצמכם , קחו ת'קריטריון הכי בסיסי , האם אותה דמות שבחרתם יכולה לעמוד בראש קואליציה בינלאומית ולהוביל מהלכים צבאיים עולמיים . לא צריך יותר מזה .
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2008 22:23 |
|
| |
האוטיסטים חוזרים בדבריהם שוב ושוב על 'מלחמה עולמית אכזרית' שהעולם עומד בפיתחה .
חשוב לי להדגיש בפניכם .
הדבר מסתדר עם מה שאני יודע מהזוהר בצורה מושלמת למעט הסתייגות אחת מצורת ההתבטאות שלהם .
מדבריהם מתקבל הרושם על מלחמה 'קשה מאוד' 'אכזרית' ועוד שלל ביטויים שאני בכל אופן לא הייתי משתמש מהסיבה הפשוטה שלפי הבנתי את נבואת המלחמה בזוהר זה לא הולך להיות כ"כ 'בומבסטי' כפי שאולי ניתן להבין מדבריהם .
טוב זו רק דעתי כמובן .
לקראת הבחירות בארה"ב זה הולך להתחיל אני מאמין .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 18:40 |
|
| |
"צפון קוריאה אינה בציר הרשע"

כך הכריז הנשיא בוש בעקבות שיתוף הפעולה מצידם .
נראה שתחזייותיי התעופפו להן ?
ואני אומר ההיפך הוא הנכון , סימן שהאירוע רק הולך ומתקרב . איך ?
גם אני לא יודע , אבל מאמין שנדע בעתיד הקרוב .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 19:09 |
|
| |
אהבתי מאד !!
אל תיתן ל"עובדות" להפריע לך !! לך על זה ! מקסימום זה יקרה בשנה הבאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 21:49 |
|
| |
או הו ! מי חזר לכתוב ...תראו תראו .
מה קרה יוסי מה הקפיץ אותך משלוותך ?
תראה יוסי , אתה יודע שאני מכבד אותך , כבר אמרתי לך זאת .
ויש לי כבר תשובה מוכנה לענות לך , אך מאחר ודבריך אינם שאלה או משהו דומה אלא יותר קביעה וזילזול שלא בדיוק הולמים תשובה עניינית על כן אשאל את שאר הקוראים הנכבדים .
האם אתם מעוניינים לשמוע את תגובתי לדבריו של יוסי ? האם זה מעניין אתכם ?
יגידו כן נענה , לא יגיבו לא נענה .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 21:55 |
|
| |
יאללה מכות!! סתם בצחוק 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 22:24 |
|
| |
המייחל ידידנו
ככל שהזמן עובר אני משתכנע יותר כמה נכונים הדברים כגון: "רבות מחשבות בלב איש ועצת ה' היא תקום" וכן ".. כי לא מחשבותי מחשבותכם.." וכבר כתב הרמב"ם ש"תקופת אחרית הימים לא נדע עד שיגיע" ולכן הנסיונות החוזרים ונשנים לנחש מה יהיה לפעמים מצחיקים...
לא אישי ח"ו !! זה נכון לכולנו !
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 22:41 |
|
| |
מצויין , אני מחזק את ידיך . מהכירותי הקצרה אותך אני מסכים איתך שהדרך הכי טובה לך היא זו התמימה והפשוטה שאינה מתעסקת עם חשבונות עתידיים .
נ.ב בכל זאת הייתי מציע שיהיה איזה כובע בצד ליתר ביטחון , אתה יודע...אולי מישהו יצטרך לאכול אותו .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 22:56 |
|
| |
אחד כבר אכלת לא שבעת ? סתם בצחוק... זה קורה לכל אחד בתחום זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2008 23:12 |
|
| |
על כך אענה לך ברמז בלבד .
שאול באחת ועלתה לו , דוד בשתים ולא עלתה לו . גמרא יומא .
כך שיש לי עוד כדור בקנה לפחות .
כיון שטרחתי כבר וכתבתי את התשובה אכניס אותה בכל זאת . אולי ישכיל ממנה מישהו .
אם הייתי מתרגש מידיעה חדשותית כזו היה הדבר מעיד על ראייה שטחית ולא עמוקה מצידי . ואם אכן בעל ראייה שטחית אנכי לא נראה לי שהיית זוכה לקרוא כ"כ הרבה חומר על כ"כ הרבה עניינים מגוונים מזווית ראייה ושמיעה כ"כ לא שגרתית בדורנו מפרי עטי .
[ אין צורך להזכירך את הנושאים הרבים שעליהם רק רמזתי וטרם החילותי לחושפם ברבים ]
אין בידיעה החדשותית הנ"ל שום עובדה שיש בה להפריך את דבריי .
משום שמבחינה לוגית פשוטה פירכא כזו יכולה היתה להיות רק אם הייתי נוקב בתאריך ספציפי לתחילת האירוע והיה מגיע המועד ולא היה קורה הדבר או אז היה הדבר נחשב לפירכא . בדיוק כפי שאכן קרה לתחזית אודות המלחמה בשבועות האחרון .
והסיבה שאיני נוקב בתאריך היא שאין בזוהר איזכור של תאריך על המלחמה עם צ. קוריאה . פשוט . אינני שולף תאריכים מן השרוול ולא מן המותן .
אתה מתרגש מהדינמיקה שעל פניו נראית הפוכה מתחזיתי על צ. קוריאה ? זכותך המלאה כמובן ואני אפילו מבין אותך .
כבר הזכרתי בעבר הקרוב , שמנסיוני למדתי שכאשר מתקרב אירוע גדול מסויים חלה איזשהיא נסיגה בתהליך והדבר נראה כמתרחק לפני שהוא קורה . כך ראיתי ולמדתי מאירועי העבר , אם נכונה הבנתי אז המגמה הנוכחית רק מחזקת את ההשערה שהדבר קרוב מתמיד , לי בכל אופן אין ספק בכך .
אני אישית מאמין שהסיפור שם לא יתחיל לפני שניכנס לתשס"ט .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2008 08:44 |
|
| |
[quote]מצויין , אני מחזק את ידיך .
מהכירותי הקצרה אותך אני מסכים איתך שהדרך הכי טובה לך היא זו
התמימה והפשוטה שאינה מתעסקת עם חשבונות עתידיים . - ידידנו המייחל נאמר " תמים תהיה עם ה' אלקיך" זה נכון לכולם !!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2008 09:17 |
|
| |
למי שלא יודע מה פירוש המילה "תמים" בלשון הקודש הנה פירוש הרמב"ן על תמים תהיה עם ה' אלהיך .
וטעם תמים תהיה עם ה' אלהיך - שנייחד לבבנו אליו לבדו, ונאמין שהוא לבדו עושה כל והוא היודע אמיתת כל עתיד, וממנו לבדו נדרוש העתידות, מנביאיו או מאנשי חסידיו רצוני לומר אורים ותומים .
אל נטעה ונייחס למילה 'תמים' את המשמעות העברית המודרנית , אין קשר ביניהם .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2008 09:27 |
|
| |
בוקר טוב..
קודם כל :אתה כן נתתת "דד ליין" לאירוע בצ. קוריאה: עד חנוכה תשס"ו..
דבר נוסף:זה שצ' קוריאה מתפרקת מנשק גרעיני היא ל-א ההוכחה שאירועים לא יתרחשו..
כי הרי הרבה מאוד קורה מתחת פני השטח שאנו (הציבור הרחב,קורא העיתונים והנט)לא יודע..
אלא הנסיון לדחות שוב ושוב את מועדי האירוע לשיטת המייחל היא זו שמטילה בהם ספק גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2008 09:41 |
|
| |
נהניתי לקרוא כל מילה מדברייך , מדוייק ונכון .
ההסבר הוא כזה .
בזמנו לא ידעתי את מה שהתברר לי לאחר מכן , שהגאולה רחוקה יותר ממה שחשבתי . הרבה מים עברו בנהר הלימוד וההבנה של מסגרת האירועים מאז .
ואני מסכים איתך לחלוטין , גם אני לו הייתי מישהו אחר הייתי מפקפק מאוד ברצינות המידע שאדם כמוני מפרסם לאור כישלונות העבר . אינני חולק על איש בנקודה זו .
אך מה לעשות שהמידע אודות אירועי צ. קוריאה מוצק בצורה חד-משמעית שלא הרבה מידע בנושאים אחרים מוצקים כמותו .
זה שהאירוע נדחה ושוב נדחה לא אומר שכך זה יכול להימשך שנים...ממש לא . ישנה מסגרת אשראי שאותה אי אפשר לעבור כגון התגלות המשיח בשנה הבאה למשל .
מבחינתי לדחות את האירוע הזה משמעותו לדחות גם את התגלות המשיח , וכן לא יעשה .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2008 13:38 |
|
| |
מייחל,
מתי לדוגמא היה דבר כזה של נסיגה ואז בום? האינתפאדה האחרונה?
תוקן על ידי amishosh ב- 27/06/2008 13:37:28
|
|
|
|
|