|
|
| נשלח ב-4/4/2013 02:59 |
|
| |
ושוב כותרת חמה .....יותר
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4363781,00.html
צפון קוריאה: "אישרנו לתקוף בגרעין את ארה"ב"איום דרמטי של פיונגיאנג על המעצמה החזקה בעולם: רמטכ"ל המדינה המבודדת אמר כי קיבל אור ירוק לתקיפת ארה"ב בנשק גרעיני. "נרסק אותם", איים. הפנטגון יציב מערכת הגנה ליירוט טילים בגואם, שר ההגנה הייגל: "הסכנה ברורה ומיידית"
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2013 09:00 |
|
| |
הצפונים מברברים עצמם לדעת וסוחפים את העולם הדפוק איתם
אבל זה בסדר, אם זה מה שיכניס קצת פחד בעולם אני בעד. למה לא שיפחדו קצת.
הצפונים מנהלים מלחמה פסיכולוגית ביודעם שאין להם יכולות אמיתיות ומפזרים צ'קים לרוב למרות שהם יודעים שאין להם כיסוי. כולי האי ואולי מתוך תקווה שהעולם ירתע ויפחד מלהתעסק איתם וייענה לדרישותיהם.
ואין זה סותר למה שאמרתי שהם הולכים להצליח בגדול בשלב הראשון במלחמה ולגבור על אויביהם, משום שהקב"ה הוא זה שיעזור להם וישלח להם ס"ד בלתי רגילה, נשאר רק לראות כיצד זה הולך לקרות ומניין תבוא המפלה לארה"ב ולמדינות האזור. אבל הצפונים לא מודעים לזה בעצמם. כך לענ"ד.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/4/2013 16:22 |
|
| |
אני מרשה לעצמי להבטיח לכם שכך זה לא הולך להיראות!!
מומחי ה - CNN בתסריט אפשרי לכיצד המלחמה בקוריאה הולכת להיראות
ובכלל, כל הדינימקה בה הסיפור הזה מתנהל לו לא מספק אותי כפי שאני מבין את הכתובים
ואת התמונה העולה מהם כיצד זה אמור להיראות. לכן בהסתמך על הבנתי אני מרשה לעצמי
לפזר הבטחות שהמלחמה הזאת לא כ"כ קרובה לפרוץ כמו שזה מוצג בעולם, בטח לא כל זמן
ששלב סיפור המטוארים עדיין מתמהמה מלשוב ולעורר פאניקה בעולם, שלב שאמור להגיע לפני
המלחמה הזאת. וזה עוד לפני ניסוי גרעיני גלוי של הצפונים שעד שזה לא יקרה אין מה לדבר
בכלל על מלחמה מול ארה"ב והדרום. בקיצור אתם רואים כמה הסתייגויות יש לי מהמצב ומהצורה
בה הוא מוצב והצפי למה שיקרה בהמשך. או כמו שאומרים בשכונה.. תאמינו לי - אל תאמינו לאף אחד!
תוקן על ידי המיייחל ב- 04/04/2013 16:24:47
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2013 15:51 |
|
| |
סוף סוף קול שפוי מול מקהלת התקשורת הדפוקה וההיסטרית
 מיכאל פודברזין
מיכאל הוא בוגר החוג ליחסים בינלאומיים באוניברסיטה העברית. בשנה האחרונה הוא מתגורר בוושינגטון ולומד לתואר שני בדיפלומטיה ויחסים בינלאומיים באוניברסיטת ג'ורג'טאון. לפני שנתיים הוא היה התייר הראשון שביקר בצפון קוריאה עם דרכון ישראלי.הדיווחים האחרונים מחצי האי הקוריאני נשמעים קצת כמו התחלה של סרט הוליוודי אנו שומעים על קריאות מלחמה של המשטר הצפון קוריאני, ועל תמרונים של צבא ארה"ב שהולכים ומתקרבים לאזור המפורז בין שתי הקוריאות. אך יותר משהדיווחים האלה מעידים על מצב חירום, הם מעידים על חוסר ידע והבנה בסיסית של הכתבים המדווחים אותם. בואו נעשה סדר בדברים: http://rotter.net/forum/scoops1/17169.shtml
סוף סוף מישהו שרואה את הדברים משם מצפון קוריאה דרך עיניהם של השליטים שם ולא דרך המשקפיים של העיניים המערביות שלא לדבר על התקשורת הרייטינגית המתלהמת החיה על כותרות ואקשן.
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/04/2013 15:53:56
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2013 18:06 |
|
| |
המייחל יתכן שצפון קוריאה ביצעה היום ניסוי גרעיני. הייתה רעידת אדמה 6.2 במקום שלא מועד לפורענות. כך שהמומחים טוענים שהדבר מעיד על התרחשות צבאית... בקיצור האם לניסוי הזה אתה מחכה? או לניסוי גלוי וחוצפני במיוחד?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2013 20:43 |
|
| |
מאז 2002 השנה בה התחלתי להתעסק ברצינות בנבואות אח"ה והשנה בה גיליתי את מלחמת צ' קוריאה בזוהר משם ואילך התעקשתי עקשנות לשם עקשנות בלי כל קשר למופיע בחדשות שלפני ניסוי גרעיני גלוי של הצפונים אין מה לדבר לא על מלחמה ולא על התגלות המשיח.
כפי שאת רואה בינתיים זה מחזיק מעמד ב"ה. לא מלחמה היתה שם ולא התגלות המשיח כאן. כולם ממושמעים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 08:00 |
|
| |
האם צפון קוריאה מתעדכנת פה?
דיווח: צפון קוריאה מתכוננת לבצע ניסוי גרעיני נוסףגורם בכיר בדרום קוריאה סיפר כי השכנה מצפון מעבירה כוחות רבים לעבר אתר ניסוי גרעיני כפי שהתרחש לפני חודשיים - אבל ייתכן שזו הטעיה. גורמים בפנטגון ל"ניו יורק טיימס": הפעם נגיב על כל ירי. הרמטכ"ל האמריקני דמפסי: "חוזקו מערכות הגנה"
ממשיכה להתגרות: עיתון בדרום קוריאה ציטט הלילה (יום ב') מפי גורם בכיר בממשל במדינה כי צפון קוריאה מתכוננת לבצע ניסוי גרעיני נוסף, רביעי במספר, חודשיים לאחר הניסוי שביצע המשטר בפיונגיאנג שגרר גל גינויים בעולם וסנקציות של מועצת הביטחון של האו"ם. מאוחר יותר, הדיווחים קיבלו אישור של שר בממשלת דרום קוריאה שאמר בפני ועדה בפרלמנט כי ישנם סימנים רבים ל"פעילות לא שגרתית סביב אתר הניסוי המרכזי בצפון". http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4365188,00.html
תוקן על ידי yuaya ב- 08/04/2013 08:42:42
|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 09:11 |
|
| |
צ' קוריאה לא מתעדכנת פה כי אין לה צורך בפורום
לקים ג'ונג און יש את המספר שלי ומאז ניתוק קו החרום עם הדרום הוא מרים אליי צלצול מדי פעם (חייב לציין שהוא מה זה בחור נחמד ולבבי..) ושואל ומתייעץ מה צריך להיות הצעד הבא שלו. לפעמים קשה לו עם זה שאני מחמיר עליו ופוסק לו כשיטת המקובלים אבל אמרתי לו שבסוגייא הזאת הרב שלנו זה רשב"י ואין לנו ברירה ואנחנו חייבים לשמוע בקולו אחרת נסתבך עם הנחש הענק הנצא על פתח המערה שלו ושומר שהנבואות יתקיימו בדיוק כפי שאמר והפצצות יעופו בזמן ובמקום שנקבע להן. בלית ברירה הוא הסכים ומאז הוא ילד טוב, קצת שמן אבל בהחלט טוב וממושמע.
דבר אחר הדיווחים מדברים שוב על ניסוי תת-קרקעי. העברתי את מחאתי לפיונגיאנג ואני מאמין שהדברים ישפיעו ואת תוצאתם נראה בקרוב. בהצלחה לכולם.

|
|
|
|
| נשלח ב-8/4/2013 09:41 |
|
| |
לפעמים קשה לו עם זה שאני מחמיר עליו !!!
כבר נגמרו לי המילים בפורום הזה. ! 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 14:37 |
|
| |
פיונגיאנג: נשגר ביום ד' טיל בליסטי לאוקיינוס השקט. תפרוץ מלחמה גרעינית.
ההצהרות המתלהמות ללא הצדקה שלהם רק מוכיחות את דבריו של הרב ב"א שאמר שהשמנצ'יק לא שולט בעצמו ואינו אחראי למעשיו. אוי כמה שזה שקוף נוכח ההשתוללות מבלי שאף אחד בכלל יתגרה בהם! זה הרי מה שמפליא כאן! כל הצדדים מנסים רק להרגיע ולהנמיך להבות ואילו הם בשלהם כאילו כלום! מדהים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 15:18 |
|
| |
השאלה שנשאלת היא האם הטיל המדובר שהם ישגרו - אם ישגרו - הינו הטיל שמקדמנו ב'טיל' אל המשיח או שזר רק שלב בדרך אל השלב הזה?
נ.ב: נעלמת לנו מהבוקר, הייתה הפסקת חשמל?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 15:31 |
|
| |
ודאי שזה רק עוד שלב. אנחנו עדיין רק בטריילר עוד לא התחיל הסרט בכלל.
מה זת'אמרת לאן נעלמתי הבוקר? מה נשתנה הבוקר הזה מכל הבקרים? עד שעה מסויימת אני בבית ואחרי זה צריך לצאת. לא השתנה מאומה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 23:37 |
|
| |
תארו לעצמכם, מה יקרה אם הטיל הצפון קוריאני ארוך הטווח שישוגר בקרוב יהיה בעל רש"ק גרעיני, ויתפוצץ אי שם באוקינוס השקט כשהוא מעלה פטריה יפה לתפארת? (כך הם יציגו את כוחם ויכולתם בפעולה ראוותנית אחת) איזה זעזוע זה ייצור, ואיזו שרשרת תגובות, ותגובות נגד יתחילו להתגלגל?  ומכיוון שברור שכל טכנולוגיה שקיימת שם - לא עובר הרבה זמן עד שהיא תופיע גם אצל בני בריתה כאיראן, איך הדבר יאיץ את הכרעת ישראל לגבי תקיפתה?... אפילו עוד לפני פתיחת המלחמה במזרח? (כבר כמה שבועות שאני חוזה בעיני רוחי פטריית פיצוץ שנוצרת מפיצוץ טיל באוקיינוס או באטמוספירה מעליו, ולא על הקרקע... מה גם שלהערכתי צפון קוריאה איננה מדינה כה גדולה שתוכל לעשות זאת בתוכה ללא נזק סביבתי גדול מדי...) אינני יודע אם מדובר כבר בשיגור הקרוב, אך אינני יכול להמנע מלעקוב בדריכות אחר הארוע - בגלל ה'תסריט' שחזיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/4/2013 23:43 |
|
| |
על פניו זו גם אפשרות שלא ניתן לשלול, במידה ואכן יש ביכולתם להרכיב נשק גרעיני על הטיל הבליסטי ולגרום לפיצוץ ראווה באוקיינוס השקט
|
|
|
|
|