|
|
| נשלח ב-10/4/2013 15:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 09:13 |
|
| |
צפון קוריאה דורשת שיכירו בה כמדינה בעלת נשק גרעיני
 צפון קוריאה דרשה שיכירו בה כמדינה בעלת נשק גרעיני ודחתה את התנאי שהציבה ארצות הברית בדבר ויתור על תכנית הנשק הגרעיני שלה. בהודעה שפורסמה בתקשורת המקומית נכתב: "אם מדובר על מו"מ עם ארה"ב, זה צריך להיות דיאלוג בין מדינות גרעיניות, ולא מצב שבו צד אחד מאלץ את השני להתפרק נשק גרעיני".
אחלה התפתחות בכיוון הנכון. מכאן ועד הכותרות הבאות שהמדינה נערכת לניסוי גרעיני גלוי כדי להוכיח לכל הספקנים את יכולתה הגרעינית הדרך קצרה, קצרה מאוד אפילו. קיץ חם בע"ה. אתם מוכנים? 
תוקן על ידי המיייחל ב- 23/04/2013 09:15:37
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 09:34 |
|
| |
אמן כן יהי רצון שתהה קפיצת מדרגה זו מכוונת אל שורשה בעולמות העליונים של אתחלתא דגאולה האחרונה - לאלתר !
כמו שנאמר "הן גאלתי אתכם אחרית כראשית" !
|
|
|
|
| נשלח ב-23/4/2013 19:59 |
|
| |
תנו צ'אנס לשמנמן
China says on guard for possible fourth North Korean nuclear test, calls for talks
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2013 09:38 |
|
| |
צ'מעו חידוש מעניין
מיום שנראה המטאור הרוסי התחילה ספירת 40 יום. ומה קרה בסיומם? שום דבר מיוחד. אבל שבוע בערך אחרי התחילה המתיחות מול קוריאה ותפסה את כותרות העולם לזמן מה. וכבר הסברתי שהמשמעות של ציון פרק זמן מסויים סביב אירוע ספציפי פירושו שלא יקרה שום אירוע משמעותי אחר שידחוק אותו לפינה ויגנוב ממנו את הכותרות. ומיד לאחר מכן מתוארת התגלות המשיח והפחד הגלובלי ממתקפת המטאורים. (כנראה) אבל כאן נשאלת שאלה אחת - הרי לכאורה אנחנו רואים שהעכבר הקוריאני הפסיק לשאוג ונביחותיו פסקו להדהד בעולם.. אז איה איפוא האירוע שמחליף את המטאור הרוסי אחרי ה-40 יום שלו? בשלמא כל זמן שנשמעו קולות מלחמה בחצי האי זה מילא את המשבצת החסרה אבל בימים אלה של שקט כבד שהשתרר באזור מה נענה?
נראה לי שההסבר הוא קשר ישיר בין בין אותה מתיחות שהחלה אז לניסוי הגרעיני הקרוב והמלחמה שתפרוץ בעקבותיו. במילים אחרת השקט של היום הוא מאוד מאוד זמני ובקרוב שוב נשמע משם קולות הסלמה ורטוריקה מתלהמת ובלתי נסבלת שתעביר אותנו לשלב הבא של ניסויי טילים וגרעין ומשם למלחמה הנכספת, כדי לקיים את נבואת הקשר הרציף בין הסצינות השונות של התסריט הגדול לתקופה הזאת של התגלות המשיח הראשונה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/4/2013 11:59 |
|
| |
במילה אחת: אללה יסתור
המייחל, צריך להתחיל לאגור מים ומזון לדעתך?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 21:32 |
|
| |
בקשר לתקיפה באירן - משהו מעניין קורה פה, אני גר ליד בסיס של חיל האוויר, וכל יום כל היום בשבוע וחצי האחרונים יש אימונים אינתנסיביים ביותר של מטוסים - כל הזמן בומים על קוליים, וכיוון שאם היו טיסות מבצאיות בכזאת כמות כבר היו אמורים לשמוע על כך בסוג כלשהו של תקשורת המסקנה היא די מתבקשת...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2013 22:11 |
|
| |
משתתף בצערך ידידי. כזכור בחודש האחרון התלוננתי באחת ההודעות על רעש המטוסים הנורא והסבל ששבוע האימונים של חיה"א גורם לתושבים הערי הגרים בסמוך לבסיסים. מקווה בשבילך שייגמר כמה שיותר מהר כי אין יום ואין לילה כשכל הבסיס על הרגליים. ה' ירחם.
ברור שחיה"א מתכונן לתקיפה קרובה לא זאת השאלה. השאלה היא האם הקב"ה הולך להתערב באמצעות רעידות אדמה באיראן למנוע את הצורך לתקוף את המפעלים או לא. אין ספק בשני הדברים: לא בצד של הכתובים בהם מופיע תקיפה ישראלית באיראן. ולא בצד של הרב ב"א המבטיח התערבות של ה' שתחסוך מאיתנו את הצרה הזאת. מאבק גדול מתנהל כאן, נראה מי יקדים את מי.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/04/2013 22:16:03
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2013 21:48 |
|
| |
למישהו יש את "דבר בעיתו" של השנה לאמת/להרחיב:
"....הרב מרדכי גנוט, מחבר הספר "לוח דבר בעתו", אינו מוצא רמז ברור לתחזיות בדבר מלחמת עולם שלישית, אך מזכיר בעניין זה שבתאריך העברי המדובר התאבד הצורר היטלר. עוד הוא מציין בהקשר זה את ליקוי הירח שהיה אמש (ה') ונראה כי אינו סימן מבשר טובות. בספרו נכתב, בשם "ילקוט משה", כי "אם תלקה הלבנה בחדש אייר, בלבולים, אנדרלמוסיה וצער יהיה במערב". ציטוט נוסף מ"לוח דבר בעתו", המתפרסם ביום זה, אינו זקוק לפירוש נוסף: "כִּי זֶבַח לַה' בְּבָצְרָה וְטֶבַח גָּדוֹל בְּאֶרֶץ אֱדוֹם: וְיָרְדוּ רְאֵמִים עִמָּם וגו'" [ישעיה לד, ו-ז] להגיד שמלכים רבים משאר האומות יתחברו עם אדום לעזרם. "כִּי זֶבַח לַה' בְּבָצְרָה", מדינה יש רחוק מבבל שמה בצרה, והיא בין גבול אשור ופרס לבין גבול ארץ אדום, הורמוז, והיא היום תחת ממשלת הישמעאלים. וברוך היודע אמתתם של דברים, ואולי תהיה שם המלחמה באחרית הימים" ["כלי פז"]. איומה של ארה"ב כי סגירת מיצרי הורמוז יביאו לפעולה נגד אירן. במקביל, שתי המעצמות הגדולות, סין ורוסיה, מתנגדות להתקפה על אירן. לכן, המשכיל בעת ההיא ידום [עמוס ה, יג]".
עכ"ל
מקור:http://www.news1.co.il/Archive/0024-D-83210-00.html [יש שם עוד עינינים אבל לדעתי זה מה שמעניין]
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2013 22:03 |
|
| |
הודעה ישנה ללא תוכן ממשי. מדובר בציטוט עתיק שנטחן כבר לפני שנה ושנתיים בכל מקום אפשרי. ובכלל, ביקשתי ממכם, התחננתי! אל תקשיבו לאף אחד שמדבר בסוגיות האלה. אני חוזר ואומר לכם: הם לא מבינים כלום! בכל זאת מעוניינים לקרוא פירסומים של אחרים? אין שום בעיה. רק בבקשה אל תביאו את זה לפורום, השאירו את זה שם איפה שמצאתם את זה. אין לי כח להתחיל לסתור ולהוכיח איפה הטעות של כל אחד ואחד. נראה לכם שבשביל זה אני נמצא פה? ממש לא. אני את שלי אמרתי השומע ישמע והמקבל יקבל ועליו תבוא הברכה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2013 16:54 |
|
| |
עוד סיבוב הסלמה בפתח? שוב ניסויים וירי טילים

בסבב ההסלמה האחרון התעקשתי שעדיין לא הגיע הזמן למלחמה שם כי קודם צריכה הזירה מול איראן להידלק. והנה בזמן שעבר מאז התקדמנו צעד או שניים בכיוון הנכון, עדיין לא איראן אלא יותר סוריה אבל אין בין הגיהנם הזה לזה אלא כחוט השערה בלבד ובמצב הנפיץ של היום לא צריך הרבה כדי להגיע גם לשם. אני חוזר ואומר בפעם המיליון כל הקשקושים האלה של ניסויי טילים ורטוריקה מתלהמת לא עושה עלינו רושם ועד שלא נשמע על הכנות לניסוי גרעיני נוסף מבחינתי אין עסקה. בינתיים ממשיכים לחכות לנפילת אסד ואחרי זה איראן ורק אחרי זה נרשה לצפונים להרים שוב את האף ולקבל אור ירוק לצבע אדום.
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/05/2013 16:54:36
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2013 20:39 |
|
| |
אולי עכשיו הגיע הזמן?
צפון קוריאה הציבה משגרי טילים משודרגים בגבול עם דרום קוריאה
|
|
|
|
| נשלח ב-1/7/2013 09:01 |
|
| |
אני את התקוות שלי בעת הזאת תולה באונס האמריקני לכפות על ישראל הסדר מדיני כאשר המטרה היא לחלק את הארץ ולפגוע בעם ישראל וארץ ישראל. על מסע לחצים כזה סביר להניח שהקב"ה לא ישתוק להם ושוב ישסה בהם את הכלב הקוריאני.

|
|
|
|
|