|
|
| נשלח ב-11/3/2009 08:19 |
|
| |
| ronnyltd כתב: |  | | למרות שעל פני השטח נראה כאלו המנהיג הצ.קוראני מצטייר כמשוגע ,אמיץ אחד שקורה תיגר על אמריקה הגדולה מבלי לפחד אני אישית חושב שהוא לא זז מטר בלי אישור מסין ונראה לי גם שרוסיה בסוד הענינים אבל זו היא סתם ספקולציה אולי אני טועה ....
|
|
לא נראה לי. משום שבזוהר מתואר כיצד צ. קוריאה תוקפת בטילים את המדינות המקיפות אותה...וסין ורוסיה בהחלט מקיפות אותה היטב .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/3/2009 09:35 |
|
| |
המייחל,
נכון אין לי רקע תורני! אבל אני מתחזק מיום ליום ואני לומד . . .
הקדוש ברוך הוא הציב בפניי משימות לא פשוטות של חזרה בתשובה . . .
לצערי הרב מאוד, נולדתי במשפחה עם רקע מסורתי בלבד!
אינני יודע מה הסיבה שדווקא אני.... אבל אני לא שואל שאלות, אני מתקדם כל הזמן מהמקום בו אני בא מזה כמה שנים טובות ולא אפרט . . .
אני אשמח מאוד אם תפנה אותי לכתובים ו/או תפרוס בפניי את התשובה הארוכה מהמקורות.
תודה וחג שמח!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2009 01:51 |
|
| |
אם צ.קוריאה תתקוף את סין אז לך תדע אולי אמריקה בכלל מארגנת את זה מאחורי הקלעים?
ואם טעיתי שוב סלח לי ידידי יכול להיות שהקב"ה מפעיל את המנהיג הקוראני ישירות בלי סוכנים
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2009 08:55 |
|
| |
ארה"ב לא מארגנת שום דבר ואין לה כח לארגן שום דבר , היא עסוקה בשקיעה אל תהום האבדון והנשייה .
"נא לא להפריע " .
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2009 09:37 |
|
| |
"צ. קוריאה הודיעה כי היא תשגר לווין בין ה-4 ל-8 באפריל . ארה"ב : לא מדובר בלווין אלא בשיגור טילים בליסטיים לטווח ארוך ."
זה מביא אותנו למקסימום שבוע לפני פסח. . . ומשם ועד התפתחויות שיצדיקו ניסוי גרעיני גלוי יקח מן הסתם עוד כמה זמן , מה שאולי לוקח אותנו אחרי ניסן...כמו שאמרנו .
ימים יגידו בע"ה .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/3/2009 08:44 |
|
| |
מן הסתם הכותרות בנושא הזה ימשיכו לזרום ואף לגדול ככל שיקרב המועד אז אולי כדאי פשוט להמנע מהבאת כל ידיעה שתעסוק בנושא לפחות עד שיעברו משלב האיומים למעשים והעגלה תצא לדרך .
|
|
|
|
| נשלח ב-27/3/2009 10:36 |
|
| |
שר ההגנה היפני נתן אור ירוק ליירט כל טיל קוריאני שיעשה את דרכו לעבר יפן . מאידך איימה פיונגיאנג לחדש את תוכניתה הגרעינית שהוקפאה באם יפגעו בטיל .
שוב - לשון המדרש על ימים אלה ומאורעות אלה בדיוק :
ומוצאי שביעית בן-דוד בא אם זכו ישראל , ואם לאו על המלך הרביעי אובמה תפשע קרן צפונית מזרחית וכו'... וההמשך מתאר בקצרה את המלחמה .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2009 10:35 |
|
| |
קדימה חברים...הזמן קצר והמלחמה מרובה .
|
|
|
|
| נשלח ב-1/4/2009 20:46 |
|
| |
מדו"ח חדש עולה כי צפון קוריאה פיתחה טילים לטווח קצר ובינוני שיכולים לשאת ראשי נפץ גרעיניים. "טילים אלו הם האיום האמיתי"
http://news.walla.co.il/?w=//1462358
נו , לאור כותרות כאלה והדומות להן מה התגובה הספונטנית המתעוררת אצל אלה העוסקים בענייני משיח וגאולה ?
" וואו וואו ! העסק מתחמם חברים טילים גרעינים הולכים לעוף על ימין ועל שמאל שם במזרח , גוג ומגוג מתחיל !!! "
כך פחות או יותר זה נשמע נכון ?
וזה משום שאין משנה ערוכה וסדורה בסוגיות אח"ה אלא באשר תלך רוח האקטואליה ילכו הם .
ואני חוזר ואומר את שאמרתי מזמן מזמן - ניסוי גרעיני צ. קוריאני אכן צפוי אך לא מלחמה גרעינית , וכמובן מהלומה גרעינית אמריקנית שתסיים את הלחימה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/04/2009 20:45:21
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 09:37 |
|
| |
האם אירועי המלחמה וההכנות לניסוי גרעיני יחלו כבר בניסן הזה...
אני בספק .
עיניי נשואות יותר לאיזור סיון , קשה להוציא תאריכים מדוייקים יותר 'עמכם הסליחה'...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/4/2009 23:34 |
|
| |
זוכרים את הכרזתו של סגן הנשיא ג'ו ביידן לאחר היבחרו של אובמה שבה אמר
"שלא יעבור זמן רב עד שהמימשל החדש יעמוד בפני משבר עולמי גדול"
והסברנו כאן שהכוונה לאירועי צ. קוריאה . . .
והנה אנו כעת עדיין בתוך מאה ימי החסד של הנשיא ובאותיות קידוש לבנה על הטיל הקוריאני :
The Obama administration is facing its first test in an international crisis
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2009 13:06 |
|
| |
שאלה? נראה לך שהמתיחות תוביל למלחמה אם שמוש גרעיני או שיש עדיין סיכוי לדיפלומטייה ? כי טיל הניסוי היה מאד קרוב ליפן.במקרה שצ.קוריאה תתקוף את יפן למשל זה בטוח יוביל לשרשרת כזאת ....שאנו עתידים לחזות בגוג ומגוג ברמות על .
תוקן הפונט ורוחב השורות .
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/04/2009 13:08:23
|
|
|
|
| נשלח ב-6/4/2009 13:22 |
|
| |
אמרתי לא פעם וחזור ואומר שוב .
במהלך השלושה חודשים הקרובים תבצע צ. קוריאה ניסוי גרעיני גלוי וזמן לא רב לאחר מכן תתחיל הלחימה בינה לבין מדינות האיזור .
למלחמה יהיו שני שלבים , בשלב הראשון יגברו ה'צפוניים' על אויביהם ובשלב השני לאחר הגעת כוחות קואליציה מערביים ( נושאות מטוסים ספינות טילים וכדומה ) תוכרע הלחימה ותסתיים ע"י הטלת פצצה גרעינית (כנראה ע"י האמריקאים) על צ. קוריאה .
בכל שלביה תהיה המלחמה מבוקרת ותחת שליטה כך שתיאורים אפוקליפטיים על 'גוג ומגוג וסוף העולם' לא יתאימו כאן .
משך זמן המלחמה , אופייה , ופרטים נוספים אודותיה יימסרו כאשר יתחילו העניים לזוז .
בינתיים נצא להפסקת פרסומות....
|
|
|
|
|