|
|
| נשלח ב-6/6/2010 23:47 |
|
| |
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/09/2011 16:54:55
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2010 09:08 |
|
| |
מה תגידו על זה חברים ...

בזמן שהממשלה וטייקוני הגז נלחמים על תמלוגים, חושף "כלכליסט" כי ישראל מעולם לא הכריזה על המים הכלכליים שלה, שבתחומם נמצאים קידוחי דלית, תמר ולווייתן. לוואקום הזה נכנסה קפריסין, שדורשת לחלוק בבעלות על התגליות. כך עלולים מיליארדי דולרים לרדת לטמיון הקרב בין טייקוני הגז לבין משרדי הממשלה על התמלוגים שייגבו מקידוחי הגז בים התיכון מסרב לרדת מהכותרות - אלא שבזמן ששר האוצר שטייניץ ואיש העסקים יצחק תשובה מתכתשים סביב גובה התמלוגים, חושף "כלכליסט" תסריט עגום, שבסופו ייתכן שאזרחי ישראל כלל לא ייהנו מתגליות הגז האחרונות. באופן אבסורדי, מדובר בתסריט שמוכר היטב למקבלי ההחלטות בישראל, אלא שהם מעדיפים לעצום עיניים מולו בתקווה ש"יהיה בסדר".
http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3407514,00.html
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/06/2010 09:47:13
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2010 09:33 |
|
| |
חלם זה כאן?!!
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2010 09:41 |
|
| |
אני מודה - קשה לקלוט........קשה להבין, קשה להפנים את ההוויה האמיתית
"ה' מוריש ומעשיר"
"לי הכסף ולי הזהב נאם ה' צבאות"
"לי כל הארץ "
"רְאוּ עַתָּה כִּי אֲנִי אֲנִי הוּא וְאֵין אֱלֹקִים עִמָּדִי אֲנִי אָמִית וַאֲחַיֶּה מָחַצְתִּי וַאֲנִי אֶרְפָּא וְאֵין מִיָּדִי מַצִּיל"
"ה' הוא האלוקים - אין עוד מלבדו"
תוקן על ידי danmash ב- 10/06/2010 09:42:07
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2010 10:02 |
|
| |
הפרשה רק בתחילתה כמובן אך קשה שלא להתפעל, אפילו לשועל נבואות ותיק כמוני מזה שתוך ימים ספורים מאז פרסום הדברים כאן מתחילה הנבואה לקבל פרצוף! לא יאומן .
אשוב ואדגיש את המשפט המודגש מהודעה הנמצאת בדף הקודם (מלפני 4 ימים) על-כך שהפרשה תתגלגל בצורה מכוערת ותגרום נזק ובושה גדולים לתדמיתה של ישראל בעולם .
מתעקשים לקבל את הפסוק המדבר בדיוק על הפרשה הזאת ? עקשנים.
וְעַתָּה אֲגַלֶּה אֶת נַבְלֻתָהּ לְעֵינֵי מְאַהֲבֶיהָ וְאִישׁ לֹא יַצִּילֶנָּה מִיָּדִי
מי מה מו איך ולמה ? זאת נשאיר להסברים בשיעור שנמסור בע"ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/6/2010 22:05 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  |
מתעקשים לקבל את הפסוק המדבר בדיוק על הפרשה הזאת ?
וְעַתָּה אֲגַלֶּה אֶת נַבְלֻתָהּ לְעֵינֵי מְאַהֲבֶיהָ וְאִישׁ לֹא יַצִּילֶנָּה מִיָּדִי
מי מה מו איך ולמה ? זאת נשאיר להסברים בשיעור שנמסור בע"ה.
|
|
ליתר דיוק יש להביא גם את שני הפסוקים הקודמים לפסוק הנ"ל וְהִיא לֹא יָדְעָה כִּי אָנֹכִי נָתַתִּי לָהּ הַדָּגָן וְהַתִּירוֹשׁ וְהַיִּצְהָר וְכֶסֶף הִרְבֵּיתִי לָהּ וְזָהָב עָשׂוּ לַבָּעַל לָכֵן אָשׁוּב וְלָקַחְתִּי דְגָנִי בְּעִתּוֹ וְתִירוֹשִׁי בְּמוֹעֲדוֹ וְהִצַּלְתִּי צַמְרִי וּפִשְׁתִּי לְכַסּוֹת אֶת עֶרְוָתָהּ וְעַתָּה אֲגַלֶּה אֶת נַבְלֻתָהּ לְעֵינֵי מְאַהֲבֶיהָ וְאִישׁ לֹא יַצִּילֶנָּה מִיָּדִי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2010 08:18 |
|
| |
 יהודה טלמון: "חברות שהתגאו בקשרים עם משרד הביטחון מוחקות אותם מהאתר מכיוון שהדבר הפך לסיבה לניתוק קשר עסקי"
http://www.news1.co.il/Archive/001-D-241481-00.html?tag=08-12-47
זיכרו את הכותרות האלו משום שנצביע עליהם בתוך הכתובים בשיעור (מקווה בקרוב בע"ה) וגם נבטיח שזו רק ראשיתה של המגמה שתחריף מאוד בעתיד הקרוב .
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/06/2010 00:03:17
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2010 00:06 |
|
| |

נו נו, המגמה הולכת ותופסת תאוצה. עושה רושם שבלון הגז הזה הולך לגרום לפיצוץ עוד לפני שיוציאו אותו מהמצולות .
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2010 23:05 |
|
| |
ידידנו היקר מתחבר הפנה אותי לכתבה הבאה מתוך הבנה/תקווה שאוכל לדלות ממנה כמה פניני חידושים בנושא. והוא לא טעה . הכתבה האיכותית הזאת הזכירה לי חומר מאוד מיוחד שראיתי פעם בכתבי הרמח"ל שיש בו אולי לשפוך מעט אור על שורש ההתרחשויות כאן למטה. עיברו נא על הכתבה והחכימו מעט ואת החידושים עליה נציג כבר באשכול חדש .
קריסה - מה שהיה ומה שעוד יהיהhttp://www.nrg.co.il/app/index.php?do=blog&encr_id=a28b07a102084d28785d2d933122ebb1&id=1356
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/06/2010 23:06:21
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2010 18:41 |
|
| |

אין מה לעשות, זה עונש משמים. עונש על כפירתם של המנהיגים ואי הכרתם בה' ובכוחו ושכל מה שיש פה הכל ממנו ובחסדו. כאשר נותנים לילד מתנות וחוזרים ונותנים אך הוא מתעקש לסרב להכיר בטובת הנותן מפסיקים לתת לו ואף לוקחים את מה שכבר נתנו לו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2010 08:14 |
|
| |
זהירות - זן חרקים חדש בעגבניות

תופעה חדשה בישראל: זן חרקים שלא היה ידוע קודם מתמקם בעגבניות, מטיל ביצים והזחלים חודרים פנימה. איך מתמודדים?
אז איך מזהים את החרק? הוא ממוקם מתחת לעוקץ החיבור בין העגבניה לענף. ניתן להוריד את העוקץ ולגלות פציעות בגוף העגבניה. בפציעות אלה מטיל העש את ביציו וכשאלה בוקעות מגיעים הזחלים ישירות אל תוך העגבניה. ניתן לזהות עגבניות פגועות בכתם המופיע בנקודה זו.
הרב כץ מבהיר כי מבחינה הלכתית ניתן פשוט להסיר את החלק הנגוע ולאכול את שאר העגבניה.
ומה באשר לאולמות השמחות וההתמודדות שם עם עגבניות החשודות כנגועות? לפי שעה אין לרב כץ פתרון, אם כי הוא מקווה שיעלה בידו לשכנע את ארגוני הכשרות הגדולים להעלות את הנושא לדיון ולמצוא לו פתרון.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/206432
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 09:18 |
|
| |

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3411215,00.html
שחיתות זו כמו גם עובדת הפער בין עניים-עשירים בחברה הישראלית שהיא מהגדולות בעולם משקפת בצורה הכי ברורה והכי פשוטה את דברי הנביאים וחז"ל הקדושים בעיקר בזוהר על הע"ר הרשעים והעשירים המדושנים מעונג שפע העוה"ז השולטים בעם ישראל קשיי היום הנאנקים תחת עול הקיום והפרנסה.
"טוב כעס משחוק" אמר משלי, והסבירו רז"ל בזוה"ק טוב כעס שכועס הקב"ה על ישראל ( המתבטא בעוני ובשאר הייסורים שעם ישראל עובר) משחוק ששוחק עם הע"ר המתבטא בעושרם בשילטונם ובכוחם הגדול בגלות אשר סופו שאול תחתיות ללא תקומה בהגיעה הגאולה.
מושחתים נמאסתם!! הרפו מעם ישראל ורדו שאולה!
תוקן על ידי המיייחל ב- 13/07/2010 09:20:53
|
|
|
|
| נשלח ב-13/7/2010 09:38 |
|
| |
מה באמת קורה עם העיניין הזה של ירידה שאולה של הערב-רב?!?
מתי הם יורדים שאולה ?
איך הם יורדים שאולה?
האם תוך כדי ירידת הערב רב שאולה יש היתר לפצוח בשירת הים המלווה בדרבוקה וקולות צהלולים (של גברים כמובן)?

|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2010 13:28 |
|
| |
אני דווקא נוטה לחשוב שהשמאל הוא דווקא הערב רב שבהנהגה שלנו..
אחרי הכל, דעות היסוד של הימין דווקא מאוד פרו ציוניות ויהודיות מה שלא הייתי מצפה מערב רב, ומה שאי אפשר להגיד על השמאל.
בכל אופן, לי אישית קשה להגדיר את כולם כערב רב. הכללה מאוד לא נכונה.
מה גם שאנחנו, האנשים הפשוטים, לא יכולים לראות לתוך הנשמה של הבן אדם, אז חס וחלילה שנגיד על יהודי טוב שטעה בדרכו, שהוא ערב רב.
|
|
|
|
|