|
|
| נשלח ב-30/5/2012 08:41 |
|
| |
אין מה לעשות מדי פעם נצטרך לשוב ולעסוק בסוגייא זו
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000752593

עיברו על הכתבה ותאמרו לי אתם האם לא רואים פה את סימני הנבואה דוגמת הפסוק וְעַתָּה אֲגַלֶּה אֶת נַבְלֻתָהּ לְעֵינֵי מְאַהֲבֶיהָ וְאִישׁ לֹא יַצִּילֶנָּה מִיָּדִי
"אגלה את נבלותה לעיני מאהביה" מאהביה הם אומה"ע עימם ישראל מקיימת קשרי מסחר ותלויה רבות בהם ובכספם. וכבר אמרתי בעבר שגילוי נבלותה יהיה ככל הנראה ע"י חשיפת שחיתויות מתוך הצד הישראלי,מה שיגרום לחברות הבינלאומיות לברוח מכאן כמה שיותר מהר. אני לא אומר שהנבואה מתגשמת כבר עכשיו אבל בהחלט רואים כאן כיוון ומגמה שלענ"ד ילכו ויקצינו עם הזמן והאירועים שעוד צפויים באזורנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 08:41 |
|
| |
.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 22:09 |
|
| |
עוד דוגמא אכזרית לאותה יד זדונית של אותם רשעים מפקיעי שערים
עליהם אנו מבקשים בתפילה שְׁבֹר זְרוֹעַ רָשָׁע כנגד מפקיעי שערים ומעלי המחירים על גבו של עם ישראל המסכן
חקלאים נתקעו עם פרי על העצים,הסיבה רשתות המזון מסרבות לקנות את כל היבול.
 כמה חקלאים המגדלים פירות מספרים כי השנה הם נתקעו עם כמות לא מבוטלת של פרי על העצים,הסיבה ,קרטל של רשתות המזון שקונות רק חלק מהכמות על מנת ליצור מחסור מלאכותי ולהעלות את המחיר של הפרי אותו הן מוכרות. המחיר האמיתי לפרי הוא פחות מ-50% מהמחיר אותו אנו משלמים ברשתות המזון.
קילו אפרסק נמכר כיום ב-10 ש"ח ,המחיר הריאלי לכל היותר הוא 5 ש"ח,אבל אם יוצרים מחסור מדומה אפשר להשתוולל עם המחירים.
כתוצאה מכך מוכרים החקלאים את הפרי לסוחרים ערבים תמורת 2 ש"ח לקילו ואם הסוחר דואג לקטוף את הפרי המחיר הוא 1 ש"ח לקילו. מי שלא מצליח למכור את הפרי נאלץ להשמידו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 05/09/2012 22:11:54
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2012 23:06 |
|
| |
מה קורה בעולם הזה לעזאזל העולם השתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 08:53 |
|
| |
ממש כך- השתגע טוטלית!
אנשים לא מבינים איזה אסון זה כשמשמידים מזון ומאבדים אוכל בידיים! זה אסון שמביא גזרות קשות לעולם. יש להאריך בנושא הזה ולמסור עליו אפילו שיעור שלם אבל בשתי מילים. בכל המזון ובפרט בפירות וירקות ישנם ניצוצי קדושה ונשמות שמגולגלות וע"י האכילה והברכה אנו מתקנים אותם ומעלים אותם למקומם וע"י כך העולם מתקדם ומגיע לתיקונו. אבל אם לוקחים מזון שראוי לאכילה ומשמידים אותו בכוונה תחילה כל הנפשות המגולגלות אינן זוכות להיתקן וזועקות לפני הקב"ה על מעשי בני האדם שמונעים מהם את התיקון ומקטרגות עליהם דבר שמביא גזרות קשות לעולם ובפרט דברים שקשורים לירידה בשפע העולמי ומשברים כלכליים חמורים, בדיוק כמו שקורה בזמננו. העולם המודרני עם תרבות המלונות המסעדות והאולמות וים האוכל שנשפך לאבדון הוא האסון בהתגלומותו. אין הגדרה אחרת למצב הבלתי אפשרי הזה. לאחר שנים ארוכות של ארך אפיים כעת מגיע זמנם של בני האדם לשלם . כך נראה העולם כשהרשעים שולטים בו. "במשול רשע יאנח עם". אין תיקון ואין פיתרון אחרמלבד משיח וגאולה, מיום ליום מצב העולם רק הולך ומתדרדר.
תוקן על ידי המיייחל ב- 06/09/2012 08:56:11
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2012 09:48 |
|
| |
ידיעה זו לא חדשה עבורי.כבר בעבר נכתב על השמדת יבול חקלאי כדי לא להוריד מחירים. ידיעות כאלו תמיד הרגיזו אותי ורבים אחרים, אבל את עניין ניצוצי הנשמות בגידולים חקלאיים אני שומעת לראשונה, אז קל וחומר שזה חמור ביותר
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 14:46 |
|
| |
אכן כואב הלב לראות פרי רב נאבד כך.
שאלתי מספר תלמידי חכמים והסבירו לי שמבחינת ההלכה ישה סיטואציה שבה מותר לאבד פרות. והוכיחו ממספר מקרים שלומדים זאת בגמרא. יש כמובן חילוק אם מדובר במניעת הפסד או הגברת הרווח והיריעה לא קצרה...
איני מכיר את המתואר במקרה הספיציפי והאם שאלו שאלת חכם... אולם חכמים בפסיקותיהם לא הכניסו את האלמנט כי יתכן ובפרי כל שהוא מגולל מאן זהו הצריך תיקון וכו'. זה בתחום ההשגחה הפרטית ואין לנו ידיעות בכך...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2012 16:00 |
|
| |
אם באמת מחפש אמת הינך ולא 'אמת יחסית' אתה תפנה שאלה כזאת לרב מוצפי ותראה איזה תשובה תקבל. אני לא צריך לשאול אותו את זה.. כמי שעוסק בתורתו שנים רבות, זו שבכתב וזו שבע"פ אני יודע מה דעת התורה ורבותינו ז"ל בכגון דא וכמה חמורה וקשה המציאות בה משמידים מזון הראוי לאכילה במקום להעבירו לנזקקים וכדומה. בקיצור ה' ירחם עלינו ועל מציאות ה-יתיי ולא אחמיניה בה אנו חיים שמכה זו היא רק אחת הסימפטומים שלה. משיח now.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2012 09:49 |
|
| |
"הצ'ק של האשכול הזה אף פעם לא חוזר!" עצוב אבל זה המצב חברים..

וזה כבר אחד הטוקבקים..

בינינו.. בלי אמונה בה' בלי תורה בלי יראת-שמים מי היה נשאר פה אפילו יום אחד!! מארגן את הפקל'ך ועף מפה לצפון הרחוק או הדרום העוד יותר רחוק שעה קודם! אלמלא ה' שהיה לנו והאמונה במה שהוא כתב לנו כיצד ייראה סוף הגלות ומה שיבוא אחריו למי שיזכה ויחזיק מעמד הם הדברים היחידים שמחזיקים אותנו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/10/2012 09:51:59
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2012 11:00 |
|
| |
זה מאוד נכון אבל צריך גם כסף לטיסה
|
|
|