|
|
| נשלח ב-19/3/2009 17:20 |
|
| |
כמדומני שאם הרגו זקנים וילדים חפים מפשע, זה יכול להיות רק הערב רב או גויים (יש חיילים מקרב העולים מברית המועצים לשבעבר, ולא וכידוע לא כלם יהודים). נשמה יהודית אמיתית לא תהרוג חפים מפשע. למרות שבעזה אי אפשר לדעת מי חף מפשע ומי אוייב, ראינו תמונות של ילדים קטנים עם רצח בעניים.
בכל אופן לפני מספר שנים ידיעה כזו לא היתה מתפרסמת. הצנזורה בודאי לא היתה מאשרת לפרסם אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 19:52 |
|
| |
מרתיקה
אני לא מוכשר כזה להבחין מהוא ערב רב כזה או אחר.. אבל אם הוא קיים הוא אפילו מתארח בפורום זה... את מוזמנת לעיין באשכול שניק מסויים הציע בו ל"העביר" את כל תושבי עזה לים... והייתי בדעת מיעוט בגינוי הצעתו הנלוזה...
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 20:20 |
|
| |
שתהיה לי בריא מביט...
אתה לא חושב שקהילת הפורום קטנה מכדי לדבר בשיטת ה'רמזים' ?
תכלס , לא הבנתי מה אמרת מי נגד מי או כמה כמה. . . שיהיה . 
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 21:01 |
|
| |
המייחל
שאתה לא תזכור ?...
אז באשכול "ניקים מתלוננים שלא חוברו".. הבאת את :
"
ברכת חזק וברוך לניק "smניק" על הרעיון החביב הזה המעלה יותר מחיוך . . .
מה הייתם בוחרים ?
"
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 22:18 |
|
| |
עכשיו תורך לא להבין...
ודאי שהבנתי שהתכוונת לבדיחה הזאת ! פשיטא .
את שאר דבריך לא הבנתי מה רצית לומר בהם .
אבל עזוב בחייך , לא באמת משנה .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 22:48 |
|
| |
מביט
מבין הדברים הרבים שהייתי רוצה לומר עליך ולך אך אני נמנע דבר אחד בכל זאת אומר בהקשר הזה .
מדובר על דבריו של מורינו הרב דסלר זצ"ל במכתב מאליהו חלק ה' :
מה שלאחד הוא נסתר לאחר הוא נגלה , ומה שלאחד נגלה לשני הוא נסתר והכל כפי מדריגת ראיית הלב של האדם .
גם אם לא ציטוט מדוייק על המילה זה בהחלט תוכן דבריו .
אז אם אתה 'מתרגש' מזה שאין לי כל בעיה להצביע על מי ע"ר ומי לא דע לך שמדובר על "כסף קטן" מבחינתי , אני רואה דברים הרבה יותר עמוקים ונסתרים מאשר לזהות נשמות ע"ר .
ואי"ה ונהיה פה בעתיד כאשר אבין שהגיע הזמן נחשוף דברים מפליאים .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 23:44 |
|
| |
אשרך ואשרנו שאנו במחיצתך !
|
|
|
|
| נשלח ב-19/3/2009 23:55 |
|
| |
תודה על הקומפלימנט .
אך לא אכחד כי אני מתקשה לחבר בין ביטויי התפעלותך מדבריי מחד לבין הסתייגויותיך הרבות מאידך. . .
אשמח אם כבודו ישמחני ביישוב ספיקות אלה הטורדות מעט את רוחי . 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 11:25 |
|
| |
שלום רב
אם את שאר ה"קושיות" פתרת ורק זו נשארה אשרך !...
הסקת מסקנות והיכרות מתגובות כאלה ואחרות באי מייל הינם כידוע שטחיות ולא רציניות.
העיקר בפורום חשוב זה הוא הבעת דעותיך המבוססות על דברי חכמים והזהר ! ישר כח !
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 15:22 |
|
| |
מביט... אתה עלול לקבל סחרחורות מהסיבובים האלה...
לא ענית על שאלתי ואשמח אם תענה .
לא מדובר בשאלה אישית אלא בניסיון להבין את סגנון תגובותיך על דבריי .
עניין טכני לחלוטין .
|
|
|
|
| נשלח ב-20/3/2009 17:01 |
|
| |
אהבתי !!
אם אני לא עורר קצת "פרובוקציות" הפרום באמת ילך לישון... כך אתה "קצת" כועס ונותן קצת חיות לעניין ( לא תמיד מה שאני כותב זה מה שאני באמת חושב..) אתה צריך ל"הזמין" עוד כאלה שיגיבו אחרת ממך, אחרת אתה לבד רואה שאתה כותב לעצמך ולא אחת אתה "מאיים" לסגור את הבסטה....
שבת שלום
|
|
|
|
| נשלח ב-21/3/2009 19:37 |
|
| |
אהבתי עוד יותר !! חמוד מאוד ויפה מצידך .
תזכה למיץ פירות למצוות ולחיים טובים אמן .
שבוע טוב .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2009 10:25 |
|
| |
יגעתי בחיפוש ובסוף מצאתי אז תאמינו .
הנה קטע המדרש המתאר את סוגיית נסיונות ה'גיור' של עשרות / מאות אלפי הגויים שהובאו ארצה ע"י מדינת ישראל בניסיון לטשטש את הזהות היהודית של המדינה כחלק ממלחמתם של הע"ר ביהדות .
ומה יהיה בסופם כמובן. . .
רבי יוסי אומר לעתיד לבא באים כל אומות העולם ומתגיירין, ומי מקבלינן מינייהו והא תניא אין מקבלין גרים לימות המשיח כיוצא בו לא קבלו גרים בימי דוד ושלמה, אלא שנעשים גרים גרורים ומניחין תפילין בראשיהם ובזרועותיהם וציצית בבגדיהם ומזוזה בפתחיהם, וכיון שרואין מלחמת גוג ומגוג אומרים להם על מה באתם? אומרים להם על ה' ועל משיחו - מיד כל אחד ואחד מנתק מצותיו והולך שנאמר ננתקה את מוסרותימו והקב"ה יושב ושוחק עליהם שנאמר יושב בשמים ישחק ה' ילעג למו, אמר רבי יצחק אין לו להקב"ה בעולמו שחוק אלא אותו היום בלבד .
קריאה מדוקדקת של הדברים מצביעה באופן ברור על מציאות של המוני גויים המנסים להכנס לתוך כלל ישראל ערב מלחמת גוג ומגוג
שזה ממש בתקופה הזו . וגם סופם מתואר כאן .
'אשריך' ליברמן על עקשנותך להגשים את דברי רבותינו הק'. . . גם סופך יגיע אל תדאג .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2009 11:50 |
|
| |
"אין חכמה ואין תבונה ואין עצה לנגד ה' " ( -:
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2009 17:34 |
|
| |
אני לא יודע אם זה בדיוק שייך לכאן אבל בזמנו העלת את הנושא של עשרת השבטים והערב רב אולי זה הזמן להרחיב בענין ולומר לנו מי לדעתך עשרת השבטים ומי הערב רב
|
|
|
|
|