|
|
| נשלח ב-25/3/2009 20:49 |
|
| |
אתה יודע מה אני רואה מבין שורות שאלתך ?
הסיבה האמיתית שאתה שואל זאת היא לא בגלל שלא ניתן לעמוד על דעתי מתוך דבריי הרבים ברחבי הפורום אלא דווקא בגלל שאתה רואה כל מיני דיבורים בפורומים אחרים בהם אתה נתקל בדעות שונות ומשונות וזה מה שגורם ללא מעט בילבולים .
מי הע"ר אתה שואל ? התשובה פשוטה מאוד .
אתה רואה אותם בכל מקום , בכנסת , בצבא , במשטרה , מערכת המשפט , כלכלה - בנקים וכו' .
תקשורת ? מה יש לדבר...התגלמות הע"ר במיטבה .
אתה רוצה שמות של אנשים ספציפים ? הרשימה תהיה ארוכה . הייתי מעדיף לעשות זאת במתכונת של אתה שואל "האם פלוני אלמוני הוא ע"ר?" ואני עונה בכן או לא .
עשרת השבטים שאלת ? אזרחי המדינה ( היהודים כמובן ) על כל עדותיהם הם עשרת השבטים , הציבור החרדי - אשכנזי מורכב בעיקרו מבינימין ויהודה אך לא רק .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/3/2009 10:04 |
|
| |
רה"מ נתן הכל. למה אבו מאזן מסרב?ד"ר
קידר קובע: מאחורי סרבנות אבו מאזן להצעותיו המפלגות של אולמרט עומד חוסר
המוכנות להכיר בישראל כישות לאומית ולוותר על הגדרת יפו ככבושה.
http://www.inn.co.il/News/News.aspx/187414
כִּי אֲנִי הִכְבַּדְתִּי אֶת לִבּוֹ וְאֶת לֵב עֲבָדָיו לְמַעַן שִׁתִי אֹתֹתַי אֵלֶּה בְּקִרְבּוֹ .
זו התשובה למה . . .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/4/2009 17:39 |
|
| |
חזרתי...
כב' המיייחל לשאלתי לא נובעת משיטוטי במקומות אחרים (אל אף שזה נכון) אלא רק מזה שאתה העלית פעם ופעמיים את הנושא ורק ביקשתי אם יפה המקום ויפה השעה להרחיב בענין וז"א מי לדעתך בעם הוא מכל שבט ושבט כמו שכתבת בזמנו על הסטמר'ס בארה"ב ואם זכורני נכון גם על יושבי הגליל אז לפני שאנחנו דוחפים בתור (כישראלים כמובן) לקורבן פסח שנדע טוב את מי לדחוף (הי אתה ברור שאתה אחרי כי אתה משבט.. לא אני דווקא משבט..)
תודה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2009 22:38 |
|
| |
ה' אייר
| המיייחל כתב: |  | איש
הבנת טוב מאוד שלא הבנת , גם אני חשבתי שהובנתי וכעת אני רואה שהבנתי את הבנתכם כהבנתכם אותי .
חאללססס !!!
מה שבעצם אמרתי הוא שלא תהיה יותר חגיגת עצמאות 61 . זה הכל .
|
|
אם העניינים יתחילו בסיוון יש מצב שיחוגו כן את שנת ה 61 ????????????
|
|
|
|
| נשלח ב-12/4/2009 22:48 |
|
| |
חחחח....יכולת להשמיט את הרישא של ההודעה , היא נאמרה בבדיחותא כמובן , כתגובה על הודעה אחרת . לא משנה .
הרי בהקשר הזה בדיוק הבהרתי בנעוץ "כללי הכתיבה בפורום" שנושאים מסויימים נולדו בתחילת ספירת העומר דאשתקד בה חשבתי שמלחמת ערב שבועות אמורה על תשס"ח ולא תש"ע . משתבררה הטעות נפל היסוד ואיתו הבניינים שנבנו עליו וזה אחד מהם , אולם בכל זאת , כבר כתבתי באחת ההודעות הקודמות כאן שאולי ולמרות זאת המצב הביטחוני הקשה שאני צופה בקרוב ימנע את חגיגות ה - 61 .
איך שלא יהיה צריך לדעת שהמדינה במתכונתה הנוכחית הגיעה לסוף דרכה ומכאן ואילך זה עניין של זמן קצר עד שילטונו של מב"י והשפלת הע"ר והרמת קרן ישראל . זה יקח עוד קצת זמן אך אנו בהחלט נמצאים בתוך התהליך הזה ולכן גם הממשלה הזאת לא תשרוד זמן רב .
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 09:25 |
|
| |
"אלפי ניצולי שואה חיים בתנאים מחפירים"
יום שני, 20 באפריל 2009, 20:22 מאת: קובי מנדל, מערכת וואלה! חדשות
 "אפשר לשנות את חייהם של אלפי ניצולי שואה שכרגע חיים בתנאים מחפירים" (רויטרס) בעמותה למען ניצולי השואה אומרים כי "דרושים מאות מתנדבים לסייע לניצולי השואה לאחר שלא קיבלו סיוע משום מקום אחר"
זה עבור אלה החושבים של'מדינת ישראל' איכפת מהשואה או ניצוליה .
תורתנו ורבותינו הק' לימדונו שהדבר היחיד שלערב-רב איכפת ממנו זה הם עצמם... שמם , כבודם , וכוחם , זהו ותו לא !
כך שאל תתרגשו יותר מדי מפסטיבל השואה הזה החוזר על עצמו כל שנה כדי לסחוט עוד קורטוב של לגיטימציה מאומות העולם והכרה ב'מדינת היהודים' .
המן-היטלר הרשע לא משקר ולא טועה כשאר הוא עומד מול העמים ומכריז שה'ציונים' ניכסו לעצמם את נושא השואה ומנצלים אותו לצרכיהם .
הכל נכון ומדוייק .
אולי אפשר להוסיף ( בחצי הומור או שלא ) שאחמדי מתוסכל מזה שהוא רואה שהמפעל הגדול הזה של השואה שעבורו הוא הפך עולם שלם ואף הקריב את חייו בסופו של דבר , לא מגיע למטרתו !
שהרי מה היתה מטרת השואה? שעם ישראל יבין מה רוצה ה' ממנו! והנה באים להם הע"ר הרשעים ומשתלטים על הסיפור ומנכסים אותו לעצמם ובכך מונעים מהעם היהודי להפנים את לקח השיעור הכואב הזה .
איך אחמדי לא ישתגע מזה? הרי בעקבות כך נגזר עליו לבוא שוב פעם בגלגול!
גיוועלד !! 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/4/2009 23:40 |
|
| |
אם כבר רבי המייחל הזכרת שואה, ברצוני שהביא מחקר שיצא לקראת יום השואה: היהודים בעולם כיום מונים 13 מיליון בני אדם. אם לא הייתה שואה, היהודים היו מונים 32 מיליון בני אדם!!! השואה פגעה דווקא ביהודים חרידים ואורתודוכסים ממזרח אירופה, ששיעור הילודה בהם גבוה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/5/2009 23:34 |
|
| |
משפחות רבות יעזבו את ישראל אם אירן תגיע ליכולת גרעינית .
"כמה משפחות במדינת ישראל ירצו להמשיך תחת איום זה?" - אמר פלד באירוע שהתקיים בתל אביב "חובתנו העליונה היא להגן על מדינת ישראל. אם נפספס את המתנה הזו, לא נקבל הזדמנות שנייה"
מי בעד גירוש משפחות הע"ר מהארץ. . ?
עוד סיבה לעודד את אחמדי לא להתייאש ולהמשיך במרץ עד הפצצה .
זה לא קיצוניות רבותיי , מי שעדיין חי עם עם ההשקפה שצה"ל והמדינה הם הכוח שבצילם הוא חוסה לא מעודכן ועדיין חי במושגים של גלות ולא גאולה הנמצאת מעבר לפינה .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/5/2009 13:55 |
|
| |
בלתי נתפס 1 – על מה
נותנים חבלי ארץ חינם אין–כסף?? תמורת "ביקור" ??!?!
אם זה לא היה עצוב
זה יכול היה להיות מצחיק
הרבנות: אסור למסור נכסי ארץ ישראל לוותיקן מדינת ישראל שוקלת
להעביר אתרים נוצריים לריבונות הוותיקן, כמתנה לאפיפיור שיגיע בימים הקרובים לארץ.
ועדת המקומות הקדושים ברבנות מבהירה בתום דיון חירום: אסור על-פי ההלכה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3711651,00.html
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2009 16:35 |
|
| |
תראו את שלטון הצחוק שלנו אין להם כבר איזו תקופה בלי מסירת שטחים עם או בלי הסכם אז חייבים לתת משהו חיפשו חיפשו ו..כן יתנו לאפיפיור אז אחמניג'אד במטותה ממך חכה בסבלנות יעבור איזה זמן שקט יתנו גם לך משהו אנחנו מדינה שחייבת לאכול את עצמה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2009 13:34 |
|
| |
אני מבקשת לזכות את הרבים ולהפנותכם לשיחה של הרב אלישע וישליצקי בנושא יום העצמאות. הוא מדבר על אחרית הימים, מה חובותינו ועוד. לדעתי, מומלץ מאד.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2009 16:08 |
|
| |
יש אשכול ללינקים וסרטים , מן הראוי היה להכניסו לשם . לא משנה .
הייתי קורא לזה לזכות את הרבות לא את הרבים .
הסבר ניתן פעם אחרת אי"ה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 08/05/2009 16:06:58
|
|
|
|
| נשלח ב-9/5/2009 23:49 |
|
| |
שבוע טוב!
האם אתה אומר את זה לפני ששמעת את השיעור או אחרי?
|
|
|
|
|